Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την καλαθουνα δε την εχεις στο δωματιο σας? εχετε ενδοεπικοινωνια η κατι τετοιο? Κι εμεις ετσι ειμαστε πρεπει να μετακινω το καλαθι για να ανοιξω τη ντουλαπα! Την εχουμε σε πορτ μπεμπε που κουμπωνει στο καροτσι

Την εχω στο δωματιο, ναι.. το κρεβατακι του ειναι στο παιδικο... Αλλα τωρα θα πρεπει να το παρω απο το παιδικο και να το φερω στο δικο μας... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ασχετο... Αν εχετε καποιον δικο σας ο οποιος περιμενει λεφτα απο την απογραφη που εγινε, πειτε του οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ!!!! Κουτσουρεμενα :mad:, αλλα μπηκαν... ;)

Και αρχιζω να αναρωτιέμαι...

Κοιμαται το πουλακι μου απο τις 8.. το βραδυ θα παιζουμε μπιριμπα...

Τι να κανωωωω;;;:confused::confused::confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καραμελιτσα, εκτος απο το σλινκ εχω κιε να που μοιαζει με το δικο σας, αλλα μη νομιζεις, το πολυ δεκα λεπτα αντεχει , μετα με διωχνει μακρια του... :lol::lol:

Δοκιμασε το λιγο λιγο και μη το πιεζεις,μολις κουραζεται να το βγαζεις.Μπορει σιγα σιγα να καθεται περισσοτερο.Μερικα μωρα δε το θελουν, μερικα θελουν το χρονο τους.Οπως προσπαθω εγω με το ρηλαξ.Εχουμε καταφερει 25 λεπτα στα μεγαλα κεφια μας.Εχω κρεμασει ενα ολοκληρο τσαντηρι με παιχνιδακια και μια κουδουνιστρα που τη σφαλιαριζει και σκαει στα γελια αλλα στο 20 λεπτο το πολυ κουραζεται...Ρολοι εχει?Εχω κοιταω επιτηδες το ρολοι! Μιλαμε ακριβως στο λεπτο !Ωχ την εχω να ρευτει και γουρουνιζει πολυ...Το τσαι δε το ηθελε σημερα.Ειχε φαει τον αμπακο πριν και της το εδινα και μου εκανε γελακια και τωρα να τα τα γουρουνισματα και τα χτυπηματα...να δω τι βραδυ θα περασουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εγω σημερα εκανα τη σκεψη να ρουφηξω με τον αναρροφητηρα τα σαλακια απο το στομα.. Αλλα λεει στο χαρτι "μονο για ρινικη χρηση" οποτε λεω αστο καλυτερα...

Εχω κρεμασει ενα ολοκληρο τσαντηρι με παιχνιδακια και μια κουδουνιστρα που τη σφαλιαριζει και σκαει στα γελια αλλα στο 20 λεπτο το πολυ κουραζεται...

Νομιζω στο τελος θα ξυπνησει η μικρη απο τα γελια μου...

Ρε πως τα λες ετσι;;;;;;;

η κουδουνιστρα ποιον σφαλιαριζει;; δεν καταλαβα..χαχαχαχαχχα

Αχ Παναγια μου σε καλο να μας βγει...:lol::lol::lol:

Την εχω στο δωματιο, ναι.. το κρεβατακι του ειναι στο παιδικο... Αλλα τωρα θα πρεπει να το παρω απο το παιδικο και να το φερω στο δικο μας... :rolleyes:

Δε χωραει πια στην καλαθουνα? εμας εχει περιθωριο ακομα...Το κρεβατι της δε περναει απο την πορτα.Πρεπει να το διαλυσουμε και τα το ξαναστησουμε και μαλλον δε θα ανοιγει η ντουλαπα...δυσκολο..θα το καθυστερησω οσο χωραει στο πορτ μπεμπε και αναλογα πως θα ειμαστε οταν δε χωραει πια θα το δουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Και αρχιζω να αναρωτιέμαι...

Κοιμαται το πουλακι μου απο τις 8.. το βραδυ θα παιζουμε μπιριμπα...

Τι να κανωωωω;;;:confused::confused::confused:

Χτες ο δικος μου κοιμηθηκε στις 12 το βραδυ και ξυπνησε στις 2.15.. μεχρι τις 5.30 ειχε κανει δυο φορες κακα, μιλουσαμε , τραγουδουσαμε, καναμε μασαζακι, εννοειται φαγαμε του σκασμου, αλλα το ματι γαριδα.... Μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 8... ευτυχως δεν νυσταζα πολυ... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγω σημερα εκανα τη σκεψη να ρουφηξω με τον αναρροφητηρα τα σαλακια απο το στομα.. Αλλα λεει στο χαρτι "μονο για ρινικη χρηση" οποτε λεω αστο καλυτερα...

ρε θα ρουφηξεις κ καμια αμυγδαλη μαζι... ασε μην κανεις τετοια..

Νομιζω στο τελος θα ξυπνησει η μικρη απο τα γελια μου...

Ρε πως τα λες ετσι;;;;;;;

η κουδουνιστρα ποιον σφαλιαριζει;; δεν καταλαβα..χαχαχαχαχχα

Αχ Παναγια μου σε καλο να μας βγει...:lol::lol::lol:

Η μπεμπα σφαλιαριζει την κουδουνιστρα!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Χτες ο δικος μου κοιμηθηκε στις 12 το βραδυ και ξυπνησε στις 2.15.. μεχρι τις 5.30 ειχε κανει δυο φορες κακα, μιλουσαμε , τραγουδουσαμε, καναμε μασαζακι, εννοιεται φαγαμε του σκασμου, αλλα το ματι γαριδα.... Μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 8... ευτυχως δεν νυσταζα πολυ... :rolleyes:

Εγω το βραδυ που την αλλαζω (συνηθως 2 φορες) δεν της μιλαω, κ ειναι κ αυτη σοβαρη κ ξανακοιμαται ευκολα μετα..

Μονο κανα δυο φορες ειχε κεφακια κ γαριδιαζε το ματι (τι ειπα παλι; )

Κι εγω το σκεφτομουν και το ειδα στο ιντερνετ να το κανουν.Το εκανα αλλα κολωσα και ρουφηξα μονο μεχρι ενα σημειο στη γλωσσιτσα...Δε πηγα πισω μη κανει κανενα αποτομο και την πληγωσω...Μαζεψε κι εκει λιγα πηχτα σαλακια αλλα δε το ξαναεκανα, φοβαμαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εγω το βραδυ που την αλλαζω (συνηθως 2 φορες) δεν της μιλαω, κ ειναι κ αυτη σοβαρη κ ξανακοιμαται ευκολα μετα..

Μονο κανα δυο φορες ειχε κεφακια κ γαριδιαζε το ματι (τι ειπα παλι; )

Κι εγω δε της πολυμιλαω,μονο ψυθιριστα η κανενα σους αν κλαιει οταν αλλαζουμε.Συνηθως δε ξυπναει με κεφια για γαριδιασμα το βραδυ.Ο λαιμος μας τα χαλαει που τη βαζω στο κρεβατι και μου ξυπναει απ αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...