Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ο δικοσμου ειχε να κανει απο προχτες το βραδυ και τα εκανε πριν απο λιγο και ηρεμισε γιατι ειχε λιγη γκρινια.Η πλακα ειναι οταν τελειωσε εβγαλε εναν αναστεναγμο και πεταξε ενα χαμογελο ολα τα λεφτα.

Τα ιδια κανω και γω, εχω φαει κατι αδεσποτες...αλλα εμαθα να φιλαγομαι

ασε που οταν κανει κακα κανει συγκεγριμενα μουγκριτα....

Ναι οντως! Πολυ γελιο οταν σφιγγονται και συγκεντρωνονται.:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μουδιαζει η πλατη μου συνεχεια απο τη σταση...

Θα δοκιμασω μια αλλη καρεκλα..:confused:

Και απο χτες δε μπορω να τεντωσω το δεξι μου πελμα.Να κανω κουντεπιε δλδ..Πιανεται ενα νευρο...Σαραβαλο γινομαι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γεια σας βρε κοριτσια.. αργησα σημερα να δωσω το παρον.. ειμαστε ολη μερα αγκαλια και θηλαζουμε.. ευτυχως κοιμηθηκαμε λιγακι και πηραμε δυναμεις... :rolleyes:

Για να σας διαβασω...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Μου ειπε η συμβουλος να κοψω τη μαγια και να παρω τριγωνελλα. Αυτο που επαιρνα στην αρχη και δε βοηθουσε.Παιρνω λοιπον, λεω τι εχω να χασω και σε 2 ωρες εγινα τουμπανο! 5 μερες, μετα διαλειμμα και βλεπουμε..:rolleyes:

Οι υπολοιπες που εισαστε?

Σε τι μορφη ειναι η τριγωνελλα? Τι σου ειπε η συμβουλος?

α,νασας πω να γελασετε,εχω στειλει τουλαχιστον 20 μειλ στην μενεγακη για κατι παπουτσια που κανει δωρο,κ θελω τρελα να τα κερδισω.βεβαια,ειναι τοσο καλα κιδιαιτερα που δεν μου ταιριαζουν στο στιλ,αλλα ειναι θεικα!!!!!!!!!!

Χαχαχα... Καλε που θα τα βαλεις αν τα κερδισεις?? χαχαχα..Η αληθεια ειναι οτι ειναι υπερπαραγωγη.. και το χρωμα καταπληκτικο!!!

Μακαρι να τα κερδισεις!!!

Αριστεα, Δουκας ειναι, ναι.. μα ποσο κανουν αυτα τα παπουτσια?

Κοριτσια μουδιαζει η πλατη μου συνεχεια απο τη σταση...

Θα δοκιμασω μια αλλη καρεκλα..:confused:

Και απο χτες δε μπορω να τεντωσω το δεξι μου πελμα.Να κανω κουντεπιε δλδ..Πιανεται ενα νευρο...Σαραβαλο γινομαι..

Να προσπαθεις να αλλαζεις συχνα στασεις.. εμενα απο την εγκυμοσυνη και μετα χειροτερευσε το αυχενικο μου... :(

Αφηστε δε που απο οταν γεννησα ελεγα να κοιμηθω μπρουμυτα που μου ελειψε τοσους μηνες και , αν θελετε το πιστευετε, ακομη δεν προλαβα να το κανω και αυτο... οταν ερχεται η ωρα του υπνου, ολα τα αλλα σβηνουν για μενα... χαχα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ξεκινησα κι εγω να κανω αυτο που λετε.Μου το ειπε και η συμβουλος επειδη της ειπα οτι τα κακα της ειναι υπερβολικα αραια πολλες φορες και ειπε οτι παιρνει το αραιο γαλα και οχι το παχυ και να δινω εναστηθος τη φορα.Εγω το αλλαζα ανα μισαωρο.Τις 2 τελευταιες μερες που με στραγγιξε και προφανως πηρε και το παχυ ηταν λιγοτερ αραια τα κακα της...οσο ζω μαθαινω!

Δε ξερω τι θα γινει αργοτερα, προς το παρον ειναι πιο ηρεμη...

Μετα απο ποση ωρα παυσης κανει reset το στηθος και βγαζει το αραιο γαλα παλι?

Αριστεα, Δουκας ειναι, ναι.. μα ποσο κανουν αυτα τα παπουτσια?

Αφηστε δε που απο οταν γεννησα ελεγα να κοιμηθω μπρουμυτα που μου ελειψε τοσους μηνες και , αν θελετε το πιστευετε, ακομη δεν προλαβα να το κανω και αυτο... οταν ερχεται η ωρα του υπνου, ολα τα αλλα σβηνουν για μενα... χαχα..:rolleyes:

Τα παπουτσια του εχουν απο 500αρικο κ πανω...:eek::eek:

Εχει ενα μαγαζι στη Γλυφαδα κ ειχα παει να δω..

Ουτε απ'εξω δεν ειναι να κοιτας..

Ουτε εγω εχω καταφερει να κοιμηθω ετσι ρε γμτ...

Ενα απογευμα μου εκανε ο Νικ μασαζ γιατι η μεση μου τα χει παιξει κ απολαυσα λιγο τη σταση, αλλα πλεον πονανε τα ζιζια μου ετσι...:(

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

κουραγιο λεβεντισσες!! δεν θα θηλαζουμε εναν αιωνα!! μολις εβαλα τη μικρη για υπνο, ο μικρος εινια σε μονιμη υπνηλια απο το μεσημερι και τωρα θαβαλωνα δω ενα dvd..ετσι βρε! δεν εχω τι να κανω χαχα!!

καλο βραδυ!!

Μετα απο ποση ωρα παυσης κανει reset το στηθος και βγαζει το αραιο γαλα παλι?

Οταν κατεβαζει φρεσκο εγω το νιωθω...σαν ηλεκτρισμο ενα πραγμα...δε ξερω απο ωρα,δεν εχω προσεξει να ειναι συγκεκριμενη.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

κουραγιο λεβεντισσες!! δεν θα θηλαζουμε εναν αιωνα!! μολις εβαλα τη μικρη για υπνο, ο μικρος εινια σε μονιμη υπνηλια απο το μεσημερι και τωρα θαβαλωνα δω ενα dvd..ετσι βρε! δεν εχω τι να κανω χαχα!!

καλο βραδυ!!

Φοβερη ατακα για να παιρνουμε κουραγιο! θα το κανω γκραφιτι στον τοιχο!

Καληνυχτα Προσπερακι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Η τριγωνελλα ειναι σε καψουλες.Fenugreek της solgar..Υπαρχει και για να βρασεις αλλα δεν ειναι τοσο αποτελεσματικη λεει...

Aχ θα μεινω χωρις ρωγα σημερα.Πεταγεται και την παιρνει μαζι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ο αντρας μου τωρα βρηκε να τα παθει ολα!

Πριν 3 μερες ειχε κατι σα γαστρεντεριτιδα.Τωρα απο χτες βηχει.Ποναει και η μεση του ...οποτε η βοηθεια με τη μικρη ειναι ελαχιστη,μηπως κολλαει αυτο που εχει και κανει μονο μερικες δουλειες...

Και κοιμαται στο σαλονι.

Με νευριαζει μερικες φορες με τις δουλειες αλλα ας μη το ανοιξω τωρα αυτο το θεμα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...