Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καραμελιτσα, υπομονη λιγο ακομη.. διαβασα οτι αυτα τωρα φτιαχνουν το προγραμμα τους.. ρυθμιζουν το σωμα τους και τη ρουτινα τους κτλ κτλ.. μπορει να στρωσει η μικρουλα σου... Ο παιδιατρος τι σου ειχε πει για την γκρινια της? Το ειχατε συζητησει καθολου? Δε θυμαμαι..

Απο την αλλη, ισως τελικα η μπεμπα σου ειναι γκρινιαρουλα στο χαρακτηρα της... Αν και πιστευω οτι οταν αρχισουν λιγο να επικοινωνουν τα πραγματα θα βελτιωθουν για ολες μας... Τωρα κλαινε και κανουμε ενα σωρο υποθεσεις τι μπορει να θελουν.. αν το λενε απο μονα τους θα ειναι πιο απλα τα πραγματα... :rolleyes:

Δεν εχει πει κατι ιδιαιτερο η παιδιατρος...Οτι μετα τις 40 μερες θα αρχισει να ηρεμει...`εχω δει μια μικρη διαφορα αλλα και παλι...Αν ειναι ετσι μεχρι να μαθει να μου λεει τι θελει εγω η Δαφνι θα ειμαι η Μπαχαμες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο δικος μου τον τελευταιο καιρο πνιγεται.. οταν σας λεω πνιγεται, του κοβεται η ανασα επειδη στραβοκαταπινει απο τη βουλιμια του, κοκκινιζει, πρηζεται και εννοειται οτι χανω ολη μου τη ζωη μεχρι να τον ακουσω να ανασαινει παλι.. τον γυρναω αναποδα , τον χτυπαω στην πλατη.. Ο θεος να φυλαει, Παναγιτσα μου!

Επισης το αλλο που κανει ειναι να παλευει με τις ρωγες μου.. Ενω την εχει στο στομα, νευριαζει, τη δαγκαει, κλαιει, τη τραβαει σαν λαστιχο, μετα καταλαβαινει οτι αυτο ειναι που θελει τελικα και ηρεμει και συνεχιζει να ρουφαει.. Ενω νομιζα οτι ειχαμε στρωσει στο θεμα ρουφηγματος και των θηλων, τελευταια, εχει αρχισει να μου τις πληγωνει παλι.. :(

Αυτο μου το κανει σημερα ντινα μου για πρωτη φορα.Δε πνιγεται με το γαλα γιατι προφανως δεν εχω αρκετο για να πνιγει.Το πνιξιμο ειναι φοβερο...Μονο με το μπιμπερο.Δε μου πνιγεται οσο λες αλλα κι εγω χανω μερικα χρονακια απ τη ζωη μου. Ειδικα τις πρωτες φορες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Την ξαναεβαλα στο πρωτο στηθος και ειχε μαζεψει 2 γουλιτσες...τωρα η εξαντληθηκε η ψιλοχορτασε και κοιμαται στον ομο.Θα τη βαλω σε λιγο στο καλαθι και θα δειξει..Διαβασα το λινκ ντινα! Ακου 8 ωρα! Εγω ειμαι πολυ φλωρος που νομιζω οτι 1μιση με 2 ωριτσες ηταν πολυ χαχα!

Εβαλα λιγο τις σιλικονες γιατι οι θηλες μου ειχαν μαλακωσει και οταν χαλαρωνε της φευγανε και νευριαζε...

Για να δοκιμασουμε να βαλουμε τη δεσποινιδα στο κρεβατι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

υπομονη βρε κοριτσια

εσυ dina εισαι ακομη στα μισα της αρχης και εχεις και τους κολικους για αυτο συμπεριφερεται ετσι.. εμας το χει ξεπερασει και λιγο συμβαινει..

παω να κοιμηθω..φιλακια και κουραγια (ειδικα εσυ καραμελακι)

Ντινα δε πονας στις 4 ωρες?

Κι εγω οποτε κοιμαται λιγο τη μερα λεω αμαν δε θα κοιμηθει το βραδυ! Συνηθεια οπως λες...

Αναλογα.. μερικες φορες ναι, μερικες οχι.. προσπαθω και να αλλαζω θεσεις οσο μπορω γιατι πιανεται η μεση μου.. εχω και τα ειδη πρωτης αναγκης διπλα μου (νερο, τηλεκοντρολ, πανες και μωρομαντηλα) .. σεδον παντα χανω την αισθηση του χρονου.. αλλοτε κοιμομαστε ορθιοι, αλλοτε τον δινω στον Αντ, παω τουαλετα κι επιστρεφω.. αναλογα.. :rolleyes:

Δεν εχει πει κατι ιδιαιτερο η παιδιατρος...Οτι μετα τις 40 μερες θα αρχισει να ηρεμει...`εχω δει μια μικρη διαφορα αλλα και παλι...Αν ειναι ετσι μεχρι να μαθει να μου λεει τι θελει εγω η Δαφνι θα ειμαι η Μπαχαμες!

Μακαρι να ηρεμησει η ψυχουλα μετα τις 40 μερες...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Ξυπνησε μια φορα και την ξανακοιμησα...Ελπιζω να μη ξαναξυπνησει..ουυυφ...

Ντινα τωρα ειμαστε στις 50 μερες ηδη! Ο αντρας μου λεει, κανε υπομονη σε 18 χρονια θα εχει φτιαξει σιγουρα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσια..

Πως περασατε το βραδυ;;

Εμεις ησυχα, αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ξυπνησε κατα τις 3 να την αλλαξω κ μετα εκανε χαρουλες κ δεν κοιμοταν:rolleyes::rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Χαχα! Αριστεα κι εμεις ξεκιναμε με νυχτερινα χαμογελα καμια φορα και μεχρι να αλλαξει η μανουλα την πανα και να παει να πλυνει τα χερια το χαμογελακι εχει γινει φωνες, τελειωνε πειναω!

Καλο ηταν το βραδυ μας.Ξυπνησε 3 γιατι μαλλον ηθελε κακακια αλλαξαμε και εφαγε 20 λεπτα και ξεραθηκε. Δεν ηξερα τι να κανω αφου το λιγοτερο που τρωει ειναι 40 λεπτα το βραδυ.Την εβαλα κρεβατι και μισοξυπνησε στις 6 και παλευε με το λαιμο της μεχρι τις 8. Δε ξυπνουσε κανονικα , της εκανα λιγο σους και σταματουσε για λιγο...

Μου ειπε η συμβουλος να κοψω τη μαγια και να παρω τριγωνελλα. Αυτο που επαιρνα στην αρχη και δε βοηθουσε.Παιρνω λοιπον, λεω τι εχω να χασω και σε 2 ωρες εγινα τουμπανο! 5 μερες, μετα διαλειμμα και βλεπουμε..:rolleyes:

Οι υπολοιπες που εισαστε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλημερα και απο μενα...

caramello,μπραβο που το παλευετε τοσο πολυ,εγω παλι ξυπνησα με πρησμενο β@@@,και μαλλον θα το αντλησω,γιατι αυριο πρεπει να παω εφορια για τα κωλοτελη και θα αφησω τις μικρες στην μανα μου.ε,θα κανω και καμμια βολτουλα γυρω γυρω ε?το δικο μας βραδυ δυσκολο,κλαμμα αρκετο και υπνος μονο στην αγκαλια μου,χωρις ομως να πειναει.πρωτη φορα μου το κανει αυτο,και πανω που ελεγα οτι τα γλιτωσαμε τα πονακια...μεχρι τωρα τα βραδυα,την ταιζα,την αλλαζα και κατευθειαν για υπνο χωρις αγκαλιτσα.χτες με ξεκανε,και θελω να καθαρισω και το σπιτι.δενπειραζει,θα κοιμηθω το μεσημερι.οταν την εχω αγκαλια,φοβαμαι μην μου πεσεςι και δεν κοιμαμαι.εχω παθει μεγαλο ψυχολογικο κολλημα απο αυτο.ισως να ναι κ το μονο ψυχολογικο που εχω!!!

:tongue::tongue:λεμε τωρα....

ουφ,αν δειτε τι κανει τωρα η μεγαλη θα γελατε,εχει ανεβει στην καρεκλιτσα της και κανει οτι πλενει τα πιατα στον νεροχυτη!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΣΕ?

παντως καραμελιτσα,και το δικο μου στηθος ειναι συνηθως μαλακο μαλακο,αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει γαλατακι,μην ανησυχεις τοσο πολυ,δεν πρεπει να ειναι φουλ τιγκαρισμενα.αν περνει βαρος το μπεμπακι σου,μονο ετσι θα ξερεις οτι ολα πανε καλα.απλα η φνωμη μου ειναι,οτι επειδη την βαζεις συνεχεια στηθος,δεν προλαβαινεις και να πρηστεις,οχι οτι δεν εχεις.παντως και εγω στην κατερινα,την 1 εβδομαδα που ειχε κολικους(ναι,ειμαι τοσοοοοοο κολωφαρδη),ολο στηθος την ειχα για να ειναι ηρεμη,τωρα ακομα δεν εχει προκυψει κατι τετοιο:P

Α,το βραδυ ποσο σας κοιμουνται?εμενα τρωει-κοιμαται περιπου 12,και μετα 3 και μετα 7-8 το πρωι.νομιζω καλα ειναι

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Αndri μου δυσκολη νυχτα ε? Μπορει να ετυχε και να μη ξανασυμβει...

Εμενα εφυγε η μανουλα μου αλλα και εδω που ηταν δεν ημουν ησυχη με το γαλα γιατι το επινε γκλου γκλου και τελος και μετα ηθελε παρηγορια που το μπιμπερο δε τη δινει! Οποτε ειχα αγχος οταν εβγαινα για κατι και συνηθως μεχρι να γυρισω ειχε λιωσει στο κλαμα. Μονο την τελευταια φορα που την ειχε στο μαρσιπο ηταν φρονιμη. Τελος αυτα τωρα ομως γιατι ειμαστε μοναχουλες...

Σημερα πρεπει οπωσδηποτε να κανω μπανιο! θα δοκιμασω οταν ειναι εδω ο αντρας μου να τη βαλω στο ρηλαξ εξω απο το μπανιο με ανοιχτη πορτα και να της μιλαω. (θα ξεπαγιασω λιγο αλλα τι να κανουμε) να δω μηπως καθεται φρονιμη , μηπως χαζευει με το νερο και τη φωνη μου, μπας και μπορω να κανω κανενα μπανιο και οταν ειμαστε μονες. Αν κλαψει θα την παρει ο αντρας μου και θα πω οτι δοκιμασα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

αυτο με το μπανιο κ μενα με δυσκολευει.οταν αργει ο συζυγος,αφηνω το μωρο στο καροτσι να κοιμαται εξω απο το μπανιο,κ περνω την κατερινα μεσα κ ο θεος βοηθος.η κατ να μου τραβαειτην κουρτινα,να αρπαζει την σφουγγαριστρα,ξετυλιγει το χαρτι υγειας κ ολα τα σχετικα.

α,νασας πω να γελασετε,εχω στειλει τουλαχιστον 20 μειλ στην μενεγακη για κατι παπουτσια που κανει δωρο,κ θελω τρελα να τα κερδισω.βεβαια,ειναι τοσο καλα κιδιαιτερα που δεν μου ταιριαζουν στο στιλ,αλλα ειναι θεικα!!!!!!!!!!

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καλησπερα..

και εμεις τελευταια εχουμε τον μικρο να κοιμαται πολλες ωρες και ειναι τρεις μερες που το στηθος μου τα βραδυα ειναι τουμπανο και δεν το θελω καθολου αυτο γιατι θηλαζει παντα απο το ενα στηθος και οχι απο τα δυο..βεβαια κανει πιο μεγαλους υπνους και υποτιθεται οτι και εγω ξεκουραζομαι..

μακαρι να συμπαθει τον υπνο σε λογικα πλαισια..

caramello για να δεις με το κοψιμο της μαγιας μπας και ηρεμησει το μωρακι..

antridim και Aristea σας φιλω!!

Ανδριανα τι παπουτσια δινει;;; μη μου πεις Δουκαςςςςς;;;;; εγω γιατι δεν το ειδα;;

αντε καλη επιτυχια..

Καραμελιτσα μου, την τριγωνελλα σε τι μορφη την παιρνεις;

Εγω πασαρα τη μαγια μπυρας στο Νικ...χαχαχα!! Κανει καλο στα μαλλια στο δερμα κλπ...

Εδω κ κανα 2ωρο προσπαθει να κοιμηθει κ ενω νυσταζει ξυπναει καθε λιγο κ γκρινιαζει, της δινω λιγο βζ κ ξανακοιμαται, κ παλι τα ιδια..:rolleyes:

Δημητρα κ γω δινω ενα βζ τη φορα, δεν της αλλαζω ανα 10 λεπτο που λενε..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...