Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες με τα μωρακια!!!!!

Μαιρη καλως ηρθες στην παρεα μας

και να σου ζησει το μωρακι!!! Να ζησετε

να χερεστε το μωρακι σας και κοιτα συμπτωση

και εμεις σημερα κλεινουμε 1 χρονο παντρεμενοι.:P

Και ο γλυκος μου σημερα δεν πηγε για δουλεια και

κανονισε το πρωι και ηρθε η μαμα του να κρατηση

το μωρο για να παμε μια βολτα και περασα καλα:P

Αριστεα η μικρη περνει σιγα σιγα την σειρα της τα

βραδια ωραια:P

Ντινα να τους χιλιασετε και παραπανω:P:pπως πςρνα ο καιρος..

Καραμελο θα περασει που θα παει θα ηρεμιση...

Αρτεμης μια φιλη μου που γεννησε ενα μηνα πριν απο εμας

περασε ιωση και το θηλασε κανονικα και το μωρο ειναι οκ

μονο μια μερα που ειχε 39 πυρετο δεν του εδωσε,αλλα

σε αυτο ειναι αποφαση δικη σου.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλες με τα μωρακια!!!!!

Μαιρη καλως ηρθες στην παρεα μας

Αριστεα η μικρη περνει σιγα σιγα την σειρα της τα

βραδια ωραια:P

Καραμελο θα περασει που θα παει θα ηρεμιση...

Αρτεμης μια φιλη μου που γεννησε ενα μηνα πριν απο εμας

περασε ιωση και το θηλασε κανονικα και το μωρο ειναι οκ

μονο μια μερα που ειχε 39 πυρετο δεν του εδωσε,αλλα

σε αυτο ειναι αποφαση δικη σου.

ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ Κ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.... :-(:-(:-(:-(:-(

Κ

Σε ευχαριστω πολυυυυ!!!!! Κι εσεις να τα χιλιασετε Αρετη!!!! ;);) Να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα...

Κοιμηθηκα μια ωρα και εχασα τον κοσμο..την κρατησε στο μαρσιπο ο αντρας μου με την κουκουλα! Οταν την ακουσα να κλαιει και ειδα το αχνο φως εξω νομιζα οτι ειναι χαραματα...Τρωμε παλι..μακαρι να μην επαναληφθει το χθεσινο...:(

Κυριακη μου η παλινδρομιση ηταν σοβαρη? Μας το ειχες πει ?δε θυμαμαι.Βγαζει το φαγακι ολο? χαιρομαι που ειναι καλυτερα

Επετειους βλεπω...Να ζησετε Μαιρακι και Αρετη!

Ντινα μου κλεισατε μηνα?? Καλο σαραντισμο!

Προσπερ που εισαι σημερα?

Τουρτες ακουω ...βολτες...Εγω γιατι δε προλαβαινω ουτε τα βασικα...?Αυτο το μπανιο πια ειναι εφιαλτης. Απο αυριο σε αυριο παει, τον αντρα μου τον αφηνω νηστικο, το μωρο κινδυνευει καθε φορα να μεινει χωρις φορμακια αφου για να σιδερωσουμε πρεπει να ειμαστε και οι δυο σπιτι...

Και πολυ κλαμα σημερα. Αφου ξεχεριαστηκα να τη νανουριζω και την εβαλα καλαθι ξυπνησε σε 5 μετα την πηρε ο αντρας μου με μασκα για να φαω (με τη σουπα δυσκολευομαι να τρωω θηλαζοντας) και χαλασε τον κοσμο, μου εκατσε στο λαιμο...

Και στο στηθος ολο γκρινιαζει...

Ολο παραπονιεμαι βρε κοριτσια, ολες λετε τι υπεροχα που νιωθετε με τα μωρα σας κι εγω ειμαι μεσα στο αγχος ουτε τουαλετα δε μπορω να παω...Δε περιμενα να κανω μια κουκλα που δε θα μιλαει και θα παιζω αλλα...

Τελοσπαντων καθε φορα που παραπονιεμαι, λεω τουλαχιστον εχουμε την υγεια μας γιατι αλλα ειναι τα πραγματικα δυσκολα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπερα...

Κοιμηθηκα μια ωρα και εχασα τον κοσμο..την κρατησε στο μαρσιπο ο αντρας μου με την κουκουλα! Οταν την ακουσα να κλαιει και ειδα το αχνο φως εξω νομιζα οτι ειναι χαραματα...Τρωμε παλι..μακαρι να μην επαναληφθει το χθεσινο...:(

Κυριακη μου η παλινδρομιση ηταν σοβαρη? Μας το ειχες πει ?δε θυμαμαι.Βγαζει το φαγακι ολο? χαιρομαι που ειναι καλυτερα

Επετειους βλεπω...Να ζησετε Μαιρακι και Αρετη!

Ντινα μου κλεισατε μηνα?? Καλο σαραντισμο!

Προσπερ που εισαι σημερα?

Τουρτες ακουω ...βολτες...Εγω γιατι δε προλαβαινω ουτε τα βασικα...?Αυτο το μπανιο πια ειναι εφιαλτης. Απο αυριο σε αυριο παει, τον αντρα μου τον αφηνω νηστικο, το μωρο κινδυνευει καθε φορα να μεινει χωρις φορμακια αφου για να σιδερωσουμε πρεπει να ειμαστε και οι δυο σπιτι...

Και πολυ κλαμα σημερα. Αφου ξεχεριαστηκα να τη νανουριζω και την εβαλα καλαθι ξυπνησε σε 5 μετα την πηρε ο αντρας μου με μασκα για να φαω (με τη σουπα δυσκολευομαι να τρωω θηλαζοντας) και χαλασε τον κοσμο, μου εκατσε στο λαιμο...

Και στο στηθος ολο γκρινιαζει...

Ολο παραπονιεμαι βρε κοριτσια, ολες λετε τι υπεροχα που νιωθετε με τα μωρα σας κι εγω ειμαι μεσα στο αγχος ουτε τουαλετα δε μπορω να παω...Δε περιμενα να κανω μια κουκλα που δε θα μιλαει και θα παιζω αλλα...

Τελοσπαντων καθε φορα που παραπονιεμαι, λεω τουλαχιστον εχουμε την υγεια μας γιατι αλλα ειναι τα πραγματικα δυσκολα..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!! CARAMELLO ΜΟΥ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ... ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ... ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΘΕΛΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 Κ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 5!!! ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ, ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ.....;););););)

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!! CARAMELLO ΜΟΥ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ... ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ... ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΘΕΛΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 Κ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 5!!! ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ, ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ.....;););););)

Δε λεω οτι ειμαι η μονη που τα περναω και υπαρχουν και πολυ πιο δυσκολα ... Και το βραδυ ειχα πολυ υπομονη μεχρι καποιο σημειο..μετα τα εφτυσα...

Πιστευω οτι θα επρεπε να εχω πιο πολλες αντοχες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Δε λεω οτι ειμαι η μονη που τα περναω και υπαρχουν και πολυ πιο δυσκολα ... Και το βραδυ ειχα πολυ υπομονη μεχρι καποιο σημειο..μετα τα εφτυσα...

Πιστευω οτι θα επρεπε να εχω πιο πολλες αντοχες...

ΜΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ???? ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.... ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ... ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΕΛΕΙΟΣ...

Δε λεω να ειμαι τελεια...και οκ δεν ειναι αγγελουδι το μωρο μου αλλα υπαρχουν και πιο δυσκολα, τι θα εκανα αν ειχα καποια πραγματικα δυσκολη περιπτωση? Θα αυτοκτονουσα?:rolleyes:

Εχω περασει δυσκολες φασεις στη ζωη μου και ολοι απορουσαν με την ηρεμια και την υπομονη μου. Και τωρα που θα επρεπε να ειμαι στην καλυτερη φαση της ζωης μου, γιατι δε μας ηρθε και ευκολα το μωρακι, δε την εχω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καραμελιτσα μου μη το βαζεις κατω...

Εσυ θα βγεις νικήτρια οχι τα νευρα κ η κουραση..

Εμενα σημερα απο το μεσημερι εχει την απιστευτη γκρινια..δεν ξερω τι της φταιει....:(:(

Δεν ησυχαζει με τιποτα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διασκεδαζετε κι εσεις Αριστεα ε?

Εμεις καθε μερα απο το μεσημεερι και μετα εχουμε γκρινια! χαχα! Απλα μερικες μερες ξεκιναει απο το πρωι! χαχα!

xα!χα! καλο αυτο με την γρινια απο το πρωι!!!:P

εμεις εχουμε ακουσε κ τραγουδησει ολα τα

χριστουγενιατικα τραγουδια:tongue::tongue:

τωρα πατερας κ γιος τραγουδανε το ελατο:P:p:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

καλησπερα!!

ειμαι απο το πρωι ιδια ο Βεγγος ο συγχωρεμενος...χαχα!!

Dina ξεκιναω με εσενα.. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ με το κινητο του παπα!!

Φανταζομαι την σκηνη..

aristea στη μιση ευχη οταν δινεται στο σπιτι τουλαχιστον ο πατερ βαζει τη μητερα και το μωρο κατω απο το πετραχειλι..

εγω σηκωθηκα το πρωι επλυνα εναν νεροχυτη απαιχτο καθως η κουνιαδα εχθες εδωσε ρεστα στη κουζινα γιατι εφτιαξε κατι κουραμπιεδες απο μια παλια της συνταγη (που δεν πετυχαν εντωμεταξυ αφου δεν ηθελε να με ακουσει για το πως δουλευει ο φουρνος) και εφτιαξε και το παστιτσιο για ενα τραπεζι που ειχα σημερα σε κατι φιλους και εκει που παω να ξεκινησω τη πρωτη βασιλοπιτα ΤΣΟΥΠ ο μπεμπης γκρινια και αλλαγμα πανας απο κουτσουλιες του καθε 10-15 λεπτα..και κλαμα εκεινος.. και να μην κοιμαται πολυ.. τελικα απο τις 8 η βασιλοπιτα μπηκε γα ψησιμο στις 11 και ακομη περιμενει στο ταψι για το στολισμα..

μολις μπηκε η βασιλοπιτα επιασα μαζεψα το σπιτι, σκουπισα, σφουγγαρισα, ξεσκονισα, εκανα το μπανιο, απλωσα ρουχα, θηλασα, ξαναθηλασα, ξεσκατισα και ξανα μανα τα ιδια και ηρθαν οι επισκεψεις μου στις 4, ισα που προλαβα να λουστω και να ντυθω και εφυγαν πριν λιγο..

η κορη μου επειδη παλι δεν κοιμηθηκε για μεσημερι ειχε γκρινια και οταν ηρθε το ζευγαρι με το συνομηλικο παιδακι παιζανε μεν οπως παιζουν παντα αλλα ηταν επιθετικη και αυτο με ενοχλουσε..

τεσπα.. σε γενικες γραμμες καλα.. εγω ψοφια βεβαια.. τα μικρα κοιμουνται εδω και μιση ωρα και αναρωτιεμαι ποσο θα μας ψησει το ψαρι στα χειλη η κορη τη νυχτα αφου επεσε για υπνο τοσο νωρις..

αυριο λενε καλαντα παλι εεε??? ωραια..

αυριο το προγραμμα εχει να ζυμωσω χριστοψωμο και να φτιαξω τη δευτερη βασιλοπιτα.. παλι καλα δεν εχω να κανω πολλες δουλειες..

αυτα απο μενα

Kyriak να μας μπαινεις οποτε μπορεις

οσες δεν ξαναμπειτε τις επομενες δυο τρεις μερες καλη χρονια να εχετε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...