Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αριστεα κλεισατε μηνα?? Τελειααααα!! Συγχαρητηρια! Καλο σαραντισμο! Συγκινηθηκα παλι! Σνιιιφ!

Πως τα πηγατε σημερα?

Προσπερ γιορταζει η κορουλα? Να τη χαιρεσαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου καραμελακι...

Κ γω συγκινηθηκα σημερα...

Την εντυσα στα κοκκινα κ πηγαμε στα πεθερικα μου για φαγητο, βεβαια δεν της αρεσε πολυ η αλλαγη περιβαλλοντος..στην αρχη ηταν ευδιαθετη κ μετα απο μιση ωρα αρχισε τη γκρινια..

Προσπαθουσα να την ησυχασω με βζ, καπου την πηρε ο υπνος κ προλαβα κ εφαγα ε οταν ξυπνησε αρχισε παλι τη γκρινια..

Μολις γυρισαμε σπιτι κοιμηθηκε 2 ωρες!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καραμελιτσα, γιατι θες να κοψεις τη μαγια? Εσυ ποιες τροφες εχεις κοψει για να μην επηρεαζει την μπεμπα σου?

Αριστακι, να τα χιλιασει το μωρακι σου!!!!

Αρετη και Ματινα , Καλα Χριστουγεννα, να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας...

Εμεις ξεκινησαμε τους μαραθωνιους θηλασμους.. ποτε ελεγα οτι τρωει ενα τεταρτο , και μετα απο λιγο συνεχιζει ??? καμια σχεση.. τωρα θηλαζουμε 4 ωρες .. να δω που θα παει αυτο... :rolleyes: δεν κοιμαται πολυ, αν φυγω απο κοντα ουρλιαζει, μερικες φορες ουτε εμενα θελει, τεσπα..

αρχισε να διαμαρτυρεται παλι... παω..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

4 ωρες? Συνεχομενα? Η με υπνακους κλπ? Εμεις μεχρι 2 ωρες εχουμε φτασει αλλα μπορει μετα απο μιση μια ωρα να θελει παλι.

Τη μαγια την παιρνεις για λιγο και κανεις τουλαχιστον διαλειμμα καποια στιγμη...Ετσι ηξερα..

Μιλαω και με μια συμβουλο θηλασμου και μου ειπε οτι προκαλει κολικους στα μωρα και να την κοψω..:confused: Ειναι δυνατον?

Τι φαγητο εχω κοψει..χμμ...Ολα τα γαλκτοκομικα αρχικα που καλυπτουν μια μεγαλη γκαμα γιατι κρυβονται παντου. Ακομα και το κατσικισιο μου ειπε να κοψω γιατι μπορει να εχει αλλεργια στην πρωτεινη γαλακτος...Εκοψα τη μαρμελαδα που ετρωγα τις τελευταιες 15 μερες και περιπου τοτε ξεκινησε η ενοχληση..Εννοειται τα εσπεριδοειδη και πλεον ουτε στο μαγειρεμα λεμονι.Καθολου ξηρους καρπους ουτε αμυγδαλα που ετρωγα για το γαλα μου.

Ψαρι και αυγα κατα συμπτωση ειχα καποιες μερες να φαω και το κραταω λιγο ακομα.

Φρουτα μονο μπανανες που να σου πω την αληθεια το εψαξα και δε βρηκα κατι αρνητικο αλλα θα το ρωτησω, ισως το μηλο να ειναι πιο αθωο. Λαχανικα σχεδον καθολου πια σημερα εφαγα λιγο αγγουρακι και ντοματα, αν και λενε και γι αυτα...Πιο ευκολο ειναι να σου πω τι τρωω χαχα! Κρεας μακαρονια πατατες βρωμη ψωμι ολικης...Και σιγα σιγα αν δω βελτιωση στο θεμα μας θα αρχισω να εισαγω μια μια ομαδα τροφιμων και να βλεπω αντιδρασεις. Σιγουρα τωρα δεν τρεφομαι καλα.Αν κοψω και τη μαγια παει το γαλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ρε κοριτσια τι να τρωμε επιτελους;;;;:o:o:o

Εμεις εχουμε μπει για τα καλα στο ματι του κυκλωνα..

Την πιανουν κολικοι κατα τις 9 καθε βραδυ σχεδον, κ κρατανε στην καλυτερη περιπτωση 1 ωρα..

Κλαιει ασταματητα, απαρηγορητα..κοκκινιζει, τη λυπαται η ψυχη μου.. αφου σημερα παρακαλουσα να ερθουν οι πονοι σε μενα..:(:(

Αποψε κρατησαν παραπανω, πριν λιγο καταφερα κ την κοιμησα...

Καραμελο τη μαγια δεν την κοβω να ειναι υποπτη για κολικους..

Εμας ξεκινησαν πριν καμια εβδομαδα περιπου κ δεν επαιρνα καθολου μαγια..

Σημερα πηρα 4 χαπακια κ οντως ειδα διαφορα στο γαλα, ηταν περισοτερο!!!

Αλλα μεχρι εκει δε θα παιρνω παραπανω καψουλες τη μερα......

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!

χρονια πολλα!!

ευχαριστουμε πααααααααααααααααρα πολύ για τις ευχές σας οσον αφορά τη μικρή ταρζανίτσα μου..

aristea να χιλιασει τους μηνες της!! και με το καλο ο σαραντισμος σας!

caramello η μαγια σιγουρα δεν εχει επιδραση στο μωρο μεσα απο το γαλα σου ε?? το χεις τσεκαρει? στο parents υπαρχει ενοτητα σχετικη.. καλα και εγω δεν πιστευω οτι αυτο της φερνει εκνευρισμο αλλα ριξε και μια ματια..

εγω εχθες το πρωι σηκωθηκα, εφτιαξα πρωινα, ζυμωσα χριστοψωμο και περασε η ωρα πολυ γρηγορα. Ο καιρος επειδη ηταν ηπιος λυπηθηκα να μεινι παλι κλεισμενη η κορη μου στο σπιτι και εριξα την ιδεα και πηγαμε μπαμπας, μαμα, κορη και υιος στην Παρνηθα να δουμε κανενα χιονι καθως ειχε αρκετο μετα το τελεφερικ..

εγω με τον μικρο (ο οποιος κοιμοταν σε ολη τη διαδρομη αλλα στο υψωμα εκατσε να θηλαζει..χαχα) εμεινα στο αμαξι και ο μπαμπας με τη μικρη βγηκαν να παιξουν με το χιονι... η κορη μου κατ ενθουσιαστηκε γιατι πρωτη φορα ειδε και επιασε χιονι..

εμενα μαυρισε η ψυχουλα μου, στα προθυρα να θελω να κλαιω και να φυγουμε γιατι μετα τις πυρκαγιες του 2008 δεν ειχα ξαναπαει στην Παρνηθα και ηταν τοοοοοοοοοοοσο αγαπημενο μου μερος (πηγαινα συχνα για εκδρομες και πικ νικ) που αντικρισαμε εναν κρανιου τοπο απεραντο..απλα καλυμενο με χιονι..

εντωμεταξυ ολοι ειχαν παει εκει για να παιξουν μιας και υπηρχε απλα ομως εγω δεν αντεχα ουτε εξω νβα κοιταξω..

απορουσα με τους ενηλικες που εβρισκαν τη χαρα μεσα στην τραγικη καταστροφη αυτη..

απιστευτη η κτηνωδια, η βαρβαροτητα των ανθρωπων και που?? στη φυση που δεν φταιει σε τιποτα..

μετα γυρισαμε, φαγαμε στο γιορταστικο μας τραπεζι (η κορη μου τρελη γκρινια εντωμεταξυ) και νωρις το απογευμα ηρθε η γιαγια μου, και δυο θειαδες μου, η μια με το βαφτηστηρι μου (συνομηλικο της κορης μου) οπου επαιξαν και το σπτι κλασικα ειχε γινει ανω κατω..

αυτο που με ενοχλουσε περισσοτερο ηταν (επειδη ολοι αυτοι πρωτη φορα με ειδαν μετα τη γεννα) που καθονταν και συζητουσαν σχεδον παρεξηγημενα που μοιαζει το παιδι και που δε μοιαζει.. και κλασικα κριτικη για το ποσο αυστηρη ειμαι με τη μικρη, τι κανω και τι δεν κανω..

ε τελικα εφυγαν.. και αμεσως εβαλα τη μικρη για υπνο η οποια ναι μεν κουτουλουσε αλλα δεν ελεγε να ξαπλωσει και αργοτερα μεσα στη νυχτα ειχαμε παλι γκρινιες και κλαματα και ο μπεμπης για δευτερη συνεχομενη βραδυα δεν ελεγε να κοιμηθει με τιποτα!! Απο τις 6 το απογευμα δεν ειχε κλεισει ματι..εφθασε δεκα για να κοιμηθει και εγω ημουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ..

τη νυχτα θηλασε μονο μια φορα κα αλλη μια φορα στις 6 σηκωθηκα να τον αλλαξω.. παλι καλα ο ανδρας μου με λυπηθηκε και με αφησε μαζι του να κοιμηθω ως τις 8..οπου ξυπνησα απο μονη μου..

σημερα φασολαδα εχει το μενου..

παω να πιω το γαλα μου..

Καλημερα!

Αριστεα μου κι εγω δε το ειχα ακουσει για τη μαγια αλλα μου το ειπε η συμβουλος και το εψαξα λιγο και το λενε πολλοι..:( Προς το παρον δε μπορω να την κοψω ομως, αν δε μου πει καποιον αλλο τροπο να κρατησω το γαλατακι να το δοκιμασω και να λειτουργει κι ολας...

Προσπερ μου θα κοιταξω και στο παρεντς αλλα ηδη εκανα μια μικη ερευνα και δυστυχως το λενε οτι προκαλει κολικους.. τι να πω...

Οσο για την παρνηθα κι εγω δεν εχω παει...ειχα παει ομως στην πεντελη. Πραγματικα μ επιασε κομπος. Ηταν και καλοκαιρι και δεν ειχε χιονι. Ολα μαυρα και να μυριζει καμμενο....αααστααα...

Α! Για τη διατροφη ξεχασα να πω σιγουρα οχι μπαχαρικα πιπερια και καυτερα, θα το ξερετε και οχι μαιντανο, δυοσμο, μεντα και φασκομηλο.Κοβουν το γαλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΠ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ.ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Εμεις,καλα ειμαστε,προς το παρον,παω γιατι ξυπνησε,θα επανελθω αργοτερα,απο σημερα θα χω και καθε μερα το λαπτοπι μου οποτε θα τα λεμε συχνοτερα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημερα...

καραμελο ριξτο στις μπυρες χωρις αλκοολ..

Δημητρα εχω παει Παρνηθα κ δεν ηθελα να βλεπω..σφιγγεται η καρδια σου.. κριμα:(

Εχτες ολη μερα δεν εκανε κακα η μικρη μου, κ σημερα με το που ξυπνησε αρχισε να σφιγγεται για κανα 10λεπτο ωσπου τα κανε κ ησυχασαμε!!!

Ασχετο αλλα δεν κρατιεμαι...εχω βαρεθει να βλεπω τη Σκορδα με μποτακι χαμηλο..φοραει ενα φοβερο φορεμα σημερα, χαθηκε ο κοσμος να βαλει μια γοβα;;;;;;

aristea γελασα πολυ με το σχολιο σου.. εγω δεν την αντεχω την τυπισσα..με τιποτε..

ευχαριστω antridim για τις ευχες!!

βρε caramello γιατι δεν ψαχνεις αλλους τροπους να διατηρησεις την παραγωγη σου αν τελικα η μαγια ταλαιπωρει τοσο το κοριτσακι σου?? ταλαιπωρειται και αυτο και εσεις τοσο καιρο..

Διαφημίσεις

Ψαχνω προσπερ μου...Καμια προταση? Θα μου απαντησει καποια στιγμη και η συμβουλος αλλα ειναι και οι μερες τετοιες...Πινω μαραθο που λενε οτι βοηθαει...και βρωμη...κρεατακι...

Τι αλλο?εχω μπλοκαρει...

Αριστεα μου και η μπυρα χωρις αλκοολ δε θα εχει τις ιδιες επιπτωσεις?...:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

χαλια το γαλα...πρωτη φορα εχει τοσα νευρα στο στηθος! Τι να κανω??

Η μαμα μου μου ειπε οτι γυρω στο διμηνο δε τηε εφτανε πια το γαλα και στα 2 παιδια...Λετε να ειναι κληρονομικο???:-(

Εφτιαξα 4 λιτρα μαραθο γλυκανισο και ενα τεραστιο μπωλ κουακερ..Καποια αλλα που προτεινουν δε τα τρωω λογω κολικων και αλλεργιας...κατι φακες σγουρα λαχανα κλπ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

χαλια το γαλα...πρωτη φορα εχει τοσα νευρα στο στηθος! Τι να κανω??

Η μαμα μου μου ειπε οτι γυρω στο διμηνο δε τηε εφτανε πια το γαλα και στα 2 παιδια...Λετε να ειναι κληρονομικο???:-(

Εφτιαξα 4 λιτρα μαραθο γλυκανισο και ενα τεραστιο μπωλ κουακερ..Καποια αλλα που προτεινουν δε τα τρωω λογω κολικων και αλλεργιας...κατι φακες σγουρα λαχανα κλπ...

τι εννοεις χαλια το γαλα??

τι εννοεις το στηθος ειναι αδειο???

ποσο συχνα θηλαζει η μικρη κανονικα??? γιατι αλλο να θηλαζει και να πινει και αλλο να ειναι στο στηθος και να ψευδοθηλαζει..

απορω αν μετα απο τοσο καιρο θηλασμου παψεις να καταναλωνεις ολα αυτα που βοηθανε την αυξηση της γαλουχιας τι θα γινει..

μηπως θα ειναι καλυτερα και η μικρη και το γαλα σου??

μου δινεις την εντυπωση πως νοιωθεις ασφαλεια οταντ ο στηθος σου ειναι γεματο.. οταν το αισθανομαστε αδειο δεν σημαινει οτι δεν παραγει γαλα η οτι εχεις λιγο γαλα.. απλα πρεπει να μαθει το μωρο να καταναλωνει αυτο το γαλα που υπαρχει και να το αναγκαζει να κατεβαινει πιο αποτελεσματικα..αρα θα αυξησει το ιδιο την γαλουχια σου...

αν εσυ του δινεις συνεχως φορτομενο στηθος που σημαινει οτι πινει ποσοτητα σε γοργους ρυθμους (κατι σαν το μπιμπερο) αρα και το μωρο θα μαθει να πινει ποσοτητες με αποτελεσμα οταν γινεται ελαφρυτερο το στηθος οπου με σταγονοειδη μορφη ρεει το γαλα τοτε να εκνευριζεται

το ιδιο συμβαινει και με τον γιο μου αλλα τον αναγκαζω να θηλαζει οταν εκνευριζεται και καποια στιγμη ηρεμει αφου εχει χτυπηθει..

το αποτελεσμα ειναι η αυξηση του βαρους.. αυτο ειναι το ζητουμενο...

Εφοσον ο θηλασμος ειναι επιστημονικα μονο ορμονικο και νευρολογικο φαινομενο και εχει εμμεση σχεση με την γεννα και οχι αμεση, μηπως τελικα το αγχος και η κουραση το επηρεαζουν το γαλα σου δραματικα??

σκεψεις θεωρητικες κανω..ταλαιπωρησε πολυ καιρο, το παλευεις με νυχια και με δοντια, εισαι τρομερα σε ενταση και κουρασμενη και αγχωμενη ενιοτε και τωρα ειλικρινα το μονο που σου ελειπε ηταν να αρχισεις να σκεφθεσαι περι κληρονομικοτητας και τι συνεβει στη μαμα σου..αν τα πιστεψεις κιολας θα κανεις πολλα βηματα πισω..

κατα την αποψη μου δες αν χωρις ολα αυτα τα συμπληρωματα και ολη αυτη τη διαιτα τα πραγματα μπορουν να ειναι και καλυτερα..στο τελος θα καταρρευσεις και μονο αυτο δεν θελει κανεις.. ειδικα το μωρακι σου..

Γεια σας κοριτσια!

Χρονια πολλα σε ολες. Να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!!

Σας διαβασα στα πεταχτα. οσον αφορα τη διατροφη εγω δεν εχω αλλαξει τιποτα, προσπαθω απλα να μη τρωω σκατολοιδια!! και για τη μαγια δεν εχω παρατηρησει διαφορα στο παιδι.

εμεις με το που 40ντησαμε αυξησαμε τις ωρες υπνου κυριως το βραδυ(9-2 και 3-7). φτου μη το ματιασω .!!

θα τα ξαναπουμε σε λιγο ελπιζω

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...