Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

YOTOU

Ευχαριστουμε για την παραθεση, θα κανουμε ολοι οτι μπορουμε..

αν και εγω εχω για αυτες τις ηλικιες καλοκαιρινα κοριτσιστικα ρουχα θα δω τι αλλο μπορω να στειλω..

caramello εγω δεν εχω βγαλει ποτε απο το λαιμο φλεγματα απο το παιδι μου.. λιγο επικινδυνο το κοβω χωρις να ξερω βεβαια η συσκευη σου τι κανει καθως εγω χρησιμοποιω otrisalin

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω απο χτες προσπαθω να κατσω στον υπολογιστη κ δε προλαβαινω!

Ελειπε ο συζυγος ολη μερα κ δεν εκατσα στιγμη! Το χειροτερο ειναι οτι οταν κοιμαται, κοιμαται συνηθως πανω μου, οποτε κ παλι δε μπορω να κανω πολλα πραγματα... Εχετε συμβουλες για το θεμα? Εχω μαρσιπο αλλα ειναι σκληρος (baby bjorn) δεν ειναι για υπνο. Να παρω ενα sling?? τι λετε? αξιζει?

Κι εμεις απ'οτι διαβαζω εχουμε σχεδον ολα τα συμπτωματα ΓΟΠ! Απλα οχι σε μεγαλο βαθμο ευτυχως, αν κ σημερα ολο τα βγαζει κ ολο πειναει, κ παλι απο την αρχη!:confused:

Εμεις εχουμε κανει την καλαθουλα να εχει κλιση εδω κ αρκετο καιρο κ νομιζω δουλευει λιιιγο... αν κ τωρα δεν κοιμαται εκει τα βραδια. Μας εδωσαν ενα κρεβατακι που μπαινει πανω στο δικο μας κρεβατι κ μας εχει βολεψει. Ειναι κ μαζι μου, αλλα δεν εχω το αγχος να μην υπερθερμανθει η να τον πλακωσω...

Otrisalin του κανω σχεδον καθε μερα κ παντα βγαζει λιγες μυξουλες κ γαλατα... ναι, καποιες φορες τα βγαζει κ απο τα ρουθουνια ο καημενος.

i0967wbvenhz372s.png

http://www.amazon.co.uk/Bιbι-Confort-30307900-Baby-Aspirator/dp/B003XMWI5C

Aυτο ειναι προσπερ μου..Εχει μαλακες ακρες σιλικονης και δε θα την πληγωσει.Ακουω αυτο το πραγμα στο λαιμακι της και τη βλεπω να βασανιζεται και τρελαινομαι.Ακομα και οταν τρωει γκρινιαζει και σταματαει με νευρα.

Διαβαζω και οτι η γοπ μπορει να ειναι και αλλεργικη αντιδραση σε κατι που τρωω αλλα τι αλλο να κοψω πια??? Ολα υποπτα ειναι!!

Ντινα οταν βγαινει απο το στηθος τεντωνει πανω τα χερακια της και τεντωνει το κορμακι της και κανει το τοξο που λες..Απ αυτο ειναι? Εγω νομιζα οτι το κανει επειδη την πιανω να τη σηκωσω για ρεψιμο.

Δεν αντεχω αλλο..πολυ γκρινια..ουτε στο μαρσιπο δεν ησυχασε σημερα..Την εχω βαλει στο στηθος και δε μετραω καν χρονο γιατι δεν αντεχω αλλο κλαμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπερα κοριτσια! Και μενα ο μικρος τις κανει τις γουλιτσες του. εμετο μεχρι στιγμης εχει κανει 3 φορες. εβαλα και εγω κλιση και στη καλαθουνα και στο λικνο και νομιζω οτι εχει βοηθησει. υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανουμε?

καλε τι ειναι αυτοι οι κουβαδες? εφιαλτης!!!

εμενα με τον υπνο πανω κατω τα ιδια, μερικες φορες κοιμαται και 4ωρα ποτε ομως παραπανω!

dbLDp2.png

Καρεμελιτσα με το σιδερο κ γω ετσι ειμαι.. Εχω στησει απο το πρωι τη σιδερωστρα κ ολο βαζω κ βγαζω απο τη πριζα το σιδερο...:mad::mad:

Κοιμαται κ με το που θα τη βαλω στο καλαθακι ξυπναει.

Ειναι κ ανησυχη σημερα..:rolleyes:

Εμετο δε μου εχει κανει.. μονο 2-3 φορες καποιες μικρες γουλιτσες...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/Bιbι-Confort-30307900-Baby-Aspirator/dp/B003XMWI5C

Ντινα οταν βγαινει απο το στηθος τεντωνει πανω τα χερακια της και τεντωνει το κορμακι της και κανει το τοξο που λες..Απ αυτο ειναι? Εγω νομιζα οτι το κανει επειδη την πιανω να τη σηκωσω για ρεψιμο.

Συμφωνα με αυτα που διαβασα απο αυτο ειναι.. Υπομονη, Καραμελιτσα, αυτα ειναι περαστικα.. Εγω στην αρχη νομιζα οτι ειχε τετοια σταση σωματος επειδη ειναι ακομη μικρουλι.. αλλα τεσπα..

Η τομη μου εχει διαρροη.. κατι σταζει.. οχι αιμα.. κατι.. μαλλον απο τις κλωτσιτσες λογω των πονων του.. Πηρα τη γιατρο, θα παω αυριο το πρωι νοσοκομειο.. Πολυ φοβαμαι οτι θα μου δωσει αντιβιωση ρε γαμωτο, αμαν εκανα να τελειωσω την προηγουμενη... ουφ.. Ας ελπισουμε να μην μου δωσει τιποτα και να ειναι ευκολα θεραπευσιμο..

Απο την αλλη, το θετικο ειναι οτι σημερα μου ηρθε το θηλαστρο.. Τουλαχιστον θα αφησω γαλατακι πισω, ποιος ξερει ποση ωρα θα κανω στο νοσοκομειο... Να'χει να τρωει το μωρακι μου..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Γεια σου Ντινα!!!

τι επαθε η τομη σου;;; μακαρι να μη χρειαστει να παρεις αντιβιωση..

Ποτε παρήγγειλες το θηλαστρο; απο αμαζον; ποσο πηγε το μαλλι; το swing πηρες;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

caramello ειναι ολοκληρο ματσουκι απο οτι βλεπω αλλα για τον λαιμο δεν ξερω αν κανει και τι κανει.. παντως εγω θα χα την ανασφαλεια μου μεχρι να παρω το κολαι..

dina μαλλον πυον ειναι.. παρομοια επαθε μια φιλη με καισαρικη αλλα δεν θυμαμαι αν πηρε αντιβιωση.. αν και λογικο το βρισκω

εμεις πηγαμε στη δερματολογο, πολυ φιλικη, συμπαθης και καθησυχαστικη.. εδειχνε να χει αντιμετωπισει πολλες ομοιες περιπτωσεις.. θα κανουμε για το τυπικο τον υπερηχο εγκεφαλου και απλα θα περιμενουμε και οπως εξελιχθει αναλογα θα δουμε αν θα κανουμε κατι

Διαφημίσεις

Καρεμελιτσα με το σιδερο κ γω ετσι ειμαι.. Εχω στησει απο το πρωι τη σιδερωστρα κ ολο βαζω κ βγαζω απο τη πριζα το σιδερο...:mad::mad:

Κοιμαται κ με το που θα τη βαλω στο καλαθακι ξυπναει.

Ειναι κ ανησυχη σημερα..:rolleyes:

Εμετο δε μου εχει κανει.. μονο 2-3 φορες καποιες μικρες γουλιτσες...

Xαχα! Το ιδιο σκηνικο κι εσεις?Τι ωραιαααααα!!!

Εγω καταφερα και σιδερωσα στις 5 που την κρατησε ο αντρας μου. Ολα πανικοβλητη τα κανω γιατι κλαιει! Θα μου ρθει τιποτα εμενα τελικα κι αυτη μια χαρουλα θα ειναι! Παλι εχω πονοκεφαλο...

Και μετα παλι πολυ γκρινια.Την ειχα μιαμιση ωρα στο στηθος γιατι τα παιξα δεν αντεχα αλλη γκρινια.Και σαν ανταλλαγμα δεκα λεπτα χαρουλες στο ρηλαξ και παλι γκρινια....Και μετα το μπανιο οτι και να κανω, ζεστη πετσετα, φουρνος δωματιο απο ζεστη, παλι κλαιει σα να τη δερνω,...Ξινο της βγαινει...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Προσπερ μου, δεν ειναι τοσο γκουμουτσα κι εγω φοβαμαι αλλα δε προκειται να της το βαλω σε βαθος.Εκει πισω απ τη γλωσσιτσα αν πιασει τπτ καλως.Ουφ δε ξερω...

Ντινα περαστικα στην τομη σου...Α στο καλο ηταν αναγκη κι αυτο τωρα??:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γεια σου Ντινα!!!

τι επαθε η τομη σου;;; μακαρι να μη χρειαστει να παρεις αντιβιωση..

Ποτε παρήγγειλες το θηλαστρο; απο αμαζον; ποσο πηγε το μαλλι; το swing πηρες;;

Πηρα το swing απο το apotheka http://www.apotheka.gr/el/products/telasmos_1/medela_swing_elektriko_telastro

Προσπερ μου, δεν ειναι τοσο γκουμουτσα κι εγω φοβαμαι αλλα δε προκειται να της το βαλω σε βαθος.Εκει πισω απ τη γλωσσιτσα αν πιασει τπτ καλως.Ουφ δε ξερω...

Ντινα περαστικα στην τομη σου...Α στο καλο ηταν αναγκη κι αυτο τωρα??:-(

Ευχαριστω πολυ

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ποση κλιση εχετε δωσει στο στρωματακι?χμμμ...πως θα μου το απαντησετε ομως αυτο? σε μοιρες?χχαχα!Ας πουμε τι διαφορα σε δαχτυλα εχει υπερυψωση το κεφαλακι απ τα ποδια...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Παναγιτσα μου μη ξαναξυπνησει! Τα εχω φτυσειιι!!! Την κοιμιζω απο τις 8μιση σχεδον..2μιση ωρες...την εβαλα μια και αρχισε τα χρχρ και ξυπνησε...Το κεφαλι μουυυ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...