Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!! ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.... ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???? ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΥΠΝΑΚΟ ;););) ΚΙ ΕΤΣΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....:P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα-καλησπερα!!

Αρετη αν ειναι ετσι κ τα επομενα κανε μπολικα!!! Φτου φτου να μη το ματιασουμε το παιδακι σου...;)

snow να τους χιλιασει τους μηνες της κ ακομα παραπανω...να ειναι καλα η ζουζουνα!!

Καραμελιτσα βαστα γερα..φευγει το 2011,μπορει να ειναι για καλο..

Δημητρα αυτο με το μαξιλαρι εχω σκεφτει κ γω να το κανω, αλλα ολο το ξεχναω...

Εγω προλαβα κ εκανα μια εκπληκτικη βασιλοπιτα που βρηκα του Παρλιαρου φυσικα.. κ λεω εκπληκτικη γιατι τη δοκιμασα, μου βγηκε μεγαλη δοση κ εκανα κ μαφινς βασιλοπιτακια,,,χαχαχα!!

Τωρα μενει το στολισμα...... :rolleyes::roll:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

απαγορευεται γιατι πιεζονται τα πνευμονια και θα παθει εισροφηση και δε θα το παρω χαμπαρι οσο να ναι δε το ρισκαρω...φοβαμαι.....:-(

Παναγια μου.... ε οσο να πεις οταν ακους κατι τετοιο την παιρνεις την τρομαρα σου

Καλως τη Μαιρη...

Και μενα κοιμαται η δικια μου, μεχρι νεωτερας,,χαχαχα

Εμεις σημερα πηγαμε στης πεθερας μου να φαμε αλλα μας βγηκε ξυνο..μαλλον δεν της αρεσει η αλλαγη περιβαλλοντος, τι να πω;;

ηταν ησυχη το πρωτο μισαωρο κ μετα κλαμααααα..

Μας τα εβαλε η πεθερα μου σε ταπερακια κ φυγαμε αρον αρον..

Καλως τη Μαιρη...

Και μενα κοιμαται η δικια μου, μεχρι νεωτερας,,χαχαχα

Εμεις σημερα πηγαμε στης πεθερας μου να φαμε αλλα μας βγηκε ξυνο..μαλλον δεν της αρεσει η αλλαγη περιβαλλοντος, τι να πω;;

ηταν ησυχη το πρωτο μισαωρο κ μετα κλαμααααα..

Μας τα εβαλε η πεθερα μου σε ταπερακια κ φυγαμε αρον αρον..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑΑΑ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ....:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ (ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟ) ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ???? ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ??? ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι εμεις δε κανουμε επισκεψεις γι αυτο το λογο.Η απλα θα πρεπει να θηλασω μπροστα σε ολους η να παω μονη μου σε αλλο δωματιο γιατι η μικρη θελει αν οχι συνεχεια, πολυ συχνα.Επισκεψεις δεχομαστε στην εδρα μας,αλλα προς το παρον ως εκει...και ποτε δεν εχω ετοιμασει τποτα εννοειται! ...σιγα σιγα..

Εβαλα λιγο ελαιολαδο στις θηλες...αααχ..ανακουφιστηκα...

Εδω βρεχει πολυ...

Ζηλευω τοσο πολυ που φτιαχνετε τα γιορτινα σας..βασιλοπιτουλες κλπ...Εγω ουτε για τον αντρα μου δε μπορω να μαγειρεψω...Φτιαχνω μια κατσαρολα σουπα για μενα και τρωω 3 μερες αλλα για τον αντρα μου δε προλαβαινω καθε μερα...Αφου η θηλαζω η ειμαι με μαρσιπο η αγκαλια η αν ειναι στο ρηλαξ τρεχω πανικοβλητη να κανω οτι προλαβω μεχρι να κλαψει. Την παιρνει και ο αντρας μου λιγο μαρσιπο αλλα εχει και τη μεση του.Χτες την πηρε μια ωρα και κοιμηθηκα δεν αντεχα να κανω κατι. Θελω πχ μεεερες τωρα να φτιαξω μαρμελαδα η κεικ για να ξερω τι εχουν μεσα λογω διατροφης και μου φαινεται απιαστο ονειρο!

Μηπως γκρινιαζω λιγο παλι?χαχαχαααα:tongue::tongue:

Οχι δε γκρινιαζω! Απλα λεω τα παραπονακια μου! Το εσωσα? Οχι ε? χαχα!

Ντινα σημερα θηλαζουμε πολυ! Αυριο πρεπει να κοψω την τριγωνελλα και φοβαμαι οτι θα εχουμε δραματα.Βρηκα και γαιδουραγκαθο σε καψουλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

εγω περιμενω να παω πρωτα στο γιατρο αλλα και που θα παω ακομη νοιωθω ενοχληση απο τα ραμματα και εχω μια επιφυλαξη.. προτιμω στο τριμηνο να αρχισω..ορεξη παντως εχω.. χρονο.. το βρισκω..

Διαφημίσεις

εγω βαζω ενα μαξιλαρι υπνου μαλακο στο λικνο και τον βαζω τον μικρο να κοιμαται με κεφαλι και σωμα πανω σε αυτο..απλα να ειναι τοσο μαλακο ωστε το μαξιλαρι υπο πιεση του μωρου να σβηνει με κλιση μηδεν στο στρωμα..εκι σχεδον ακουμπαει και η μεση και προφανως τον βοηθα με την κοιλιτσα του αφου δεν ειναι σε οριζοντια θεση αλλα με ελαφρα κυρτη κλιση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...