Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

χαζευα στο αμαζον...ρε τι γινετε εκει μεσα;;;;

Μπραβο ρε Αρετουλα στο μπεμπακο σου.... δε μου λες ειχε κ γκρινια που δεν ειχε κανει κακα;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καραμελιτσα εγω την κανω καθε απογευμα μπανιο, απλα για το κεφαλι δε χρησιμοποιω καθημερινα σαμπουαν γιατι εχω παρατηρησει οτι κανει σαν ξηροδερμια, ενω τωρα παει καλυτερα..

Μου εκλαιγε κ μενα μολις τελειωνε το μπανιο κ υπεθεσα οτι κρυωνε. Αυτο που κανω ειναι οσο ειμαστε ακομα στο μπανιο να τη σκουπιζω πρωτα καλα κ μετα να την πηγαινω στο δωματιο για ντυσιμο, οποτε ειναι στεγνη κ τωρα πια δεν κλαιει!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

αυτη τη κουλαμαρα την εχω δει χρονια πριν...ελεος δηλαδη..

εγω τον κανω καθε μερα μπανιο γιατι εχει αναγωγες και μυριζει γαλατιλα αλλα και για να συνηθισει μια ρουτινα σιγα σιγα

Διαφημίσεις

Καραμελιτσα εγω την κανω καθε απογευμα μπανιο, απλα για το κεφαλι δε χρησιμοποιω καθημερινα σαμπουαν γιατι εχω παρατηρησει οτι κανει σαν ξηροδερμια, ενω τωρα παει καλυτερα..

Μου εκλαιγε κ μενα μολις τελειωνε το μπανιο κ υπεθεσα οτι κρυωνε. Αυτο που κανω ειναι οσο ειμαστε ακομα στο μπανιο να τη σκουπιζω πρωτα καλα κ μετα να την πηγαινω στο δωματιο για ντυσιμο, οποτε ειναι στεγνη κ τωρα πια δεν κλαιει!!!

Εγω δε εχω χωρο στο μπανιο και δε βολευει οποτε πηγαινουμε το μπανακι στο δωματιο της που εχει παγκο, κανουμε εκει και μετα τη φερνω κουκουλωμενη στο δικο μας που εχω την αλλαξιερα.Απο αυριο μεθαυριο θα τα μεταφερουμε στο δωματιο της και αυτα.(αλλαξιερα-συρταριερα)Τα ειχα στο δωματιο μας, οσο ηταν η μαμα μου εδω και κοιμοταν στο δωματο της μικρης για να μη την ξυπναω το βραδυ που θα θελει αλλαγμα.Κι εγω υπεθεσα μηπως κρυωνει αλλα μου ξεκιναει γκρινια πριν βγει.Τις τελευταιες μερες αναβα το αιρκοντισιον στο δωματιο που την ντυνουμε και γινοταν φουρνος...Παλι κλαιει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καποια ειπε οτι βλεπει εφιαλτες το μωρο της?Η ντινα νομιζω! Οπως το περιγραφεις ΑΚΡΙΒΩΣ κανουμε κι εμεις.Λενε οτι βλεπουν την εμπειρια του τοκετου που ειναι ενα σοκ γι αυτα.Μπορει και να βλεπουν κατι που τα τρομαξε κατα τη διαρκεια της μερας. Ποιος ξερει. Κι εγω στεναχωριεμαι οταν κανει ετσι! Της μιλαω λιγο και ηρεμει.Τωρα κοιμηθηκε, αλλα τις τελευταιες μερες εχουμε υιοθετησει και ενα ξυπνημα πριν κοιμηθει κανονικα και περιμενω...

Σκεφτομαι...να ξαναδωσω στηθος η να τη νανουρισω στη σταση που της αρεσει..χμμμ...δεν εχει φαει και του σκασμου, θα μπορουσε να φαει λιγο ακομα...αλλα ποιο ειναι καλυτερο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

χαζευα στο αμαζον...ρε τι γινετε εκει μεσα;;;;

Μπραβο ρε Αρετουλα στο μπεμπακο σου.... δε μου λες ειχε κ γκρινια που δεν ειχε κανει κακα;

ειναι ησυχος, αποτι καταλαβα τις 3 τελευταιες μερες τα κανει μια φορα τη μερα αλλα καλη ποσοτητα....

καραμελο εμεις κανουμε καθε βραδυ το μπανιο μαςκαι μας αρεσει πολυ

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Τι κανετε μανουλιτες?

Εμεις τρωμε βραδυνο!

Καναμε μονες μπανακι τα καταφεραμε και τωρα να δουμε ποτε θα κοιμηθει και τι νυχτα θα εχουμε...ψυχραιμη ειμαι...απλα μου λειπει η μαμα μουυυυ! Συνηθισα τοσο πολυ...

Καναμε μπανακι τη μικρη μεσω σκαιπ για να της τραγουδαμε μαζι!

Αααχχχ...Γιατι μολις βγαινει απο το μπανιο ριχνει το κλαμα της ζωης της? Της αρεσει το μπανακι και την κανω μερικα λεπτακια παραπανω απο την αρχη που καναμε μονο ενα δυο λεπτα και εσκουζε.Τωρα καθεται λιγακι και δειχνει να της αρεσει αφου μερικες φορες σκαει και χαμογελακια, αλλα πρεπει μαλλον να τη βγαζω πριν αρχισει να γκρινιαζει μηπως κλαιει και εξω λιγοτερο...:rolleyes:

Εσεις πως τα πατε με το μπανακι? Κανετε καθε μερα?

Εμεις κανουμε καθε μερα, το απολαμβανει απιστευτα, καθεται πασας μεσα στο μπανακι! οταν ομως βγει φυσικα κλαιει, κρυωνουνε μωρε γιαυατο! καλο αυτο αουτο με το skype;)

dbLDp2.png

Σημερα ηταν μια κουραστικη μερα! Συν της αλλης χαλασε και ο θερμοσυφωνας!!! Αυτη τη φορα ομως θ απρολαβω να σας καληνυχτισω!

Καληνυχτα λοιπον και παμε να πιασουμε οσο υπνο μπορουμε!

Φιλακια!!!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω καθε μερα την κανω για τη ρουτινα.Γι αυτο πιεστηκα να τα καταφερω και μονη μου σημερα...Δε θα παθαινε τπτ να μη κανει. Αλλα πιστευω οτι το εχει συνδεσει ηδη με το βραδυνο υπνο. Αλλα πιστευω οτι και φουρνος να ειναι το δωματιο μολις βγουν εχει διαφορα θερμοκρασιας που τα ενοχλει. Κι εγω κρυωνω μολις βγω απο το μπανιο οσο ζεστο και να ειναι το σπιτι

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Κι εμεις καθε μερα κανουμε μπανακι κ μας αρεσει πολυ!

Παντως πολυ γκρινια τον εχει πιασει κ μας ταλαιπωρει λιγουλακι... τωρα κοιμηθηκε αλλα πολυ ελαφρια, τον βλεπω σε μιση ωρα να ξυπναει.

Prosperous κανε την ισοτιμια με τη λιρα, καπου 10 ευρω βγαινουν τα σακουλακια lansinoh, κ εχουν κ καλες κριτικες! Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν αν παρεις κ αλλα πραγματα του αμαζον που να κανουν 25 λιρες.

Τωρα τελευταια που ειμαι σπιτι ολη μερα, ενα σωρο λεφτα ξοδευω στο αμαζον... :rolleyes:

Τι ελεγα... ξυπνησε.... γκρρρρρρρρ

i0967wbvenhz372s.png

Κι εμεις καθε μερα κανουμε μπανιο.. Καραμελιτσα, ναι, εγω ελεγα για τους εφιαλτες...

Προσπ, για τις αναγωγες εκοψες κατι συγκεκριμενο? Κατι θυμαμαι για εσπεριδοειδη.. σωστα?

Εμενα συνεχιζει να ειναι ανησυχος... Θα κοψω το γαλα που επινα μπας και δω αλλαγη....

Παλι κλαιει.. τα λεμε μετα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Χμμ..

Μυρελομπεμπακι και Ντινομπεμπακι εχουν βραδυνο κλαμα!

Ντινα μου παντως εγω που εκοψα τα γαλακτοκομικα ειδα διαφορα. Μπορει να ηταν ομως και η ωρα του να γινει..Ποιος ξερει. Δοκιμασε το.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Τι ειδες δηλαδη? Εκοψες και τυρια κτλ? Δεν ειναι μονο τα αγελαδινα που πειραζουν?

Μεχρι στιγμης ειναι ησυχος, ποτε μας πηρε ο υπνος χαμπαρι δεν πηραμε, τωρα φαγαμε και κλασικα φυγανε οι πορδιτσες και λερωσαμε τις πανουλες... ΘΑ τον αλλαξω και εκπιζω να κοιμηθουμε το ιδιο ευκολα..

Φιλια..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...