Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου..

Πηγαμε το πρωι στο νοσοκομειο.. ευτυχως ηταν ενα επιφανειακο ραμματακι και θα βαζω μονο Betadin.. ουτε αντιβιωση ουτε τιποτε.. γιουπι... :D:D

Ρε παιδια, τί κρυο ειναι αυτο εξω!!! Επαθα σοκ! Δεν κουμπωνε και το παλτο μου..:( Ξεπαγιασα...

Δεν το συζητω οτι ειχα απιστευτο αγχος που θα αφηνα το παιδι σπιτι.. μακρια μου!!! Ευτυχως τελειωσαμε αμεσως στο νοσοκομειο, και η ωρα που λειπαμε ηταν στο δρομο, ειχε κινηση πολλη..

Καλα, χτες, ειχα την πρωτη μου επαφη με το θηλαστρο.. :lol::lol::lol: Δεν ηξερα οτι βγαινει σταγονα σταγονα.. Ειναι πολυ μεγαλο βασανο παντως... Αν δεν κανω λαθος η Αρτεμη το αντλει ε ? Κοριτσι μου, χιλια μπραβο, θελει πολλη δυναμη και υπομονη...

καλημερα σε ολες!

Ντινα χαιρομα. που πηγαν ολα καλα και ευτυχως δεν πηρες αντιβιωση. αυτο με το θηλαστρο δε περιγραφεται και το κανω καθε 3ωρο!! τα ξημερωματα δε κουτουλαω:tongue:!

Δε θυμαμαι πια ρωτησε αλλα για να εχει κλιση το στρωματακι βαζω απο κατω μια πετσετα μεγαλη διπλωμενη.

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ο ποπουλης πανω και ας πουμε"κρεμονται" τα ποδαρακια?

Το μαξιλαρι που τη βαζω ειναι πολυ μαλακο κ τα ποδαρακια δεν κρεμονται, κανει ολο της το σωμα μια κλιση... Μωρε να μπορουσα να σου δειξω,,,:rolleyes::rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα!

Εμεις καναμε πατεντα στην καλαθουνα για να εχει κλιση, με ενα κουτι που το στηριξαμε απο κατω στη βαση της καλαθουνας στη μια πλευρα. ετσι σηκωνεται ολο μαζι το κρεβατι κ εχει κλιση. Μετα στο κρεβατι βλεπουμε, μαλλον θα αργησει αυτη η μερα!

Πολλη γκρινια ο μπεμπης, χτες για να κοιμηθει μας πεθανε! Αφου στο τελος εξαντληθηκα κ τον παρεδωσα στον μπαμπα του να τον κοιμησει! Μη νομιζετε, αμα εχεις εκνευρισμο το καταλαβαινουν κ γινεται χειροτερα το πραγμα..!

i0967wbvenhz372s.png

Το μαξιλαρι που τη βαζω ειναι πολυ μαλακο κ τα ποδαρακια δεν κρεμονται, κανει ολο της το σωμα μια κλιση... Μωρε να μπορουσα να σου δειξω,,,:rolleyes::rolleyes:

εγω το ιδιο κανω

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εμεις καναμε πατεντα στην καλαθουνα για να εχει κλιση, με ενα κουτι που το στηριξαμε απο κατω στη βαση της καλαθουνας στη μια πλευρα. ετσι σηκωνεται ολο μαζι το κρεβατι κ εχει κλιση. Μετα στο κρεβατι βλεπουμε, μαλλον θα αργησει αυτη η μερα!

Πολλη γκρινια ο μπεμπης, χτες για να κοιμηθει μας πεθανε! Αφου στο τελος εξαντληθηκα κ τον παρεδωσα στον μπαμπα του να τον κοιμησει! Μη νομιζετε, αμα εχεις εκνευρισμο το καταλαβαινουν κ γινεται χειροτερα το πραγμα..!

ετσι συμβαινει συνηθως και οταν εχουμε δουλειες να κανουμε ξεσαλωνουν επισης...σε ησυχια δεν καθονται..

περι θηλαστρου οντως αυτο το ανα 3ωρο ειναι τρομερα κουραστικο. Το κανα τις τρεις μερες με τον ικτερο και τα παιξα..

Οντως καταλαβαινουν τον εκνευρισμο.Κι εγω οταν τα παιζω την παραδιδω στον αντρα μου , αν ειναι εδω και λεω παρτη δεν αντεχω αλλο!

Το προβλημα ειναι οτι αν ειναι θεμα κουρασης κοιμαται μονο στο στηθος η στο μαρσιπο.Αν ειναι πολυ εκνευρισμενη ουτε μαρσιπο θελει. Αγκαλια δε το συζηταμε, χτυπιεται.

Τι μωρο εκανα που δεν ηρεμει αγκαλια? Δε μας εμπιστευεται? Ωρες ωρες αυτο σκεφτομαι..οτι δε μας εχει εμπιστευτει ακομα...

Μηπως εχει καποια αλλη ενοχληση...ουφ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

κοριτσαρες με τα μωρακια σας τι κανετε?

εμεις εξαντλησαμε τα ορια μας...

απο χτες το βραδυ τις 12 ο μικρος κοιμηθηκε στις 3 το μεσημερη(με ενα μισαωρο υπνο στις 7) ειχε κατι κοψιματακια και τα ειδα ολα θελει αγκαλια για να κοιμηθη ξηπνησε τα λεμε.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις ειμασταν 2 ωρες αγκαλια (αεροπλανακι, μπρουμυτοπλαγια στους βραχιονες μου) και βολτα περα δωθε για να κοιμηθει λιγακι.Δοκιμασα να τη βαλω και καλαθι, ετσι για την πλακα και φυσικα ξυπνησε. Την ξαναβουτηξα στην ιδια σταση και ευτυχως ξανακοιμηθηκε. Μη φανταστειτε κανενα βαθυ υπνο. Καθε 10-15 λεπτα ξυπναει να τσεκαρει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

κοριτσαρες με τα μωρακια σας τι κανετε?

εμεις εξαντλησαμε τα ορια μας...

απο χτες το βραδυ τις 12 ο μικρος κοιμηθηκε στις 3 το μεσημερη(με ενα μισαωρο υπνο στις 7) ειχε κατι κοψιματακια και τα ειδα ολα θελει αγκαλια για να κοιμηθη ξηπνησε τα λεμε.

δλδ ολο το βραδυ ξυπνιοι και κλαιγατε????

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καθε 10-15 λεπτα ξυπναει να τσεκαρει...

να τσεκαρει;;;;;; χαχαχαχα!!

αχ, ρε καραμελιτσα, τι ωραια που τα γραφεις... το χιουμορ παραμενει..!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

εμενα παντως επειδη κοιμηθηκε πολλες ωρες απο χθες σημερα ο μικρος ειναι τσιτα και εχει και εκνευρισμο.. ποιος ξερει? ειναι η μερα του..

Κι εμεις στον κενο χρονο παντα βαζουμε μια γκρινια για να περναει η ωρα...ουφ...ελαχιστα καθεται φρονιμη.Ακομα δεν εχουμε ξεπερασειτο 20 λεπτο στο ρηλαξ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

να τσεκαρει;;;;;; χαχαχαχα!!

αχ, ρε καραμελιτσα, τι ωραια που τα γραφεις... το χιουμορ παραμενει..!!

Ναι ...να τσεκαρει μη τυχον και την αφησα και δε το καταλαβε...:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...