Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καναμε ισως μια μικρη προοδο τωρα.Την εβαλα και ξυπνησε αμεσως αλλα την ξαναπηρα αμεσως πριν κλαψει και την εβαλα στον ομο οχι στο στηθος και την κρατουσα μαλακα το κεφαλι να μην το σηκωσει γιατι ξυπναει τελειως και ξανακοιμηθηκε!Την εχω βαλει παλι και περιμενω λιγη ωριτσα να δω πως θα παει,αν ειναι να την προλαβω.Με αυτο τον τροπο μπορει ισως να με βοηθησει λιγο και ο αντρας μου και αν καποιες φορες δε πιανει,οκ παλι στηθος.Κι εγω το προσπαθω να μη την αφηνω να πιπιλαει αν και συνηθως το πεταει μονη της για να κοιμηθει και αν της το κανω σε λαθος στιγμη ξυπναει.

Αυτο με το κεφαλακι το ανακαλυψα χτες που την ειχα παρει στο κρεβατι.Της αρεσει να της ακουμπαω την παλαμη σα να της κλεινω τα αυτια.Μετα σκεφτηκα οτι σε ολους τους υπερηχους απο ενα σημειο και μετα ηταν με μαξιλαρι τον πλακουντα και σχεδον ποτε δε καταφερναμε να παρουμε καλο 3δ τη φατσουλα.Ισως της θυμιζει αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω παρατηρησει κ γω οτι οταν της βαζω το χερι μου στο κεφαλακι ηρεμει.

Καραμελιτσα αυτο που εγραψες πριν ειναι τραγουδι;;

(πολυ βροχη ρε παιδι μου....κανα χιονακι θα πεσει; )

snow-glitter-picture-12.gif

snow-glitter-picture-16.gif

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

οχι ειναι απο εδω...

http://www.babycenter.com/0_colic-how-to-cope_1369745.bc?page=2

Ωραιο θα ηταν και για τραγουδι ε? Μπορουμε να το μελοποιησουμε να το λεμε την ωρα που κλαιει αγκαλια το μωρο μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ντινα πως θα στεκεται η γαζα πανω στον αφαλο;;; Μηπως οπως θα κουνιεται το μωρο παει παρακατω;

Εγω πρωι βραδυ καθαριζω τον αφαλο με βαμβακι/γαζα κ οινοπνευμα..

Διαφημίσεις

Ντινα πως θα στεκεται η γαζα πανω στον αφαλο;;; Μηπως οπως θα κουνιεται το μωρο παει παρακατω;

Εγω πρωι βραδυ καθαριζω τον αφαλο με βαμβακι/γαζα κ οινοπνευμα..

Τη σφηνωνω στην πανα.. δεν τη σφιγγω πολυ βεβαια..τοσο οσο.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΩΩΩΩΩΝ!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΑΑΑΑ!!!!!!

1779146rt7yyfuka2.gif

1766935i5ctajt0rg.gif

800287smku2nzc9t.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εγω εντυσα αγιο βασιλη τη μικρη, το μικρο και εμενα και ειπαμε τα καλαντα στη θεια και στον μπαμπα πουρνο πουρνο..

μολις μας ειπαν και τα καλαντα δυο κοριτσακια και η κορη μου τους εστελνε φιλια απο τη πορτα και τους ελεγε "και του χρονου"

ειναι και ωραια η ηλικια των 3...!!!

Καλημερα!

Να τα πω;;;

Καλήν ημέραν άρχοντες,

αν είναι ορισμός σας,

Χριστού την θείαν Γέννησιν

να πω στ' αρχοντικό σας.

Χριστός γεννάται σήμερον

εν Βηθλεέμ τη πόλει.

Οι ουρανοί αγάλλονται

χαίρει η κτήσις όλη.

Εν τω σπηλαίω τίκτεται

εν φάτνη των αλόγων

ο Βασιλεύς των ουρανών

και Ποιητής των όλων.

Χρονια πολλα μανουλες!!!

Καλα Χριστουγεννα..

Να εχουμε υγεια και να χαιρομαστε τις ανανεωμενες οικογενειες μας!

kalanta2.gif

Διαφημίσεις

δε φανταζομαι να δινεις 50? σημερα για τα καλαντα, αν ειναι προλαβαινω να πεταχτω να στα πω κ live.....χαχαχαχαχα!!!

Ευχαριστουμε για τα δωρακια!!!!!

Εγω παιδευομαι απο το πρωι με 2 κουρτινες...πολυ με ταλαιπωρουν κ θα τις πεταξω απο το μπαλκονι μου φαινεται....:mad::mad::mad:

Χρονια πολλα!!!!!

Καλα Χριστουγεννα!

Εμεις χτες μειναμε 2 ωρες στη γιαγια μας παρακαλω ενω εμεις πηγαμε σε ενα καλεσμα! Ημασταν πολυ καλα παιδακια κ κοιμομασταν συνεχεια, αλλα μετααααα....

Γυρισαμε σπιτι κ μου εβγαλε το λαδι... στην αρχη ειχε τρελα κεφια τα οποια ομως εγιναν γκρινια που κρατησε ολη νυχτα. Δε ξερω αν ειχε σχεση με την εξοδο η οτι κοιμοταν πολυ πιο πριν.

i0967wbvenhz372s.png

δε φανταζομαι να δινεις 50? σημερα για τα καλαντα, αν ειναι προλαβαινω να πεταχτω να στα πω κ live.....χαχαχαχαχα!!!

Ευχαριστουμε για τα δωρακια!!!!!

Εγω παιδευομαι απο το πρωι με 2 κουρτινες...πολυ με ταλαιπωρουν κ θα τις πεταξω απο το μπαλκονι μου φαινεται....:mad::mad::mad:

Χαχαχαχα!!! Ναι, για τα καλαντα ειναι τα 50 ευρω... ετσι, να πολεμησουμε την κριση.. χαχαχα..

τι θες να κανεις τις κουρτινες?

Χρονια Πολλα Μυρελα!! ;)

Ειχα αγορασει υφασμα για κουρτινες της κρεβατοκαμαρας..

Μου τις εφτιαξε η μαμα μου και ηθελαν σιδερο κ κρεμασμα...

Τις σιδερωσα με δοσεις μιας κ ειμαι μονη μου.

Μετα που ηθελα να τις σουρωσω μου εφυγε απο τη μια μερια το κορδονι που τραβας για το σουρωμα γιατι δεν ειχα κανει κομπους:mad::mad: (αν με καταλαβαινεις μπραβο σου)

Μετα να κλαιει το μωρο... κ αφου την ηρεμησα προσπαθησα επιτυχως με βελονα να ξαναπερασω το κορδονι απο τις τρυπες, τελικα μετα απο κανα 3ωρο οι κουρτινες μπηκαν....

ολεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...