Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

'' Όπως παρατήρησαν οι επιστήμονες, το 80% των μητέρων κρατούν τα μωρά στην αγκαλιά τους από την αριστερή πλευρά, όπου ακούγονται καθαρότερα οι κτύποι της καρδιάς, κάτι που ισχύει, τόσο για τις δεξιόχειρες, όσο και για τις αριστερόχειρες μητέρες. Είναι μάλιστα μια συμπεριφορά που διαπιστώθηκε και σε μικρά κοριτσάκια ηλικίας 6 ετών, που κρατούν τις κούκλες τους συχνότερα από την αριστερή πλευρά, μια τάση που ενισχύεται καθώς μεγαλώνουν. Άλλη μια έκφραση του μητρικού ενστίκτου!. ''

:o:o

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

'' Όπως παρατήρησαν οι επιστήμονες, το 80% των μητέρων κρατούν τα μωρά στην αγκαλιά τους από την αριστερή πλευρά, όπου ακούγονται καθαρότερα οι κτύποι της καρδιάς, κάτι που ισχύει, τόσο για τις δεξιόχειρες, όσο και για τις αριστερόχειρες μητέρες. Είναι μάλιστα μια συμπεριφορά που διαπιστώθηκε και σε μικρά κοριτσάκια ηλικίας 6 ετών, που κρατούν τις κούκλες τους συχνότερα από την αριστερή πλευρά, μια τάση που ενισχύεται καθώς μεγαλώνουν. Άλλη μια έκφραση του μητρικού ενστίκτου!. ''

:o:o

Κι εγω που νομιζα οτι το κραταω απο εκει επιεδη ειναι το καλο μου στηθος.. :rolleyes:

τιποτα δεν ειναι τυχαιο λοιπον...:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ξερεις τι γινετε;;

καμια φορα τρωει τρωει κ πεταει το βζ με νευρα κ κλαμα.. μετα το ξαναπιανει κ το ξαναπεταει παλι.. σα να θελει να φαει κ να μη βρισκει.. δεν ξερω αυτη την αισθηση εχω..:rolleyes:

Αυτο επαθα κι εγω τις προηγουμενες μερες.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ξερει η γιαγια τι λεει...

Μου ειπε ο παιδιατρος οτι το κρασι κ η μπυρα κανουν γαλα κ το κανουν κ πιο ευγευστο.. Απο ενα ποτηρακι ε..οχι καραφα ολοκληρη...χαχαχα

Σωπα ρε.. :lol:

Κι εσεις φλεμματακια ντινα? Και πιο πολυ το βραδυ ε?Και τον ξυπνανε? ουφ...δε βοηθανε παντα ο ορος και ο αναροφητηρας, απλατης σπαω τα νευρα...

Τωρα αμφιταλαντευομαι στο να της δωσω τσαι η οχι..χτες δε της εδωσα..Σημερα την ακουω χρχρ απο τωρα....τι να κανω...να δωσω τσαι...οουυυφ...:(

Οταν την εχεις αγκαλια ή ορθια το κανει το χρ χρ? Ρε εγω νομιζω οτι το κανει οταν ειναι ξαπλωμενος μονος του.... ενω αν τον εχω αγκαλια δεν το κανει... κι αν το κανει δεν εχει τετοια ενταση.. :rolleyes:

Διαφημίσεις

Παντως, ρε ειναι αδικο!! :-( Δηλαδη, παλια τι κανανε οι γυναικες? Κοβανε τα γαλακτοκομικα? Αφου αυτα ηταν η κυρια πηγη τροφης τους.. Ή δεν τους ενοιαζε αν εκλαιγαν τα παιδια τους?? Δεν ξερω τι να πω..

Ασχετο.. μου ειπε η γιαγια του Αντ αν θελω να κατεβασω γαλα να πινω κρασι καθε μερα.. χαχα.. και της λεω "ασε ρε γιαγια, παιδι εχω οχι τον Ορεστη Μακρη.. εδω δεν επινα στην εγκυμοσυνη..."

Τεσπα...

Ναι παλια τα αφηναν να κλαινε δε το ξερεις? Λεγανε θα κουραστει θα σταματησει και θα μαθει...

Για το ποτηρακι κρασι μου το εχει πει και η παιδιατρος!!

Καλε μου εριξε μπουνια απ τα νευρα της! Θα την αλλαξω στηθος αρκετα παιδευτηκε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εγω εγω το ergo baby carrier ντινα.Ακριβουτσικο αλλα καλο.Αν δε σου βολευεται ομως σ αυτα ειναι ενα ρισκο..να μασταν κοντα να στο δινα να το δοκιμασεις....μαζι με το μαξιλαρακι και τα μεταφορικα μας βγηκε 150!Αλλα μονο εκει καταφερνω να την κοιμησω τη μερα και να κανω και καμια δουλεια και να μην ειμαι καθηλωμενη στην καρεκλα που ειμαι μονη μου

Καραμελιτσα, εκτος απο το σλινκ εχω κιε να που μοιαζει με το δικο σας, αλλα μη νομιζεις, το πολυ δεκα λεπτα αντεχει , μετα με διωχνει μακρια του... :lol::lol:

Ναι παλια τα αφηναν να κλαινε δε το ξερεις? Λεγανε θα κουραστει θα σταματησει και θα μαθει...

Για το ποτηρακι κρασι μου το εχει πει και η παιδιατρος!!

Και η δικια σου παιδιατρος το ειπε?? Κοιτα να δεις που η γιαγια ειχε δικιο.. Αδικα την κορόιδευα.. :lol:

Οταν την εχεις αγκαλια ή ορθια το κανει το χρ χρ? Ρε εγω νομιζω οτι το κανει οταν ειναι ξαπλωμενος μονος του.... ενω αν τον εχω αγκαλια δεν το κανει... κι αν το κανει δεν εχει τετοια ενταση.. :rolleyes:

Σιγουρα πιο πολυ ξαπλωμενη και ειδικα το βραδυ που μενει πολλες ωρες.Οταν ειναι στο μαρσιπο η αγκαλια ειναι αναλογα τη σταση που εχει το κεφαλακι ....Αλλα σιγουρα λιγοτερο αφου το ορθιο η ημικαθιστικο βοηθαει να κατεβουν τα φλεματακια.Υποτιθεται....Γι αυτο λενε οχι ξαπλωμεναοσο γινεται τα μωρα που εχουν τετοιο θεμα,ειδικα μετα το φαγητο (πρακτικα ειναι λιγο δυσκολο αφου συνηθως μετα το φαγητο κοιμουνται,αν σου κοιμαται στο ρηλαξ καλο ειναι για τη μερα,εμενα δε κοιμαται...)και γι αυτο σηκωνουμε και τα στρωματακια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Σιγουρα πιο πολυ ξαπλωμενη και ειδικα το βραδυ που μενει πολλες ωρες.Οταν ειναι στο μαρσιπο η αγκαλια ειναι αναλογα τη σταση που εχει το κεφαλακι ....Αλλα σιγουρα λιγοτερο αφου το ορθιο η ημικαθιστικο βοηθαει να κατεβουν τα φλεματακια.Υποτιθεται....Γι αυτο λενε οχι ξαπλωμεναοσο γινεται τα μωρα που εχουν τετοιο θεμα,ειδικα μετα το φαγητο (πρακτικα ειναι λιγο δυσκολο)και γι αυτο σηκωνουμε και τα στρωματακια...

Παντως, εγω νομιζω την παρασηκωσα την καλαθουνα.. σε λιγο το παιδι θα βγει εξω με μια αποτομη κινηση... λεω κι εγω να φερω το κρεβατακι του στην κρεβατοκαμαρα... να ειμαι κι εγω πιο ησυχη.. μετα θα ειμαστε βεβαια πατεις με πατω σε ..:-(

Διαφημίσεις

Και η δικια σου παιδιατρος το ειπε?? Κοιτα να δεις που η γιαγια ειχε δικιο.. Αδικα την κορόιδευα.. :lol:

Ειναι ψαγμενη η γιαγια! Κι εγω δε πινω παντως...Ουτε στην εγκυμοσυνη καθολου.Ηπια δυο γουλιες μπυρα τα χριστουγεννα...Και ηπιε και η μικρη αφου ο αντρας μου εριξε το ποτηρι και μας ελουσε! χαχα! Γουρι γουρι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

...Και ηπιε και η μικρη αφου ο αντρας μου εριξε το ποτηρι και μας ελουσε! χαχα! Γουρι γουρι!

αχχχχχ, σταματααααααα!!!χαχαχαχα

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Παντως, εγω νομιζω την παρασηκωσα την καλαθουνα.. σε λιγο το παιδι θα βγει εξω με μια αποτομη κινηση... λεω κι εγω να φερω το κρεβατακι του στην κρεβατοκαμαρα... να ειμαι κι εγω πιο ησυχη.. μετα θα ειμαστε βεβαια πατεις με πατω σε ..:-(

Την καλαθουνα δε την εχεις στο δωματιο σας? εχετε ενδοεπικοινωνια η κατι τετοιο? Κι εμεις ετσι ειμαστε πρεπει να μετακινω το καλαθι για να ανοιξω τη ντουλαπα! Την εχουμε σε πορτ μπεμπε που κουμπωνει στο καροτσι

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...