Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας βρε κοριτσια... Εμεις θελουμε αγκαλιτσα και γαλατακι ολη την ωρα...

Τα πονακια συνεχιζονται, σφιγγεται , κοκκινιζει σαν παντζαρι γινεται, ποναει η ψυχη μου εμενα... Αχ, και τον μαθαινουμε σε πολλες αγκαλιες και δεν το ηθελα.. αλλα τι να κανω, μονο ετσι ηρεμει..

Οταν μπορεσω θα σας διαβασω..

Σας φιλω..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λια οντως θελει μεταφραση το κειμενο σου χαχα:tongue::tongue:

εμενα εβγαλε το αιμαγγειωμα μετα απο τη γεννα στο κεφαλι και ειναι και αναγλυφο λογικα θα φυγει στα επομενα δυο χρονια αλλα θα το κοιταξω κιολας διοτι απεκτησε υφη..

τρελλο γελιο Aristea με τις πιπιλιες σας και ο δικος μου οταν τρωει λαιμαργα βυζαινει οπου βρει!

κουραγιο dinaki ειστε ακομη στην μεση του πραγματος..

Καραμελιτσα καλα αποτελεσματα απο το ΠΑΠ!!!

Φευγει κ η μαμα σημερα εεε; Μετα θα ειστε οι 3 σας; Δεν εχεις κανεναν εκει;

Οχι...Εχουμε καποιους φιλους αλλα δεν ειναι το ιδιο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Υπομονή ντινακι.. Δεν το κακομαθαίνεις!! Σφιξτο στην αγκάλιτσα να ηρεμήσει το αγγελουδι σου..είναι αυτοί οι λίγοι μηνες με τα πονακια που την έχουν ανάγκη...

Θα παω να τα κοιτάξω κ εγω κάποια στιγμή..εννοείς αφού γεννήθηκε κ μετα το βγάλει;; Εμένα υπήρχαν εκει απο την γέννηση της.. Αλλα ο Παιδιατρος στο Ιασω δεν μας είπε τπτ.. Ούτε για το κουτάκι της( ετσι το λεμε εμεισ πουλάκι)που ήταν πρησμενο,ήρθα στο Σπιτι κ μόλις παω να την αλλάξω για πρώτη φορα πήγα να λποθημησω.. Κλαιγοντας πήρα την παιδιατρο.. Ευτυχώς δεν ήταν τπτ.. Ήδη έχει φύγει.. Αλλα καλο θα ήταν να ενοημερωνουν

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Υπομονή ντινακι.. Δεν το κακομαθαίνεις!! Σφιξτο στην αγκάλιτσα να ηρεμήσει το αγγελουδι σου..είναι αυτοί οι λίγοι μηνες με τα πονακια που την έχουν ανάγκη...

Θα παω να τα κοιτάξω κ εγω κάποια στιγμή..εννοείς αφού γεννήθηκε κ μετα το βγάλει;; Εμένα υπήρχαν εκει απο την γέννηση της.. Αλλα ο Παιδιατρος στο Ιασω δεν μας είπε τπτ.. Ούτε για το κουτάκι της( ετσι το λεμε εμεισ πουλάκι)που ήταν πρησμενο,ήρθα στο Σπιτι κ μόλις παω να την αλλάξω για πρώτη φορα πήγα να λποθημησω.. Κλαιγοντας πήρα την παιδιατρο.. Ευτυχώς δεν ήταν τπτ.. Ήδη έχει φύγει.. Αλλα καλο θα ήταν να ενοημερωνουν

το πρηξιμο στο αιδοιο της ειναι φυσιολογικο φαινομενο και υποχωρει.. don t worry.. εμενα ειχε ενα αιματωμα μεσα στο ματι με τη γεννηση και υποχωρησε.. το αιμαγγειωμα ομως στο κεφαλι (πανω στο τριχωτο) βγηκε λιγες εβδομαδες μετα.. στην αρχη ηταν επιπεδο, τωρα ειναι αναγλυφο και το παρακολουθω.. θα παμε και σε παιδοδερματολογο τον Ιανουαριο και 18 του ιδιου μηνα εκλεισα για υπερηχο εγκεφαλου για να αποκλεισουμε ενδεχομενο υπαρξης αιματωματος εσωτερικα που ειλικρινα δεν το πιστευω.

Ούτε εγω το πιστεύω.. Αλλα για να ησυχασεις καλύτερα να το κανείς.. Επίπεδα είναι κ τα δικά μας.. Η Παιδιατρος με ηρεμησε λέγοντας πως θα φύγουν.. Τώρα που θα ρθει για το πρωτο εμβολιο θα την ρωτήσω αν πρέπει να τα κοιτάξουμε..

Νυστα ζω πολυ αλλα πρέπει να ξύπνησω την μπεμπα γιατι κοιμάται ήδη 4 ώρες.. Πολυ υπνο σήμερα.. Λέτε να φταίει ο καιρός;;;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καναμε το καινουριο κολπο και περιμενω να δω τα αποτελεσματα..

Οχι τπτ φοβερο, απλα τη βαλαμε μπρουμυτα και την εχω διπλα μου

ξυπνησε μια φορα μας χαμογελασε γυρισε το κεφαλι απο την αλλη χωρις προβλημα και την κουνησα και ξανακοιμηθηκε. Παλι το κουνημα δε το συστηνουν γιατι μετα σου λεει θα παει στην κουνια και δε θα μπορεις να το κουνας! Παρατα με! Οταν παει στην κουνια θα δουμε! Να μαστε καλα ως τοτε! Δε μπορω να την αφηνω αυπνη μεχρι να παει στην κουνια για να μη κακομαθει στο κουνημα.Δε λεω δικιο εχουν αλλα οπως λεει και η προσπερ για ολα ερχεται η ωρα τους! ..η καπως ετσι τελοσπαντων.Εχουν περασει 20 λεπτα, κανει φωνουλες ανοιγει ματακια αλλα αυτα τα κανει ετσι κι αλλιως. Θα σας πω μετα αν επιασε. Η παιδιατρος φωναζει οχι μπρουμυτα, αλλα ειμαι απο πανω. Δε θα τη βαλω το βραδυ ετσι...Ελπιζω να μη της αρεσει και μετα δε κοιμαται αλλιως!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ούτε εγω το πιστεύω.. Αλλα για να ησυχασεις καλύτερα να το κανείς.. Επίπεδα είναι κ τα δικά μας.. Η Παιδιατρος με ηρεμησε λέγοντας πως θα φύγουν.. Τώρα που θα ρθει για το πρωτο εμβολιο θα την ρωτήσω αν πρέπει να τα κοιτάξουμε..

Νυστα ζω πολυ αλλα πρέπει να ξύπνησω την μπεμπα γιατι κοιμάται ήδη 4 ώρες.. Πολυ υπνο σήμερα.. Λέτε να φταίει ο καιρός;;;

ο καιρος φταιει.. και η κορη μου κοιμαται εδω και 2 ωρες.. απιστευτο!! ο δε μικρος ξυπναει και μολις θηλαζει ξανακοιμαται.. εγω παλι δεν εχω υπνο.. ο ανδρας μου ροχαλιζει..

caramello κανε πουλακι μου οτι δουλευει στο παιδι σου..ολα τα αλλα αφορουν τον μεσο ορο και δεν ειναι αντιπροσωπευτικο..

ο καιρος φταιει.. και η κορη μου κοιμαται εδω και 2 ωρες.. απιστευτο!! ο δε μικρος ξυπναει και μολις θηλαζει ξανακοιμαται.. εγω παλι δεν εχω υπνο.. ο ανδρας μου ροχαλιζει..

caramello κανε πουλακι μου οτι δουλευει στο παιδι σου..ολα τα αλλα αφορουν τον μεσο ορο και δεν ειναι αντιπροσωπευτικο..

Εσυ δεν εχεις υπνο...Εγω που εχω και δε ξερω που να τον βαλω?? χαχαχαα!!?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!! Ζυγιστήκαμε χθες κ φτάσαμε τα 3275 (το μόνιμο μου άγχος)Με αποκλειστικό!!Πήραμε 205γρ. σε 6 μέρες απίστευτο!!

Εμείς βγαίνουμε έξω, πάμε καφεδάκια super market, ηρεμεί έξω, πήγαμε και jumbo 2 φορές!!

Φτιάξαμε και κάρτες Χριστουγέννων για να στείλουμε εξωτερικό!!

Μου ήρθε περίοδος πως γίνετε αυτό??????

Και εμένα κάνει πιπιλιές, χχαχαχα πολύ φάση!!

Δήμητρα το Πάσχα ελπίζω να τα περάσετε όλοι μαζί!!

post-28959-14825440811814_thumb.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Μα πως δε σας ειχα παρει πρεφα τοσο καιρο δε μπορω να καταλαβω! Τεσπα, τωρα σας βρηκα!:D

Ειμαστε κι εμεις στο κλαμπ του Νοεμβριου, σημερα εχουμε κ γεννεθλια! Ο μπεμπης εγινε 1 μηνα!

Δε ξερω πως περασε ο καιρος πραγματικα.... σα χτες ηταν που γεννησα. Μαλλον απο την αυπνια εχω χασει το χρονο! χεχεχε

Θηλαζω αποκλειστικα, κ δυστυχως καθε 1-2 ωρες.. τις τελευταιες μερες προσπαθω να τρωει καλα, τον ξυπναω αν κοιμηθει αμεσως, μηπως κ αραιωσουμε λιγο τα ταισματα γιατι κ κουραζομαι, αλλα κ δε μπορω να βγω μια στιγμη να κανω 2 δουλειες ρε γμτο... εχω φρΙκαρει μεσα τοσο καιρο!

Εχετε καμια συμβουλη για το θεμα?

Πηρα θηλαστρο κ εχω αρχισει τα πρωινα κ βγαζω μηπως κ του δινουμε μπιμπερο που κ που για να μπορω να τον αποχωριζομαι για λιγο.

Βγαζω καπου 70μλ τη φορα... ειναι λιγο για 1 γευμα? Για πειτε...

Εχω ανησυχια οτι δε τρωει καμια φορα, αλλα απο την αλλη εχει βαλει 1500 σε ενα μηνα. Δε μπορει να ΜΗ τρωει! Κ απο κακα αλλο τιποτα, ολη μερα τα κανει! Καποιες φορες κ πανω μας αμα λαχει! χαχαχα:lol:

i0967wbvenhz372s.png

Καλως τη χιονουλα...

ρε πολυ καλα τα πηγε με το βαρος, ειδες που αρχισε κ παιρνει τα πανω της;;; Μπραβο το κοριτσι μας!!!

Περιοδος απο τωρα; διαβασα που ελεγε η Δημητρα οτι μπορει να ερθει σε καποια φαση κ μετα για ενα διαστημα να μην ξαναερθει..θα δειξει..

Μωρε εσεις βγαινετε για τα καά κ καλα κανετε δηλαδη!!

Στη φωτο ειναι οι καρτες που φτιαξατε;; η δεν καταλαβα καλα;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

snowflake μπορει να σου ερθει η περιοδος αν θηλαζεις αποκλειστικα.. απλα στο μεσο ορο δεν ερχεται καθολου μεχρι να πεσει η παραγωγη (δηλαδη καπου στην εισαγωγη στερεων) η ανα διαστηματα.. υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που ερχεται κανονικα..αλλα σπανια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...