Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαιρη ειδα απο το τικερακι σου πως εχετε επέτειο σημερα!!

Να ζησετε ευτυχισμενοι και να χαιρεστε το παιδακι σας!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μπραβο Προσπ να τον χαιρεσαι το γιο σου!!!

Γεια σου Μαιρακι.. Πολυ χαιρομαι που ειστε καλα και ολα λειτουργουν ρολόι ;) !!

Μαιρη, χαρουμενη επετειο... Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και το παιδακι σας..:D

Αρτεμη, διαβασε αυτο, ειναι για αρρωστες μανουλες που δινουν μητρικο γαλα..

Η αποφαση φυσικα ειναι δικια σου.. :D

http://kellymom.com/health/illness/mom-illness.html

Παω κι εγω να ξαπλωσω τωρα... Σας φιλω..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημέρα!!!!!! Καλέ!!!!!! Λάθος έγραψα.....δεν είναι 4270 ο μπέμπης αλλά 5270....:D:D Το κατάλαβα τη νύχτα το λάθος κι έσπευσα να το διορθώσω....:tongue::tongue:

Πάω στην τράπεζα τώρα κι άμα προλάβω και ΟΑΕΔ....

Φιλάκιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.: Εγώ που έλεγα μετά τη γέννα κομμένα όλα στο φαγητό....μμμμμμμμμμ....μιλάμε τσακίζω περισσότερα τώρα...:rolleyes::tongue::tongue: Ακόμα κι έτσι όμως, ζυγίστηκα χθες και τα κιλά της εγκυμοσύνης έχουνε γίνει παρελθόν!!:D Είμαι στα αρχικά όπως όταν ξεκίνησα την εγκυμοσύνη αλλά θέλω να χάσω 5 κιλάκια ακόμα......αυτά πως θα φύγουνε δεν ξέρω....:rolleyes:

Αχ κάνει αγκού και γελάκια ο μπεμπούλης και μας τρελαίνειιιιιιιιι....!!!!!!!!!:P

Ότι να'ναι γράφω...απ'το ένα θέμα στο άλλο...:rolleyes: Α!! Στις 19/01 θα κάνουμε το πρώτο μας εμβολιάκι!!!:o

Και πάλι φιλάκια!!!!:P

Διαφημίσεις

Καλημερα...

Χαλια η νυχτα μας...πρωτη φορα ετσι...Απο τη μιαμιση και μετα ξυπνουσε καθε 45 λεπτα.Ουτε 2 ωρες δεν εχω κοιμηθει και ο αντρας μου δε μπορει να με βοηθησει γιατι ειναι αρρωστος.Ειμαι κομματια.

Σφιγγοταν πονουσε η κοιλιτσα της. Ακομα και στο κρεβατι που την πηρα δεν ηρεμουσε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημερα μανουλες!!

Καραμελακι μου τοσο χαλια αποψε ε;; Πεινουσε η μικρη σου;μηπως ποναγε;

Εμενα το βραδυ μου ξυπνησε στις 5 αλλα μετα δεν κοιμοταν χωρις να εχει γκρινια ευτυχως.. την πηρε ο υπνος κατα τις 6 και κοιμηθηκαμε μεχρι τις 9..!!

Καλημερα μανουλες!!

Καραμελακι μου τοσο χαλια αποψε ε;; Πεινουσε η μικρη σου;μηπως ποναγε;

Εμενα το βραδυ μου ξυπνησε στις 5 αλλα μετα δεν κοιμοταν χωρις να εχει γκρινια ευτυχως.. την πηρε ο υπνος κατα τις 6 και κοιμηθηκαμε μεχρι τις 9..!!

Δεν ακουγεται κακη η νυχτα σας!

Πρεπει να πονουσε.Σφιγγοταν συνεχεια και χτυπιοταν.Σιγουρα δε πεινουσε αφου ετρωγε ολη νυχτα! Επαθε υπερχειλιση!

Εκανε την πρωτη φορα πολλα κακα λεω αυτο εφταιγε. Αλλα δεν ανακουφιστηκε. Πηγε ολη η νυχτα με γκρινια και σφιξιματα και ανακουφιστηκε δις μετα τις 9...τωρα κοιμαται μαρσιπο...Σκεφτομαι να τη βαλω στο κρεβατακι αλλα ξερω οτι θα το μετανιωσω...

Ποτε δεν ειχαμε βραδυνους κολικους..εγω φταιω που της εκοψα το βραδυνο τσαγακι...Δεν εχουμε πιει τρεις μερες και να τα!

Μπορει να ηταν τυχαιο και μακαρι γιατι ο μονος λογος που την παλευα ως τωρα ηταν γιατι κοιμομαστε καπως τη νυχτα...Αν μου κανει τη νυχτα μερα κλαφτε με...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσια!

Μαιρη χθες μεσα στη ζαλη μου δε σε καλωσορισα, καλως ηρθες λοιπον και να σου ζησει το μπεμπακι!

Εγω σημερα δεν εχω πυρετο μεχρι στιγμης τουλαχιστον! ακομα ομωε δε πλησιαζω το παιδι, 2 μερες δεν το εχω αγγιξει μωρε!

Εχθες το βραδυ και μενα ηταν ανησυχος καθε μια ωρα το πολυ ξυπναγε. Μας ειχε καλομαθει στα 3ωρα και τωρα...

dbLDp2.png

Ντινακι πολυ ενδιαφερον το site. γενικα στο εξωτερικο εχω καταλαβει οτι ειναι πιο μπροστα οι ανθρωποι. εδω ρωτησα 2 παιδιατρους και το παθολογο καο μου ειπαν για καλο και για κακο να μη δωσω, τι να κανω η χριστιανη!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Ντινακι πολυ ενδιαφερον το site. γενικα στο εξωτερικο εχω καταλαβει οτι ειναι πιο μπροστα οι ανθρωποι. εδω ρωτησα 2 παιδιατρους και το παθολογο καο μου ειπαν για καλο και για κακο να μη δωσω, τι να κανω η χριστιανη!

Ελα μου ντεεε...:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γλυκά μου κοριτσάκια και μπεμπάκια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με υγεία και χαρά!!! Να χαιρόμαστε τα μωρά μας και να είναι πάντα καλότυχα και υγιή!!

Χάθηκα πολύ το ξέρω αλλά δεν προλαβαίνω να μπω στο ίντερνετ αφού όλη τη μέρα ασχολούμαι με το ψυχουλάκι μου και δεν μου μένει καθόλου χρόνος.. Αλλά σας σκέφτομαι πάρα πολύ και αν και δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, εύχομαι να είστε όλες καλά μαζί με τα μωράκια σας!

Εμείς είμαστε καλά, αν εξαιρέσουμε μια παλινδρόμηση που έχει ο μπέμπης και για το λόγο αυτό έχουμε ξεκινήσει αγωγή με σιροπάκι και ήδη τον έχει ανακουφίσει αρκετά και τρώει ξανά όπως πριν. Συνεχίζουμε με τον αποκλειστικό θηλασμό και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!! Το μωράκι μεγαλώνει μια χαρά και μας κάνει τα χαμογελάκια του και λιώνουμε όλοι!!! Με το θηλασμό όλα πάνε καλά, μόνο το ένα στήθος που είχε από την αρχή τραυματιστεί δεν έχει επανέλθει ακόμη στα φυσιολογικά του αλλά συνήθισα να αισθάνομαι λίγο τον πόνο.. Όμως με ανακουφίζει ότι τον θηλάζω ακόμη και αυτό δεν το αλλάζω, όσο δύσκολα και αν πέρασα με τους πόνους. Είμαι συγκινημένη που βλέπω τον μπέμπη να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!! Έχουμε αρχίσει να πηγαίνουμε σιγά-σιγά κάποιες βόλτες όσο ο καιρός μας το επέτρεπε! Είναι σίγουρα τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχω κάνει στη ζωή μου και ανυπομονώ για αύριο που αλλάζει ο χρόνος να έχουμε αγκαλιά το μπέμπη και να υποδεχτούμε το νέο έτος όλοι μαζί σαν οικογένεια!!

Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω πιο δυναμικά στην παρέα σας αλλά έως τότε να ξέρετε πως σας σκέφτομαι όλες και θέλω μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε την οικογένειά σας! Σας φιλώ πολύ-πολύ-πολύ και σας εύχομαι καλή αλλαγή του χρόνου, να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες και να μου φιλήσετε τα μωράκια σας, με πολλή αγάπη!! Μου έχετε λείψει πολύ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσακια..

Να τη και η Κυριακη μας.. Μωρε δε μελεταω και κανα Πρωτοχρονιατικο λαχειο..δεν ξερεις καμια φορα.. :tongue:

Εμεις απο τις 10.30 που ξυπνησαμε, ειμαστε με το στηθος στο στομα και τρωμε.. με λιγα διαλειμματακια βεβαια.. Εχω μια απιστευτη διψα, ποτε δεν προλαβαινω να πιω νερο και το εχω σχεδον διπλα μου... ουφ....

Αρτεμη, καταλαβαινω σε τι δυσκολη θεση εισαι.. :( Το σάιτ αυτο ειναι τελειο και οντως ειναι πολυ μπροστα..

Σημερα κλεινουμε μηνααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκανα και τουρτιτσα στο νινι μου.. :lol::lol:

παιρνω και την παιδιατρο, ειχαμε πει στο μηνα να ερθει, αλλα εχει το κινητο της κλειστο..:rolleyes: Διακοπες θα κανει η γυναικα...

Καλε, δε σας ειπα, που χτες που ηρθε ο παπας και ειχε το ρασο απο πανω μας , πετραχηλι μηπως το λενε?????- και μας διαβαζε χτυπουσε το κινητο του το οποιο ηταν στη δονηση μεσα στο αυτι μου.. εγω απο κατω να εχω λυθει στα πνιχτα γελια... τι να κανω??? Κλειστο βρε Χριστιανε το ρημαδι... τεσπα.... :lol::lol:

1783250vaw6mig0dx.gif

.. ξερω, ξερω..περασανε τα Χριστουγεννα, αλλα εγω τωρα το βρηκα και αισθανομαι ολοενα και περισσοτερο αγελαδιτσα... (μην πω μοσχαρα, δε βγαζουν γαλα.. :rolleyes:)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κυριακη μου με το καλο να υποδεχθείτε τον καινουριο χρονο και να σας φερει ολα τα καλα!!!

Α, ρε Ντινα..εχεις την τυχη στα χερια σου..παρε και ενα Πρωτοχρονιατικο....και καλα κερδη.. α! κ μη χαθεις μετα..χαχαχα

Καλα ο παπας δεν παιζεται λεμε.. αλλα γιατι σας εβαλε κατω απ'το πετραχήλι;; μηπως ειναι εξτρα περιποιηση σε επισκεψη κατ'οικον;;;

Μαιρη ειδα απο το τικερακι σου πως εχετε επέτειο σημερα!!

Να ζησετε ευτυχισμενοι και να χαιρεστε το παιδακι σας!!!!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!:D:D:D:D:D
Μπραβο Προσπ να τον χαιρεσαι το γιο σου!!!

Γεια σου Μαιρακι.. Πολυ χαιρομαι που ειστε καλα και ολα λειτουργουν ρολόι ;) !!

Μαιρη, χαρουμενη επετειο... Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και το παιδακι σας..:D

Αρτεμη, διαβασε αυτο, ειναι για αρρωστες μανουλες που δινουν μητρικο γαλα..

Η αποφαση φυσικα ειναι δικια σου.. :D

http://kellymom.com/health/illness/mom-illness.html

Παω κι εγω να ξαπλωσω τωρα... Σας φιλω..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΤΙΑΝΚΙ!!! ΚΙ ΕΣΥ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!
Καλημερα κοριτσια!

Μαιρη χθες μεσα στη ζαλη μου δε σε καλωσορισα, καλως ηρθες λοιπον και να σου ζησει το μπεμπακι!

Εγω σημερα δεν εχω πυρετο μεχρι στιγμης τουλαχιστον! ακομα ομωε δε πλησιαζω το παιδι, 2 μερες δεν το εχω αγγιξει μωρε!

Εχθες το βραδυ και μενα ηταν ανησυχος καθε μια ωρα το πολυ ξυπναγε. Μας ειχε καλομαθει στα 3ωρα και τωρα...

Γεια σας κοριτσακια..

Να τη και η Κυριακη μας.. Μωρε δε μελεταω και κανα Πρωτοχρονιατικο λαχειο..δεν ξερεις καμια φορα.. :tongue:

Εμεις απο τις 10.30 που ξυπνησαμε, ειμαστε με το στηθος στο στομα και τρωμε.. με λιγα διαλειμματακια βεβαια.. Εχω μια απιστευτη διψα, ποτε δεν προλαβαινω να πιω νερο και το εχω σχεδον διπλα μου... ουφ....

Αρτεμη, καταλαβαινω σε τι δυσκολη θεση εισαι.. :( Το σάιτ αυτο ειναι τελειο και οντως ειναι πολυ μπροστα..

Σημερα κλεινουμε μηνααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκανα και τουρτιτσα στο νινι μου.. :lol::lol:

παιρνω και την παιδιατρο, ειχαμε πει στο μηνα να ερθει, αλλα εχει το κινητο της κλειστο..:rolleyes: Διακοπες θα κανει η γυναικα...

Καλε, δε σας ειπα, που χτες που ηρθε ο παπας και ειχε το ρασο απο πανω μας , πετραχηλι μηπως το λενε?????- και μας διαβαζε χτυπουσε το κινητο του το οποιο ηταν στη δονηση μεσα στο αυτι μου.. εγω απο κατω να εχω λυθει στα πνιχτα γελια... τι να κανω??? Κλειστο βρε Χριστιανε το ρημαδι... τεσπα.... :lol::lol:

1783250vaw6mig0dx.gif

.. ξερω, ξερω..περασανε τα Χριστουγεννα, αλλα εγω τωρα το βρηκα και αισθανομαι ολοενα και περισσοτερο αγελαδιτσα... (μην πω μοσχαρα, δε βγαζουν γαλα.. :rolleyes:)

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΑΡΤΕΜΗ!!! ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΘΕΙΚΟ!!!!!!! ;);););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...