Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εχω ενα ηλεκτρικο της nuk, ξεκινησα με ενα της κικο χειροκινητο αλλα πηρα ηλεκτρικο για πιο ευκολο... ειναι οντως πολυ πιο βολικο αλλα δυστυχως μου φαινεται οτι βγαζει πιο δυσκολα το γαλα κ με ποναει κ λιγο. θα συνεχισω με αυτο αλλα με επιφυλαξεις...!

:)

χειροτερο θηλαστρο δεν υπαρχει αν προκειται για συστηματικες αντλησεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχτες του εδωσα πιπιλα κ την επιασε κ ειδα οτι ηρεμει αμεσως.

Ειχα προσπαθησει να του δωσω κ πριν 2 βδομαδες αλλα δεν την ηθελε. Βεβαια φοβομουν μηπως κ εχουμε θεμα με το θηλασμο, μην μπερδεχει τις θηλες, αλλα μεχρι τωρα ολα καλα!

Η πιπιλα ειδα βοηθαει οταν φαει κ ειναι στη φαση που δε ξερει τι θελει, κ κανονικα καθεσαι με τις ωρες κ πιπιλιζει το στηθος χωρις νοημα. του την εδωσα, τη ρουφηξε 5 λεπτα κ κοιμηθηκε! :lol:

Ξερω οτι οι γνωμες αντικρουονται οσων αφορα τη χρηση πιπιλας, αλλα αποφασισα να του τη δινω μονο το βραδυ, για τη δικη μας ευκολια κ για την ηρεμια ολων!

i0967wbvenhz372s.png

Αχ παιδια με το χεσιμο ειμαστε για γελια κ για κλαματα! Περιμενει ποτε θα παω να τον αλλαξω κ τα κανει εξω απο την πανα!! Το εχετε ξανακουσει αυτο? Σε οσους το εχω πει μου ειπαν οτι ειμαστε περιπτωση! Κλαιω τις πετσετες! Μαλιστα μας εφεραν κατι laura ashley κ πολυ μου αρεσαν, μαλακες, ωραιες, πολυτελειας βρε παιδι μου.. ε, τις εχεσε κι αυτες! αφου οταν τα εκανε αρχισα να σφιγγομαι για να μη τσιριξω κ ο αντρας μου εσκασε στα γελια! χεχεχε :lol:

Εσας εχει αρχισει να επικοινωνει? Ο δικος μας νομιιιιιζω οτι σκαει χαμογελα που κ που! Περναει κ τη φαση που κοιταει τα φωτα με δεος!

Παντως πολυ χαζομαμα-μπαμπας βρε παιδι μου. τρελαινομαστε οτα κανει το παραμικρο! που να μεγαλωσει κι αλλο...:)

οταν τους βγαζουμε τις πανες νοιωθουν ολα τα μωρα πολυ καλυτερα, πιο ελευθερα και φερνουν τα ποδαρακια στην κοιλιτσα καλυτερα απο οτι με τη πανα συν οτι στο πλυσιμο το νερο τα ανακουφιζει απο τα "αναμα" της πανας συν οτι περνουν κολικους και εκτονωνουν ετσι πολλα αερια, συνεπως το φαινομενο χ#$$ το συμπαν στην φαση του αλλαγματος ειναι το πλεον αναμενομενο..

ειδικα εμεις εχουμε χ#$$ τον νιπτηρα πολλακις..

και εμας χαμογελαει, τωρα του γαργαλαω το στερνο με τη μυτη και ευχαριστιεται και κανει παροδικα μερικα αγκου

Εχτες του εδωσα πιπιλα κ την επιασε κ ειδα οτι ηρεμει αμεσως.

Ειχα προσπαθησει να του δωσω κ πριν 2 βδομαδες αλλα δεν την ηθελε. Βεβαια φοβομουν μηπως κ εχουμε θεμα με το θηλασμο, μην μπερδεχει τις θηλες, αλλα μεχρι τωρα ολα καλα!

Η πιπιλα ειδα βοηθαει οταν φαει κ ειναι στη φαση που δε ξερει τι θελει, κ κανονικα καθεσαι με τις ωρες κ πιπιλιζει το στηθος χωρις νοημα. του την εδωσα, τη ρουφηξε 5 λεπτα κ κοιμηθηκε! :lol:

Ξερω οτι οι γνωμες αντικρουονται οσων αφορα τη χρηση πιπιλας, αλλα αποφασισα να του τη δινω μονο το βραδυ, για τη δικη μας ευκολια κ για την ηρεμια ολων!

Κι εγω φλερταρω επικινδυνα με την ιδεα της πιπιλας.. μεχρι στιγμης αντιστεκομαι.. μακαρι να περασουν οι χαζοκολικοι να ησυχασουμε και εμεις εμεις και το σπορακι μας..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Αληθεια??? Γιατι το λες??????:-(:sad:

ειναι μιας φασης και συγκεκριμενης ταχυτητας, δεν προσεγγιζει καν το τροπο θηλασμου ενος μωρους οπως η κλαση του mini electric ή του swing και των νοσοκομειακων συνεπως για περιστασιακη χρηση ειναι οκ, για συστηματικες αντλησεις οπως για καποια που κανει αποκλειστικη αντληση η εργαζεται και πρεπει να αντλει καποιες φορες μεσα στο 24ωρο για συγκεκριμενες ποσοτητες ειναι ακαταλληλα και υποσκαπτουν τον θηλασμο..

οταν και αμα βρω χρονο θα προσπαθησω να βρω ενα παλαιοτερο θεμα σχετικα απο το parents να διαβασεις σχετικα..συν οτι μου το χε δωσει μια φιλη δανεικο και ειλικρινα δεν εχει καμια σχεση με τα προαναφερομενα.. μαλιστα το χω καπου στη ντουλαπα και καθεται

Κι εγω φλερταρω επικινδυνα με την ιδεα της πιπιλας.. μεχρι στιγμης αντιστεκομαι.. μακαρι να περασουν οι χαζοκολικοι να ησυχασουμε και εμεις εμεις και το σπορακι μας..

κανε υπομονη, τα πραγματα θα πανε καλυτερα.. και ο δικος μου μερα με τη μερα παει καλυτερα..

πιπιλα δεν παιρνει, πιπιλα δεν ζηταει και απλα προσεχω οταν θηλαζω σε περιπτωση που διαπιστωσω οτι παιζει με τη θηλη τον απομακρυνω.. η οταν κοψω οτι παει να κοιμηθει παλι του την παιρνω απο το στομα..

αλλο να συνηθισει να κοιμαται στην αγκαλια σου και αλλο με το στηθος στο στομα.. διοτι οταν θα χρειαστει να λειπεις την αγκαλια σου καποιος θα υποκαταστησει, το στηθος κανεις.. σκεψου λοιπον αναλογα τις μελλοντικες συνθηκες..

Καλημερα. σχετικα καλο βραδυ ειχαμε, απλα η διακοπη για φαγητο ηταν 2ωρη γιατι σφιγγοταν για κακα και δε μπορουσε και ελεγα δε θα ξανακοιμηθει...αλλα οκ..κοιμηθηκε αλλο ενα 2ωρο.Μετα την ειχα μαρσιπο για τη βολτα του σκυλου, κοιμηθηκε και ειπα να τη βαλω καλαθι και ξυπνησε. Ξαναφαγαμε αλλαξαμε, τα χε κανει παλι λιμπα και εκει που ειχε γλαρωσει τη σηκωνω στη σταση μπρουμυτα αεροπλανακι, κοιμηθηκε σε 5 και την εβαλα μπρουμυτα και κοντευει μισαωρο που κοιμαται!!

Μυρελα αυτο το κανει και σε εμας δεν εισαστε περιπτωση. Το εχω μαθει και της το κανω και επιτηδες. Οταν βλεπω οτι ζοριζεται τη βαζω να την αλλαξω. Την ωρα που περναω το βαμβακι απο την τρυπουλα και ανοιγει λιγο εκει γινεται η εκρηξη. Στην αλλαξιερα χρησιμοποιω τα υποσεντονα μιας χρησης κι ετσι δε χρειαζεται να λερωνω την πετσετα συνεχεια. Με εχει σωσει πολλες φορες.Το δυσκολο ειναι να σωσω τα φορμακια σε αυτη τη φαση αλλα βελτιονομαι. Βαζω χαρτομαντηλα μολις παει να τρεξει εξω και πολλες φορες το σωζω! Θελει ταχυτητα και να εισαι παντα ετοιμη για εκρηξη!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημερα. σχετικα καλο βραδυ ειχαμε, απλα η διακοπη για φαγητο ηταν 2ωρη γιατι σφιγγοταν για κακα και δε μπορουσε και ελεγα δε θα ξανακοιμηθει...αλλα οκ..κοιμηθηκε αλλο ενα 2ωρο.Μετα την ειχα μαρσιπο για τη βολτα του σκυλου, κοιμηθηκε και ειπα να τη βαλω καλαθι και ξυπνησε. Ξαναφαγαμε αλλαξαμε, τα χε κανει παλι λιμπα και εκει που ειχε γλαρωσει τη σηκωνω στη σταση μπρουμυτα αεροπλανακι, κοιμηθηκε σε 5 και την εβαλα μπρουμυτα και κοντευει μισαωρο που κοιμαται!!

Μυρελα αυτο το κανει και σε εμας δεν εισαστε περιπτωση. Το εχω μαθει και της το κανω και επιτηδες. Οταν βλεπω οτι ζοριζεται τη βαζω να την αλλαξω. Την ωρα που περναω το βαμβακι απο την τρυπουλα και ανοιγει λιγο εκει γινεται η εκρηξη. Στην αλλαξιερα χρησιμοποιω τα υποσεντονα μιας χρησης κι ετσι δε χρειαζεται να λερωνω την πετσετα συνεχεια. Με εχει σωσει πολλες φορες.Το δυσκολο ειναι να σωσω τα φορμακια σε αυτη τη φαση αλλα βελτιονομαι. Βαζω χαρτομαντηλα μολις παει να τρεξει εξω και πολλες φορες το σωζω! Θελει ταχυτητα και να εισαι παντα ετοιμη για εκρηξη!:tongue:

εφυγε η μανουλα σου?

κανε υπομονη, τα πραγματα θα πανε καλυτερα.. και ο δικος μου μερα με τη μερα παει καλυτερα..

πιπιλα δεν παιρνει, πιπιλα δεν ζηταει και απλα προσεχω οταν θηλαζω σε περιπτωση που διαπιστωσω οτι παιζει με τη θηλη τον απομακρυνω.. η οταν κοψω οτι παει να κοιμηθει παλι του την παιρνω απο το στομα..

αλλο να συνηθισει να κοιμαται στην αγκαλια σου και αλλο με το στηθος στο στομα.. διοτι οταν θα χρειαστει να λειπεις την αγκαλια σου καποιος θα υποκαταστησει, το στηθος κανεις.. σκεψου λοιπον αναλογα τις μελλοντικες συνθηκες..

Εχεις δικιο ρε Προσπ.. Κανω ο,τι καλυτερο μπορω..:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!

χτες πηγαμε παιδιατρο και ειμαστε καλα το βαρος μας ειναι στα4350 πολυ καλα μας ειπε, μας εδωσε το οκ για εξοδους αλλα οχι σε κλειστους χωρους με πολυ κοσμο αλλα μας βλεπω να αργουμε γιατι εχει γ@@@@η να βρεχει και εχει και αερα(οι χειροτερες συνθηκες για εξοδο)

και (φτου να μην το ματιασω)ειχαμε το καλυτερο μας και ησυχο βραδυ.

Μyrela καλώς ηρθες στην παρεα μας και να σου ζησει το μωρακι.

καραμελο το βρηκατε με τον υπνο μπραβο,

κλει τα λεμε μετααααα

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?εμεις μια χαρα,αχ,ηθελα τοσα πολλα να σας γραψω αλλα μαλλον δεν προλαβαινω γιατι ξυπναει.Γενικα,ειμαστε καλα,θηλαζουμε αποκλειστικα κ ειμαστε αρκετα ησυχες.τα υπολοιπα οταν προλαβω,φιλακια

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Prosperous Ειναι 2 φασεων το θηλαστρο, αν καταλαβα οι φασεις ειναι οι δυο τροποι που ρουφαει.

Κ παλι, δεν ειμαι ευχαριστημενη. Εκανα βλακεια γιατι δεν το εψαξα καθολου ποιο να παρω... το ειχε η διπλανη στο νοσοκομειο κ ελεγε τι καλο που ειναι κ βασιστηκα σ'αυτο. Τωρα... αμα δω κ δε παει το πραγμα, θα παρω ενα medela να τελειωνουμε. Κριμα τα λεφτα απλα... ;)

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...