Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Κ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΣΥΧΑΖΕΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΣΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΟΙΜΑΤΣΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ... ΕΛΠΙΖΩ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΑΕΙ...;);););)

Aγγελουδακι εχεις εσυ καλε! χεχε

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!! :P:p:p:p ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΙΡΗ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ!!! :P:p ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΗΣΥΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!! ;) ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΧΘΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

καλως ηλθες Μαιρη και να χαιρεσαι την κορακλα σου!!

η αγκαλια κατ εμε ειναι must για τον πρωτο χρονο αλλα ειδικοτερα για τους πρωτους μηνες.. απλα μπορουμε να προσπαθουμε να το κραταμε και με μετρο αν ειμαστε πιεσμενες χρονικα..

Aγγελουδακι εχεις εσυ καλε! χεχε
ΧΑΧΑ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΣΥΧΟΥΛΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!! ;););)
καλως ηλθες Μαιρη και να χαιρεσαι την κορακλα σου!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ PROSP!!! ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!! Κ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ!!!
η αγκαλια κατ εμε ειναι must για τον πρωτο χρονο αλλα ειδικοτερα για τους πρωτους μηνες.. απλα μπορουμε να προσπαθουμε να το κραταμε και με μετρο αν ειμαστε πιεσμενες χρονικα..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ!!! ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!! ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΣΥΧΟΥΛΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!! ;););)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ!!! ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!! ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αγαπη μου μετα τον χρονο αρχιζουν να ωριμαζουν επικοινωνιακα συνεπως απο εκει και υστερα σημασια εχει να μπορει να επικοινωνει και να εξηγει στο παιδι (με αντιστοιχο τροπο για την ηλικια του) γιατι δεν μπορει να το κανει..και εν καιρω ολα ειναι θεμα δυναμικης πειθαρχιας..

αγαπη μου μετα τον χρονο αρχιζουν να ωριμαζουν επικοινωνιακα συνεπως απο εκει και υστερα σημασια εχει να μπορει να επικοινωνει και να εξηγει στο παιδι (με αντιστοιχο τροπο για την ηλικια του) γιατι δεν μπορει να το κανει..και εν καιρω ολα ειναι θεμα δυναμικης πειθαρχιας..
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.... ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ... ΑΦΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΗΡΕΜΕΙ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!:P:p:p

Ολοι λενε μη το ενα μη το αλλο και μας τρελαινουν, θα μαθεια αγκαλια, θα μαθει μαρσιπο και τι θα κανεις, θα μαθει στο κουνημα,στις βολτες. Και τι να κανουμε ακριβως δλδ??? Να τα αφηνουμε να κλαινε? Εχω αρχισει και εκνευριζομαι οταν μου το λενε.Τους ρωταω καπακι να μου πουν και ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ και κανεις δε μου εχει πει κατι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ολοι λενε μη το ενα μη το αλλο και μας τρελαινουν, θα μαθεια αγκαλια, θα μαθει μαρσιπο και τι θα κανεις, θα μαθει στο κουνημα,στις βολτες. Και τι να κανουμε ακριβως δλδ??? Να τα αφηνουμε να κλαινε? Εχω αρχισει και εκνευριζομαι οταν μου το λενε.Τους ρωταω καπακι να μου πουν και ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ και κανεις δε μου εχει πει κατι!

Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΓΕ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ!!! ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ... ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Τελικα μου πηρε ενα μπλουζακι που γραφει milk machine! χαχα! Κι εμεις δεν εχουμε λεφτακια για περισσοτερα..δυσκολα τα πραγματα...Δε με νοιαζει ομως ειμαι ολιγαρκης...

Καραμελιτσα, το καλυτερο δωρο σου εκανε ο αντρουλης σου!! Μπραβο του...

δ

α ναι!! η κορη μου χθες ειπε στον μπαμπα της "μονο στον μπεμπη χαμογελας" (εννοειται οτι δεν παιζει κατι τετοιο..απλα επειδη εκεινη τσιριζει και γκρινιαζει αναγκαστικα της βαζει χερι και το βρηκε τωρα αυτη να το κοπαναει) και σε εμενα ειπε σημερα "δεν θελω αλλα μωρακια στο σπιτι.. με ενοχλει ο μπεμπης, να φυγει.."

με μαθηματικη ακριβεια οτι μου χουν πει ολοι οι φιλοι με δυο και πανω παιδια..

ελπιζω θα της περασει.. εμεις εξηγουμε συνεχως οσο μπορουμε

Αχ, δεν το πιστευω τι ειπε η μικρουλα..χαχαχαχα... Πες της δεν εχει καρτα αλλαγης και επιστροφη το δωρακι..

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!! :P:p:p:p ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΙΡΗ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ!!! :P:p ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΗΣΥΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!! ;) ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΧΘΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

1925545ltu676dm28.gif

Γεια σου Μαιρη!! Καλωσόρισες στην παρεα μας.. Να χαιρεσαι την κορουλα σου!!! Να σου ζησει και να ειναι παντα χαμογελαστη..

Εμεις εδω περιμενουμε τον παπα.. Οκ ειχε μια χρονοκαθυστερηση 7-8 ωρων... τεσπα...

Αυριο κλεινουμε κι εμεις μηνα... λεω να κανω μια μινι τουρτουλα... :rolleyes: Λογικα, θα ερθει και η γιατρος αυριο.. Ειχαμε πει να παμε εμεις αλλα δε θελω μωρε με το κρυο....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΓΕ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ!!! ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ... ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!

Παναγιτσα μου, δε το πιστευω...Εγω ουτε 5 λεπτα δεν αντεχω να το κανω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Κι εγω δε θα μπορουσα να το κανω αυτο... δεν ξερω.. :-(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

1925545ltu676dm28.gif

Γεια σου Μαιρη!! Καλωσόρισες στην παρεα μας.. Να χαιρεσαι την κορουλα σου!!! Να σου ζησει και να ειναι παντα χαμογελαστη..

Εμεις εδω περιμενουμε τον παπα.. Οκ ειχε μια χρονοκαθυστερηση 7-8 ωρων... τεσπα...

Αυριο κλεινουμε κι εμεις μηνα... λεω να κανω μια μινι τουρτουλα... :rolleyes: Λογικα, θα ερθει και η γιατρος αυριο.. Ειχαμε πει να παμε εμεις αλλα δε θελω μωρε με το κρυο....

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! ΑΜΑΝ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! ;);););)
Παναγιτσα μου, δε το πιστευω...Εγω ουτε 5 λεπτα δεν αντεχω να να το κανω...
Κι εγω δε θα μπορουσα να το κανω αυτο... δεν ξερω.. :-(
:(:(:(:(:(

ΛΕΣ να εχουμε την ιδια κουμπαρα??? Ελεος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...