Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

δλδ ολο το βραδυ ξυπνιοι και κλαιγατε????

ναι, ειδες που υπαρχουν και χειροτερα,

ειμαι σα ζομπι και φοβαμε και το αποψινο βραδυ

αν θα αντεξω....αχ ποσο θελω να κοιμηθωωωω....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμεις στον κενο χρονο παντα βαζουμε μια γκρινια για να περναει η ωρα...ουφ...ελαχιστα καθεται φρονιμη.Ακομα δεν εχουμε ξεπερασειτο 20 λεπτο στο ρηλαξ...

καλα, και εμας εχει παρει πρεφα πως αν κλαψει λιγο παραπανω θα ψαρωσουμε και θα πεσει αγκαλια και σημερα το χει βρει παιχνιδι μου φαινεται..

παρ αυτα καναμε και αλλα κουλουρακια και μαλιστα με ντεκορ γλασο λευκης σοκολατας και πολυχρωμη τρουφα.. παλι καλα θα πλυνει ο ανδρας μου τα τεντζερεδια..

τοσο χαλια εεε??? τι να πω?? κουραγιο.. λογικα σημερα θα ειναι ενα ηρεμο βραδυ.. θα χει κατακουραστει..

Αχ, ρε κοριτσακι... μακαρι να μην εχετε τα ιδια..

Ολη μερα πως τη βγαζεις;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

τοσο χαλια εεε??? τι να πω?? κουραγιο.. λογικα σημερα θα ειναι ενα ηρεμο βραδυ.. θα χει κατακουραστει..

απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι

Αχ, ρε κοριτσακι... μακαρι να μην εχετε τα ιδια..

Ολη μερα πως τη βγαζεις;;;

βλεπω αυτην την φατσουλα και περνω δυναμη δεν το κανει και αυτος επιτηδες το προβλημα ειναι που θελει αγκαλια και τα χεριαμου ειναι τωρα παραλτσ

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Ρε Αρετη, αν ειναι δυνατον!!! Ωρες ωρες απορω μα τι αντοχες εχουν αυτα τα μικρα πλασματακια!!!! :lol::lol::lol:

Σημερα δοκιμασα να βαλω το μωρο στο ring sling και δεν του αρεσε καθολου.. ¨η δεν τον εβαλα σωστα ή οντως ξενερωσε τη ζωη του.. Και χτες που τον εβαλα σε εναν συμβατο μαρσιππο παλι με εδιωχνε μακρυα του... :(

:confused::confused:

Δεν ξερω.. θα ξαναδοκιμασω, μη βγαλω και βιαστικα συμπερασματα..

Κι επισης, δεν ξερω αν εχει σχεση που εκοψα το αγελαδινο, δεν μου εκανε εμετο απο τοτε.. Για να δουμε... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Δεν εχεις κανεναν να το κρατησει μια ωριτσα?

Κι εγω δε μπορω να κοιμηθω αν δε κοιμαται.Δλδ αν την εχει ο αντρας μου και γκρινιαζει δε κοιμαμαι...

Ελπιζω να μην εχετε τα ιδια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αχ κι εμενα πονανε τα χερακια μου.Ουτε στο πληκτρολογιο δε μπορω να τα κρατησω.Γραφω με διαλειμματα

Ντινα να ξαναδοκιμασεις.Μπορει να μη βολευτει ποτε αλλα μπορει απλα να θελειι λιγο χρονο .

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μου ξυονησε κλαιγοντας

Αυτο σημαινει οτι καπου ποναει?

Συνηθως δε ξυπναει ετσι...ανοιγει λιγο λιγο ματακια και σκαει κανενα χαμογελο και μετα γκρινιαζει..:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Οταν ξυπναει κλαιγοντας ή ακομη και να εχει κλειστα ματακια, υποθετω οτι ποναει απο τους κολικους διοτι μετα απο λιγο σταματαει και ηρεμει..

Διαφημίσεις

Δεν εχεις κανεναν να το κρατησει μια ωριτσα?

Κι εγω δε μπορω να κοιμηθω αν δε κοιμαται.Δλδ αν την εχει ο αντρας μου και γκρινιαζει δε κοιμαμαι...

Ελπιζω να μην εχετε τα ιδια..

εχω την κουνιαδα μου που μενει απο κατω απο εμας αλλα δουλευει,και ο αντρας μου αυτες τις μερες ειναι ολη μερα στο μαγαζι αντε απο αυριο το μεσημερι μεχρι την τριτη θα τον εχω και αυτον.

Ρε Αρετη, αν ειναι δυνατον!!! Ωρες ωρες απορω μα τι αντοχες εχουν αυτα τα μικρα πλασματακια!!!! :lol::lol::lol:

Σημερα δοκιμασα να βαλω το μωρο στο ring sling και δεν του αρεσε καθολου.. ¨η δεν τον εβαλα σωστα ή οντως ξενερωσε τη ζωη του.. Και χτες που τον εβαλα σε εναν συμβατο μαρσιππο παλι με εδιωχνε μακρυα του... :(

:confused::confused:

Δεν ξερω.. θα ξαναδοκιμασω, μη βγαλω και βιαστικα συμπερασματα..

Κι επισης, δεν ξερω αν εχει σχεση που εκοψα το αγελαδινο, δεν μου εκανε εμετο απο τοτε.. Για να δουμε... :rolleyes:

εχουν υπερφυσικες δυναμεις:P:D:D

δοκιμασε λιγη ωρα καθε μερα, θα το συνηθηση ετσι του εκανα εγω με το ριλαξ και τωρα καθετε ωρες;)

μπραβο που δεν ηταν κατι με την τομη σου

χτες εψαχνα και εγω την δικη μου να δω γιατι ειχα κατι τραβηγματα

αλλα ουτε καν φαινετε.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

ε

εχουν υπερφυσικες δυναμεις:P:D:D

δοκιμασε λιγη ωρα καθε μερα, θα το συνηθηση ετσι του εκανα εγω με το ριλαξ και τωρα καθετε ωρες;)

μπραβο που δεν ηταν κατι με την τομη σου

χτες εψαχνα και εγω την δικη μου να δω γιατι ειχα κατι τραβηγματα

αλλα ουτε καν φαινετε.

Το ρηλαξ κανει και για νεογεννητα? Εγω ακομη δεν τον εχω βαλει...

Να σου πω, Αρετη, τρομοκρατηθηκα οταν ειδα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την τομη.. ευτυχως τελος καλο ολα καλα...

τοσο πολυ κρατησε ο αφαλος καλε??? εμενα και στα δυο παιδια επεσε την 5η μερα?!!!!!!!!

μπραβο που δεν ηταν τιποτε με την τομη σου!!

εδω στη Αθηνα μονο κρυο και σπαστικη βροχη εχει..αμαν πια..δεν θα χιονισει ποτε ξανα???

Ασε, σπασαμε ρεκορ νομιζω.. Τωρα τι περιποηση τον κανετε τον αφαλο? Η παιδιατρος μου ειπε περα απο το καθαρισμα προσεκτικα και καλα γυρω γυρω, να βαζω μια γαζουλα με οινοπνευμα και να τη σφηνωνω μεσα απο το παμπερ και να την αλλαζω σε καθε αλλαγη πανας.. εσεις το κανετε?

Εδω σε εμας σταματησε και η βροχη, αλλα γυρω γυρω το εχει πασπαλισει το χιονακι στις κοντινες κορφες , καλα και στα πιο ορεινα εχει πολυ χιονι...

Αντε να ερθει και σε εμας στα πεδινα...

720246fj3z23xtkq.gif

εμεις για τον αφαλο σε καθε αλλαγη πανας ταμποναριστα λιγο βαμβακι εμποτισμενο με οινοπνευμα και μια σκονη αντισηπτικη μερικες φορες στην ημερα, τιποτε αλλο και για κανα δυο βδομαδες το πολυ..

ε ρε γλεντια τα μικρα.. και μενα τωρα κοιμηθηκε καπως..ελπιζω τη νυχτα να ναι ηρεμος, για τη κορη μου δεν ξερω γιατι οταν φτιαξαμε τα κουλουρακια και τα περασαμε γλασο ετρωγε την τρουφα και την κοβω να παθαινει υπερδιεγερση τη νυχτα.. τρελλα γλεντια!

εγω τον εχω στο καρεκλακι φαγητου που χει και θεση ριλαξ, εχει μεγαλωσει και αρκετα στο σωμα του (ειναι ακριβως οπως η κορη 4 μηνων) και ετσι ειναι ανετος αλλα τον ειχα απο την 3η εβδομαδα περιπου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...