Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοιτα ορεξη υπαρχει...Και ηταν σε μερες που με βοηθουσε και λιγο την κρατουσε στο μαρσιπο η αγκαλιτσα κλπ,αλλα εγω δεν εβλεπα την ωρα να απλωσω το κορμακι μου στο κρεβατι κι αυτος μου την επεσε...Σκεφτηκα οτι αν περιμενω στιγμη για να ειμαι ξεκουραστη μαλλον θα με απατησει !:lol::lol::lol:

Και μια χαρα περασα δε παραπονιεμαι

πολυ σοφα μιλας...

εγω προτιμω να με απατησει.. αποτελεσματικο και πιο ξεκουραστο...χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχει και σχεση, μπορει να οφειλεται και σε αλλους παραγοντες..

δες εμας ομως.. την κορη μου την εχουμε μη βρεξει και μη σταξει..οχι να κλαψει.. με ενα βυζι στο στομα δυο χρονια ηταν και οπου πηγαιναμε την ειχαμε μαζι..ολα για εκεινη..

μετα τα 2 χρονια (θα το διαβασετε και πολλες φορες σε σχετικα αρθρα) αρχιζουν να δοκιμαζουν τα ορια των γυρω τους και ξεκινα η ανυπακοη.. ειναι η ηλικια που μπορει να αρχισει η πειθαρχια με διαφορους τροπους υγιεις..στην περιπτωση μας ενα αυτο, δηλαδη η προσπαθεια μου να μην ειμαστε ανεξελεγκτοι απεναντι στις απαιτησεις της αρα και η επινολη τιμωριων και ενα η εγκυμοσυνη μου η οποια λογω επικινδυνοτητας επρεπε να αλλαξω συνηθειες και της εκοψα διαφορες κοινες δραστηριοτητες συν ο ερχομος του μπεμπη την εχουν κανει νευρικη επισης..θα της περασει ομως πιστευω ελπιζω με τις λιγοτερες δυνατες συνεπειες..

EKEI ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ Η' ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!
Μαιρη καλωσορισες στην παρεα μας!

Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου κ με το καλο να σαραντησετε!!!

images?q=tbn:ANd9GcQJ7WcFKvtQ-mb0mH-NAnrJyfxvYYEGxEg9JQwNQLvj-2YlWZYQJQ-Aw3mh

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΟΥ!!!!! ΚΙ ΕΣΥ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!
Αχ, πως μπορουσε;;

Ηταν το πρωτο της παιδακι;

Ποση ωρα μπορει να κλαιει ενα μωρο;:confused:

ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 3Ο ΤΗΣ... ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ....:(

ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 3Ο ΤΗΣ... ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ....:(

Διαβαζα στο ιντερνετ οτι τα αφηνανε και κλαιγανε και 5 ωρες επειδη καποιοι εκπαιδευτες υπνου υποστηριζουν αυτο το συστημα...5 ωρες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

πολυ σοφα μιλας...

εγω προτιμω να με απατησει.. αποτελεσματικο και πιο ξεκουραστο...χαχα!

χμμμ ισως στο δευτερο παιδι να το υποστηριζω κι εγω αυτο!:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαβαζα στο ιντερνετ οτι τα αφηνανε και κλαιγανε και 5 ωρες επειδη καποιοι εκπαιδευτες υπνου υποστηριζουν αυτο το συστημα...5 ωρες...
ΙΣΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
χμμμ ισως στο δευτερο παιδι να το υποστηριζω κι εγω αυτο!:lol::lol:

ΝΑ ΔΕΙΣ... ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Διαφημίσεις

ΙΣΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΝΑ ΔΕΙΣ... ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Για τις συζυγικες αγκαλιτσες μιλαω! Οχι για τον υπνο του παιδιου!χεχε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλησπερα κοριτσια μου!

εγω ψηνομαι στο πυρετο, πανω απο 39!! τελικα θα παρω αντιβιωση. η παιδιατρος μου ειπε οταν κανω πανω απο 38 να μη δινω μητρικο ετσι το πεταω. λετε να επηρεαστει απο την αντιβιωση και να κοπει? φοβαμαι πολυ ρε γαμωτο μην κολλησει ο μικρος μου!! ελεος δηλαδη με το που περασε το ισχιο μου πιαστηκαν τα πλευρα μου και τωρα αυτο!!!!

Ρε συ Δημητρα 6200? αυτο ειναι ετοιμο γαι φανταρος! ουτε και εγω εχω παει γυναικολογο μου ειπαν να κλεισω ραντεβου τον Ιανουαριο!

Ελπιζω να τα ξαναπουμε!

dbLDp2.png

Για τις συζυγικες αγκαλιτσες μιλαω! Οχι για τον υπνο του παιδιου!χεχε!

ΣΟΡΙ... ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...;);););)

καλησπερα κοριτσια μου!

εγω ψηνομαι στο πυρετο, πανω απο 39!! τελικα θα παρω αντιβιωση. η παιδιατρος μου ειπε οταν κανω πανω απο 38 να μη δινω μητρικο ετσι το πεταω. λετε να επηρεαστει απο την αντιβιωση και να κοπει? φοβαμαι πολυ ρε γαμωτο μην κολλησει ο μικρος μου!! ελεος δηλαδη με το που περασε το ισχιο μου πιαστηκαν τα πλευρα μου και τωρα αυτο!!!!

Ρε συ Δημητρα 6200? αυτο ειναι ετοιμο γαι φανταρος! ουτε και εγω εχω παει γυναικολογο μου ειπαν να κλεισω ραντεβου τον Ιανουαριο!

Ελπιζω να τα ξαναπουμε!

ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!! ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΜΑΣΚΟΥΛΑ...:-(:sad::-(:sad:

καλησπερα κοριτσια μου!

Ελπιζω να τα ξαναπουμε!

Οχι ρε γμτ.....Ελπιζω να μη παθει τπτ το γαλατακι σου....περαστικααα...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλησπερα κοριτσια μου!

Ελπιζω να τα ξαναπουμε!

πω πωωωω περαστικα σου βρε!!

βαλε μια μασκα στο προσωπο και πλενε τα χερια σου οταν εισαι με το μωρο..

αλλα αν θηλαζεις μεχτρι προσφατα λογικα με το γαλα σου θα χουν περασει αντισωματα στο μωρο..

δεν πιστευω οτι θα αρρωστησει..

ηρθε η ωρα να παει φανταρος ο γιος μου???????????????? αντε και καλη παντρεια!χαχα!

Διαφημίσεις

Στο σπιτι μου ειμαστε ολοι μασκοφοροι!!;)

Αααααααχχχ...κι εγω το ειπα στον αντρα μου αλλα πιστευω οτι κρυωσε και δε κολλαει...Θα του το ξαναπω αλλα νομιζω οτι δε θα την παλευει να καθεται με τη μασκα...Θα παει σε ξενοδοχειο για καμια βδομαδα!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

παω να κανω ντουζ και να παρω τον τζουνιορ παραμασχαλα για υπνο..

περιττο να σας πω οτι αυτες τις ημερες ολο τον εχω στο κρεβατι μου.. και ολο λεω οτι θα το κοψω αλλα ...δεν..

μετα των Φωτων θα στησω την κουνια κρεβατι και ελπιζω εκει να βολευτει καλυτερα..

Στο σπιτι μου ειμαστε ολοι μασκοφοροι!!;)
;););););)
Αααααααχχχ...κι εγω το ειπα στον αντρα μου αλλα πιστευω οτι κρυωσε και δε κολλαει...Θα του το ξαναπω αλλα νομιζω οτι δε θα την παλευει να καθεται με τη μασκα...Θα παει σε ξενοδοχειο για καμια βδομαδα!:lol:

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ......

παω να κανω ντουζ και να παρω τον τζουνιορ παραμασχαλα για υπνο..

περιττο να σας πω οτι αυτες τις ημερες ολο τον εχω στο κρεβατι μου.. και ολο λεω οτι θα το κοψω αλλα ...δεν..

μετα των Φωτων θα στησω την κουνια κρεβατι και ελπιζω εκει να βολευτει καλυτερα..

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ... ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ....:):):):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...