Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Το μαγείρεμα το καταφερνω κουτσά στραβά.. Το αφήνω στον αυτόματο καμία φορά, αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω κάψει τίποτα....χαχαχα

Για να κάνω δουλειές λέω στην πεθερά μου να έρθει να κρατάει το μωρό, γιατί το θέμα μου είναι ότι κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν κοιμάται πολλές ώρες σερί, μόνο το μεσημέρι που κοιμόμαστε μαζί..

Καλα πλέον τις δουλειές τις ξεπεταω γρήγορα...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 ώρα που κοιμήθηκε.. Τώρα την άκουσα που έκανε κακακια αλλα συνεχίζει να κοιμάται βαθιά.. Τι να την κάνω;; Να την σηκωσω για αλλαγμα;; Μερικές φορες νιώθω πως είναι το πρωτο παιδι.. Να να μην θυμάμαι τπτ;;

Επεξεργάστηκαν by Λια1111
......

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αν την αλλάξεις χωρίς πολλά φώτα θα ξυπνήσει; Αυτή την απορία την έχω κ για τη δικιά μου...

Εγώ πάντως θα την αλλαζα, μια φορά τα έκανε στον ύπνο της κ δεν το κατάλαβα κ όταν ήρθε η ώρα να την αλλάξω είχε κοκκινησει το πουλάκι της..

Να σας πω την αμαρτια μου, οταν θηλαζω, μετα παντα το παιδι κανει κακακια.. μπορει να τα κανει ενω θηλαζει.. :tongue: αν σταματησει, δεν τον αλλαζω αμεσως, αφηνω να περασει λιγη ωρα, γιατι ξερω οτι θα τα ξανακανει στανταρ!!!! ευτυχως που δεν παραπονιεται οταν κανει κακακια, οχι εντονα τουλαχιστον.. ποσες φορες εχουν φυγει ρουκετες και μας ξαφνιασαν, χαχαχα..

Η αληθεια ειναι οτι με τα κοριτσια ειναι διαφορετικα.. Βαζω και αρκετη κρεμουλα που ειναι και παχυρρευστη οποτε δεν εχει κοκκινισει ακομη ο πωπουλης μας.....

Παντως, ειναι ατερμων η κατασταση αυτη.. τρωει, πανω που τον παιρνει ο υπνος, κανει κακα, αντε να ρευτει, περναει ποοοοοση ωρα οχι παντα με επιθυμητα αποτελεσματα, ξανακανει κακα, και οταν ερχεται η ωρα να αλλαξουμε πανουλα, τοτε ειναι που ξυπναει τελειως, οποτε ξαναπειναει και φτου και απο την αρχη... :tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Θα φερει δωρο ο Αγιος Βασιλης στα μωρα σας? Αν ναι, τι??? Παρηγγειλα εγω κατι απο το Ιντερνετ, αλλα φοβαμαι μηπως μας προδωσουν τα ελληνικα ταχυδρομεια... οποτε ας εχω καβατζα...:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα

εμενα ουτως η αλλως διαμαρτυρεται οταν κανει κακακια αλλα και καποιες φορες που τα κανει και δεν φωναζει τον αφηνω καμια ωρα παραπανω και μετα το αλλαγμα τον παστωνω με τις αλοιφες..

με την κορη μου ημουν πιο σχολαστικη παντως και στο πλυσιμο και στο αλλαγμα.. οι ανδρες δεν παθαινουν τιποτε.. να το θυμαστε εφ ορου ζωης!! χαχα!!

εμεις του πηραμε την φαρμα των ζωων απο το ΙΚΕΑ που ειναι φοβερο βαλιτσακι με πανινα ζωακια καταλληλο για την ηλικια του οταν θα μπορει να πιανει, γυρω στα 23 ευρω συν κατι ζωακια αλλα συμπληρωμα

για την κορη μου ενα ψυγειο για τα κουζινικα της, ενα βιβλιο ιχνηλασιας και ενα παραμυθι συν η θεια που της πηρε ενα φορεμα, ααααααααλλη μια Μπαρμπι (το κερατο μου μεσα..) και ενα παζλ.

Η κορη μου γιορταζει ανημερα Χριστουγεννα και εχει και γενεθλια την Πρωτοχρονια οποτε παιρνει μαζεμενα δωρα..

ηδη εχθες η νονα της εστειλε ενα σουπερ φορεμα που της το φυλαω για το Πασχα, ενα μωρο κουκλα με γιογιο, μπιμπερο, ρουχα και μια τσαντα με ροδακια και πλαστελινες Ντορα η Εξερευνητρια

συν οτι της εχουν ηδη παρει δωρα καποιοι γειτονες..θα ρθουν και αλλα..

η απληστια στο ζενιθ της...

ο μικρος για την ωρα παιρνει ρουχα δωρακια για τη γεννηση του και για την Πρωτοχρονια οι γονεις μου θα του παρουν ενα μουσικο παιχνιδι για τη κουνια που ζητησα και ισως καποιο ρουχο δεν ξερω..

παντως θεωρω οτι γενικα ειναι ριγμενος σε σχεση με τη κορη μου με διαφορα..και αυτο στα επομενα χρονια πρεπει να φροντισω να το μετριασω καπως γιατι ξερω ποσο κοστιζει..

και βεβαια προς την κατιουσα και οχι προς την ανιουσα. δηλαδη θα μειωθουν τα δωρα της κορης και οχι να αυξησω του γιου.

Καλημέρα!!! Πρώτη σημερΑ..:)

Ελπίζω να κοιμόσαστε ακόμη με τα μπεμπακια σας!!

Άριστεα τελικά δεν την ξύπνησα..Ξύπνησε απο μονη της στις 2μιση και ευτυχώς δεν την σήκωσα γιατι είχε κανει πολυ λίγο!!αερια ήταν όλο αυτο που ακούστηκε!!

Ντινακι η μεγαλη ζήτησε μια τσουληθρα.. Δεν ξέρω αν την πάρουμε όμως, γιατι δεν έχει άλλο χώρο στο δωμάτιο της.. Τραμπολίνο καρέκλα μια τραπεζάκι κουζίνες έχουν καλύψει όλο το χώρο.. Αφού για να σκουπησω πρέπει να φέρω γερανό.. Κ να φανταστείς έχω βάλει τα περισσότερα παιχνίδια μέσα στην ντουλάπα.. Άδικα λεφτά,τΑ βαριουνται.γι αυτο όσο μπορειται λιγότερα να περνετε..

Την μικρη τι να την πάρω;;κανένα παιχνιδάκι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Εμείς δυστυχως δεν παίρνουμε απο κανέναν δώρα.. Ούτε σε γιορτές- γενέθλια.. Μονο απο νονο(φέτος δεν την στείλανε)και απο την αδερφή μου,,, όλοι οι άλλοι είναι μακρυά κ δύσκολα να στείλουν δώρα.. Δηλαδή ότι έχει είναι απο την τσέπη μας..πολυ κακό..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Εμείς δυστυχως δεν παίρνουμε απο κανέναν δώρα.. Ούτε σε γιορτές- γενέθλια.. Μονο απο νονο(φέτος δεν την στείλανε)και απο την αδερφή μου,,, όλοι οι άλλοι είναι μακρυά κ δύσκολα να στείλουν δώρα.. Δηλαδή ότι έχει είναι απο την τσέπη μας..πολυ κακό..

αυτα που θα γραψω δεν αφορουν το δωρο ως δωρο αλλα τη σκεψη γενικοτερα.. δυστυχως στη δικη μας περιπτωση οι συγγενεις που εχουμε ειναι σπαγγοι του κερατα και παρτακιδες και δεν ειδαμε προκοπη απο κανεναν..ειδικα τωρα με τον μπεμπη μην τον ειδατε τον Παναη.. ας ειμαστε εμεις καλα..

οσο για τα παιχνιδια εχουν γινει τοσο προσιτες οι τιμες που ολοι λιγο πολυ τους τα παρεχουμε ολα και αθελα τους γινονται απληστα..

η αξια του να παιζεις με το παιδι σου δεν προκειται ποτε να την ισοβαθμισει κανενα παιχνιδι για αυτο και εκεινα (τα παιδια) τα βαριουνται ευκολα..

Διαφημίσεις

καλημερα Λια!!! και εμεις θελουμε ποση ωρα για να αδειασει το παιδικο αστα! Βεβαια δεν εχουμε βαλει τρομπολινο αλλα ενα τραπεζακι με δυο καρεκλες, ενα μπαουλο απο τα βαπτιστικα της, ενα μπουντουαρ παιδικο, μια κουζινα παιδικη και κατι κουτια με παιχνιδια ειναι υπερ αρκετα για να κλεισει ο χωρος.. εγω βεβαια εχω μια μανια και θελω το κεντρο να ειναι αδειο και ετσι γυρω γυρω εχει γινει Η καταληψη..μας τρωνε και χωρο κατι παλιατζουρες της κουνιαδας αλλα τι να κανουμε αφου αλλου δεν εχουμε να τα βαλουμε.. τεσπα..

ηδη σκεφτομαι του χρονου πως θα σουταρω μερικα απο τα ογκωδη της παιχνιδια..μαλλον με μεταβαση στο εξοχικο..

Καλημερα κοριτσια!

Το βραδυ μας δεν ηταν τοσο καλο οσο συνηθιζει να ειναι... τελοσπαντων.... καλα να ειμαστε!!

Καλα το πρωι που ξυπναει εχει κατι κεφια...αλλο να σας λεω κ αλλο να βλεπετε....... πολυ τη χαιρομαι..

Εμεις δεν της εχουμε παρει κατι για τα Χριστουγεννα, θελω να της παρω ενα ριλαξ ομως:rolleyes: να δω ποτε..... :rolleyes:

Αυτες τις μερες θα παμε στην εκκλησια για μιση ευχη, μιας κ τα Χριστουγεννα θα φαμε στης πεθερας μου (μη βγουμε εξω χωρις ευχη λενε,δεν κανει... τεσπα...)

Καλημερα!

Καλως σας βρηκα κοριτσια!

Dina:) για το θηλαστρο, εχω ενα ηλεκτρικο της nuk, ξεκινησα με ενα της κικο χειροκινητο αλλα πηρα ηλεκτρικο για πιο ευκολο... ειναι οντως πολυ πιο βολικο αλλα δυστυχως μου φαινεται οτι βγαζει πιο δυσκολα το γαλα κ με ποναει κ λιγο. θα συνεχισω με αυτο αλλα με επιφυλαξεις...!

Τις τελευταιες μερες μας δυσκολευει στο να κοιμηθει, παλι χτες κοιμηθηκαμε στις 2... κ αντε εγω μπορω να σηκωθω στις 10, ο αντρας μου ομως πρεπει να παει δουλεια! ειναι βεβαια τα πραγματα πολυ φλου, καθε λιγες μερες αλλαζει.

Πριν μια-δυο βδομαδες ειχα απελπιστει γιατι εκλαιγε 1-2 ωρες μεσα στη νυχτα, προφανως κολικοι.... ευτυχως τωρα το σταματησε! (μη το ματιασω!)

Αχ παιδια με το χεσιμο ειμαστε για γελια κ για κλαματα! Περιμενει ποτε θα παω να τον αλλαξω κ τα κανει εξω απο την πανα!! Το εχετε ξανακουσει αυτο? Σε οσους το εχω πει μου ειπαν οτι ειμαστε περιπτωση! Κλαιω τις πετσετες! Μαλιστα μας εφεραν κατι laura ashley κ πολυ μου αρεσαν, μαλακες, ωραιες, πολυτελειας βρε παιδι μου.. ε, τις εχεσε κι αυτες! αφου οταν τα εκανε αρχισα να σφιγγομαι για να μη τσιριξω κ ο αντρας μου εσκασε στα γελια! χεχεχε :lol:

Εσας εχει αρχισει να επικοινωνει? Ο δικος μας νομιιιιιζω οτι σκαει χαμογελα που κ που! Περναει κ τη φαση που κοιταει τα φωτα με δεος!

Παντως πολυ χαζομαμα-μπαμπας βρε παιδι μου. τρελαινομαστε οτα κανει το παραμικρο! που να μεγαλωσει κι αλλο...:)

i0967wbvenhz372s.png

Καλησπερα Μιρελα..

Μια μερα η μικρη μου δεν ειχε κανει κακα για πολλες ωρες κ τα εκανε ολα μαζεμενα μου λερωσε 4!!! πετσετες και φυσικα τα εκανε κ στο νυπτηρα που πηγα να την πλυνω...μιλαμε πολυ πραμα...χαχαχαχα

Οσο για τα χαμογελα ειναι 2 μερες τωρα που τα πρωινα οταν της μιλαω κ της τραγουδαω μου σκαει κατι χαμογελα κ λιωνω εγω..

Και το θεμα ειναι οτι τα κανει οταν ειμαστε οι 2 μας... ε σημερα ειχα προετοιμαστει κ την εβγαλα φωτογραφια να γελα για να τη δειξω στο μπαμπα!!!!

Γεια σας και απο εμας... Ειχαμε ενα πολυ δυσκολο βραδυ... Δεν κοιμοτανε και ολο γκρινιαζε.. εννοειται οτι στην καλαθουνα δεν στεκοτανε με τιποτα, και στο κρεβατι μας που τον εβαζα, για λιγο ηταν ησυχος μετα ουρλιαζε παλι... μια ηθελε στηθος μια το πετουσε. γενικα ηταν πολυ ανησυχος και γκρινιαρης... τωρα κοιμηθηκε, να δω για ποση ωρα... :rolleyes:

prosperous, πολλα παιχνιδια η μικρουλα σου ρε.. πωπω.. παντως εγω ως πρωτοτοκη ειχα την ιδια μεταχειριση με την κορη σου, και θυμαμαι ο αδερφος μου (2 χρονια μικροτερος) ειχε ενα παραπονακι σχετικα με τα δωρα του.. κριμα..:-(

Λια, η δικη σου ζητησε τσουληθρα??? :lol::lol::lol: Θα μας τρελανουν τα πιτσιρικια ρε.. αχαχαχαχα..

Μυρελα, εγω λεω να παρω το swing της Medela.. Θα το παραγγειλω τωρα απο ιντερνετ για να το εχω οσο πιο γρηγορα μπορω.. Οσο για τα χεσιματακια, αστα να πανε.. αν θελει αυτος να σε λερωσει δεν πα να παρεις ολες τις προφυλαξεις του κοσμου, θα στην κανει τη ζημια..:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...