Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Οταν κατεβαζει φρεσκο εγω το νιωθω...σαν ηλεκτρισμο ενα πραγμα...δε ξερω απο ωρα,δεν εχω προσεξει να ειναι συγκεκριμενη.:rolleyes:

Σοβαρα?!?! Εγω δεν παιρνω χαμπαρι τιποτα... :(

Εφαγες κανενα λαχανικο?

Οχι, δεν εφαγα.. επιτηδες τα αποφευγω για να μην τον πειραξουν...

Σημερα το μωρο μου ξυπνησε στις 12, ξανακοιμηθηκε στις 4 και, ξυπνησε στις 5, ξανακοιμηθηκε στις 6 παρα, ξυπνησε στις 7.30 και τωρα ξανακοιμηθηκε παλι.. αρα, σε ολες τις ενδιαμεσες ωρες θηλαζει.. εξαιρεση το δεκαλεπτακι του μπανιου.. ουτε ξερω πια.. κι εμενα με τρομαζει οταν εχει τη ρωγα στο στομα του και πεταγεται ή νευριαζει.. σαν σκυλακι που θελουν να του παρουν αυτο που εχει στο στομα κανει... :(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο αντρας μου τωρα βρηκε να τα παθει ολα!

Πριν 3 μερες ειχε κατι σα γαστρεντεριτιδα.Τωρα απο χτες βηχει.Ποναει και η μεση του ...οποτε η βοηθεια με τη μικρη ειναι ελαχιστη,μηπως κολλαει αυτο που εχει και κανει μονο μερικες δουλειες...

Και κοιμαται στο σαλονι.

Με νευριαζει μερικες φορες με τις δουλειες αλλα ας μη το ανοιξω τωρα αυτο το θεμα...:rolleyes:

Αχ, περαστικα ρε.. Να γινει γρηγορα καλα...

ας σε ενυριαζει ο αντρουλης σου μερικες φορες ειναι καλα.. αν θυμασια παντα οτι υπαρχουν και χειροτερα (αν αυτο σε παρηγορει δηλαδη.. :rolleyes:)

Με εχει πιασει μια λαιμαργια...ολο θελω να τρωω , αμαν πια.. και μη φανταστειτε οτι τρωω φρουτακια... ο,τι μ@λακ.. βρω μπροστα μου την καταβροχθιζω.. Αφηστε δε που τρωμε δυο ατομα ενα κέιλ την ημερα.. ουφ...

Και πανω που ελεγα οτι θα αδυνατισω γρηγορα με το θηλασμο... :-( δεν μπορω να κρατησω το στομα μου κλειστο...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Aχ θα μεινω χωρις ρωγα σημερα.Πεταγεται και την παιρνει μαζι!

Ρεεε θα μείνω απο τα γέλια.....

Πάντως κ εμένα μου την έχει κάνει λάστιχο..χαχαχα

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καραμελιτσα περαστικά στον άντρα σου!!

Ώρες ώρες κ εμένα ο δικός μου με νευριαζει.. Καμια φορά αισθάνομαι ότι δεν έχω συυμπαρασταση αλλα δεν είναι έτσι..

Είναι το ορμονικο ακόμα χάλια κ τα βλέπω λίγο απαισιοδοξα τα πράγματα...

Τα κακα μας ειναι κιτρινοπρασινα ... :confused:

δεν χρειαζεται να ανησυχεις..

το χρωμα μπορει να οφειλεται στο οτι εχει πιει περισσοτερο αραιο γαλα σου (υπερπαραγωγη) η απο καποια τροφη και καμια φορα ενδειξη οτι περναει κρυωματακι....αλλα το συνηθες ειναι το πρωτο...

καλημερα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες και μωρακια....τι κανετε? Αργω αλλα μπαινω..!Δεν σας ξεχνω απλα ο χρονος ειναι περιορισμενος και πολυ σας χαιρομαι που βρισκεται τον τροπο και τον χρονο να γραφετε! Βασικα κι εγω θα μπορουσα να μπω για λιγο καθε φορα αλλα κανω διαφορες αλλες δουλειες και τελικα βλεπω οτι ο χρονος με παιρνει τσιμα τσιμα για να τις τελειωσω γιατι ξυπναει ο μπεμπακος και μετα ασχολουμαι μονο μαζι του μεχρι να ξανακοιμηθει αφου θηλασει!

Πλεον τρωμε στις 3 ωρες καθε φορα και οταν κοιμαται βαρυα τις περναει τις 3....το βραδυ δε, 2 φορες ξυπναει για φαγητο και μετα τρωμε στις 8μιση που ξυπναει....τον αλλαζω και μια φορα μεσα στη νυχτα αλλα παλι καλα δεν ξαγρυπναει...

Και η δικη μου μεση και πλατη ειναι μονιμα πιασμενες γιατι μετα απο καθε γευμα το βραδυ τον εχω αγκαλια να ρευτει και μας παιρνει και τους 2 ο υπνος...εμενα μισοορθια και τον μπεμπη αραλικι μπρουμητα!!!!!

Απο γαλα υπερπαραγωγη ακομα και εκανα την βλακεια και πηρα αλλα επιθεματα επειδη δεν βρηκα της chicco και γινομαι λουτσα καθε βραδυ...σημερα μαλλον θα παω φαρμακειο μαζι με τον μπεμπακο...εχει και πολυ ωραια μερα και θα τον βγαλω κι αυτον λιγο να ξεσκασει...!!!!

Εσας κανουν τα μωρα μεγαλες γουλιες??? ο δικος μου σχεδον σε καθε γευμα κανει τρελες γουλιες σε ποσοτητα εμετου μπορω να πω...ειναι πολυ λαιμαργος και το αρπαζει...βεβαια ειχε καμποσο καιρο που το ειχε σταματησει αυτο αλλα καποιες φορες το κανει ακομα!

Απο γελια κι εμεις χαζοχαρουμενα ειμαστε! Χθες σηκωθηκε ο αντρας μου στις 5 το πρωι να τον αλλαξει και του εσκαγε χαμογελα και μετα ξεκαρδιζοταν...εχει αρκετο καιρο που σκαει χαμογελο αλλα εδω και 4-5 μερες ξεκαρδιζεται....ειδικα οταν βλεπει τον φωτεινο αγκαλιτσα! Βγαζουμε και ηχους σαν να θελουμε να μιλησουμε...εχω σαλταρει ε????χαχαχαχ....χαζομαμαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα απο μενα...οποτε βρω χρονο θα ξαναμπω!

Φιλια σε ολες και στα μπεμπακια σας!!!!!

Καλημερα σας..

Ωραια φαινεται η μερα αλλα εχει πολυυυ κρυο..

Ηθελα να τη βγαλω μια βολτα με το καροτσακι αλλα θα ξεπαγιασει, για να δουμε μηπως το μεσημερι ανέβει λιγο η θερμοκρασια..:rolleyes:

Γεια σου Ματινα.. να μου φιλησεις το μπεμπη σου!!!

Ματινακι μια απο τα ιδια και ο δικος μου.. αυτος βεβαια χαμογελαει οταν του μιλαμε γενικα και ξεκαρδιζεται δειλα δειλα οταν του φιλαω την κοιλιτσα και τα μπουτακια..

επισης χαζολογαει με τις κουρτινες.. τι λενε μεταξυ τους ουτε που ξερω..

ειναι ομως κουκλος ο ατιμος... ουφ!!:D

Καλημερα!

Εμεις θα ειμαστε μοναχουλες μεχρι αυριο..το πρωι..μεσημερι...δε ξερω...θα δειξει..

Και δεν εχω κοιμηθει καλα το βραδυ.Στις 4μιση που ξυπνησαμε φαγαμε και κοιμηθηκαμε στις 5μιση ολα καλα,αλλα για αλλη μια φορα συγχρονιστηκε με τον αντρα μου που ξυπναει 5μιση και μεσα στην ησυχια οσο και να προσπαθει λιγη φασαρια θα την κανει. Την ενοχλουσε και ο λαιμος, δε ξερω αν φταιει ο αντρας μου, αλλα τελικα μου ξυπνησε στις 6 την παλευα καμια ωρα κοιμηθηκε αλλη μιση ωρα και ξαναξυπνησε απο την ενοχληση,ξαναλλαξαμε και κατα τις 8 την πηρα κρεβατι και χουζουροφαγαμε...

Με στεναχωρει κατοπιν εορτης, οτι οταν γινεται κατι τετοιο νευριαζω.Οχι με τη μικρη ουτε με τον αντρα μου..αλλα εκεινη την ωρα δε μπορω να ειμαι τραλαλα τραλαλο και μετα στεναχωριεμαι και λεω δε θα το ξανακανω...Ελα ομως που το ξανακανω...:-(Οχι πανντα βεβαια καποιες φορες ειμαι τραλαλο!Που να ηταν και κανενα πολυ ξενυχτικο μωρο...Και δε νομιζω οτι με δικαιολογουν πια οι ορμονες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

καλα και εμεις εχθες ψιλολαχταρισαμε καθως ταιζα τον μικρο καπου οτυ μπηκε γαλα απο το φαρυγγα στη μυτη και μπουκωσε και δεν ηξερε να ανοιξει το στομα να ανασανει και αρχισε να του κοβεται η ανασα μεχρι που του ανοιξα με το ζορι το στομα και πηρε αναπνοη και συνηλθε.. του βαλα ορους και otrivin στη μυτη και ξεμπλοκαρε.. και τον εβαλα να κοιμηθει διπλα μου για να τον εχω υποψη μου..

Διαφημίσεις

Δημητρα ζορικο το σκηνικο με το μπομπιρακο....

Ο Θεος να φυλαει...

Εχετε ακουσει για μια Κατερινα που σου στελνει πραγματα απο Αγγλια;;

Ειναι καποια σαιτ που δεν κανουν παραδωσεις στην Ελλαδα:mad::mad: πχ τα Mothercare Αγγλιας που εχουν πολυ χαμηλοτερες τιμες σε σχεση με τα δικα μας..

Ωχ Θεουλη τι λες τωρα βρε Προσπερ!:o

Ευτυχως που ηξερες πως να αντιδρασεις και δε πανικοβληθηκες..

Το οτριβιν ειναι για να ανοιξει η μυτουλα ε?Το βαζεις οταν εχει πολλες μυξουλες η σου ειχε κρυωσει? Εγω επειδη επαθα χρονια ρινιτιδα απο οτριβιν τα φοβαμαι.Μου εχει πει ωρλ να μη το ξαναχρησιμοιησω αυτο το "πραγμα" κανει ζημια...Στο εχει πει ο παιδιατρος θυμαμαι ε? Ωρες ωρες το σκεφτομαι μηπως θα μας βοηθουσε κι εμας...Μηπως κατεβαινανε λιγο τα φλεματακια...ξερω γω...Αλλα η παιδιατρος μας δε δινει τπτ..

Ησυχια σημερα ε?

Η μικρουλα κοιμηθηκε 3μιση ωρες στο μαρσιπο και δεν αντεχα αλλο κοψομεσιαστηκα και ηθελα και τουαλετα. Την εβαλα στο ρηλαξ και φυσικα ξυπνησεεεεε..Τωρα τρωμε. Τελικα θα ερθει το πρωι ο αντρας μου..

Αριστεα κι εγω το αισθανομαι οτι δεν εχω συμπαρασταση σε καποιες φασεις...ουφ...

Ντινα μου σιγουρα υπαρχουν και χειροτερα δε λεω.Αλλα ωρες ωρες ειναι θυσαυρος και αλλες ωρες με τρελαινει...

Ο μικρος σου κοιμαται στο στηθος και μετα τον βαζεις καλαθακι και κοιμαται? Πως καταλαβαινεις οτι θελει τοοοσες ωρες θηλασμο? Τον βγαζεις και κλαιει?Αν τον βαλεις σε κανενα ρηλαξακι δε χαζευει λιγο?Η με παιχνιδακια? Δε λεω κατι,απλα ρωταω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

το otrivin δεν το βαζω εντατικα παρα μονο χθες και σημερα σε φασεις που ειναι αρκετα βουλωμενη η μυτη και βλεπω δυσκολια στην αναπνοη του απο μια φορα..

ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο να δινουμε φαρμακα σε αυτη την ηλικια αλλα καποια πραγματα τα αποφασιζει αναλογα τη κριση του ο καθε γονιος..

πηρε ο υπνος την μικρη μου πριν κανα μισαωρο πραγμα που δεν θελαμε τετοια ωρα και να δω τι ωρα θα ξυπνησει τωρα..αναγκαστικα σε καμια ωρα το πολυ θα προσπαθησω να τη ξυπνησω γιατι αλλιως θα μας ξενυχτησει..

εγω καπαρωσα με 50 ευρω απο το parents ενα ριλαξ κουνια του οποιου η τιμη ειναι γυρω στα 70 ευρω στην αγορα (ειμαι βεβαιη οτι και με 30 ευρω θα μπορουσα να το παρω αλλα δεν ηθελα να παζαρεψω την κοπελα καθως ολοι πλεον εχουμε αναγκη τα χρηματα) της fisher price την οποια ειχα δανειστει απο μια φιλη στην κορη μου και ειχα μεινει ευχαριστημενη ως εναλλακτικο μεσο "διασκεδασης"¨του μωρου για να μην ειναι συνεχως στο καθισμα ριλαξ φαγητου της chicco η στο λικνο..

παρηγγειλα και ενα μεσο στρωμα για την κουνια κρεβατι ωστε μετα των Φωτων να βγαλω το λικνο και να βαλω την κουνια καθως ο μπεμπης μεγαλωνει σε ογκο..

ξοδευω βασικα χωρις να μου περισσευουν αλλα καλλιο τωρα γιατι μετα δεν θα χουμε φραγκο..

Καλα κανεις προσπερ μου.Και κανεις και εξυπνες αγορες ,πας και τα ξετρυπωνεις!Θα μπω κι εγω να δω μηπως εχει τπτ ενδιαφερον...

Ωχ λες η μικρουλα σας να κανει βραδυνο παρτακι?

Εμεις ακομα εχουμε πολυ χωρο στο πορτ μπεμπε.Απλα σκεφτομαι να αρχισει να συνηθιζει την κουνια της.Την εβαλα τωρα με το ρηλαξ για να μαθει το χωρο αλλα δεν ειχε κεφια ηθελε μαλλον παλι βυζι μετα απο 1μιση ωρα θηλασμου με διαλειμμα μολις 20 λεπτα.Οταν νομιζω οτι θηλαζω πολυ σκεφτομαι τη Ντινα! χαχα!Θα την βαζω οταν εχει κεφια να συνηθισει λιγο...

Το σκεφτομαι να δοκιμασω ενα τζελ που μας ειπε για τη μυτη αλλα ειπε δε θα βοηθησει για το λαιμο,λογικο...tonimer nose gel..Ισως αυριο, αν παλι κανουμε κακη νυχτα...να το παρω να το δοκιμασω...αν και δε νομιζω να βοηθησει τελοσπαντωωων...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εχω να βγαλω και το σκυλο με το μωρο μαζι σημερα..Θα βγουμε σε λιγο να μη πιασει πολυ κρυο.Μπαινουμε στο μαρσιπο που ειναι πολυ ζεστος και κουκουλωνομαστε και απ εξω να μη μπαζει απο πουθενα...Και μικρη βολτιτσα...Τι να κανω...:-( Δε κανει τοσο κρυο εδω οσο εκει...

Σκεφτομουν χτες που φοβηθηκα για το γαλατακι μου οτι ετσι και μου κοπει να δω πως θα τη βαζω για υπνο που εχει μαθει να παιδευει 1μιση ωρα στηθος...Τελοσπαντων μακαρι να μη χρειαστει...Ειμαι πολυ καλα με την τριγωνελλα...φτουυυυ φτουυυ...

Ξεραθηκε παλι στο στηθος...χμμμ..αναρωτιεμαι αν θα κοιμηθει το βραδυ...:rolleyes: Και θα γυρισει πτωμα αυριο ο αντρας μου.Οταν εχει υπηρεσια δε κοιμαται το βραδυ και αν ειμαστε και οι δυο ξενυχτισμενοι ειμαστε για κλαμματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...