Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ανδριανα τι παπουτσια δινει;;; μη μου πεις Δουκαςςςςς;;;;; εγω γιατι δεν το ειδα;;

αντε καλη επιτυχια..

Καραμελιτσα μου, την τριγωνελλα σε τι μορφη την παιρνεις;

Εγω πασαρα τη μαγια μπυρας στο Νικ...χαχαχα!! Κανει καλο στα μαλλια στο δερμα κλπ...

Εδω κ κανα 2ωρο προσπαθει να κοιμηθει κ ενω νυσταζει ξυπναει καθε λιγο κ γκρινιαζει, της δινω λιγο βζ κ ξανακοιμαται, κ παλι τα ιδια..:rolleyes:

Δημητρα κ γω δινω ενα βζ τη φορα, δεν της αλλαζω ανα 10 λεπτο που λενε..

τα ιδια και εμενα σημερα

οσο για το 10λεπτο ηταν για τις πρωτες εβδομαδες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξεκινησα κι εγω να κανω αυτο που λετε.Μου το ειπε και η συμβουλος επειδη της ειπα οτι τα κακα της ειναι υπερβολικα αραια πολλες φορες και ειπε οτι παιρνει το αραιο γαλα και οχι το παχυ και να δινω εναστηθος τη φορα.Εγω το αλλαζα ανα μισαωρο.Τις 2 τελευταιες μερες που με στραγγιξε και προφανως πηρε και το παχυ ηταν λιγοτερ αραια τα κακα της...οσο ζω μαθαινω!

Δε ξερω τι θα γινει αργοτερα, προς το παρον ειναι πιο ηρεμη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

ασχετο..μου ηρθε πακετο απο το babyspace.gr ουτε που θυμομουν οτι ειχα στειλει μειλ...

snow τι κανεις;;; η μπεμπα σου καλα;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εχουμε στειλει το μπαμπα μας σουπερμαρκετ και ψιλοκοιμομαστε στο μαρσιπο.Ειναι ωρες που δε τον πολυθελει αλλα τωρα επρεπε να κοιμηθει λιγακι και δε την παλευω στα χερια..

Μπα..αυτο ηταν..Λιγοτερο απο ωρα..Ειναι η ωρα που κανει κακακια και με την πιεση του μαρσιπου της κολλαει στον ποπο και νευριαζει..! Δικιο εχει.Τωρα τρωμε παλι μετα απο λιγη γκρινιτσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

η δικια μου εχει να ενεργηθει απο χτες το πρωι...

που κ που σφιγγεται αλλα χωρις αποτελεσμα:(:(

Φανταζομαι της κανεις ασκησουλες με τα ποδαρακια ε?

Εμενα τη βοηθαει οταν της τα κραταω ψηλα κατα την αλλγη και να περναω το βαμβακι απο τον ποπο με αργη μαλακη κινηση ωστε να χαλαρωνει λιγο η τρυπουλα.Να μη καθεσαι στην ευθεια της ομως! χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

η δικια μου εχει να ενεργηθει απο χτες το πρωι...

που κ που σφιγγεται αλλα χωρις αποτελεσμα:(:(

ο δικοσμου ειχε να κανει απο προχτες το βραδυ και τα εκανε πριν απο λιγο και ηρεμισε γιατι ειχε λιγη γκρινια.Η πλακα ειναι οταν τελειωσε εβγαλε εναν αναστεναγμο και πεταξε ενα χαμογελο ολα τα λεφτα.

Φανταζομαι της κανεις ασκησουλες με τα ποδαρακια ε?

Εμενα τη βοηθαει οταν της τα κραταω ψηλα κατα την αλλγη και να περναω το βαμβακι απο τον ποπο με αργη μαλακη κινηση ωστε να χαλαρωνει λιγο η τρυπουλα.Να μη καθεσαι στην ευθεια της ομως! χαχα!

Τα ιδια κανω και γω, εχω φαει κατι αδεσποτες...αλλα εμαθα να φιλαγομαι

ασε που οταν κανει κακα κανει συγκεγριμενα μουγκριτα....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

ο δικοσμου ειχε να κανει απο προχτες το βραδυ και τα εκανε πριν απο λιγο και ηρεμισε γιατι ειχε λιγη γκρινια.Η πλακα ειναι οταν τελειωσε εβγαλε εναν αναστεναγμο και πεταξε ενα χαμογελο ολα τα λεφτα.

Τα ιδια κανω και γω, εχω φαει κατι αδεσποτες...αλλα εμαθα να φιλαγομαι

ασε που οταν κανει κακα κανει συγκεγριμενα μουγκριτα....

Αντε να δουμε..

Εδω εμεις οταν εχουμε μερες να κανουμε κ ειμαστε χαλια..σκεψου τα μωρακια...κριμααα

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...