Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

απορω αν μετα απο τοσο καιρο θηλασμου παψεις να καταναλωνεις ολα αυτα που βοηθανε την αυξηση της γαλουχιας τι θα γινει..

μηπως θα ειναι καλυτερα και η μικρη και το γαλα σου??

μου δινεις την εντυπωση πως νοιωθεις ασφαλεια οταντ ο στηθος σου ειναι γεματο.. οταν το αισθανομαστε αδειο δεν σημαινει οτι δεν παραγει γαλα η οτι εχεις λιγο γαλα.. απλα πρεπει να μαθει το μωρο να καταναλωνει αυτο το γαλα που υπαρχει και να το αναγκαζει να κατεβαινει πιο αποτελεσματικα..αρα θα αυξησει το ιδιο την γαλουχια σου...

αν εσυ του δινεις συνεχως φορτομενο στηθος που σημαινει οτι πινει ποσοτητα σε γοργους ρυθμους (κατι σαν το μπιμπερο) αρα και το μωρο θα μαθει να πινει ποσοτητες με αποτελεσμα οταν γινεται ελαφρυτερο το στηθος οπου με σταγονοειδη μορφη ρεει το γαλα τοτε να εκνευριζεται

το ιδιο συμβαινει και με τον γιο μου αλλα τον αναγκαζω να θηλαζει οταν εκνευριζεται και καποια στιγμη ηρεμει αφου εχει χτυπηθει..

το αποτελεσμα ειναι η αυξηση του βαρους.. αυτο ειναι το ζητουμενο...

Εφοσον ο θηλασμος ειναι επιστημονικα μονο ορμονικο και νευρολογικο φαινομενο και εχει εμμεση σχεση με την γεννα και οχι αμεση, μηπως τελικα το αγχος και η κουραση το επηρεαζουν το γαλα σου δραματικα??

σκεψεις θεωρητικες κανω..ταλαιπωρησε πολυ καιρο, το παλευεις με νυχια και με δοντια, εισαι τρομερα σε ενταση και κουρασμενη και αγχωμενη ενιοτε και τωρα ειλικρινα το μονο που σου ελειπε ηταν να αρχισεις να σκεφθεσαι περι κληρονομικοτητας και τι συνεβει στη μαμα σου..αν τα πιστεψεις κιολας θα κανεις πολλα βηματα πισω..

κατα την αποψη μου δες αν χωρις ολα αυτα τα συμπληρωματα και ολη αυτη τη διαιτα τα πραγματα μπορουν να ειναι και καλυτερα..στο τελος θα καταρρευσεις και μονο αυτο δεν θελει κανεις.. ειδικα το μωρακι σου..

Συμφωνω απολυτα καραμελακι δοκιμασε τα αυτα, περισσοτερο ηραμη θα εισαι!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω νομιζω οτι αν τα κοψω και αυτα παει το γαλα...:-(

Το στηθος ειναι αδειο εννοω οτι ειναι υπερβολικα μαλακο και ακομα και αν δε δινω εγω σημασια μου το δειχνει και η μικρη γκρινιαζοντας.Δε το ειχε ξανακανει ως τωρα... Στην αρχη πινει το πολυ και μετα χαλαρωνει και πινει λιγο λιγο τις σταγονιτσες που λες χωρις, να εχει νευρα ομως.

Θηλαζουμε κατα μεσο ορο 8 φορες. Μπορει να ειναι 6 μπορει και 10 αλλα καποιες απ αυτες 2 η 3 ..ειναι κοροιδια για παρηγορια οπως λες...

Οι καλες φορες ειναοι το λιγοτερο 6

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ελπιζω οτι σημερα αυριο θα εχω απαντηση απο τη συμβουλο και σε 2-3 μερες αν ειναι καλυτερα η μικρη θα αρχισω να εισαγω σιγα σιγα ομαδες τροφιμων. Θα το κανω οσο πιο συντομα γινετα γιατι μπορει οπωσδηποτε να μην ειναι απο αλλεργια και να παιδευομαι τσαμπα..αλλα...και να μη προσπαθησω γινεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

δες τι θα σου πει και η συμβουλος, κανε παλι οτι μπορεις με το διατροφικο και περιμενε να δεις..

και εγω απλα αποφευγω μερικα φαγητα αλλα οχι οτι τα εχω αποκλεισει εντελως..

πχ σημερα εκανα φασολαδα, εφαγα μονο δυο κουταλιες για να μου φυγει η σκεψη και χτυπησα δυο τηγανητα αυγα..

ο μικρος εντωμεταξυ εχθες απο τις 22.00 μεχρι το πρωι θηλασε μονο δυο φορες και τωρα το μεσημερι κοιμηθηκε απο τη 13.00 και τον σηκωσα στις τεσσερις παρα να θηλασει αλλα τιποτε.. τον σηκωσα στις 17.00, εφαγε και ξαναταβλαρε μιση ωρα μετα..

αφενος τα στηθη μου εχουν τιγκαρει απο το γαλα αφετερου περιμενω δυσκολη νυχτα μετα απο τοσο υπνο..

εχει mary poppins στην ΕΤ μετα απο το καταθλιπτικο το αγορι και το δενδρο του Τριβιζα που με εκανε να κλαιω με μαυρο δακρυ.. αντε στο καλο!!

Καλησπερα!!!

εμεις ξεκινησαμε τις βολτες μας,χτες πηγαμε στην πεθερα μου για φαγητο και μιας και σαραντιζουμε αυριο μας ειχε κανονιση να παρουμε και την ευχουλα μας,σημερα πηγαμε στην μαμα μου και παλι του αρεσε η βολτα, αλανιαρης θα μου βγει.κατα ταλλα ολα κυλησαν ηρεμα.

εγω νομιζω οτι αν τα κοψω και αυτα παει το γαλα...:-(

Το στηθος ειναι αδειο εννοω οτι ειναι υπερβολικα μαλακο και ακομα και αν δε δινω εγω σημασια μου το δειχνει και η μικρη γκρινιαζοντας.Δε το ειχε ξανακανει ως τωρα... Στην αρχη πινει το πολυ και μετα χαλαρωνει και πινει λιγο λιγο τις σταγονιτσες που λες χωρις, να εχει νευρα ομως.

Θηλαζουμε κατα μεσο ορο 8 φορες. Μπορει να ειναι 6 μπορει και 10 αλλα καποιες απ αυτες 2 η 3 ..ειναι κοροιδια για παρηγορια οπως λες...

Οι καλες φορες ειναοι το λιγοτερο 6

καραμελο μπορει να πεζει ρολο και η ψυχολογια σου,η κουραση σου και μεταφερετε και στο μωρο μεσα απο το γαλα και να ειναι ανησυχω.

εμενα το στηθος μου εχω καιρω να το δω να τιγκαρει αλλα ο μικρος πινει οτι εχει και μετα περνει το συμπληρωμα του ειναι φορες που χορτενει απο το στηθος και δεν τρωει συμπληρωμα σπανιες αλλα αυτο με ευχαριστη.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

καραμελο μπορει να πεζει ρολο και η ψυχολογια σου,η κουραση σου και μεταφερετε και στο μωρο μεσα απο το γαλα και να ειναι ανησυχω.

εμενα το στηθος μου εχω καιρω να το δω να τιγκαρει αλλα ο μικρος πινει οτι εχει και μετα περνει το συμπληρωμα του ειναι φορες που χορτενει απο το στηθος και δεν τρωει συμπληρωμα σπανιες αλλα αυτο με ευχαριστη.

Σημερα δεν ημουν κουρασμενη , ουτε ξεκουραστη βεβαια αλλα πιο πολυ πελαγωμενη που δε καθεται μονη της πανω απο 10 λεπτα με τιποτα.Και στο μαρσιπο καθεται καποια ωρα αλλα κι εκει εχει ενα οριο και δε μπορω να κανω και τα παντα.αν την αφησω να κλαψει ενα λεπτο εχει γινει κατακοκκινη ουρλιαζει σα να τη σφαζουν και κανει σα να μη παιρνει ανασα απο το σφιξιμο.Οχι οτι ηρεμει και πανω μου παντα αλλα απο το να κλαιει μονη της ας κλαιει αγκαλια...

Τα κανω ολα σε πανικο μολις την αφηνω στο ρηλαξ ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση τι θα προλαβω να κανω. Εφτιαξα και μια κρεατοσουπα ουτε ξερω πως την εκανα....

Και επισης ποναω...Δε φοραω τις θηλες ειναι χειροτερα οταν δεν εχει γαλα...Και απ τα νευρα της με τραβαει εχω πεθανει στον πονο σημερα...

Σημερα ηταν και ο αντρας μου εδω αλλα ειναι κοψομεσιασμενος απο τη δουλεια και ειναι σχεδον αχρηστος! Και αφου δεν μπορει να κρατησει τη μικρη γιατι ποναει τον βαζω να κανει δουλειες και καποια στιγμη μου δυσανασχετει! Μου ρχεται να τον δειρω! Αισθανομαι πολυ μονη ωρες ωρες...Μπανιο εχω να κανω παλι ποσες μερες...Και το βραδυ οταν τη βαλω για υπνο δε τολμαω να κανω μπανιο γιατι ειναι ακριβως διπλα και θα κανω φασαρια και ετσι κι αλλιως κοιταω να φαω στα γρηγορα και να παω για υπνο...

Δε τη βλεπω να ηρεμει σημερα κοριτσια. Τα στερεψε και τα δυο στηθη οτι προλαβα και μαζεψα το ηπιε γκλου γκλου και τωρα ρουφαει με νευρα και με ποναει...τι να κανω αν δε χορταινει και δε κοιμαται? Να δωσω συυμπληρωμα? :confused::confused: Ελπιζω να κοιμηθει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Δημητρα ειδα κ γω Μαιρη Ποπινς!! Δεν το ειχα δει ολοκληρο..καλο ηταν! Εχτες εβλεπα Τοσοδουλα;);)

Αρετη μια χαρα σε βρισκω...Βολτες κ Αγιος ο Θεος....

Αρτεμη μακαρι να συμβει κ στη δικια μου αυτο με τον υπνο..μπας κ σταυρωσω καμια δουλεια μεσα στο σπιτι...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

4 ωρες? Συνεχομενα? Η με υπνακους κλπ? Εμεις μεχρι 2 ωρες εχουμε φτασει αλλα μπορει μετα απο μιση μια ωρα να θελει παλι.

Τη μαγια την παιρνεις για λιγο και κανεις τουλαχιστον διαλειμμα καποια στιγμη...Ετσι ηξερα..

Μιλαω και με μια συμβουλο θηλασμου και μου ειπε οτι προκαλει κολικους στα μωρα και να την κοψω..:confused: Ειναι δυνατον?

Τι φαγητο εχω κοψει..χμμ...Ολα τα γαλκτοκομικα αρχικα που καλυπτουν μια μεγαλη γκαμα γιατι κρυβονται παντου. Ακομα και το κατσικισιο μου ειπε να κοψω γιατι μπορει να εχει αλλεργια στην πρωτεινη γαλακτος...Εκοψα τη μαρμελαδα που ετρωγα τις τελευταιες 15 μερες και περιπου τοτε ξεκινησε η ενοχληση..Εννοειται τα εσπεριδοειδη και πλεον ουτε στο μαγειρεμα λεμονι.Καθολου ξηρους καρπους ουτε αμυγδαλα που ετρωγα για το γαλα μου.

Ψαρι και αυγα κατα συμπτωση ειχα καποιες μερες να φαω και το κραταω λιγο ακομα.

Φρουτα μονο μπανανες που να σου πω την αληθεια το εψαξα και δε βρηκα κατι αρνητικο αλλα θα το ρωτησω, ισως το μηλο να ειναι πιο αθωο. Λαχανικα σχεδον καθολου πια σημερα εφαγα λιγο αγγουρακι και ντοματα, αν και λενε και γι αυτα...Πιο ευκολο ειναι να σου πω τι τρωω χαχα! Κρεας μακαρονια πατατες βρωμη ψωμι ολικης...Και σιγα σιγα αν δω βελτιωση στο θεμα μας θα αρχισω να εισαγω μια μια ομαδα τροφιμων και να βλεπω αντιδρασεις. Σιγουρα τωρα δεν τρεφομαι καλα.Αν κοψω και τη μαγια παει το γαλα!

Καραμελιτσα, 4 ωρες συνεχομενες ναι.. Μαραθωνιος θηλασμος.. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=75197

Σημερα κοιμαται παραπανω απο οσο μας εχει συνηθισει και ανησυχουμε.. :tongue: Τι σου κανει η συνηθεια!! Λογικα θα εχουμε μακρυα νυχτα κι εμεις..

Παντως σε ο,τι αφορα τη διατροφη σου, ρε Καραμελα, ειναι πολυ δυσκολο αυτο που κανεις... Χιλια μπραβο.. Αυτα που εχεις αποκλεισει απο τη διατροφη σου ειναι αυτα που τρωω εγω.. :rolleyes:

Καλημερα!

Α! Για τη διατροφη ξεχασα να πω σιγουρα οχι μπαχαρικα πιπερια και καυτερα, θα το ξερετε και οχι μαιντανο, δυοσμο, μεντα και φασκομηλο.Κοβουν το γαλα...

Εγω εχω ακουσει στανταρ για φασκομηλο.. τα αλλα μονο σε μεγαλες ποσοτητες, αλλα και αυτο που βαζουμε στα φαγητα ειναι αμελητεες ποσοτητες.. Φυσικα εσυ θα συμβουλευτεις τη συμβουλο θηλασμου σου...;)

Καλημερα...

καραμελο ριξτο στις μπυρες χωρις αλκοολ..

Ασχετο αλλα δεν κρατιεμαι...εχω βαρεθει να βλεπω τη Σκορδα με μποτακι χαμηλο..φοραει ενα φοβερο φορεμα σημερα, χαθηκε ο κοσμος να βαλει μια γοβα;;;;;;

Για τις μπυρες εχω ακουσει το ιδιο... οτι για αυξηση παραγωγης χρειαζεται η καταναλωση απειρων λιτρων... δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...:confused:

Οσο για τη Φαιη, κι εγω αυτο αναρωτιομουν σημερα... Η ατιμη!! Τι σωματαρα εχει.. Στο καπακι βλεπω και Μενεγακη... μα ειναι μαναδες τωρα αυτες??? Εχει κρεμασει το σωμα μου εχω γινει σκατα... (δεν ημουν και σωματαρα φυσικα!! χαχα)

Δε μου λετε ρε κοριτσια.. αυτες θηλαζουν?? Αν εχουν σιλικονη στο στηθος ολα λειτουργουν ή πρεπει να γινει αφαιρεση??

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

πλακα, πλακα λες εε???...;)

Θα επρεπε να υπαρχει μια υπηρεσια ανταλλαγης γαλακτος ! Οσες εχουν υπερπαραγωγη να βοηθουν τα πεινασμενα! Η απλα και για αλλαγη γευσης....!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καραμελιτσα, υπομονη λιγο ακομη.. διαβασα οτι αυτα τωρα φτιαχνουν το προγραμμα τους.. ρυθμιζουν το σωμα τους και τη ρουτινα τους κτλ κτλ.. μπορει να στρωσει η μικρουλα σου... Ο παιδιατρος τι σου ειχε πει για την γκρινια της? Το ειχατε συζητησει καθολου? Δε θυμαμαι..

Απο την αλλη, ισως τελικα η μπεμπα σου ειναι γκρινιαρουλα στο χαρακτηρα της... Αν και πιστευω οτι οταν αρχισουν λιγο να επικοινωνουν τα πραγματα θα βελτιωθουν για ολες μας... Τωρα κλαινε και κανουμε ενα σωρο υποθεσεις τι μπορει να θελουν.. αν το λενε απο μονα τους θα ειναι πιο απλα τα πραγματα... :rolleyes:

Δε το βλεπω καλα το πραγμα...Δε θα κοιμηθει σημερα...Δε χορταινει! Καταραμενη εβδομαδα αναπτυξης! Γιατι συνεπεσες με τη μειωση της παραγωγης μου???

Ντινα δε πονας στις 4 ωρες?

Κι εγω οποτε κοιμαται λιγο τη μερα λεω αμαν δε θα κοιμηθει το βραδυ! Συνηθεια οπως λες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ο δικος μου τον τελευταιο καιρο πνιγεται.. οταν σας λεω πνιγεται, του κοβεται η ανασα επειδη στραβοκαταπινει απο τη βουλιμια του, κοκκινιζει, πρηζεται και εννοειται οτι χανω ολη μου τη ζωη μεχρι να τον ακουσω να ανασαινει παλι.. τον γυρναω αναποδα , τον χτυπαω στην πλατη.. Ο θεος να φυλαει, Παναγιτσα μου!

Επισης το αλλο που κανει ειναι να παλευει με τις ρωγες μου.. Ενω την εχει στο στομα, νευριαζει, τη δαγκαει, κλαιει, τη τραβαει σαν λαστιχο, μετα καταλαβαινει οτι αυτο ειναι που θελει τελικα και ηρεμει και συνεχιζει να ρουφαει.. Ενω νομιζα οτι ειχαμε στρωσει στο θεμα ρουφηγματος και των θηλων, τελευταια, εχει αρχισει να μου τις πληγωνει παλι.. :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...