Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες...

Tι τρελος ηλιος ειναι αυτος σημερα!!!

2403164l1ztkl4zvm.gif

Ειναι μερα για πλυντηριααααα!!!!!!

Εν τω μεταξυ, ειχαμε ραντεβου στις 10 με τον παπα και μας εχει στησει!!!

1548351bwgie7cr0p.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και χρονια πολλα!!! Τι κανουν οι μωρομανες?

Εγω ειμαι χαλια γαμωτο, γαστρεντεριτιδα και πυρετο:(:(:(

Φοβαμαι μην κολησει και το παιδι αν και με ειμαι σε αλλο δωματιο αν και τα μικροβια υπαρχουν παντου! ευτυχως εχω ερθει Πατρα στους δικους μου και το φροντιζουν το μωρακι μου!

Παω να σας διαβασω και τα ξαναλεμε!

dbLDp2.png

καλημερα

Αρτεμη περαστικα βρε.. ζορια οι ιωσεις και ειδικα τωρα με τα μωρα..

εμενα ειχε ιωση η μανα μου απο την περασμενη εβδομαδα και για αυτο δεν την καλεσα τα χριστουγεννα σπιτι μας και τωρα κανονικα πρεπει να ρθει ανημερα της Πρωτοχρονιας.. ελπιζω να χει αναρρωσει πληρως αν και λιγο μπουκωμα το χει..

το πολυ να την εχω σε αποσταση απο τα παιδια οσο γινεται..

βεβαια θελω να πιστευω στις αντιβιοτικες ιδιοτητες του θηλασμου και αν συμβει κατι το μωρο να τη σκαπουλαρει..δεν ειναι και απολυτο ομως..

σημερα ειμαι ψοφια.. εχω μεινει μονη και ειχα την ιδεα να κανω την δευτερη παρτιδα κουραμπιεδων σε μια βομβαρδισμενη κουζινα και Ω τι εκπληξις!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ παιδια ειχαν ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκρινια...

τωρα κατι παει να γινει με τον μικρο και να κοιμηθει αλλα ειναι ακομη υπο..συζητηση το θεμα.. η κορη μου εχει γαιδουρεψει και οσο της λες να μη γκρινιαζει και να μη φωναζει τοσο το κανει.. δεν εχουν ελεος σημερα σας λεω...

και ακομη εγω εχω μελλον.. ελπιζω να τελειωσω συντομα με τη κουζινα και να στρωσω και κανα κρεβατι και τα υπολοιπα αυριο γιατι θα χω επισκεψεις αυριο βραδυ

καλημεραα!!!!!!!

αποψε ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 12,45 εως της 6,15 και δεν το πιστευα, μηπως κοιμηθηκε πολλες ωρες και επρεπε να τον ξυπνησω????

Αρτεμης περαστικα!!!!

Προσο εγω μεγειρεψα πρωι πρωι που ηταν ηρεμος εσυ δυο και κανεις δευτερη δοση κουραμπιεδες χιλια μπραβο.:)

Καραμελο οταν ο μικρος μου κανει λιγο γκρινια εσενα σκευτομαι πως τα βγαζεις περα χαρα στο κουραγιο σου.Που να μην παραπονιεμαι εχω ενα ησηχο παιδι:P:p:p

Αριστεα εμενα το στηθος δεν γινετε τουμπανο δηλ εχω καλο εβαπορε...χαχαχα!!!!!μπαααα....

Ντινακι εγω στο ριλαξ τον εβαλα απο 3 εβδομαδων λιγο-λιγο και τωρα καθετε και 2ωρο ανετα και κανω τις δουλειες μου αλλα παμε μαζι παντου δεν θελει να ειναι μονος.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

Αρτεμη περαστικα βρε.. ζορια οι ιωσεις και ειδικα τωρα με τα μωρα..

εμενα ειχε ιωση η μανα μου απο την περασμενη εβδομαδα και για αυτο δεν την καλεσα τα χριστουγεννα σπιτι μας και τωρα κανονικα πρεπει να ρθει ανημερα της Πρωτοχρονιας.. ελπιζω να χει αναρρωσει πληρως αν και λιγο μπουκωμα το χει..

το πολυ να την εχω σε αποσταση απο τα παιδια οσο γινεται..

βεβαια θελω να πιστευω στις αντιβιοτικες ιδιοτητες του θηλασμου και αν συμβει κατι το μωρο να τη σκαπουλαρει..δεν ειναι και απολυτο ομως..

σημερα ειμαι ψοφια.. εχω μεινει μονη και ειχα την ιδεα να κανω την δευτερη παρτιδα κουραμπιεδων σε μια βομβαρδισμενη κουζινα και Ω τι εκπληξις!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ παιδια ειχαν ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκρινια...

τωρα κατι παει να γινει με τον μικρο και να κοιμηθει αλλα ειναι ακομη υπο..συζητηση το θεμα.. η κορη μου εχει γαιδουρεψει και οσο της λες να μη γκρινιαζει και να μη φωναζει τοσο το κανει.. δεν εχουν ελεος σημερα σας λεω...

και ακομη εγω εχω μελλον.. ελπιζω να τελειωσω συντομα με τη κουζινα και να στρωσω και κανα κρεβατι και τα υπολοιπα αυριο γιατι θα χω επισκεψεις αυριο βραδυ

Και εγω στο μητρικο γαλα που εχει παρει μεχρι τωρα πονταρω Δημητρα το θεμα ομως ειναι οτο τωρα αναγκαζομαι να το πεταω! μακαρι να μην εχει κολλησει μωρε!

dbLDp2.png

Καλημερα μανουλομωρα!!!

Αρτεμακι μου περαστικα σου κουκλα μου... μακαρι να χει παρει μπολικα αντισωματα κ να μην τον πιασει τιποτα το μπεμπακο σου!!

Ρε Αρετη τι του δωσες κ κοιμηθηκε τοσο;;χαχαχα!

Ντινα θα παρετε μιση ευχουλα;; αντε κ καλο σαραντισμο σε μας τις τελευταιες...χαχαχα:D:D;)

Δημητρουλα μου χαρα στο κουραγιο σου!!

Καραμελιτσα που εισαι;;;;;;;

Εμεις πηγαμε με το Νικ κ τη μικρη στο Λητω κ πηραμε ρηλαξ!!!!

Πηγα εγω το διαλεξα κ η μικρη εμεινε στο αμαξι με το μπαμπα της γιατι κοιμοταν!! Αλλα ξεχασα να παρω μπαταριες:mad::mad:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μεγεια το ριλαξ... Θα τη βαλεις απο σημερα ή θα περιμενεις να μεγαλωσει λιγο ακομη? :confused:

Παιδακι μου, ο παπας δεν ηρθε... μας εστησε ουτε που ενημερωσε.. ειχε και το τηλ μας και τη διευθυνση μας... :mad:

Το γαλα σου Αρτεμη δεν κανει να το πιει τωρα?:confused:

Διαφημίσεις

Ωραιος ο παπας.....

Και γω για τη μιση ευχη πηγα 2 φορες, την πρωτη φορα δε μας περιμενε κ ειχε φυγει:mad::mad::mad::eek::eek: κ ετσι ξαναπηγα μετα απο 3 ωρες..

Θα κανω μια προσπαθεια να τη βαλω οταν θα ειναι ηρεμη μηπως κ το παρει θερμα!!

Ρε Αρετη τι του δωσες κ κοιμηθηκε τοσο;;χαχαχα!

Εμεις πηγαμε με το Νικ κ τη μικρη στο Λητω κ πηραμε ρηλαξ!!!!

Πηγα εγω το διαλεξα κ η μικρη εμεινε στο αμαξι με το μπαμπα της γιατι κοιμοταν!! Αλλα ξεχασα να παρω μπαταριες:mad::mad:

πινουμε στηθος και μετα συμπληρωμα αλλα απο τοτε που σαραντισαμε αλλαξε τελειως ευτυχως.

μεγεια το ρειλαξ:P απο δω και περα πρεπει να εχουμε καβα τις μπαταριες;);)

Ντινα ο παπας ειναι Αγγλος στα ραντεβου του:confused:

gEsQp2.png

JjRCp2.png

πινουμε στηθος και μετα συμπληρωμα αλλα απο τοτε που σαραντισαμε αλλαξε τελειως ευτυχως.

μεγεια το ρειλαξ:P απο δω και περα πρεπει να εχουμε καβα τις μπαταριες;);)

Ευχαριστουμεεε!! ελπιζω μονο να της αρεσει.. κ να καθεται γιατι οταν ειναι ξυπνια δεν καθεται κατω παρα μονο για 5 λεπτα..

Τι εννοεις αλλαξε; κοιμαται πιο πολυ;;; μακαρι να αλλαζουν ολα τα μωρα!!!

Ρε παιδια δεν ξερω τι να πω για τον παπα...:confused::confused:

Τα κακα μας ξαναγινανε κιτρινα.. η αληθεια ειναι οτιτον αλλαζα και εριξε μια πορδιτσα και εφυγε, παιδια, μια νερουλη κακορουκετα ενα μετρο μακρυα.. λερωθηκαν τοιχος, πατωμα, αλλαξιερα, ρουχα, χαμος!!!! :lol::lol::lol:

Αρετη ποσα μλ δινεις συμπληρωμα?

Αριστεα μου κοιμαται περισσοτερο μερα με τη μερα, μου το ελεγαν και δεν το πιστευα ωσπου εγινε πραγματικοτητα:P:p

Ντινα πεζει αναλογα με το ποσο εχει το στηθος εχω δοσει απο 30μλ μεχρι και 120μγ(που σημενει οτι δεν ειχε πολυ το στηθος)ασε φρικη ειδικα το βραδυ δωσε στηθος μετα να ρευτει και μετα βραζε νερα κανε γαλα κρυοσετο να φαει και να ξαναρευτει μαραθωνιος....:confused::confused::confused: αλλα τι να κανουμε η δικια μου αγελαδα δεν ειναι πολυ παραγωγηκη....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...