Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!!

Χρονια πολλα μανουλες κ μωρακια!!!!!

Καλα Χριστουγεννα!!!!!!

Αποψε ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ(ευτυχως!!!)

ο παιδιατρος μα ειπε να πιει λιγο χαμομηλι και

θα ηρεμησει, ετσι και εγινε.:P

Προσπ ναστε καλα και του χρονου.

Αριστεα με γεια οι κουρτινες.

Ντινα αμα δινεις 50κα ερχομαι να τα πωωωωω.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα! Χρονια πολλαααα!!

Εμεις δεν ειχαμε πολυ καλη νυχτα για τα δικα μας δεδομενα...

Ξυπνησε 1μιση που δεν εχει ξυπνησει ποτε τοσο νωρις και ξανακοιμηθηκε 3μιση και ξαναξυπνησε 6μιση...Την κουνουσα λιγο χαζοκοιμοτανε αλλα ειχε ενοχληση. Ηθελε να κοιμηθει το καημενο και δε μπορουσε..

την πηρα και στο κρεβατι και χαζοχουζουρεψαμε αλλα καθε 2 λεπτα επρεπε να της λεω σους γιατι αρχιζε να χτυπιεται...

Μιλησα και με μια συμβουλο θηλασμου και θα προσπαθησω κι αλλο με τη διατροφη μηπως κατι την πειραζει..

Μυρελα ωραιο βραδυ περασατε ε...?:-(

3 ωρες με τις κουρτινες? Εγω δε βρισκω χρονο να κανω μπανιο!!!

Δε το λεω ασχημα μη με παρεξηγησετε! Απλα ζηλευωωω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

3 ωρες με τις κουρτινες? Εγω δε βρισκω χρονο να κανω μπανιο!!!

Δε το λεω ασχημα μη με παρεξηγησετε! Απλα ζηλευωωω!!

Καραμελιτσα μη νομιζεις εκανα 3 ωρες γιατι ημουν μονη μου κ ειχα αποκλειστικοτητα το μωρο..αλλιως σε μιση ωρα θα τις ειχα τελειωσει..

Καλα για μπανιο πρεπει να παρω αδεια απο το κογκρεσο..χαχαχα!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καραμελιτσα μη νομιζεις εκανα 3 ωρες γιατι ημουν μονη μου κ ειχα αποκλειστικοτητα το μωρο..αλλιως σε μιση ωρα θα τις ειχα τελειωσει..

Καλα για μπανιο πρεπει να παρω αδεια απο το κογκρεσο..χαχαχα!!!

Α τοτε καταλαβα λαθος! Νομιζα οτι ειχες 3 ωρες ελευθερες και ασχολουσουν με τις κουρτινες! Σορυυυυ!! Τοτε δε ζηλευωω! :tongue:

Κι εμεις πολυυυ γκρινια...Μα να μη καθεται πανω απο 10 λεπτα ησυχη???Οοοολη μερα?? Τι της φταιει??

Μπαινουμε και σε εβδομαδα αλματος απο αυριο.

Την ειχα μιαμιση ωρα στηθος και μολις τελειωσαμε γκρινιαζε και εριξε απο κατω ενα χαμο λεω αυτο ηταν και ηρεμησε για δεκα λεπτα , και παααλι γκρινια.Την ξαναεβαλα βυζι γιατι ουτε μαρσιπο θελει...Δε καταλαβαινω...Ολη μερα ειναι ενας αγωνας να μη κλαψει μετρημενος σε λεπτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Θα κανω τρελο ρεβεγιον! Θα παω για υπνο! χαχα!

Καλε το γαλα μου σημερα ειχε τα μαυρα του τα χαλια.Αδειο το στηθος..δε γεμιζε με τπτ... Και πονουσα ... και η μικρη ηθελε συνεχεια...χααααλιααα..κοιμηθηκε τωρα και ελπιζω οτι δε θα εχουμε ξυπνημα...και θα εχουμε μια καλη νυχτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ησυχια βλεπω σημερα στο καφε μας... Εγω δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο.. Τα καθημερινα συνηθισμενα μας... Υποδεχτηκα τις φιλες μου και μετα εφτιαξα ενα σουπερ χριστουγεννιατικο κέικ.. Το μωρο μου κοιμαται, αναμενεται να ξυπνησει σιγα σιγα και αναρωτιεμαι τι ωρα θα κοιμηθουμε για βραδυ.. χμ...

Καραμελιτσα τι ειχε το γαλα σου σημερα? :confused: Ηταν τοσο λιγο? :confused::confused: Μηπως εφαγες ή ηπιες κατι διαφορετικο σημερα? :confused:

Στην περιπτωση που δεν ισχυει κατι απο τα παραπανω, προτεινω να ηρεμησεις λιγακι, ισως να κανεις ενα χαλαρωτικο μπανακι, οση ωρα τραβαει η ψυχη σου, θα σε βοηθησει ο αντρας σου, ή και να πας καμια βολτουλα.. γιατι οχι? Ισως επηρεαστηκε το γαλατακι σου απο την πεσμενη σου διαθεση..

Πολλα φιλια, μαμα Καραμελα 705163xedbl2b3c3.gif

και κορη Καραμελιτσα... 674134eovh3ho2a3.gif

..και φυσικα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια του καφε μας!!!!!!!!!!!!!!

1012211lx8cnekhbs.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

christmas11.gif

Καλημερα μανουλες!!!

Χρονια πολλα σας ευχομαι, να εχουμε υγεια και χαρα στις οικογενειες μας...

Καλα Χριστουγεννα, καλα να περασετε σημερα μαζι με τα μωρακια!!!

Fatni.jpg

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!! ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Να περασετε καλα σημερα με τους αγαπημενους σας και τα παιδακια σας και το φαγητο και τα γλυκα με ρεγουλα....μην παρουμε παλι τα κιλα που χασαμε...χιχχχιιχ!!!!

Φιλια πολλα σε ολες σας και στα μωρακια σας!!!!!

Σας αγαπω και σας σκεφτομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Xρονια πολλα μανουλες και μπεμπακιααα!!!

Εμεις εχουμε ενα φιλο και ψηνουν με τον αντρα μου.Η μικρη κοιμαται μαρσιπο κσι δεν εχει αρχισει ακομα γκρινια.

Ντινα ειπα χτες να παρω ενα δυο χαπακια λιγοτερα μαγια μηπως την κοψω σιγα σιγα αλλα η μικρη ειχε αντιθετη σποψη και τελικα κατεληξα αντι να τη μειωσω, να την αυξησω. Εφαγα πολυ λιγοτερο αυτες τις μερες γιατι δεν εχω και τη βοηθεια που μου φτιαχνανε σπεσιαλ φαγητα και εχω κοψει και πολλα πραγματα για να βρω τις πταιει στη μπεμπα.Σημερα θα φαω καλα ομως.Και τις επομενες μερες αφου ψηνουν για ενα λοχο! χαχα

Τι ωραιες καραμελιτσες! χεχε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑmerrry-christmas-1.gif

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!

Προσπ να χαιρεσαι την κορη σου παντα γερη και τυχερη!!!!

Αριστεα αβ δεν κανω λαθος σημερα κλεινετε μηνα να τος

χιλιασετε

φιλακιααα!!!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Αρετουλα μου ναι, κλεινουμε 1 μηνα ζωης!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμε πολυυυυυυυ!!!!!!!!

Καλα Χριστουγεννα κοριτσακι μου......

christmas-tree.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...