Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

μαλλον ακουγετε κοιμηθηκε ενα ολοκληρο μισαωρο πολυ ηταν!!!!

α για βαψιμο μαλλιων ο γιατροσ μου επιτρεπετε λεει μετα τισ 40μερεσ!κ νυχια δεν υπαρχει προβλημα κ στην εγκυμοσινη αρκει να βαζουμε απο κατο βαση!εμαινα ετσι μου ειχε πει κ στο βιβλιο του ετσι εγραφε!τα ψευτικα-χτιστα απαγορευει!

κοριτσια σασ φιλω καλη δυναμη κα καλα ξενυχτια!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!

Μαριαλενα εφτασε κιολλας 2 μηνες ο μπεμπης;; Να τους χιλιασει.. Υπομονη κ θα περασουν κ οι κολικοι...

snow μου ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

και εμας οι κολικοι μαλλον αρχιζουν να υποχωρουν.. εχουμε λιγους αλλα ειμαστε καλυτερα

Αντε τα καλυτερα ερχονται.....!!!;)

Κι εμεις ειμαστε λιγο καλυτερα απο κολικους. Απο κλαμα και υπνο ομως οχι. Τη μερα μονο στο μαρσιπο κοιμαται.

Πηγα στο γιατρο για εξεταση και παπ ολα οκ περιμενουμε τα αποτελεσματα.. ανεβηκα και πανω να δω τις μαιες, (το γραφειο του γιατρου ειναι στο μαιευτηριο) να τους πω μια καλημερα, με ρωτησανε τι κανει το μωρο λεω δε κοιμαται τη μερα μονο σε μαρσιπο. Λεει μη το μαθεις σε μαρσιπο γιατι μετα θα εχεις προβλημα. Ναι λεω αλλα αν δε κοιμαται και κλαιει ολη μερα γιατι δε μπορει να κοιμηθει τι να κανω? Εχεις δικιο μου λεει αλλα δε μου λεει και κανεις τι ΝΑ κανω, μονο τι να μην κανω.Χαιρω πολυ! :mad:

Φευγει η μαμα μου σημερα, κρατιεμαι να τα μπηξω μολις φυγει!Δεν εχω κοιμηθει και πολυ καλα...Και εχω αρχισει και το καιω..

Και η μικρη τα δικα της....Της εδωσα 90 μλ που ειχα βγαλει μηπως χρειαστει η μαμα οσο ΄λειπουμε, κοιμοταν στο μαρσιπο και δε τα χρειαστηκε και αντι να ηρεμησει λιγο μολις τα ηπιε εκλαιγε πιο πολυ! δε περιμενα να χορτασει ,αφου 90μλ επινε στο μαιευτηριο...αλλα οχι κι ετσι

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας και απο εμενα!!!εμεις εχουμε τρελαθει απο τα αερια και τους κολικους ειναι το 3 το γαλα που εχουμε αλλαξει:confused:εχω δοκιμασει τα παντα κλαιει συνεχεια το πουλακι μου:(εχω απελπιστει πια:rolleyes:

an1cJY10g410000Nzc3NzlkaHw3NDY1NjgwZGF8.gif

Εχεις δικιο μου λεει αλλα δε μου λεει και κανεις τι ΝΑ κανω, μονο τι να μην κανω.Χαιρω πολυ! :mad:

πολυ σωστα το διατυπωνεις..

Loveboom αφου δινεις ξενο γαλα οι κολικοι και τα αερια αναμενονται πιο εντονα αλλα αν ενοχοποιεις το γαλα που δινεις γιατι δεν δοκιμαζεις το τροποποιημενο για παιδια με αλλεργιες.. ειναι ομως πανακριβο και δεν εγγυειται οτι θα μειωθουν οι κολικοι..

κανε υπομονη.. θα περασει και αυτο.,.

Αχ, βρε κοριτσια τι τραβανε τα καημενα τα μωρουλια...

Πραγματικα τι αλλο να πει κανεις εκτος απο υπομονη; Τελικα συνταγη δεν υπαρχει για να γινουν τα πραγματα πιο ανωδυνα..:(:(

Καραμελιτσα καλα αποτελεσματα απο το ΠΑΠ!!!

Φευγει κ η μαμα σημερα εεε; Μετα θα ειστε οι 3 σας; Δεν εχεις κανεναν εκει;

Διαφημίσεις

εμεις πηγαμε μεχρι το Jumbo οπου 11 το πρωι γινοταν Ο Χαμος.. που να παει απογευμα δηλαδη.. αφησα τον μικρο με τον μπαμπα στο αυτοκινητο και πηγα με τη μικρη σιφουνας.. εντωμεταξυ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..να ζαλιζεσε και να ψωνιζεις αβερτα..

εγω αγορασα και βαρακια 2κιλα για να κανω γυμναστικη.. βαραινει ο μικρος γρηγορα και πρεπει να τον προλαβω αλλιως θα με ξεκανει..

μεχρι να τον ετοιμασω και να φυγουμε, τον αλλαξα δυο φορες και τον θηλασα αλλες δυο.. ελεος.. πολυ δυσκολος ειδικα με το χ#%%μο.. και με μια κουτσουλια ξεσηκωνει τον κοσμο.. μη μου απτου ο μικρος.

τελος παντων τον ναρκωσα με το γαλα μου και αποκοιμηθηκε και καταφερα να ψωνισω κατι "απαραιτητα"

πολυ δυσκολος ειδικα με το χ#%%μο.. και με μια κουτσουλια ξεσηκωνει τον κοσμο.. μη μου απτου ο μικρος.

Ετσι ειναι κ η δικια μου.... με το που τα κανει θελει αμεσως αλλαγμα!!

Βαρακια ε;; αντε καλη γυμναστικη λοιπον.

Α!τι παθαμε το βραδυ.. μεσα στο χαμηλο φως κ στον ελαφρυ υπνο, καπου εχασε τη ρωγα η κορη μου κ μου πιπιλαγε το βζ, σηκώνομαι το πρωι κ μου ειχε κανει πιπιλιες....χαχαχαχαχα!!!!

Με εκθετει.....χαχαχα

Καλημέρα ζουζουνια!!ησυχη νύχτα κ ήσυχη μερα.. Έχει πέσει σεχειμερια νάρκη η μπεμπα.. Πολυ υπνο!!!ξυπνάει τρώει κ ξανα μάνα κοιμάται!!η μεγάλη τρώει..δηλαδή έχουνε φάει τα μαλλιά της τα μούτρα της τα ρούχα της εκτός απο αυτήν την ίδια.. Αρχίσαμε κ φοβόμαστε να κάνουμε κακα.. ΜΑκαρι να είναι προσωρινό, δεν ξέρω γιατι το κανει αυτο στα καλα καθουμενα.. Πιάνει τον κωλακο της κ λέει κακό παιδι κακα... 2μερα σήμερα.. Αν δεν τα κανει θα πάρω στην παιδιατρο!!

Μαλλιά η δικια μου Παιδιατρος το απαγορεψε, ούτε φυτική!!νυχια δεν μου είπε τπτ έτσι μόνο τα λιμαρω!!

Γυναικολογο μάλλον Τετάρτη η Πέμπτη για να με δει.. Αλλα ΠΑΠ μου είπε μετα το τρίμηνο... Δήμητρα κ εμεισ έχουμε αιμαγγιωμα τα.. Απο ένα στα βλέφαρα.. Ένα μικρο στον κωλακο της κ ένα δίπλα στ γόνατα κι της... Αλλα μου είπε πως θα υποχωρήσουν μέχρι να φροντίσει.. Ήδη στα μάταια έχουν ψιλό εξαφανιστεί!!!!

Φιλακια σε όλες σας..

Επεξεργάστηκαν by Λια1111
....

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...