Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καραμελιτσα μου γεια σου...

Φοβηθηκα που λεγαμε για τη μαγια οτι κανει κολικους κ την εκοψα.. και επειδη καθεται πολλες ωρες στο στηθος κ στερευει το καημενο παρηγγειλα εχτες τριγωνελλα σε σπορους ομως,,, και ηρθαν σημερα :eek::eek::eek:

Εβρασα κ γω λοιπον κ ηπια κ εχει διαφορα το πραμα!!!!

Καλα κανεις κ βγαινετε εξω,.... σε χαιρομαι..

μιλησα κ με το γιατρο για τους κολικους κ ειπε να κοψω τελειως τα γαλακτοκομικα, ετσι κ εκανα, για να δουμε αποψε αν θα εχουμε διαφορα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια... Ουτε θυμαμαι αν σας ειπα καλημερα σημερα... Α, τωρα ειδα.. δεν ειπα.. :( δεν ηρθε η ωρα.. παντως σας διαβαζα μεσα στη μερα... απλα οταν ειναι να γραψω ολο κατι γινεται... Αφηστε οπυ ο δικος μου αρνειται να μπει στο σλιβγκ και στον κλασικο μαρσιππο...

Αριστεα, η δικια σου μπηκε? Καραμελα εσυ τι μαρσιππο εχεις?

Ποια ειναι αυτη η Κατερινα που στελνει πραγατα απο Αγγλια?:confused:

Προσπ, γενικα με το θεμα του πνιγμου εγω εχω χασει τη μιση μου ζωη.. μα τρωνε τοσο λαιμαργα ρε και αυτα ωρες ωρες.. Μεγεια το ριλαξακι... Εγω δεν τον εχω βαλει ακομη στο ρηλαξ.. μου ειπαν δεν κανει να βαλω το νεογεννητο μεσα.. :confused: κι εσυ ομως βλεπω θα παρεις και η Καραμελα την βαζει την μπεμπα της... Αριστεα,εσυ? :confused:

Παντως, Καραμελιτσα, που ελεγες για το μαλακο στηθος που δεν εχει γαλα.. δεν εχει σημασια αν ειναι πολυ μαλακο... σημερα τον ειχα επιτηδες στο ιδιο στηθος επι 2,5 ωρες... και μετα που σηκωθηκε (εννοειται στο ενδιαμεσο λαγοκοιμαται ρουφωντας, παλευει, δαγκωνει κτλ κτλ) και το πατησα, εβγαλε ασπρο ασπρο καλο γαλατακι... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καραμελιτσα μου γεια σου...

Φοβηθηκα που λεγαμε για τη μαγια οτι κανει κολικους κ την εκοψα.. και επειδη καθεται πολλες ωρες στο στηθος κ στερευει το καημενο παρηγγειλα εχτες τριγωνελλα σε σπορους ομως,,, και ηρθαν σημερα :eek::eek::eek:

Εβρασα κ γω λοιπον κ ηπια κ εχει διαφορα το πραμα!!!!

Καλα κανεις κ βγαινετε εξω,.... σε χαιρομαι..

μιλησα κ με το γιατρο για τους κολικους κ ειπε να κοψω τελειως τα γαλακτοκομικα, ετσι κ εκανα, για να δουμε αποψε αν θα εχουμε διαφορα..

Σου ειπε τα γαλακτοκομικα ή τα αγελαδινα? :confused::confused::confused: Σαλατα τα εχω κανει στο μυαλο μου...

Αριστακι, δεν εισαι ικανοποιημενη απο το γαλα σου? γιατι παιρνεις τριγωνελλα και μαγια?

δεν χρειαζεται να ανησυχεις..

το χρωμα μπορει να οφειλεται στο οτι εχει πιει περισσοτερο αραιο γαλα σου (υπερπαραγωγη) η απο καποια τροφη και καμια φορα ενδειξη οτι περναει κρυωματακι....αλλα το συνηθες ειναι το πρωτο...

Προσπ, αυτο ειναι η υπερπαραγωγη? Εγω νομιζα ειναι αν εχεις πολυ ασπρο γαλα, οχι το αραιο.. και να φανταστεις οτι τον αφηνω αρκετη ωρα σε καθε στηθος, στανταρ καθε γευμα, πολλες φορες και παραπανω γευματα.. μηπως εδω την παταω τελικα??

Απο γαλα υπερπαραγωγη ακομα και εκανα την βλακεια και πηρα αλλα επιθεματα επειδη δεν βρηκα της chicco και γινομαι λουτσα καθε βραδυ...σημερα μαλλον θα παω φαρμακειο μαζι με τον μπεμπακο...εχει και πολυ ωραια μερα και θα τον βγαλω κι αυτον λιγο να ξεσκασει...!!!!

Εσας κανουν τα μωρα μεγαλες γουλιες??? ο δικος μου σχεδον σε καθε γευμα κανει τρελες γουλιες σε ποσοτητα εμετου μπορω να πω...ειναι πολυ λαιμαργος και το αρπαζει...βεβαια ειχε καμποσο καιρο που το ειχε σταματησει αυτο αλλα καποιες φορες το κανει ακομα!

Φιλια σε ολες και στα μπεμπακια σας!!!!!

Ματινακι, και ο δικος μου κανει ακριβως αυτο οπως το περιγραφεις.. Σημερα και χτες δεν εκανε πολυ, μονο αναγωγες, αλλα το βλεπω μωρε εχει και φλεματακια... ωρες ωρες το χρ χρ παει συννεφο... κι αν ειναι νυχτα δεν κλεινω ματι απο την ανησυχια.. εχω τον ορο και τον αναρροφητηρα και ετσι την παλευουμε....

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ντινακι μου...!!

Ρεεε στο σλινγκ δε μπορω να τη βαλω, σημερα που ηθελα να μαγειρεψω την εβαλα οπως να ναι και το κεφαλακι δε μπορουσα να της το στηρίξω με τιποτα εβγαινε απ'εξω..

Ο γιατρος μου ειπε οοοολα τα γαλακτοκομικα, τυρια γαλατα ολααααα!

Τη μαγια την επαιρνα σπανια αλλα την εκοψα τελειως.

Την τριγωνελλα την παιρνω σε σπορους 2 φορες τη μερα και την πινω(σαν τσαι ειναι πιο πικρο..)

Την παιρνω γιατι καμια φορα πιεζω το βζ κ δε βγαζει τιποτα:(

Ρηλαξ δεν εχουμε παρει ακομα, μολις σαραντίσουμε θα παμε...

Ρεεε στο σλινγκ δε μπορω να τη βαλω, σημερα που ηθελα να μαγειρεψω την εβαλα οπως να ναι και το κεφαλακι δε μπορουσα να της το στηρίξω με τιποτα εβγαινε απ'εξω..

Ο γιατρος μου ειπε οοοολα τα γαλακτοκομικα, τυρια γαλατα ολααααα!

Τη μαγια την επαιρνα σπανια αλλα την εκοψα τελειως.

Την τριγωνελλα την παιρνω σε σπορους 2 φορες τη μερα και την πινω(σαν τσαι ειναι πιο πικρο..)

Την παιρνω γιατι καμια φορα πιεζω το βζ κ δε βγαζει τιποτα:(

Ρηλαξ δεν εχουμε παρει ακομα, μολις σαραντίσουμε θα παμε...

Εγω παω να τον βαλω, με το κεφαλι εχω το ιδιο προβλημα, αλλα στεκεται και ορθιος, νευριαζει και κλαιει... :confused:

Οσο για το στηθος κι εγω μερικες φορες το παταω και δεν βγαζει.. ειναι οι θηλαστικες κινησεις του μωρου που το κατεβαζουν.. με το δικο μας απλο πατημα δεν βγαινει τιποτα.. λογικο.. και το διαπιστωσα αυτο και με το θηλαστρο.. στην αρχη ρουφαει τη ρωγα , τιποτα δε βγαινει και μετα απο λιγο αρχιζει να βγαινει το γαλα..

Αρα το γαλατακι σας , και για σενα και για την Καραμελιτσα το λεω, μπορει να ειναι αρκετο (το πιο πιθανο) απλα να μην μπορουμε , βαζω ολες μας μεσα, να το αξιολογησουμε σωστα..

Θελω τοσο να φαω γαριδακια και σοκολατα και να πιω κοκα κολααα...

369176i664wis02c.gif

και γωωωωωωωωωωω!

Θελω δρακουλινιαααααααααα!!!!

Παντως, ρε ειναι αδικο!! :-( Δηλαδη, παλια τι κανανε οι γυναικες? Κοβανε τα γαλακτοκομικα? Αφου αυτα ηταν η κυρια πηγη τροφης τους.. Ή δεν τους ενοιαζε αν εκλαιγαν τα παιδια τους?? Δεν ξερω τι να πω..

Ασχετο.. μου ειπε η γιαγια του Αντ αν θελω να κατεβασω γαλα να πινω κρασι καθε μερα.. χαχα.. και της λεω "ασε ρε γιαγια, παιδι εχω οχι τον Ορεστη Μακρη.. εδω δεν επινα στην εγκυμοσυνη..."

Τεσπα...

Προσπ, αυτο ειναι η υπερπαραγωγη? Εγω νομιζα ειναι αν εχεις πολυ ασπρο γαλα, οχι το αραιο.. και να φανταστεις οτι τον αφηνω αρκετη ωρα σε καθε στηθος, στανταρ καθε γευμα, πολλες φορες και παραπανω γευματα.. μηπως εδω την παταω τελικα??

Ματινακι, και ο δικος μου κανει ακριβως αυτο οπως το περιγραφεις.. Σημερα και χτες δεν εκανε πολυ, μονο αναγωγες, αλλα το βλεπω μωρε εχει και φλεματακια... ωρες ωρες το χρ χρ παει συννεφο... κι αν ειναι νυχτα δεν κλεινω ματι απο την ανησυχια.. εχω τον ορο και τον αναρροφητηρα και ετσι την παλευουμε....

Κι εσεις φλεμματακια ντινα? Και πιο πολυ το βραδυ ε?Και τον ξυπνανε? ουφ...δε βοηθανε παντα ο ορος και ο αναροφητηρας, απλατης σπαω τα νευρα...

Τωρα αμφιταλαντευομαι στο να της δωσω τσαι η οχι..χτες δε της εδωσα..Σημερα την ακουω χρχρ απο τωρα....τι να κανω...να δωσω τσαι...οουυυφ...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγω εγω το ergo baby carrier ντινα.Ακριβουτσικο αλλα καλο.Αν δε σου βολευεται ομως σ αυτα ειναι ενα ρισκο..να μασταν κοντα να στο δινα να το δοκιμασεις....μαζι με το μαξιλαρακι και τα μεταφορικα μας βγηκε 150!Αλλα μονο εκει καταφερνω να την κοιμησω τη μερα και να κανω και καμια δουλεια και να μην ειμαι καθηλωμενη στην καρεκλα που ειμαι μονη μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

χαιρομαι που σε βοηθησε η τριγωνελλα. Εγω την πηρα γιατι για 2 μερες ρουφαγε και εκλαιγε και δεν εβγαζα τπτ και απ τη λυσσα της με πονουσε.Παντως ολα αυτα αν εχεις θεμα θελουν και πολυ μωρο στο στηθος για να ερεθιζει τους αδενες.Τα ξερουμε ολες ομως αυτα πιστευω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αρα το γαλατακι σας , και για σενα και για την Καραμελιτσα το λεω, μπορει να ειναι αρκετο (το πιο πιθανο) απλα να μην μπορουμε , βαζω ολες μας μεσα, να το αξιολογησουμε σωστα..

Ξερεις τι γινετε;;

καμια φορα τρωει τρωει κ πεταει το βζ με νευρα κ κλαμα.. μετα το ξαναπιανει κ το ξαναπεταει παλι.. σα να θελει να φαει κ να μη βρισκει.. δεν ξερω αυτη την αισθηση εχω..:rolleyes:

Ασχετο.. μου ειπε η γιαγια του Αντ αν θελω να κατεβασω γαλα να πινω κρασι καθε μερα.. χαχα.. και της λεω "ασε ρε γιαγια, παιδι εχω οχι τον Ορεστη Μακρη.. εδω δεν επινα στην εγκυμοσυνη..."

Τεσπα...

Ξερει η γιαγια τι λεει...

Μου ειπε ο παιδιατρος οτι το κρασι κ η μπυρα κανουν γαλα κ το κανουν κ πιο ευγευστο.. Απο ενα ποτηρακι ε..οχι καραφα ολοκληρη...χαχαχα

χαιρομαι που σε βοηθησε η τριγωνελλα. Εγω την πηρα γιατι για 2 μερες ρουφαγε και εκλαιγε και δεν εβγαζα τπτ και απ τη λυσσα της με πονουσε.Παντως ολα αυτα αν εχεις θεμα θελουν και πολυ μωρο στο στηθος για να ερεθιζει τους αδενες.Τα ξερουμε ολες ομως αυτα πιστευω..

Δεν ξερω αν ειναι επειδη δεν ηπια γαλα κ δεν εφαγα τυρι σημερα αλλα η μπεμπα μου ειναι πολυ ησυχη σημερα (φτου φτου Παναγια μου)

Βεβαια περιμενω να δω αν θα περασει η κρισιμη ωρα...:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...