Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ..και το αλλο, μη τη βαζεις συνεχεια στο στηθος κλπ...Αφου αυτο θελει! Μιλαμε για πολυ μικρα πλασματακια!Εχουν μεν το ενστικτο οπως λεει η προσπερ,;) αλλα ειναι τοσο μικρα και αβοηθητα.

Το μωρο του ανθρωπου ειναι το πιο αβοηθητο μωρο απ ολα τα ζωα.Δεν επιβιωνει χωρις βοηθεια. Φανταστειτε πως νιωθει ενα πλασματακι ημερων που ζηταει την αγκαλιτσα της μαμας του και δε του τη δινει για να μη μαθει...και γινεται μπλε απο το κλαμα και του κλεινουν την πορτα...

Το σκεφτομαι και παω να βαλω τα κλαμματα. Αλλο λιγα λεπτα και αλλο να κλεινεις και την πορτα...τρελαινομαι...Αυτες οι μαμαδες σιγουρα περνανε καλυτερα απο εμας που κοψομεσιαζομαστε με αγκαλιες αλλα...Αλλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αχ..και το αλλο, μη τη βαζεις συνεχεια στο στηθος κλπ...Αφου αυτο θελει! Μιλαμε για πολυ μικρα πλασματακια!Εχουν μεν το ενστικτο οπως λεει η προσπερ,;) αλλα ειναι τοσο μικρα και αβοηθητα.

Το μωρο του ανθρωπου ειναι το πιο αβοηθητο μωρο απ ολα τα ζωα.Δεν επιβιωνει χωρις βοηθεια. Φανταστειτε πως νιωθει ενα πλασματακι ημερων που ζηταει την αγκαλιτσα της μαμας του και δε του τη δινει για να μη μαθει...και γινεται μπλε απο το κλαμα και του κλεινουν την πορτα...

Το σκεφτομαι και παω να βαλω τα κλαμματα. Αλλο λιγα λεπτα και αλλο να κλεινεις και την πορτα...τρελαινομαι...Αυτες οι μαμαδες σιγουρα περνανε καλυτερα απο εμας που κοψομεσιαζομαστε με αγκαλιες αλλα...Αλλα!

περνανε πολυ καλυτερα, διασκεδαζουν και κοιμουνται καλυτερα, μαλλον δεν σκεφτονται και πολλα αλλα κανεις δεν ξερει τι ειναι πιο σωστο η πιο λαθος..

μαλλον δεν υπαρχει σωστο και λαθος..

ειναι ολα θεμα χαρακτηρων, αδυναμιων και τροπου εκφρασης αγαπης..

περνανε πολυ καλυτερα, διασκεδαζουν και κοιμουνται καλυτερα, μαλλον δεν σκεφτονται και πολλα αλλα κανεις δεν ξερει τι ειναι πιο σωστο η πιο λαθος..

μαλλον δεν υπαρχει σωστο και λαθος..

ειναι ολα θεμα χαρακτηρων, αδυναμιων και τροπου εκφρασης αγαπης..

Δε ξερω αν ειναι εγκυρες οι ερευνες που λενε οτι αν τα αφηνεις να κλαινε δημιουργουν ανασφαλειες, εγω το πιστευω...Οπως και να εχει πρεπει να εισαι πολυ σκληρος ανθρωπος για να το κανεις.Δε λεω να ειναι σαν εμενα που κλαιει το μωρο και κλαιω κι εγω..στην αρχη οχι τωρα..αλλα κι αυτο ειναι απανθρωπο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

μπα.. εγω και στα δυο οταν κλαινε απλα ανησυχω μην πνιγουν απο τα σαλια τους επειδη χανουν τον ελεγχο της αναπνοης.. κατα τ αλλα εκτονωνονται..

η κουνιαδα μου εχει κρυφοκλαψει οταν εχει κλαψει αρκετα καποιο απο τα παιδια

ΛΕΣ να εχουμε την ιδια κουμπαρα??? Ελεος..

ΧΑΧΑ!!! ΛΕΣ???????????????

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!

Δε ξερω αν ειναι εγκυρες οι ερευνες που λενε οτι αν τα αφηνεις να κλαινε δημιουργουν ανασφαλειες, εγω το πιστευω...Οπως και να εχει πρεπει να εισαι πολυ σκληρος ανθρωπος για να το κανεις.Δε λεω να ειναι σαν εμενα που κλαιει το μωρο και κλαιω κι εγω..στην αρχη οχι τωρα..αλλα κι αυτο ειναι απανθρωπο!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ!!! ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ Κ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΓΕ Η ΜΙΚΡΗ... Κ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ 2320 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΦΛΕΒΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟ ΓΥΡΟ ΚΛΑΜΑΤΩΝ!!!!

μπα.. εγω και στα δυο οταν κλαινε απλα ανησυχω μην πνιγουν απο τα σαλια τους επειδη χανουν τον ελεγχο της αναπνοης.. κατα τ αλλα εκτονωνονται..

η κουνιαδα μου εχει κρυφοκλαψει οταν εχει κλαψει αρκετα καποιο απο τα παιδια

Εννοειται οτι δε γινεται να μη κλαψει ενα μωρο.Και ισχυει οτι εκτονωνονται.Αλλα αυτο με την πορτα μου εκατσε! Δε κρινω κανεναν και δε λεω κατι. Απλα δε θα το αντεχα εγω...τι να πω ποτε μη λες ποτε! Δε νομιζω ομως...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εννοειται οτι δε γινεται να μη κλαψει ενα μωρο.Και ισχυει οτι εκτονωνονται.Αλλα αυτο με την πορτα μου εκατσε! Δε κρινω κανεναν και δε λεω κατι. Απλα δε θα το αντεχα εγω...τι να πω ποτε μη λες ποτε! Δε νομιζω ομως...:rolleyes:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΠΟΡΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ...:(:(:(:(

ΧΑΧΑ!!! ΛΕΣ???????????????

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ!!! ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ Κ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΓΕ Η ΜΙΚΡΗ... Κ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ 2320 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΦΛΕΒΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟ ΓΥΡΟ ΚΛΑΜΑΤΩΝ!!!!

Κι εγω στην πρωτη εξεταση στην παιδιατρο που παιρνουν αιμα απο την πατουσιτσα και ειχαμε οιδημα και δεν εβγαινε το αιμα και τρυπουσε και ξανατρυπουσε εκλαιγα και βγηκα εξω, δεν αντεχα...Ο αντρας μου δε κλαιει ευκολα,...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΠΟΡΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ...:(:(:(:(

Οντως δε μπορουμε να το ξερουμε...Μπορει κι εμεις να το εχουμε ολη μερα αγκαλια και να βγει νευρικο..Δε το ξερουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Κι εγω στην πρωτη εξεταση στην παιδιατρο που παιρνουν αιμα απο την πατουσιτσα και ειχαμε οιδημα και δεν εβγαινε το αιμα και τρυπουσε και ξανατρυπουσε εκλαιγα και βγηκα εξω, δεν αντεχα...Ο αντρας μου δε κλαιει ευκολα,...
ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ "ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ"... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ.... ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! :D:D:D:D

Ντινα που εισαι να μου πεις ποσες ωρες θηλαζετε να παρω κουραγιο? χαχα! 2 ωρες και κατι με διαλειμματακι 15 λεπτα και κατι μικρους υπνακους...

Δε πιστευω οτι πειναει πια..αλλα αφου κλαιει τι να την κανω..ειναι η ωρα την απογευματινης γκρινιας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...