Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημερα!!!

Χρονια πολλα για σημερα, η Παναγια να μας βοηθησει να φτασουμε μεχρι το τελος και να εχουμε καλες γεννες με υγιή μωρα στις αγκαλιες μας...!!!!

Εγω σημερα ξυπνησα αρκετα νωρις για τα δεδομενα μου, γιατι εβλεπα ενα πολυ βιαιο ονειρο:(:( Ονειρο ηταν κ παει ομως!!

Prosperous θα το ψαξω αυτο με τα σεμιναρια, και ηθελα επισης να σε ρωτησω αν ειχες κανει πριν την πρωτη σου γεννα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, αν ξερεις μηπως βοηθανε και ολα τα σχετικα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου καλημερα!!!

Χρονια πολλα για σημερα, η Παναγια να μας βοηθησει να φτασουμε μεχρι το τελος και να εχουμε καλες γεννες με υγιή μωρα στις αγκαλιες μας...!!!!

Εγω σημερα ξυπνησα αρκετα νωρις για τα δεδομενα μου, γιατι εβλεπα ενα πολυ βιαιο ονειρο:(:( Ονειρο ηταν κ παει ομως!!

Prosperous θα το ψαξω αυτο με τα σεμιναρια, και ηθελα επισης να σε ρωτησω αν ειχες κανει πριν την πρωτη σου γεννα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, αν ξερεις μηπως βοηθανε και ολα τα σχετικα..

καλημερα σε ολες και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και ειλικρινα η Παναγια να μας εχει ολους καλα και δυνατους..

περι μαθηματων ανωδυνου δεν ειχα κανει αν και ηθελα και παροτι εχω γεννησει φυσιολογικα και γρηγορα θα πηγαινα μαλλον μονο και μονο για να μαθω την τεχνικη των αναπνοων διοτι στη γεννα μου αθελα μου σφιγγομουν ολοκληρη με αποτελεσμα να ειμαι και χαλια στο προσωπο απο την πιεση.. αλλα και για το αποτελεσμα δεν μπορω να εγγυηθω.. και απο τα.. γκαλοπ που εχω κανει αλλες λενε οτι βοηθηθηκαν, αλλες οτι δεν ειχαν αποτελεσμα.. ειναι λοιπον μαλλον..να σου κατσει..

΄και βεβαια σε ιδιωτικο επιπεδο ειναι επι πληρωμη αναλογα την ταριφαης καθε μαιας.. στα δημοσια νοσοκομεια απο οτι ξερω αν προκειται να γεννησετε εκει κανουν καποια μαθηματα.. ρωτηστε σχετικα ειναι και δωρεαν.

καλο υπολοιπο!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Χρόνια Πολλά και από εμένα!!!! Με υγεία και με το καλό να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα μπεμπέκια μας!!

Εγώ επέστρεψα Αθήνα σήμερα και έχω ξενερώσει τρελά... Πολλή ζέστη και με έχει πιάσει κατάθλιψη...

Φιλάκια πολλά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπημενες μου μανουλιτσες και κοιλιτσες, γεια σας και από μενα.. :)

Ειμαι η Ντινα (ειχα συστηθει ηδη τον Απριλιο, αλλα δεν ημουν ενεργο μελος της παρεας) σας διαβαζα παρολ'αυτα τακτικα και τωρα πια, νιωθω οτι σας εχω γνωρισει και προσωπικα.. χιχι.. Μοιραζομαστε τις ιδιες ανησυχιες και, εννοειται, οτι οι συμβουλες ολων σας με εχουν βοηθησει πολυ μεχρι τωρα.. Αν και ειμαι γραμμενη στο parents απο το 2008 (τοτε πηραμε την αποφαση με τον Αντωνη , τον αντρα μου, να κανουμε παιδι) τα καταφεραμε το Φλεβαρη και .. να'μαστε λοιπον... ;) Αντιλαμβανεστε σαφως τη συγκινηση και το δεος και την απεραντη χαρα που νιωθουμε με την εγκυμοσυνη αυτη.. εμεις περιμενουμε αγορι..

Εχω ΠΗΤ 28/11 , Αριστεα, μαζι ειμαστε, μονο που εγω, λογω μυωπιας, εχω 8 βαθμους, θα κανω καισαρικη, οποτε (πρωτα ο Θεος) θα γεννησω νωριτερα.. ευχομαι να πανε ολα καλα.. Αν και ο γιατρος μου είναι ιδιωτης, του εχω απολυτη εμπιστοσυνη ως επιστημονα, δε θελω να γεννησω σε ιδιωτικη κλινικη, οχι μονο λογω χρηματων, αλλα και λογω ιδεολογιας.. Εννοειται οτι σεβομαι την αποφαση των μαμαδων που επιλεγουν το αντιθετο απο μενα.. Αποφασισαμε με τον Αντωνη, λοιπον, να παω στο νοσοκομειο εδω στη Λαμια, το οποιο (ευτυχως) εχει πολυ καλη, κατα γενικη ομολογια, φημη σε ο,τι αφορα τις εγκυμοσυνες και τις γεννησεις. Οποτε, πλεον, με παρακολουθει και η προϊσταμενη της κλινικης , η οποια θα με ξεγεννησει κι ολας. Στηριζουν , επισης, και τον αποκλειστικο θηλασμο τον οποιο θελω σαν τρελη να μπορεσω να εφαρμοσω για οσο το δυνατον περισσοτερο.

Το δωματιο του παιδιου ειναι ακομη το γραφειο του Αντωνη, εχω ηδη βρει ομως τα χρωματα για να βαψουμε τους τοιχους και τα αυτοκολλητα για να το στολισουμε. Επισης, εχω κανει μια σχετικα καλη ερευνα αγορας για το κρεβατακι και τη συρταριερα.. Εχω μπερδευτει ιδιαιτερα με το στρωμα.. Αλλοι λενε οτι το καλυτερο ειναι του κοκοφοινικα, αλλοι λενε το λατεξ, υπαρχουν στρωματα τα οποια συνδυαζουν και τα δυο, εναν αχταρμα τα εχω κανει στο μυαλο μου. Εσεις τι λετε? Καλαθουνα και πορτ μπεμπε εχουμε ηδη... κατα τ'αλλα, δεν εχω παρει τιποτα, αν εξαιρεσουμε τα δυο σετ σεντονακια τα οποια πηραμε για να βαλει η γιαγια του Αντ. δαντελα γυρω γυρω.. χαχα (μου τη δινουν οι δαντελες, ας οψεται η χαρα που πηρε η γιαγιακα, χαχα)

Ως φανατικη καπνιστρια τα τελευταια 16 χρονια της ζωης μου, το εκοψα μαχαιρι οταν εμαθα για το παιδι, και ζωντας (και καπνιζοντας) στο σπιτι μας 8 χρονια, εχει παραμορφωθει το χρωμα που αρχικα υπηρχε στους τοιχους, χμ, η πεθερα μου πηρε τη γενναια αποφαση να βαψουμε ολο το σπιτι (λεω "γενναια" διοτι το μεγαλυτερο βαρος των εργασιων στο σπιτι θα πεσει στις πλατες της)..ουφ.. πολλες δουλειες προβαλλουν και εγω νιωθω οτι δεν εχω κανει τιποτα ακομη..

Εχω παρει κι εγω 8 κιλα, οι γιατροι μου λενε να σταματησω να τρωω, ε δεν τρωω και τοσο πολυ πια, ελεος, εκανα και την καμπυλη η οποια ηταν πολυ καλη.. Εχω κι εγω προβλημα δυσκοιλιοτητας, πηγαινα τουαλετα μονο με τον αχτυπητο σκετο φραπε μου και το τσιγαρο, εδω και 25 εβδομαδες που εχω κοψει και τον καφε και το τσιγαρο, ειναι τραγικα τα πραγματα.. Ο γιατρος μου εδωσε να πινω υγρη παραφινη , ενα σιροπι το Nujol, το οποιο, μεταξυ μας, δεν κανει και τρελη δουλεια, τουλαχιστον σε εμενα..

Νιωθω κι εγω το παιδακι μου να κουνιεται , ολοενα και πιο δυνατα και πιο συχνα και ενταξει, δεν υπαρχει αυτο το συναισθημα.. Αν και ειναι μερικες φορες, που το ατιμουλικο ειναι τοσο ησυχο που ανησυχω τραγικα... Αλλα ενταξει, ευτυχως μετα ξυπναει...

Αυτα απο μενα, εχω να σχολιασω τοσα πολλα ακομη πραγματα απο τις μεχρι τωρα αναρτησεις σας , αλλα τωρα δε μου ερχεται τιποτα στο μυαλο.. σιγα σιγα. Καλως σας βρηκα λοιπον!!! :)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Να'μαι παλι.. Μου ερχονται ενα - ενα.. Πιθανοτατα, θα εχετε συζητησει τα ερωτηματα που θετω, αλλα 25 σελιδες, αν και τις διαβασα, ειναι παααααρα πολλες για να τις αφομοιωσω..

Πειτε μου, σας παρακαλω, τη γνωμη σας για τα επιπλα ΙΚΕΑ.

Επισης, τα πραγματα και ρουχαλακια απο τα Jumbo ειναι αξιοπιστα?

Ποτε εμφανιζεται, συνηθως, για πρωτη φορα το πυαρ στο στηθος μας? Δεν ειμαστε ακομη λιγο μικρες? χμ.. Εχω αρκετα μεγαλο στηθος, ανεβηκα 2 νουμερα τωρα με το παιδι, απο 3 πηγα 5, ποτε λετε πρεπει να παρω σουτιεν εγκυμοσυνης? Αν και νομιζω οτι θα παρω κατευθειαν σουτιεν θηλασμου..

Οσο για τη θεση του παιδιου, η kyriak_ ειχε αναφερθει, σορρυ δε θυμαμαι, εγω εχω παρει μενταγιον εγκυμοσυνης, http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=649, το οποιο θεωρω οτι ειναι ιδιαιτερα διασκεδαστικο.. χαχα.. βασιζεται , λενε , σε μια μεξικανικη παραδοση.. το παιδι ακολουθει τους ηχους και παιρνει τη σωστη θεση για να γεννηθει.. το κορδονι του ειναι αρκετα μακρυ, εγω το εφαρμοσα ετσι ωστε να αυξομειωνεται επειδη η κοιλια μου δεν ειναι ακομη μεγαλη.. δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου, ελπιζω οχι, αλλα το παιδι μου απολαμβανει ιδιαιτερα τα γκλιν γκλιν.. χαχα.. ;)

Διαφημίσεις

Να'μαι παλι.. Μου ερχονται ενα - ενα.. Πιθανοτατα, θα εχετε συζητησει τα ερωτηματα που θετω, αλλα 25 σελιδες, αν και τις διαβασα, ειναι παααααρα πολλες για να τις αφομοιωσω..

Πειτε μου, σας παρακαλω, τη γνωμη σας για τα επιπλα ΙΚΕΑ.

Επισης, τα πραγματα και ρουχαλακια απο τα Jumbo ειναι αξιοπιστα?

Ποτε εμφανιζεται, συνηθως, για πρωτη φορα το πυαρ στο στηθος μας? Δεν ειμαστε ακομη λιγο μικρες? χμ.. Εχω αρκετα μεγαλο στηθος, ανεβηκα 2 νουμερα τωρα με το παιδι, απο 3 πηγα 5, ποτε λετε πρεπει να παρω σουτιεν εγκυμοσυνης? Αν και νομιζω οτι θα παρω κατευθειαν σουτιεν θηλασμου..

Καλως όρισες Ντίνα.. με το καλο να υποδεχθειτε τον γιοκα σας και εσεις!!

σχετικα με τα επιπλα ΙΚΕΑ εγω εκτος απο λικνο και αλλαξιερα δεν εχω αλλη εμπειρια αλλα φιλες μου απο κουνια και αλλαξιερα εχουν μεινει ευχαριστημενες.. βεβαια τα χουν παρει πανω απο δυο χρονια και δεν ξερω η σημερινη ποιοτητα ποια ειναι..

Προσωπικα θεωρω οτι τα Jumbo εχουν αθλια ποιοτητα σε αρκετα πραγματα αλλα υπαρχουν μερικα πραγματακια τα οποια ειναι σχετικα φθηνοτερα απο αλλα καταστηματα και με εχουν βολεψει.. το να αναφερθω συγκεκριμενα δεν εχει επι του παροντος νοημα αλλα τελος παντων κανοντας συγκριση και στη συνεχεια και αναλογα τις δυνατοτητες σας οικονομικα θα καταληξετε αν θα παιρνετε η οχι.. για την ωρα τα ρουχα τους ειναι καθαρα και μονο για μεσα στο σπιτι και ειναι και κιτς συχνα πυκνα αλλα η αληθεια ειναι οτι για το κοστος τους ως πρχειρα καθημερινα πολλς φορες με εχουν εξυπηρετησει..

Το πυαρ εμφανιζεται σε αρκετες γυναικες απο τον 5ο-6ο μηνα και δεν σημαινει οτι ολες θα εμφανισουν..ειναι φαινομενο ορμονικο- νευρολογικο και μονο οπως και ο θηλασμος..

Στο θεμα αυξησης του στηθους λογικο ειναι οταν το στηθος ειναι ηδη μεγαλο (εκ φυσεως να μεγαλωνει και αλλο..) σε ενα μικροτερο η διαφορα ναι μεν γινεται αισθητη αλλα δεν ειναι ισως ενοχλητικη (αν μιλαμε για περιπτωση ενοχλησης η κουρασης απο το βαρος)

Σουτιεν εγκυμοσυνης πρεπει να φοραμε απο τωρα (σιγουρα χωρις μπανελες..) γιατι οι γαλακτοφοροι αδενες ηδη εργαζονται και δημιουργουνται μικρες θρομβωσεις με την πιεση της μπανελας.. βεβαια ενα σουτιεν θηλασμου κανει την ιδια δουλεια με της εγκυμοσυνης συνεπως μια και καλη θα προτινα να παρετε θηλασμου.

οσο για το καφε εγω στη κορη μου δεν επινα καθολου ενω τωρα πινω 1 καφε ανα δυο μερες με πολυ γαλα μιας και δεν ημουν ποτε του καφε μπας και με βοηθησει με τη τουαλετα μιας και υποφερω σε αυτη την εγκυμοσυνη με τη δυσκοιλιοτητα...

αυτα προς το παρον απο μενα τουλαχιστον.. ειναι ο καιρος της προετοιμασιας για ολες μας και ελπιζω να το διασκεδασουμε..εχει μια ξεχωριστη αισθηση και θα γινει ακομη πιο ξεχωριστη μολις ολα ειναι ετοιμα και σε αναμονη..

ποτε δε θα ξεχασω πως ενοιωσα οταν ειδα στημενο το λικνο με κρεμασμενα τα κουκλακια και τις κουδουνιστρες που περιμεναν το μωρο που θα γεννηθει..

η ωρα η καλη κοριτσακια!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Χρόνια Πολλά και από εμένα!!!! Με υγεία και με το καλό να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα μπεμπέκια μας!!

Εγώ επέστρεψα Αθήνα σήμερα και έχω ξενερώσει τρελά... Πολλή ζέστη και με έχει πιάσει κατάθλιψη...

Φιλάκια πολλά!

φευγει ο Αυγουστος.. θα νοιωθεις καλυτερα συντομα.. απλα λιγο πιο βαρυα!!:D;)

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? πώς περάσατε το τριήμερο?

Εμείς χαλαρά κ αρκετά μπάνια!!Ήταν τέλεια!! Αλλά πάει κ αυτό

Η καμπύλη ζαχάρου μου δν ήταν καλή!! :-(:sad::-(

78 νηστική 142 μετά από μια ώρα!!:confused::confused:

Τώρα περιμένω να πάω στης 26 στο γιατρό μου να μου πει τι να κάνω!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ντίνα καλώς ήρθες στο παρεακι μας!! Συμβαδιζουμε οι δυο μας.. Τι καλα!! ;)

Πυαρ εχω και γω απο την 18 εβδομάδα αν θυμάμαι καλα! Για το νοσοκομείο καλα θα κανεις, αν δεν ειχα Χρόνια το γυναικολογο που εχω η αν δε μου έκανε θα έψαχνα σίγουρα κάποιον σε δημόσιο νοσοκ.

Όσο αφορά τα έπιπλα, δεν το εχω ψάξει καθόλου γιατί τα εχω απο τις αδερφές μου!! Αλλά Πήγα πρόσφατα στο ικεα με τον άντρα μου και μ΄αρεσαν όλα στα παιδικά δωμάτια!απο ποιότητα δεν ξέρω..

Εμένα πάντως το στήθος μου δεν έχει αλλάξει, μόνο οι θηλες έχουν πεταχτεί πολυ!!!

Snowflake υπομονή να πας στο γιατρο, λογικά ίσως να σου πει να προσεξεις τη διατροφή σου!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Κοριτσια, ευχαριστω πολυ για τη γλυκια υποδοχη.

Snowflake προτεινω να μην αγχωθεις και , για να νιωσεις καλυτερα , τηλεφωνησε νωριτερα στο γιατρο σου να του πεις τα αποτελεσματα. Για να ηρεμησεις παντως, απο λιγο που διαβασα, δεν δημιουργει προβλημα στο παιδι, απο τη στιγμη που το αντιμετωπιζεις. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27969

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMCCode=01010108&extLang=

Παντως, διαβαζοντας αυτο το αρθρο, http://www.ivf-embryo.gr/gynaikologia/sakcharodis-diavitis-tis-kyisis.htm, μια χαρα μου φαινονται οι τιμες σου.. Οποτε ισως δε θα πρεπει να ανησυχεις τοσο πολυ.. ε ?

Καλώς ήρθες, Ντίνα, στην παρέα μας!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το αγοράκι σου!!!!

Snowflake, μην αγχώνεσαι πριν μιλήσεις και με το γιατρό σου! Θα δεις που το πολύ-πολύ να σου πει απλά να προσέχεις με τη διατροφή σου και όλα καλά θα είναι! Μην ανησυχείς!

Εγώ σήμερα είχα να πάω στο ΙΚΑ να γράψω την άδεια τοκετού ώστε να το τακτοποιήσω κι αυτό. Αφόρητη ζέστη και σήμερα...

Πριν λίγο ένιωσα κάτι ελαφριά, πολύ μικρά χτυπηματάκια στην κοιλιά, ρυθμικά και δεν ήξερα τι ήταν.... Στην αρχή ανησύχησα να σας πω, επειδή είχα αρκετή ώρα που ήμουν καθισμένη στο γραφείο, στον υπολογιστή, και σκέφτηκα μήπως πίεσα το μωράκι και δεν του άφησα πολύ χώρο.... Μετά αυτό άρχισε να κινείται, και τα χτυπηματάκια συνεχίζονταν ρυθμικά... Σίγα σιγά έπεφτε η έντασή τους και τώρα, 5-10 λεπτά αργότερα, έχουν σταματήσει. Τι λέτε να ήταν..; :confused:

Εγώ έχω αρχίσει από τώρα να έχω διάφορα άγχη... Να πάνε όλα καλά, αυτοί οι δύο μήνες, 7ος και 8ος, να είναι καλοί και αγχώνομαι με όσα έχει τύχει να ακούσω και κάνω τον σταυρό μου να πάνε όλα καλά για όλες μας..! Είναι λογικό το άγχος, έτσι δεν είναι; Αλλά το θέμα είναι πώς διαχειρίζεται...

Αυτά από εμένα κοριτσάκια μου γλυκά! Πάω να μαζέψω τα χαρτιά του ΙΚΑ, να τα βάλω σε μια σειρά, και πιο μετά να φάω! Σας φιλώ πολύ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας μανουλιτσες και μπεμπακια!!! Τι κανετε???? Εγω εχω χαθει λιγακι...δεν εχω και πολυ ορεξη τον τελευταιο καιρο...ζεσταινομαι πολυ και εχω νευρακια τσαταλακια!!!!!!

Αυριο εχουμε επισκεψη στον γιατρο για να δουμε το μωρακι μας....γιουπι!!!!

Μου φαινεται οτι εχει περασει αιωνας απο την τελευταια φορα που το ειδαμε!

Να πω και καλοριζικα τα πραγματακια για τα μωρακια σας που παραγγειλατε καποιες! Με το καλο να μπουν μεσα τα μωρακια σας!!!!!

Snowflake μου μην αγχωνεσαι για τις τιμες του σακχαρου....δεν ξερω τι φυσιολογικες τιμες εχει το μικροβιολογικο που πηγες γιατι δεν ειναι σε ολα το ιδιο....στο δικο μου παντως το οριο ειναι μεχρι το 140 για την πρωτη ωρα αλλα εσυ δεν εχεις και καμια τεραστια τιμη παραπανω απο το φυσιολογικο! Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και να μην στενοχωριεσαι γιατι το σακχαρο ανεβαινει και απο αγχος και στενοχωρια! Δεν διατρεχεις κανενα κινδυνο ουτε εσυ ουτε το μωρο για 3 μοναδες παραπανω....αλλες εχουν 20 μοναδες και ολα ειναι καλα! Οχι ομως οτι πρεπει και να το αφησεις ετσι...να παρεις τηλ. τον γιατρο να τον ενημερωσεις και θα σε καθοδηγησει!

Προσπ μου ολα πολυ ωραια και ακρως ενημερωτικα και για θηλασμο και για τα πραγματα που πρεπει να εχουμε μαζι στο μαιευτηριο! Ευχαριστουμε για τις πολυτιμες συμβουλες σου! Συμφωνω κιολας με αυτο που λες οτι θα δουμε και μονες μας οταν παμε σπιτι τι χρειαζομαστε ετσι ωστε εαν δεν φροντισαμε να το παρουμε απο την αρχη να το παρουμε μετα! Π.χ. μπανακι εγω προσωπικα θα το παρω εξ αρχης ασχετα αν δεν θα το πλενω εκει το μωρο απο την αρχη...αφου θα το χρησιμοποιησω ετσι κι αλλιως γιατι να τρεχω μετα να παιρνω???? Το καροτσι π.χ. λενε μπορεις να το παρεις και αργοτερα....γιατι? Αφου εχω σκοπο να παρω καροτσι γιατι να το αφησω για αργοτερα?Οταν ερχεται το μωρο ειναι πιο δυσκολο να ψωνιζεις γιατι το μωρο ειδικα το πρωτο τριμηνο εχει πολλες απαιτησεις απο μας.Αν θηλαζουμε κιολας ειναι δυσκολο να παμε για τετοιου ειδους ψωνια...κατα την ταπεινη μου αποψη κιολας ε? Μπορει καποιες γυναικες να γουσταρουν να πηγαινουν με τα μωρα για τα ψωνια αλλα χειμωνιατικα εγω δεν θα το εκανα αυτο οσο το μωρο ειναι ακομα πολυ ευαισθητο! Μετα κανενα προβλημα εννοειται...ισα ισα που θα λεω ποτε να περασει ο καιρος για να παμε με το αντρακι μας βολτιτσες!!!!

Αυτα κοριτσακια μου απο μενα! Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι καλο μεσημερακι να εχετε!!!!!

Υ.Γ. Χρονια πολλα και για της Παναγιας αν και καθυστερημενα! Να μας βοηθαει να ειμαστε καλα γονεις και μωρακια!!!!!!!!!

Καλως ηρθες στην παρεα μας Ντινα!!!!!!!!!!!!!

Καλο υπολοιπο σου ευχομαι και μια πολυ ευκολη γεννα να εχεις με γερο μωρακι!!!!!

Θα τα πουμε πιστευω τις επομενες μερες!!!!!

Φιλακια πολλαααααααα...........!!!!!!!!!!!!!

Καλως σας βρηκα kyriak_ και Ματινα.. :)

Κyriak_ το μωρακι σου θα ηταν που σου χτυπουσε απο μεσα...Κι εγω εχω προσεξει ρυθμικα χτυπηματακια και λεω " Αχ, το παιδακι μου με χτυπαει για να του δωσω λιγη σημασια.. " και μετα χαϊδευω την κοιλια μου και χαιρομαι.. :D Και για τους ρυθμικους χτυπους μην ανησυχεις, αν το σκεφτεις , το μωρο βρισκεται απο την αρχη της υπαρξης του μεσα σε ρυθμικες καταστασεις, ακουει την καρδια μας, την ανασα μας.. άγχη εχουμε ολοι μας.. πραγματι οι ιστοριες που ακουμε κατα καιρους μας αγχωνουν, αλλα και εγω προσπαθω να ανησυχω μεσα στα λογικα πλαισια.. Γιαι αμα αγχωνομαι εγω, εκκρινω κακες ορμονες και αγχωνεται και το παιδακι μου, και δεν το θελω..

Μου λες σε παρακαλω τα χαρτια και τη διαδικασια για το ΙΚΑ?

Μπανακι και καροτσακι θα παρω κι εγω πριν γεννησω.. Λογικα εμεις θελουμε ενα ενισχυμενο καροτσακι, μιας και θα γεννησουμε χειμωνα ε ? Συμφωνα με τα ημερομηνια του Αυγουστου , λενε οι παππουδες που ασχολουνται με αυτα, οτι θα εχουμε βαρυ χειμωνα φετος.. αντε να δουμε.. Εμενα αυτο που με απασχολει ειναι να βρω ενα καλο καροτσακι το οποιο να χωραει στο πορτ παγκαζ, το οποιο δεν ειναι και πολυ μεγαλο.. Αν εχετε καταληξει καπου, πειτε μου σας παρακαλω να παρω καμια ιδεα..

Επισης, θα ηθελα τη γνωμη σας για τα στρωματα για το κρεβατακι που ειχα κανει σε αλλο ποστ.. κοκοφοινικα, λατεξ ή και τα δυο??

Οσο για το, οταν με το καλο γεννηθει, απο τωρα εχω αρχισει να βαζω τους κανονες μου τοσο στον αντρα μου οσο και το οικογενειακο περιβαλλον.. Δεν ειμαι παραλογη φυσικα, οταν λεω οτι δε θελω κανενας να φιλαει το παιδι μου τον πρωτο καιρο στο μαγουλακι του αμα θελουν πανω απο το φορμακι, εννοειται επισης οτι θα απαγορευσω καπνιστης να παρει αγκαλια το παιδι μου, πηρα αγκαλια μωρο 7 μηνων του οποιου και οι δυο γονεις καπνιζουν και ηταν λες και εγλειψα τασακι.. απαισιο.. τι φταιει το μωρο αν οι γονεις του ειναι ανωριμοι? τεσπα.. θεωρω οτι ο ρολος μου ειναι αυτος.. κι ας με κακοχαρακτηρισουν μερικοι.. δε με νοιαζει και πολυ.. ειμαι υπερβολικη ρε κοριτσια? δε θελω αποστειρωμενο περιβαλλον, προς Θεου, θελω απλα το καλυτερο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...