Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΠΟΡΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ...:(:(:(:(

εχει και σχεση, μπορει να οφειλεται και σε αλλους παραγοντες..

δες εμας ομως.. την κορη μου την εχουμε μη βρεξει και μη σταξει..οχι να κλαψει.. με ενα βυζι στο στομα δυο χρονια ηταν και οπου πηγαιναμε την ειχαμε μαζι..ολα για εκεινη..

μετα τα 2 χρονια (θα το διαβασετε και πολλες φορες σε σχετικα αρθρα) αρχιζουν να δοκιμαζουν τα ορια των γυρω τους και ξεκινα η ανυπακοη.. ειναι η ηλικια που μπορει να αρχισει η πειθαρχια με διαφορους τροπους υγιεις..στην περιπτωση μας ενα αυτο, δηλαδη η προσπαθεια μου να μην ειμαστε ανεξελεγκτοι απεναντι στις απαιτησεις της αρα και η επινολη τιμωριων και ενα η εγκυμοσυνη μου η οποια λογω επικινδυνοτητας επρεπε να αλλαξω συνηθειες και της εκοψα διαφορες κοινες δραστηριοτητες συν ο ερχομος του μπεμπη την εχουν κανει νευρικη επισης..θα της περασει ομως πιστευω ελπιζω με τις λιγοτερες δυνατες συνεπειες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινα που εισαι να μου πεις ποσες ωρες θηλαζετε να παρω κουραγιο? χαχα! 2 ωρες και κατι με διαλειμματακι 15 λεπτα και κατι μικρους υπνακους...

Σημερα δεν ειχαμε πολυωρους θηλασμους... Ειναι αναλογα και με τα κεφια του...:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Και τι κανει?Σταματαει και παιζει? Η κοιμαται?

Εγω βρηκα κι αλλο τροπο να ηρεμει λιγο.Τζοκινγκ στο μαρσιπο!Δε χρειαζομαι γυμναστηριο χαχα!

Κοιμαται λιγο να περασουμε την απογευματινη γκρινια και να φτασουμε στην ωρα του μπανιου χωρις κλαματα η σκασμενες στο φαγητο! Να προλαβω να κατεβασω και το βραδυνο της!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΓΕ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ!!! ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ... ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!

Αχ, πως μπορουσε;;

Ηταν το πρωτο της παιδακι;

Ποση ωρα μπορει να κλαιει ενα μωρο;:confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά!!!:D

Χάθηκα το ξέρω αλλά ασχολούμαι συνέχεια με το θαυματάκι μου και δεν έχω χρόνο για Η/Υ…

Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθε η παιδίατρος και ο μπέμπης μου σε κιλά ήτανε 5270 και λέω ήτανε γιατί τώρα σίγουρα πήρε κι άλλα γραμμάρια και σε ύψος 55,5cm.. Μεγάλωσε το πουλάκι μου!!!!!!!!:P

Εγώ έλεγα ότι αφήσαμε πίσω τους κολικούς αλλά όταν είπα στη γιατρό ότι τα κακάκια του μπέμπη είναι πράσινα μου είπε ότι αυτό δείχνει πως έχει κολικούς αλλά δεν τους καταλαβαίνω γιατί τους περνάει ήπια και πως έχει γκρινίτσα και θέλει αγκαλιά συνέχεια γιατί κάτι τον ενοχλεί!!

Και μάλλον είχε δίκιο γιατί έχουμε τώρα εδώ και μέρες που ένα βράδυ κοιμάται και ξυπνάει μόνο για να φάει και το άλλο βράδυ κοιμόμαστε στις 7 ή 78 το πρωί!! Χθες για παράδειγμα εκτός από δύο 45λεπτα ύπνου δεν κοιμηθήκαμε καθόλου μέχρι τις 2 το μεσημέρι….Οπότε αϋπνίες από τη μία, δουλειές από την άλλη, έχουμε μπερδέψει τη μέρα με τη νύχτα και γιʼαυτό δεν σκέφτομαι καν τον υπολογιστή…..no time…

Δεν μπορώ να πω ότι κλαίει συνέχεια από τους πόνους αλλά σφίγγεται σαν να θέλει να κάνει κακά κι αυτό δεν τον αφήνει να κοιμηθεί!! Από φαγητό πάντως δεν πτοείται…τρώει συνέχεια!!:P

Α να σας πω κιόλας ότι έπιασε στήθος!!!!!! Βέβαια το γάλα μου αφού δεν θήλαζε τόσο καιρό δεν είναι πολύ….αλλά εγώ τον βάζω στο στήθος και όσο πιει!!:D

Σας σκέφτομαι όλες και απλά ήθελα να μπω να σας ευχηθώ καλή χρονιά και καλά να περάσετε!!!!!! Αφήνουμε πίσω έναν χρόνο τέλειο γιατί αποκτήσαμε τα μωράκια μας κι έρχεται ένα νέο έτος γεμάτο χαρά!!!!!

Εμένα το 2011 με αφήνει και το 2012 με βρίσκει, ολοκληρωμένη σαν γυναίκα και γεμάτη στη ζωή μου!!!!!! Κοιτάω το μωράκι μου και δε με νοιάζει τίποτε άλλο, ειλικρινά!!!! Μόνο το τώρα και οι στιγμές…..Αισθάνομαι απέραντη αγάπη, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω…μάλλον δεν υπάρχουνε λέξεις γιʼαυτό το συναίσθημα…..ή εγώ δεν μπορώ να βρω κάποιες που να με αντιπροσωπεύουνε…..αλλά είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε τι εννοώ γιατί έτσι θα αισθάνεστε κι εσείς!!!!!:P

Πήγα και πήρα τα χαρτιά για το εξάμηνο και το επίδομα που δίνει ο οαεδ όπως και το επίδομα παιδιού και στις 16/01 θα πάω να καταθέσω τα χαρτιά!!!!!!;)

Με το καλό να μπει το νέο έτος!!!!!!!! Ευτυχισμένο να είναι για τις οικογένειές σας και καλά να περάσετε!!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά και σε σας και στα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.: Τα χριστούγεννα τον έντυσα ʽΑγιο Βασίλη τον μπεμπάκο μου και την πρωτοχρονιά το ίδιο θα κάνω γιατί είχα πάρει μία στολή εγώ και μία μου έστειλε μία καλή ψυχή οπότε ας τις βάλει και τις δύο να μην πάνε χαμένες!!! Θα βάλω φώτο το νέο έτος!!!!:P

Ελενη μου χρονια πολλα, με το καλο κ ο καινουριος χρονος!!!

Τι καλα που επιασε στηθος ο μπεμπης σου..ειδες τελικα με επιμονη κ υπομονη ολα τα καταφερνουμε!!!

Το 2011 ηταν η χρονια μας ασυζητητί...

Γεια σας κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά!!!:D

Χάθηκα το ξέρω αλλά ασχολούμαι συνέχεια με το θαυματάκι μου και δεν έχω χρόνο για Η/Υ…

Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθε η παιδίατρος και ο μπέμπης μου σε κιλά ήτανε 4270 και λέω ήτανε γιατί τώρα σίγουρα πήρε κι άλλα γραμμάρια και σε ύψος 55,5cm.. Μεγάλωσε το πουλάκι μου!!!!!!!!:P

Εγώ έλεγα ότι αφήσαμε πίσω τους κολικούς αλλά όταν είπα στη γιατρό ότι τα κακάκια του μπέμπη είναι πράσινα μου είπε ότι αυτό δείχνει πως έχει κολικούς αλλά δεν τους καταλαβαίνω γιατί τους περνάει ήπια και πως έχει γκρινίτσα και θέλει αγκαλιά συνέχεια γιατί κάτι τον ενοχλεί!!

Και μάλλον είχε δίκιο γιατί έχουμε τώρα εδώ και μέρες που ένα βράδυ κοιμάται και ξυπνάει μόνο για να φάει και το άλλο βράδυ κοιμόμαστε στις 7 ή 78 το πρωί!! Χθες για παράδειγμα εκτός από δύο 45λεπτα ύπνου δεν κοιμηθήκαμε καθόλου μέχρι τις 2 το μεσημέρι….Οπότε αϋπνίες από τη μία, δουλειές από την άλλη, έχουμε μπερδέψει τη μέρα με τη νύχτα και γιʼαυτό δεν σκέφτομαι καν τον υπολογιστή…..no time…

Δεν μπορώ να πω ότι κλαίει συνέχεια από τους πόνους αλλά σφίγγεται σαν να θέλει να κάνει κακά κι αυτό δεν τον αφήνει να κοιμηθεί!! Από φαγητό πάντως δεν πτοείται…τρώει συνέχεια!!:P

Α να σας πω κιόλας ότι έπιασε στήθος!!!!!! Βέβαια το γάλα μου αφού δεν θήλαζε τόσο καιρό δεν είναι πολύ….αλλά εγώ τον βάζω στο στήθος και όσο πιει!!:D

Σας σκέφτομαι όλες και απλά ήθελα να μπω να σας ευχηθώ καλή χρονιά και καλά να περάσετε!!!!!! Αφήνουμε πίσω έναν χρόνο τέλειο γιατί αποκτήσαμε τα μωράκια μας κι έρχεται ένα νέο έτος γεμάτο χαρά!!!!!

Εμένα το 2011 με αφήνει και το 2012 με βρίσκει, ολοκληρωμένη σαν γυναίκα και γεμάτη στη ζωή μου!!!!!! Κοιτάω το μωράκι μου και δε με νοιάζει τίποτε άλλο, ειλικρινά!!!! Μόνο το τώρα και οι στιγμές…..Αισθάνομαι απέραντη αγάπη, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω…μάλλον δεν υπάρχουνε λέξεις γιʼαυτό το συναίσθημα…..ή εγώ δεν μπορώ να βρω κάποιες που να με αντιπροσωπεύουνε…..αλλά είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε τι εννοώ γιατί έτσι θα αισθάνεστε κι εσείς!!!!!:P

Πήγα και πήρα τα χαρτιά για το εξάμηνο και το επίδομα που δίνει ο οαεδ όπως και το επίδομα παιδιού και στις 16/01 θα πάω να καταθέσω τα χαρτιά!!!!!!;)

Με το καλό να μπει το νέο έτος!!!!!!!! Ευτυχισμένο να είναι για τις οικογένειές σας και καλά να περάσετε!!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά και σε σας και στα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.: Τα χριστούγεννα τον έντυσα ʽΑγιο Βασίλη τον μπεμπάκο μου και την πρωτοχρονιά το ίδιο θα κάνω γιατί είχα πάρει μία στολή εγώ και μία μου έστειλε μία καλή ψυχή οπότε ας τις βάλει και τις δύο να μην πάνε χαμένες!!! Θα βάλω φώτο το νέο έτος!!!!:P

Γεια σου Ελενακι μου... πριν σε σκεφτομουν βρε θηριο!!!

Με συγκινησαν πολυ αυτα που εγραψες για τα συναισθηματα σου.. Κι εγω ετσι νιωθω.. και οι φιλες μας εδω.. Εγω θα τον ντυσω Αγιο Βασιλη την Πρωτοχρονια.... Συγχαρητηρια που επιασε στηθος το μπεμπακι σου... Σου ευχομαι Καλη χρονια, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και προπαντος το μικρο αντρουλη σου!!!

;);)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..

θελω να προσθεσω στην υπογραφη μου μια εικονα κ δε μπορωωωωωωωωωω.....αααααααααααααααααααααα

θα σκασωωωω

Ε!σκασε κοπελια..χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Αααχ κοριτσια ο αντρας μου εχει και πυρετο πλεον και δε με βοηθαει καθολου με τη μικρη...μονο κανενα αλλαγμα...Κανει καμια δουλεια αλλα...

Πεθανε η μεσουλα μου...και το κεφαλακι μου...

Ευτυχως εχει μια βδομαδα αδεια απο σημερα κατι ειναι και αυτο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γεια σου Ελενακι! Μας συγκινησες ολες απ οτι καταλαβες! :D

Ειναι απεριγραπτο συναισθημα...Εγω αν ειχα και λιγο λιγοτερο αγχος τι καλυτερα που θα ηταν! Βελτιωνομαι πιστευω ομως...ε?ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αααχ κοριτσια ο αντρας μου εχει και πυρετο πλεον και δε με βοηθαει καθολου με τη μικρη...μονο κανενα αλλαγμα...Κανει καμια δουλεια αλλα...

Πεθανε η μεσουλα μου...και το κεφαλακι μου...

Ευτυχως εχει μια βδομαδα αδεια απο σημερα κατι ειναι και αυτο..

κριμαααα...περαστικα του και να μη κολλησετε..

πηρε 3 κιλα στο διμηνο, γοριλλακι..ειναι υψος..χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...