Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα! Πωπω πολλα γραψατε! Αργησα! Ειχαμε επισκεψεις και μετα εβγαλα το σκυλο και οσο κοιμαται στο μαρσιπο κανω καμια δουλεια εβαλα και την κρεατοσουπα μου να γινεται εβρασα και τα τσαγια μου. Ο αντρας μου πηγε να παρει ενα αεροθερμο γιατι στο δωματιο της το βραδυ που την παω για αλλαγμα εχει διαφορετικη θερμοκρασια, ειναι πιο κρυο δωματιο..:-( Και Δεν ειναι οτι καλυτερο το αεροθερμο αλλα το θελω για 5 λεπτακια που θα αλλαζουμε γιατι καμια φορα τα εχει λερωσει ολα και θελει γδυσιμο εντελως και για μετα το μπανιο που μου κλαιει αν και δε πιστευω οτι ειναι αυτος ο λογος.

Εχει παει λοιπον για το αεροθερμο απο τις 12 και ηθελα και σερβιετακια γιατι ακομα εχω μερικα υγρα. Οχι ροζ πλεον κιτρινα αλλα χρειαζομαι σερβιετακια. Ακομα να γυρισει γιατι μου βρηκε δωρο λεει και μου το ετοιμαζουνε! Τι μπορει να μου ετιμαζουνε 2 ωρες βρε κοριτσια?? Να δεις που δε θα με αφηνει να το ανοιξω πριν την πρωτοχρονια και θα σκασω!!

Αρετη 2 ωρες στο ρηλαξ?? Ουαααουυ!! Ποτε θα γνωριστουνε τα μωρα μας να παρουμε κανενα μαθημα? Εμεις εχουμε ρεκορ 25 λεπτα με απασχοληση εννοειται...Μπορει και να κουραζεται ακομα το κορμακι της...Εστω και αυτα τα 20-25 λεπτα κατι ειναι...Θα δεξει...

Κι εμεις κοιμηθηκαμε 10.00-5.30! Μετα βεβαια δεν ειχε αλλο υπνο, (απληστη μαμα! χχαχα) μονο 45 λεπτακια κοιμηθηκε και δεν ειχα προλαβει να κοιμηθω και την πηρα κρεβαταδα, αλλα δεν ησυχαζει ευκολα. Μαλλον ειναι η ωρα που προσπαθει να τα κανει και δε μπορει...Λιγο αργοτερα λερωσε 2 σετ εσωρουχα και φορμακια!!

Καιρο εχει να μου κανει επιθεση την ωρα αλλαγης!

Ντινα εγω ελεγα να βαλω ενα στοχο απεναντι στον τοιχο και να μετραμε σκορ οταν γινεται εκρηξη!

Ελεος ο παπας!....Επιστρεφω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως το καραμελακι!!

Μωρε σου παιρνει και δωρακι ο αντρας σου,,τι καλοοοοος!

Εμενα ηθελε να μου παρει ενα βραχιολι αλλα δεν ειμαστε για πολλα εξοδα..μου ειχε παρει για τα γενεθλια μου ενα σταυρουδακι για το λαιμο πολυ ομορφο,,ε μην ειμαστε κ πλεονεκτες..!!χαχα

Και γω με σερβιετακια ειμαι τωρα πια, εχω κατι καφε υγρα εκνευριστικά...

Ο κακομοιρης ο αντρας μου κρατιεται μη μου ορμηξει..χαχα.. του λεω περιμενε μεχρι μεσα Ιανουαριου που μας ειπε ο γιατρος!!! :tongue:

Εμας τα κακα μας ειναι νερουλα, μηπως παιζει αυτο που λεγατε τις προαλλες, οτι δεν παιρνει πολυ λιπαρο γαλα;;:confused::confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αριστεα μου κοιμαται περισσοτερο μερα με τη μερα, μου το ελεγαν και δεν το πιστευα ωσπου εγινε πραγματικοτητα:P:p

ΜΑΚΑΡΙΙΙ!!!

Αν και εδω κ 2-3 μερες εχει αρχισει κ κοιμαται κατι 2ωρα και με χαροποιει ιδιαιτερα... αντε να δουμεεε!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

αααααααααααααααααααα.. σημερα πολυ γκρινια ο μικρος και πολυ στηθος ενω ουσιαστηκα δεν πειναει..

το χειροτερο ειναι να κανει κακα ρουκετες μεσα στη νυχτα... οοοοοοολα χαλια και να μην μπορεις να ανοιξεις φως κιολας..

καλα και εγω στη μιση ευχη δεν εβρισκα παπα!!!!! ο ενας με αδεια, ο αλλος την ειχε σκαπουλαρει.. και ετσι δεν πηγα ποτε να παρω την μιση ευχη..

στο σαραντισμο ηταν του Αγ Σπυριδωνος και ειχαν λειτουργια ως αργα και γυρισα πισω στο σπιτι και εδωσα παραγγελια να μη φυγει ο παπας.. παλι καλα πεσαμε ακριβως στο τελειωμα και μας διαβασε.. αλλα αν δεν ειχα παει εκτινη την ωρα σιγα μη μας περιμενε..

μεγια το ρηλαξ aristea..

εντωμεταξυ εχει βρει μια παλια συνταγη για κουραμπιεδες η κουνιαδα μου μεσα στον χαμο των πραγματων της την οποια ειχε κανει με αλυσιβα (σταχτη) το....1976...:lol::lol: και εχει λυσσαξει να τη φτιαξει παλι τωρα και καλα για να παει μερικους σε κατι γνωστους της..

αυτο σημαινει απειρες ωρες στην κουζινα και ειμαι βεβαιη οτι θα βρισκω ξηρους καρπους και ζαχαρη αχνη μεχρι το Πασχα κατω στο πατωμα...

(ειμαι πικροχολη το ξερω.. αλλα ξερω και την αληθεια επισης)

παρ αυτα δεν σφουγγαρισα ωστε να το κανω ΜΙΑ και καλη οταν τελειωσει..

αυριο το πρωι θα φτιαξω τη πρωτη βασιλοπιτα (κανω παντα δυο , μια την οποια κοβουμε στην αλλαγη του χρονου και αλλη μια που κοβουμε ανημερα το μεσημερι της Πρωτοχρονιας) και θα ζυμωσω το βραδυ το Χριστοψωμο, θα χω και επισκεψεις μαλιστα μια καλη φιλη με την οικογενεια της και θα χω και κοινο..χαχα!.

Την παραμονη θα κανω την δευτερη βασιλοπιτα και θα μαριναρω τα κρεατα ωστε να τα ψησω το βραδυ και να εχω μονο κατι πα'ι'δακια να ψησω για ανημερα..

αυτααααααααααααααααααααα..

Καλως το καραμελακι!!

Μωρε σου παιρνει και δωρακι ο αντρας σου,,τι καλοοοοος!

Εμενα ηθελε να μου παρει ενα βραχιολι αλλα δεν ειμαστε για πολλα εξοδα..μου ειχε παρει για τα γενεθλια μου ενα σταυρουδακι για το λαιμο πολυ ομορφο,,ε μην ειμαστε κ πλεονεκτες..!!χαχα

Και γω με σερβιετακια ειμαι τωρα πια, εχω κατι καφε υγρα εκνευριστικά...

Ο κακομοιρης ο αντρας μου κρατιεται μη μου ορμηξει..χαχα.. του λεω περιμενε μεχρι μεσα Ιανουαριου που μας ειπε ο γιατρος!!! :tongue:

Εμας τα κακα μας ειναι νερουλα, μηπως παιζει αυτο που λεγατε τις προαλλες, οτι δεν παιρνει πολυ λιπαρο γαλα;;:confused::confused:

δεν ειναι τιποτε αλλο μην ανησυχεις..

εμενα ο ανδρας μου περα οτι μου χει ταξει ενα spa απο τοτε που γεννησα τη κορη μου, μου κανε δωρο ενα πινακα του Κλιμτ μιας και του χω αδυναμια..απετυχε στο μεγεθος γιατι παραειναι μεγαλος αλλα και παλι φροντισα και βρηκα σημειο και μπηκε στο υπνοδωματιο μου..

παω να σκεφθω το μελλον μου..χαχα! τι αλλη δουλεια εχω κουραγιο να κανω..

α ναι!! η κορη μου χθες ειπε στον μπαμπα της "μονο στον μπεμπη χαμογελας" (εννοειται οτι δεν παιζει κατι τετοιο..απλα επειδη εκεινη τσιριζει και γκρινιαζει αναγκαστικα της βαζει χερι και το βρηκε τωρα αυτη να το κοπαναει) και σε εμενα ειπε σημερα "δεν θελω αλλα μωρακια στο σπιτι.. με ενοχλει ο μπεμπης, να φυγει.."

με μαθηματικη ακριβεια οτι μου χουν πει ολοι οι φιλοι με δυο και πανω παιδια..

ελπιζω θα της περασει.. εμεις εξηγουμε συνεχως οσο μπορουμε

Διαφημίσεις

Ωχ τσαουσα η μικρη Προσπερ...

Ο αδερφος μου οταν ειχα γεννηθει ειπε στους γονεις μου τι τη θελατε τωρα αυτη καλα δεν ειμασταν οι 3 μας? χαχα!!

Οταν λες ο μικρος πολυ γκρινια και πολυ στηθος πως συνδυαζεται αυτο με το να φτιαχνεις βασιλοποιτες και κουραμπιεδες??

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Τελικα μου πηρε ενα μπλουζακι που γραφει milk machine! χαχα! Κι εμεις δεν εχουμε λεφτακια για περισσοτερα..δυσκολα τα πραγματα...Δε με νοιαζει ομως ειμαι ολιγαρκης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ωχ τσαουσα η μικρη Προσπερ...

Ο αδερφος μου οταν ειχα γεννηθει ειπε στους γονεις μου τι τη θελατε τωρα αυτη καλα δεν ειμασταν οι 3 μας? χαχα!!

Οταν λες ο μικρος πολυ γκρινια και πολυ στηθος πως συνδυαζεται αυτο με το να φτιαχνεις βασιλοποιτες και κουραμπιεδες??

κανω διαλλειματα, καθομαι, τον θηλαζω, και οταν δεν θηλαζω τον εχω στο ριλαξ, μιλαω τραγουδαω, εκεινος μουρμουραει, η χαζοκοιταει και ξαφνικα κλαιει και εγω μετραω ενταση στο κλαμα και μολις δω οτι τραβαει η βαλιτσα, ξανα διαλλειμα..

το θεμα ειναι να μην το παιρνω με την μια αγκαλια...

πιστεψτε το θελετε η οχι.. αν και πολυυυυυυυυυ μικρα εχουν ενστικτο αλφαδι..τον παιρνουν τον αερα του αλλου στο πιτς φιτιλι..

Διαφημίσεις

Καλεεε!! Κοιμαται στο μαρσιπο απο τις 12! Τωρα τρωω..Εχω κοψομεσιαστει ελαφρως..

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.. ΠΟΤΕ δεν θα μπορουσα να κανω αυτο που κανεις.. με το μαρσιπο.. εχεις ΠΟΛΥ πεισμα και κουραγιο..μπραβο σου..

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!! :P:p:p:p ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΙΡΗ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ!!! :P:p ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΗΣΥΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!! ;) ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΧΘΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.. ΠΟΤΕ δεν θα μπορουσα να κανω αυτο που κανεις.. με το μαρσιπο.. εχεις ΠΟΛΥ πεισμα και κουραγιο..μπραβο σου..

Αφου δε κοιμαται αλλιως προσπερ μου τη μερα..:-( Και αφου κοιμαται (συνηθως) τη νυχτα δε μιλαω! Προχτες εκανα παλι προσπαθεια αφου ειχε κοιμηθει ξερη στον αντρα μου, την εβαλα καλαθακι και σε 5 λεπτα ξυπνησε...

Αλλιως εχουμε κλαμματα γιατι της λειπει υπνος...Απο το μεσημερι και μετα που εχουμε κανει τις δουλειες μας αν κοιμηθει ειναι αγκαλιτσα μετα απο θηλασμο...Τρωμε κοιμομαστε , λιγο ρηλαξ ,ξανατρωμε κ.ο.κ και καμια φορα παιζει και απογευματινος μαρσιπος αλλα δε τον πολυθελει οσο το πρωι που καθεται 3 ωρες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γεια σου Μαιρη! Καλωσηρθες, να σου ζησει και καλο σαραντισμο! Δυσκολη η αγκαλιτσα με αυχενικο ειδικα! Τουλαχιστον ησυχαζει!Γιατι εμενα οταν θελει να κλαψει δεν ησυχαζει ουτε αγκαλια! Ειμαστε λιγο καλυτερα τωρα απο την αρχη...Υπομονη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γεια σου Μαιρη! Καλωσηρθες, να σου ζησει και καλο σαραντισμο! Δυσκολη η αγκαλιτσα με αυχενικο ειδικα! Τουλαχιστον ησυχαζει!Γιατι εμενα οταν θελει να κλαψει δεν ησυχαζει ουτε αγκαλια! Ειμαστε λιγο καλυτερα τωρα απο την αρχη...Υπομονη!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Κ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΣΥΧΑΖΕΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΣΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΟΙΜΑΤΣΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ... ΕΛΠΙΖΩ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΑΕΙ...;);););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...