Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θελω τοσο να φαω γαριδακια και σοκολατα και να πιω κοκα κολααα...

369176i664wis02c.gif

αν σου πω οτι εγω ΜΟΝΟ τετοια τρωω μεσα στην ημερα?????????????? συν βεβαια το φαι και το πρωινο..

αυτη ειδικα την κοκα κολα μπορει να μην κατεβαζω λιτρα αλλα μισο ποτηρακι την ημερα το πινω ανετα..τα ιδια και με τη σοκολατα και οτι αλλο γλυκο..γαριδακια ευτυχως δεν εχω σπιτι αλλα και να χα δεν θα μου γλιτωναν..

οταν το μωρο πινει περισσοτερο το αραιο γαλα το οποιο υπαρχει και βγαινει πρωτο σε ποσοτητα μαζεμενη οταν το στηθος ειναι πρησμενο αρκετα τοτε μιλαμε για υπερπαραγωγη και οτι αυτο το γαλατακι δεν εχει τοσα λιπαρα ωστε να βγουν τα κακα στο μουσταρδι συνηθες χρωμα με τους κοκκους.. δεν ειναι κακο απλα καταλαβαινεις μεχρι σε πιο σημειο της καρδαρας φθανει συχνοτερα ο θηλασμος σου..οσο πιο πολυ πινει απο το ελαφρυ στηθος τοσο πιο συμπυκνωμενο γαλα πινει..

οσο πιο πολυ πινει απο το ελαφρυ στηθος τοσο πιο συμπυκνωμενο γαλα πινει..

Καλα μιλαμε οτι ειμαστε μηχανες..

Μεχρι κ εβαπορε βγαζουμε...:D:D;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

dina μπορεις σιγα σιγα να δοκιμασεις το ριλαξ.. μονη σου θα κρινεις αν βολευεται το μωρο.. αλλωστε ειναι σε πλαγια θεση και δεν ριχνει βαρος στη μεσουλα του..

εγω το νεο ριλαξ -κουνια (εχει μουσικες και φωτακια) θα το χρησιμοποιησω σε κανα μηνα αν και ο μπεμπης ξεπερασε τα 6 κιλα και αυτη ειναι απο οτι μου θυμησε η κοπελα μεχρι τα 9 κιλα :rolleyes::rolleyes:.. τεσπα.. χαμενη δεν θα παει αν και πληρωμενη..για την ωρα την βρισκει να κοιμαται στο ριλαξ της καρεκλας φαγητου η οποια βεβαια ειναι βαρυα αλλα κλεινει και μετακινειται απο δωματιο σε δωματιο οταν θελω να τον εχω κοντα μου..

οπως ξαναγραψα το λικνο απο βδομαδα θα παει στο εξοχικο για τις ημερες που θα μεινουμε εκει και καπακι μολις ερθουμε θα στησω την κουνια του..

μας πηρε και η μανα μου σετ, παπλωμα, παντα και σεντονια Cars..ξαφνικα αρχιζει να εμφανιζεται η αισθηση οτι υπαρχει αγορι στο σπιτι μας.. προχθες καπου ψαρεψε ο ανδρας μου μαγνητακια απο τα cars και τα εβαλε στο ψυγειο και τα ειδα ετσι αφηρημενα και του εβαλα χερι που βαζει "βλακειες" στο ψυγειο (εχοντας συνηθισει στα κοριτσιστικα πραγματα) και μου λεει " εχουμε κανει αγορακι επισης..το θυμασαι??"

και οντως.. αρχισα να το συνειδητοποιω καλυτερα!χαχα!

Καλα μιλαμε οτι ειμαστε μηχανες..

Μεχρι κ εβαπορε βγαζουμε...:D:D;)

χαχααααα!! σωστα!! τουλαχιστον συμφερουμε και πηγαινουμε παντου και το χουμε και ετοιμο ανα πασα ωρα και στιγμη!!

παω να κοψω τα νυχια της μικρης η οποια επιτελους κοιμηθηκε!!

τι πραγμα και αυτο να μη με αφηνει να της τα κοβω ξυπνια..

Διαφημίσεις

παντως η αληθεια ιεναι πως ειδικα οταν τον εχω στο κρεβατι τον μικρο και τα φωτα σβηστα εκτος απο φαγητο και αλλαγμα μπορει να κοιμαται σερι ωωωωρες.. ελπιζω να μην ειναι προσωρινο... δεν με χαλαει..ειλικρινα.. σε βαθμο δηλαδη που στο 3ωρο που ξυπναει σχεδον βαριεμαι να σηκωθω.. ενω η κορη μου που το χε καθε 1-2 ωρες δεν μου αφηνε περιθωριο να διαμαρτυρηθω..αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....γεραματααα!!

ρε θα ρουφηξεις κ καμια αμυγδαλη μαζι... ασε μην κανεις τετοια..

Ναι ρε, σου ειπα, φοβαμαι μην κανω κακο στο παιδι.. Αλλα κι εγω ελεγα λιγο αυτα τα μπροστινα της γλωσσιτσας να παρω.. αλλα ειπαμε οχι οχι..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

αν σου πω οτι εγω ΜΟΝΟ τετοια τρωω μεσα στην ημερα?????????????? συν βεβαια το φαι και το πρωινο..

αυτη ειδικα την κοκα κολα μπορει να μην κατεβαζω λιτρα αλλα μισο ποτηρακι την ημερα το πινω ανετα..τα ιδια και με τη σοκολατα και οτι αλλο γλυκο..γαριδακια ευτυχως δεν εχω σπιτι αλλα και να χα δεν θα μου γλιτωναν..

οταν το μωρο πινει περισσοτερο το αραιο γαλα το οποιο υπαρχει και βγαινει πρωτο σε ποσοτητα μαζεμενη οταν το στηθος ειναι πρησμενο αρκετα τοτε μιλαμε για υπερπαραγωγη και οτι αυτο το γαλατακι δεν εχει τοσα λιπαρα ωστε να βγουν τα κακα στο μουσταρδι συνηθες χρωμα με τους κοκκους.. δεν ειναι κακο απλα καταλαβαινεις μεχρι σε πιο σημειο της καρδαρας φθανει συχνοτερα ο θηλασμος σου..οσο πιο πολυ πινει απο το ελαφρυ στηθος τοσο πιο συμπυκνωμενο γαλα πινει..

Ελα ρε... αληθεια??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Με επιασε μια διαολεμενη ορεξη για σαβουρα σημερα.. αντισταθηκα βεβαια.. τη νυφη την πληρωσαν κατι κουραμπιεδες, μελομακαρονα και Κελογκς...

Προσπ, εσυ ειπαμε πινεις γαλατακι ε ? Αυτο με την πρωτεϊνη γαλακτος ισχυει για ολα τα γαλατα ή μονο για τα αγελαδινα?

696762uhbu9m8j9g.gif

Καλεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Απο το ελαφρυ στηθος ξεκιναμεεεεε?????????? Εγω πηγαινα στο βυτιο κατευθειαν. (το γεματο δηλαδη..)

Στο μαιευτηριο μου ελεγαν οτι ξεκιναμε απο το στηθος που εχει φαει τελευταιο...δεν ειχα καταλαβει γιατι...Μαλλον γι αυτο το λογο για να μην εχει προλαβει να γεμισει με ελαφρυ γαλα και να παρει το παχυ...ισως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε... αληθεια??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Με επιασε μια διαολεμενη ορεξη για σαβουρα σημερα.. αντισταθηκα βεβαια.. τη νυφη την πληρωσαν κατι κουραμπιεδες, μελομακαρονα και Κελογκς...

Προσπ, εσυ ειπαμε πινεις γαλατακι ε ? Αυτο με την πρωτεϊνη γαλακτος ισχυει για ολα τα γαλατα ή μονο για τα αγελαδινα?

696762uhbu9m8j9g.gif

Καλεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Απο το ελαφρυ στηθος ξεκιναμεεεεε?????????? Εγω πηγαινα στο βυτιο κατευθειαν. (το γεματο δηλαδη..)

αν εγω ειχα ενα πρησμενο στηθος θα ξεκινουσα απο αυτο και θα επεμενα σε αυτο.. εχει να κανει και με το ποσο χρονο θελει το μωρο σε καθε γευμα..

για τα βοοειδη γαλακτομικα μιλανε παντα και aristea τη διαφορα δεν θα την δεις αμεσα.. σε 2-3 μερες

Στο μαιευτηριο μου ελεγαν οτι ξεκιναμε απο το στηθος που εχει φαει τελευταιο...δεν ειχα καταλαβει γιατι...Μαλλον γι αυτο το λογο για να μην εχει προλαβει να γεμισει με ελαφρυ γαλα και να παρει το παχυ...ισως...

αυτο ειναι το σωστο και μολις το μωρο χασει το ενδιαφερον του παμε στο αλλο στηθος.. αλλα αν τα χεις πρησμενα εκει αναλαμβανεις πρωτοβουλια

Αααχ...να δω ποτε θα φαω σαβουρες εγω...Ουτε ενα μελομακαρονο δεν εχω φαει..πως θα καταλαβω γιορτες μεσα στο σπιτι συνεχεια χωρις ενα μελομακαρονο? Δεν εφαγα επειδη εχουν πορτοκαλι και ξηρους καρπους..Ενταξει ενα μελομακαρονο τι ποσοτητα θα εχει...αλλα αφου παιδευομαι που παιδευομαι ας μη κανω βλακειες... Αν παρουμε μελομακαρονα δε θα φαω μονο ενα! Που θα βρω μονο ενα μελομακαρονο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Οχι, η συμβουλος δε θα κανει λαθος.. αυτη ειναι η δουλεια της...;) μα ποτε χανει ενδιαφερον? εμενα νομιζω πολυυυ σπανια....:lol:

παω γιατι κλαιει...

καληνυχτα σε ολους...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...