Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εγω ποτε θα μπορω να κανω καμια δουλεια στο σπιτι???

Κανω τα απολυτως απαραιτητα κι αυτα τρεχοντας...

Παλι γκρινιαζω..ουφ...Μετα λεω γιατι ειναι γκρινιαρα η μικρη!Ελπιζω ο παλιος χρονος φευγοντας να παρει μαζι του και τη γκρινια μου...

Ωχ..ακουω αεριακια παλι και η μικρη σφιγγεται....ωωωωωωωχχχχχ..........

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ντίνα ναι προσπ. καλά μηνογενέθλια στα μπουμπούκια σας!!

Αχ Δήμητρα το μισό κουράγιο σου να είχα, νιώθω εξαντλημένη αν κ αυτήν την εβδομάδα είχα την πεθερά μου εδώ, είδε για πρώτη φορά την μπουμπού(μένει Καρδίτσα)τρελή συγκίνηση!!

Αριστέα μου αγάπη μου τι κάνετε? η κουκλάρα σου τι κάνει??

Εμείς νομίζω ότι δεν περάσαμε κολικούς αλλά όταν τα κάνει σφίγγετε πολύ και κάποιες φορές κλαίει αυτό είναι κολικοί?

Εμένα κορίτσια αν της δώσω 24 ώρες βυζί δεν θα είχε πρόβλημα, μόνοι εκεί ηρεμούμε η όταν κάνουμε συζητήσεις με τον μπαμπά:P:p:p

Εμένα αυτήν την εβδομάδα πάλι δεν πήρε αυτά που πρέπει, αλλά δεν αγχώνομαι ποια, έχω πάρει απόφαση η μπουμπού θα παίρνει λίγο βάρος , είναι μόνο 3500 ακόμα!!

Μαίρη καλωσόρισες, να ζήσετε με τον αντρούλη σου και εσύ Αρετή μου!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Καραμελο, όταν μου το έδειξε η παιδίατρος δεν είχε κλείσει το ρουθούνι!

Οκ! Κι εγω δε το κλεινω.Μου φαινεται οτι θα παει η πιεση στα αυτακια της.Αλλα ειπα μηπως κανω και λαθος και πρεπει...

Πως πατε εσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αχ παναγιτσα μου την κοιμησα...Ας μη μου κανει τα χτεσινα..

Εχω την εντυπωση οτι φταιει η αυξηση του γαλακτος λογω της τριγωνελλας για τα χτεσινοβραδυνα αερια...

Δε κανουμε πρασινα κακα ομως...

Τελοσπαντων, θα δειξει...Να δω τι θα τρωει απο μεθαυριο που μου εμαθε τωρα στο γκλου γκλου και η συμβουλος μου ειπε αυστηρα 5 μερες μονο και διαλειμμα..Προβλεπεται πολυ γκρινια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αν την έχω στο στήθος είναι πάντα ήρεμη, ποτέ δεν το αρνείται!! Εκεί συνήθως κοιμάται κ όταν την αφήνουμε κλαίει, κάθετε λίγο σε άλλους εκτός αν της τραγουδάνε η την χορεύουνε.

Την μέρα δεν κοιμόμαστε πολύ, αλλά το βράδυ θα κοιμηθεί στάνταρ ένα 4ωρο.Αύριο κλείνουμε 2 μήνες, στις 3 Ιανουαρίου βάζουμε το πρώτο εμβόλιο και τρέμω στην ιδέα!!

Καραμέλο μακάρι να μην σου κάνει κόλπα σήμερα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ωχ..εμβολια..κι εμενα δε μ αρεσει καθολου η ιδεα...ουφ..

Και της δικιας μου της αρεσουν οι χοροι...μαλλον σε ολα τα μωρακια...

Καλε τι βροχα ειναι αυτη??

Λοιπον παω για νανι γρηγορα και ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια...

Καληνυχτα σε ολες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Snow μου, καλη μου εισαι καλα;;;; φιλια στα μπουταρινια να δωσεις..

Αντε μας ελειψες.. Φανταζομαι η πεθερα θα τρελάθηκε..

Η μικρη μου εχει καααααθε βραδυ κολικους...

Σημερα την επιασαν απο τις 8 μεχρι τις 10...να κλαιει κ να ραγιζει η καρδια μου:(

Οταν κανει διαλειμμα απο το κλαμα και αρχισω να τις ψιθυριζω ηρεμει..ετσι την πηρε ο υπνος στον ώμο μου.. το ψυχουλακι μου!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Δε ξερω αν ειναι κολικοι αν ειναι μονο την ωρα που τα κανει μπορει απλα να ζοριζεται..αλλα ποιος ξερει σιγουρα;;

Παντως ειλικρινα ειναι πολυ εκνευριστικο, δε μπορω να κανω τιποτα για να τη βοηθησω, παρα μονο να την εχω αγκαλια..

Αδικια παντως να ειναι καλη η πεθερα και να ειναι μακρυα;;;; ε αυτα δε γινονται.. τουλαχιστον αν μπορει να ερχεται συχνα να σας βλεπει κατι ειναι κ αυτο...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

μπα 1-2 φορές το χρόνο την βλέπουμε!!

Την στάση λιονταράκι την δοκίμασες??

Έχουμε το μωρό μπροστά μας μπρούμυτα στο κρεβάτι.

Το κεφάλι αριστερά τα πόδια δεξιά.

1) περνάμε το δεξί μας χέρι ανάμεσα στα ποδαράκια του και από κάτω( με την παλάμη μας προς τα πάνω) μέχρι να φτάσουμε την κοιλιά.

2) περνάμε το αριστερό μας χέρι από μπροστά ( στην γωνία που σχηματίζει ο αριστερός ώμος του παιδιού με το κεφάλι) και η παλάμη μας ( πάντα προς τα πάνω ) φτάνει την άλλη παλάμη.

Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το μωρό...........το σηκώνουμε και μοιραία ασκούμε μια πίεση στην κοιλίτσα του η οποία ( δεν έμαθα ποτέ τον λόγο ) το ανακουφίζει.

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...