Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα...

Καλυτερη η νυχτα μας..οχι καλη...αλλα οχι σα χτες...

Πειραζει να παω για υπνο πριν αλλαξει ο χρονος? Για να κοιμαμαι ολο το χρονο? χααχααα!!

Τι θα κανετε εσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!

Αριστεα και του χρονουZ

snowflake το μωρο σου ειναι σκετη γλυκα να σου ζησει!!

Ντινα καλως τον δεχτηκες!!

εμας χτες κοιμηθηκαμε κατα τις 1,30 ξηπνησε στις 6,30 για φαγητο και μετα στις 10,30 που φαγαμε και μετα καναμε τις δουλεις μας σκουπισμα,σφουγκαρισμα,ξεσκονισμα,το μπανιο και αφου ημασταν καλα παιδια καναμε και την βασιλοπιτα, ολα αυτα με τον μικρο στο ριλαξ σε καθε δωματιο και να του μιλαω αν με ακουσει κανεις τι του λεω θα με περασει για παλαβη:P:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!

Ντινα καλως τον δεχτηκες!!

εμας χτες κοιμηθηκαμε κατα τις 1,30 ξηπνησε στις 6,30 για φαγητο και μετα στις 10,30 που φαγαμε και μετα καναμε τις δουλεις μας σκουπισμα,σφουγκαρισμα,ξεσκονισμα,το μπανιο και αφου ημασταν καλα παιδια καναμε και την βασιλοπιτα, ολα αυτα με τον μικρο στο ριλαξ σε καθε δωματιο και να του μιλαω αν με ακουσει κανεις τι του λεω θα με περασει για παλαβη:P:p

Μπραβο συνεργασιμο παιδι!!!!! Μια χαρα σας βρισκω! ;) Ε οχι και παλαβη!! Αψογη μανουλα θα πει οτι εισαι.. ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλε βλεπω γινεστε σημερα 2 μηνων πως περασε ο καιρος

σαν χτες θυμαμε που μας ελεγες πως πας να γεννησεις.

Snow, να τους χιλιασει τους μηνες η μπεμπουλα σας... :D

Μπραβο συνεργασιμο παιδι!!!!! Μια χαρα σας βρισκω! ;) Ε οχι και παλαβη!! Αψογη μανουλα θα πει οτι εισαι.. ;)

απο τοτε που σαραντισαμε αλλο παιδι, αφου πριν ελεγα δεν παιζει να κανω δευτερο αλλα τωρα αλλάξα γνωμη.....:P:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα...

Καλυτερη η νυχτα μας..οχι καλη...αλλα οχι σα χτες...

Πειραζει να παω για υπνο πριν αλλαξει ο χρονος? Για να κοιμαμαι ολο το χρονο? χααχααα!!

Τι θα κανετε εσεις?

Μακαρι ο νεος χρονος να σου φερει ολη την ξεκουρση και τον υπνο που στερηθηκες το'11, Καραμελιτσα... :P

απο τοτε που σαραντισαμε αλλο παιδι, αφου πριν ελεγα δεν παιζει να κανω δευτερο αλλα τωρα αλλάξα γνωμη.....:P:p

Ακουγα κι εγω ελεγαν για αυτες τις 40 μερες και ποσο σημαντικες ειναι για μαμα και παιδι ελεγα βλακειες της εκκλησιας, αλλα τελικα εκανα μεγαλο λαθος... ;) Και ο δικος μου σαν να ηρεμει σιγα σιγα..

Διαφημίσεις

Ευχαριστω ντινα μου!!

Λεω μερικες φορες γιατι να μη μπορουσα να μαζεψω τις ωρες υπνου που εκανα στην εγκυμοσυνη σε ενα σακουλι να τις χρησιμοποιησω οταν χρειαστει?

Κι εμεις μιλαμε πααααρα πολυ!

Πονανε οι θηλες μουυυυ...

Εξακολουθει να μη της φτανει το γαλα και εχουμε γκρινια και παλευουμε.

Πριν λιγο εχεσε το συμπαν.Λερωθηκε μεχρι και το ρηλαξ!

Κι εμεις εχουμε δει βελτιωση απο τις 40 μερες..Αλλα οχι μεγαλη και απο τοτε ειμαστε λιγο στασιμες...Και ο υπνος το βραδυ που ηταν το καλυτερο μας δεχεται απειλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλησπερα!

βρε κοριτσια ιατρικα ξεκινησεη θεωρια του 40ημερου και δεν ειναι τυχαιο που οι μαιευτηρες μετα τις 40 ζητουν να μας δουν ξανα..απλα η εκκλησια πατησε και σε αυτο για να κανει τα δικα της..

τεσπα..ολα καλα!!χαχα!

εγω εφτιαξα τις βασιλοπιτες μου και τα ψωμια μου, μαριναρα τα κρεατα, ψιλοσυμμαζεψα και τωρα εχω να ..πολεμησω με τα ρουχα που χουν στεγνωσει.. αλλα εχει γκρινια ο μικρος γιατι απο το πρωι δεν κανει κακα του.. εκανε μια κουτσουλια και τελος.. ολο βαρυγγομαχαει και γκρινιαζει..ουτε να κοιμηθει καλα μπορει..

αλλα τη νυχτα περασαμε υπεροχα..

αφου τελειωσαμε με την κριση υστερια της κορης μου, ξαπλωσα μιση ωρα μαζι της και της ελεγα "ερωτολογα" μεχρι να αποκοιμηθει και δεν ξαναξυπνησε μεχρι τις 7 το πρωι..

ο δε μικρος απο τις 23.00 ξυπνησε στις 4 παρα!! και μετα στις 5 οπου τον ειχα για αλλο ενα βραδυ στο δικο μας κρεβατι πανω σε δυο μαλακα μαξιλαρια οπου την καταβρισκει..και μετα σκεφθηκα και εβαλα στο λικνο το μικροτερο απο τα μαλακα μαξιλαρια με κλιση προς το στρωμα του ξανα στις 7 παρα οπου εγω σηκωθηκα ενω εκεινος κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 9.30!!

ετσι τωρα θα καθιερωσω το μαλακο μαξιλαρι.. το χα κανει και στη κορη μου αλλα ελαχιστα δουλεψε.. ο μικρος μου φαινεται πιο φιλος του υπνου και πιστευω οτι θα κρατησει ετσι..θα δειξει βεβαια..

να δω πως θα αντεξω μεχρι τα μεσανυχτα.. μα και αυτοι οι ανθρωποι! 12 τη νυχτα πρωτοχρονια και ανασταση!! να θες να κοιμηθεις και να μη μπορεις!χαχα!!

καλη χρονια να εχουμε αγαπες μου και τα μωρακια μας να ειναι καλα..και εμεις κουραγιο..

Λεω μερικες φορες γιατι να μη μπορουσα να μαζεψω τις ωρες υπνου που εκανα στην εγκυμοσυνη σε ενα σακουλι να τις χρησιμοποιησω οταν χρειαστει?

αυτο αγαπητη μου ξαναπες το..

βρε παιδι μου ομως εσενα σε εχω πολυ εγνοια μου.. το βραδυ σκεφτομουν αν υπαρχει καποια σταση που ξαπλωμενο να βοηθιεται το μαναρι σου..

τραβας ζορι απιθανο..

Μπρουμυτα μου ειχε κοιμηθει και μεσημερι αλλα μετα απ αυτα που μου ειπε η παιδιατρος δε τη ξαναβαζω φοβαμαι...

Αυτο με το μαλακο μαξιλαρι δε το καταλαβα καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εσυ προσπερ μου μου ειχες πει να κανω οτι δειχνει να βολευει το μωρο αλλα οταν μου λεει οτι απαγορευεται γιατι πιεζονται τα πνευμονια και θα παθει εισροφηση και δε θα το παρω χαμπαρι οσο να ναι δε το ρισκαρω...φοβαμαι.....:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...