Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ποση κλιση εχετε δωσει στο στρωματακι?χμμμ...πως θα μου το απαντησετε ομως αυτο? σε μοιρες?χχαχα!Ας πουμε τι διαφορα σε δαχτυλα εχει υπερυψωση το κεφαλακι απ τα ποδια...:rolleyes:

Καπου ειχα διαβασει οτι η κλιση πρεπει να ειναι των 30 μοιρων αν δεν κανω λαθος..

Τωρα για το δικο μου δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.. σκεψου εβαλα κατω απο το στρωματακι της καλαθουνας μια μεγαλη πετσετα..

Οταν θα τον βαλω στην κουνια την κανονικη πως να κανω την κλιση?????? :confused: Δεδομενου οτι και το στρωμα εκει ειναι κανονικο οχι σαν της καλαθουνας .. :confused:

Μακαρι να μην ξυπνησει Καραμελακι..

Δε μου λες.. Δεν ξερω αν πιστευεις στο ματι..:rolleyes: Εχεις δοκιμασει να το ξεματιασετε το κοριτσακι σου?? :rolleyes: Ποιος ξερει καμια φορα.. :rolleyes::rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

124607-image001.jpg

Καλημερα φιλες μου...

Τι κανετε; πως ηταν το βραδυ σας;;

Εμας ηταν ησυχο, αν κ ειχε λιγη γκρινια πριν κοιμηθει αλλα ενταξει..

Ντινα πως πηγε στο νοσοκομειο;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καπου ειχα διαβασει οτι η κλιση πρεπει να ειναι των 30 μοιρων αν δεν κανω λαθος..

Τωρα για το δικο μου δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.. σκεψου εβαλα κατω απο το στρωματακι της καλαθουνας μια μεγαλη πετσετα..

Οταν θα τον βαλω στην κουνια την κανονικη πως να κανω την κλιση?????? :confused: Δεδομενου οτι και το στρωμα εκει ειναι κανονικο οχι σαν της καλαθουνας .. :confused:

Μακαρι να μην ξυπνησει Καραμελακι..

Δε μου λες.. Δεν ξερω αν πιστευεις στο ματι..:rolleyes: Εχεις δοκιμασει να το ξεματιασετε το κοριτσακι σου?? :rolleyes: Ποιος ξερει καμια φορα.. :rolleyes::rolleyes:

εγω δεν απορριπτω το ματι αλλα δεν πιστευω πχ στο ..τηλεξεματιασμα.. παρε τη γιαγια να με ξεματιασει κλπ

για τα μωρα πως ειναι δυνατον να ματιαζονται αφου δεν ειναι βαπτισμενα???? χαζη απορια μαλλον

dina οντως ποτε θα πας για τη τομη???

εγω στη κουνια εβαζα ενα πολυ μαλακο μαξιλαρι και την εβαζα να ξαπλωνει κεφαλι και κορμο πανω του και ετσι ειχε κλιση

εγω στη κουνια εβαζα ενα πολυ μαλακο μαξιλαρι και την εβαζα να ξαπλωνει κεφαλι και κορμο πανω του και ετσι ειχε κλιση

Α! αυτο κανω κ γω οταν βλεπω οτι δεν κοιμαται ευκολα, ετσι ριχνει κατι 3ωρα!!!!

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

κοριτσια ειναι ψεματα, πηρα στο αλεξανδρας!:-(

δεν εχω να πω κατι! :-( αισχος!

Διαφημίσεις

μαλλον βολευονται μια χαρα.. και αν ειναι και δικα μας μαξιλαρια εχουν και την αισθηση μας..

κοριτσια ειναι ψεματα, πηρα στο αλεξανδρας!:-(

δεν εχω να πω κατι! :-( αισχος!

μαλιστα.. γιατι να μην ειναι ψεμματα αλλωστε.. ειναι η περιοδος της καταχρησης του φιλοτιμου.. αλλα εμεις ειμαστε πιστοι και σε οτι μπορουμε θα δωσουμε..

να σαι καλα για την ενημερωση

Γεια σας κοριτσακια μου..

Πηγαμε το πρωι στο νοσοκομειο.. ευτυχως ηταν ενα επιφανειακο ραμματακι και θα βαζω μονο Betadin.. ουτε αντιβιωση ουτε τιποτε.. γιουπι... :D:D

Ρε παιδια, τί κρυο ειναι αυτο εξω!!! Επαθα σοκ! Δεν κουμπωνε και το παλτο μου..:( Ξεπαγιασα...

Δεν το συζητω οτι ειχα απιστευτο αγχος που θα αφηνα το παιδι σπιτι.. μακρια μου!!! Ευτυχως τελειωσαμε αμεσως στο νοσοκομειο, και η ωρα που λειπαμε ηταν στο δρομο, ειχε κινηση πολλη..

Καλα, χτες, ειχα την πρωτη μου επαφη με το θηλαστρο.. :lol::lol::lol: Δεν ηξερα οτι βγαινει σταγονα σταγονα.. Ειναι πολυ μεγαλο βασανο παντως... Αν δεν κανω λαθος η Αρτεμη το αντλει ε ? Κοριτσι μου, χιλια μπραβο, θελει πολλη δυναμη και υπομονη...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Εχω ενα μαξιλαρακι που ειναι φλατ και παχος 2 δαχτυλα και λιγοτερο και το εχω βαλει απο κατω για την κλιση. Μεχρι τον ποπουλη δλδ να ακουμπαει δτο μαξιλαρι? Κεφαλι μεχρι εκει πουξεκιναει ο ποπος? Δεν πειραζει αυτο την σπονδυλικη στηλη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Ντινα μου!!!!

Καλα εκανες και πηγες αμεσως, ποιος ξερει τι θα γινοταν αν το αμελουσες... μια χαρα παντως!!!!!!!!

Επεσε κ ο αφαλος;;; αργησε ε; εγω συνεχιζω ακομα κ βαζω οινοπνευμα με βαμβακακι πρωι κ βραδυ...

Εχω ενα μαξιλαρακι που ειναι φλατ και παχος 2 δαχτυλα και λιγοτερο και το εχω βαλει απο κατω για την κλιση. Μεχρι τον ποπουλη δλδ να ακουμπαει δτο μαξιλαρι? Κεφαλι μεχρι εκει πουξεκιναει ο ποπος? Δεν πειραζει αυτο την σπονδυλικη στηλη?

Εγω τη βαζω ετσι οπως περιγραφεις.. και ο ποπος επανω..ελπιζω να μην ειναι κακη σταση γιατι βολευεται πολυ!

Οταν ερθει ο γιατρος θα του δειξω για να'μαι σιγουρη, μην κανουμε κ καμια ζημια..:confused:

Ναι ντινα ειναι βασανιστικο να βλεπεις σταγονα σταγονα και να λες ποτε θα γεμισει αυτο το πραγμα.

Την ειχαν ξεματιασει 2-3 φορες η μαμα και η πεθερα οσο ηταν εδω και λεγανε οτι ειχε πολυ ματι. Αλλα εδω δενεχω κανεναν να μου το κανει. Μονο τηλεξεματιασμα!

Εμεις το βραδυ γκρινιαζαμε μεασ στον υπνο μας γιατι μας βασανιζε ο λαιμος οι μτξες και τα φλεματα και νομιζα συνεχεια οτι ξυπνουσε αφου ψιλοεκλαιγε αλλα ευτυχως ξανακοιμοταν και ξυπνησε στις 6. Φυσικα αφου εφαγε και κοιμηθηκε μετα απο μισμιση ωρα και την εβαλα καλαθι ξυπνησε σε ενα λεπτο και την πηρα στο κρεβατι γιατι δε την παλευα. Και χαζοχουχζουρεψαμε 2 ωρες ακομα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εγω τη βαζω ετσι οπως περιγραφεις.. και ο ποπος επανω..ελπιζω να μην ειναι κακη σταση γιατι βολευεται πολυ!

Οταν ερθει ο γιατρος θα του δειξω για να'μαι σιγουρη, μην κανουμε κ καμια ζημια..:confused:

Και ο ποπουλης πανω και ας πουμε"κρεμονται" τα ποδαρακια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Α!!! Σημερα μας επεσε και ο αφαλουλης!!! Nαιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

139001e328y008hp.gif

τοσο πολυ κρατησε ο αφαλος καλε??? εμενα και στα δυο παιδια επεσε την 5η μερα?!!!!!!!!

μπραβο που δεν ηταν τιποτε με την τομη σου!!

εδω στη Αθηνα μονο κρυο και σπαστικη βροχη εχει..αμαν πια..δεν θα χιονισει ποτε ξανα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...