Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Σας εχει δωσει κατι ο γιατρος ντινα? Ενα σιροπακι?Εμας τπτ...:-(

Πνιγεται μαζευει φλεματα δυσκολευεται να αναπνευσει κλπ?

Σε ποιο καφε λενε για τη Γοπ? Ειμαι κομματια με πονοκεφαλο και δε βλεπω μπροστα μου.Δε το βρισκω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Snowflake το στρωματακι το εχω σηκωσει ηδη απ την πρωτη μερα...Δε νομιζω οτι μπορω να το σηκωσω αλλο γιατι ηδη κανει τσουληθρα! Τη βρισκω παντα πιο χαμηλα απ οτι τη βαζω,,,,:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ουφ δε την παλευω...τη βαζω να ρευτει,την παιρνει ο υπνος και μετα απο λιγο ξυπναει και χτυπιεται...και ξανα βυζι...στην τριτη φορα αρχιζω και απελπιζομαι...στην τεταρτη βαζω τα κλαματα.....Ηδη παλευουμε μια ωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ΓΟΠ εχει το μεγαλυτερο ποσοστο των νεων βρεφων απλα ειναι διαφορετικη η κλιμακα που υπαγονται..

πολλοι γονεις αγχωνονται και περισσοτερο απο οτι πρεπει και τρεχουν για υπερηχους απο νωρις..

καπου εχω και εντυπη ερευνα για τη ΓΟΠ αλλα δεν θυμαμαι που την εχω..

στο parents υπαρχει ολοκληρο πολυσελιδο θεμα για την Γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση..

εμενα ειχε και η μικρη και ο μικρος.. δεν ανησυχω για την ωρα παροτι πληρει τα περισσοτερα απο αυτα που παρεθεσες dina.. οπως λεει και η παιδιατρος και μαλιστα το χω δει και με τον αδελφο μου και με την κορη μου.. κατα την εισαγωγη των στερεων τροφων υποχωρουν...

μη ξεχνατε οτι ειδικα το μητρικο γαλα ειναι και ελαφρυ αρα οι αναγωγες μπορει να ειναι και πιο εντονες φιανομενικα

χθες ο μπουλης κοιμηθηκε απο τις 22.00 μεχρι 3.00 σερι..ξυπνησα με το στηθος τσιτα.. και μετα στις 6.00 και τωρα ξυπναει (8.30)

μια χαρα τον κοβω..χαχα!

Καλημερα!

Πως ειστε σημερα;;

Εμεις εχτες κοιμηθηκαμε σχετικα νωρις (11:00) κ ξυπνησε κατα τις 3 αλλα μετα ειχε κεφια κ δεν κοιμοταν οποτε περασε μια ωρα ετσι...

Δημητρα ολα καλα να πανε με το μικρο σου κ να ησυχασετε.

snow πολυ γελασα με τα μωρακια ολα μαζεμενα που κανουν μπανιο.. Εγω παντως θα φοβομουν, ειδα οτι τα πιανουν απο το λαιμο:eek:

Ανδριανα καλες γιορτες αν δεν ξαναμπεις κ καλα να περασετε!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

καλημερα! ευχαριστουμε aristea!

βλακεια το θεωρω αυτο με το κουβα.. οπως και τη συνηθεια που εχουν στη Γερμανια να βγαζουν τα νηπια με γιλεκο τα οποια φερουν λουρακια σαν τα σκυλακια για να μην απομακρυνονται..

ελεος..

και οταν το κοροιδευα καποτε ο ανδρας μου ειπε οτι η συγχωρεμενη η μανα του επειδη ηταν μοδιστρα και δουλευε δυο δουλειες οταν ηθελε να κανει δουλεια με την ησυχια της του εβαζε σχοινακι στο ποδι για να μη ξεμακραινει..

φαντασου ποσο κ#@$$παιδο ηταν ο δικος μου..χαχα! γιατι κατα τ αλλα ολοι μιλανε για μια αγια γυναικα.. :lol::cool::cool:

Χαχαχαχα!! Αχ, βρε Προσπ.. Δεν υπηρχαν παιδικοι τοτε γι'αυτο.. πως λενε "πενια τεχνας κατεργαζεται.." ;)

Καλημερα και απο εμας..

Καραμελιτσα, δεν ειναι γνωματευση γιατρου.. τουλαχιστον δεν μου το ονοματισε.. αλλα , οκ, βγαζει ματι πια.. οποτε δε μου εδωσε τιποτα.. δεν ειναι σε εντονο βαθμο.. εναν εμετο τη μερα, μπορει και εναν στις δυο μερες, και ελαχιστες αναγωγες.. προσπαθω κι εγω να μην τον τιγκαρω στο γαλα, το καλο ειναι οτι τρωει απο λιγο και εχει συχνα γευματα, το οποιο ειναι καλο διοτι ενδεικνυνται τα μικρα γευματα σε τετοιες περιπτωσεις..

Αυτα βρηκα..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28814

http://www.familylife.gr/el/mwro-0-2/ygeia/37-astrooisofagikh-palindromhsh-sta-brefh-psyxraimia

Πιο πολυ με ανησυχει που κανει χρ χρ λες και κατι εχει σκαλωσει στο λαιμο του.. Ειναι και το σφιξιμο λογω κολικων ολο ζοριζεται η ψυχη μου..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

dina εμας τωρα τελειωσε με τους κολικους και σταματησε να σφιγγεται και ετσι σταματησε και να κανει συχνα χρ χρ και να γκρινιαζει συχνα..

αλλα ορο βαζω και θα βαζω ουτως η αλλως γιατι φλεγματακια παντα θα υπαρχουν.. επισης βοηθα και στο λοξυγγα να σταματα οταν αρνειται να θηλασει..

καλημεραααα!!!!

εμεις χτες ειχαμε ενα ησυχο βραδυ, κοιμηθηκαμε κατα τις 11,30 ξυπνησαμε στις 3 για φαγητο και μετα το πρωι στις 8

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοιμηθηκααααα!!!!!

προσπ θα δεις που ο μικρουλης σου ειναι μια χαρα και τσαμπα ανησυχεις

πολυ καλο αυτο που εκανε η πεθερα σου.....εβλεπε μπροστα....

Ντινα και εμας, μας ειπε ο παιδιατρος να κανουμε κλιση στο στρωμα

προληπτικα

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

3 φορες αναψα και εκλεισα το σιδερο...δε μ αφηνει.Ουτε κοιμαται ουτε καθεται ρηλαξ...τπτ...Με μαρσιπο δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα...Τρομαζει και με το φσσσ του ατμου. Εκτος οτι δε βλεπω τι σιδερωνω...Θα μεινει χωρις φορμακι.Ελεγα να το κανω μηπως το απογευμα την κρατησει ο αντρας μου και κοιμηθω λιγο, αλλα δε παιζει...Που να ειχα και μαγειρεμα. Εχω φαι απο χτες...Δε βγαινει ρε κοριτσια..:-( Τη νανουριζα μιση ωρα και μολις την εβαλα σε 5 ξυπνησε.Αν την εβαζα μπρουμυτα ισως κοιμοταν αλλα τρομαξα με αυτο που μας ειπε η παιδιατρος χτες και δε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Να ρωτησω κατι...Εχω παρει το aspirator,δε μπορω απο το πρωι να θυμηθω την ελληνικη λεξη ελεος και καπου ειδα οτι το χρησιμοποιουν και για το λαιμακι ανεπισημα να ρουφηξουν τα φλεματακια...Να το δοκιμασω?:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...