Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Kyriak ποτε δεν μου λεει συγκεκριμενη μετρηση εκτος αν δεν καταλαβαινω εγω τα συνθηματικα που λεει στη κοπελα που τα γραφει.. παντως καθε φορατον ακουω που της λεει, καλο αμνιακο υγρο αρα μαλλον με το ματι κρινουν την ποσοτητα..

εντελει μου φερε το αποτελεσμα στα χερια απο το σακχαρο μιας ωρας ο ανδρας μου και οι τιμες ηταν αρκετα νορμαλ συνεπως δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα ανησυχιας.. θα το συζητησω ξανα και με τον γιατρο μου στις 19 που ειναι να με ξαναδει.. (αχ.. μακρυα μου φαινεται ωρες ωρες..)

κατα τ'αλλα ζεστη πολυ και απο αυριο καυσωνας..προσοχη λοιπον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο prosp μου, όλα καλά από την καμπύλη ζαχάρου! Μην στεναχωριέσαι, δεν είναι τόσο μακριά η 19 του μήνα! Εμένα μάλλον γύρω στις 25 θα με δει ο δικός μου γιατρός.

Καλό απόγευμα, πολλά φιλάκια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Snowflake μια χαρά θα είναι όλα με το μωράκι σου!!!! Είμαι σίγουρη κι εγώ!!!:D:D

Prosp μου αφού η καμπύλη ζαχάρου της μιας ώρας βγήκε καλή, μη φοβάσαι τίποτα!! Αν δεν έβγαινε ικανοποιητική θα σου έλεγε ο γιατρός να κάνεις την τρίωρη!!!;) Πάει κι αυτό λοιπόν.....επόμενο βήμα....να γεννήσουμε!!!!!:P:p

Εγώ χθες έκανα υπέρηχο μετά από 5 βδομάδες!!:shock: Δόξα τον Θεό, όλα καλά με τον μπέμπη μου!! Ο γιατρός λέει ότι είναι όλα τέλεια κι έφτασε κιόλας το 1 κιλό!!:P:p 1026 γραμμάρια για την ακρίβεια!!!:P:p Εγώ πάλι δεν πήρα άλλα κιλά!! Την Κυριακή μπαίνω στον 7ο κι έχω πάρει 4 έως τώρα!!:D Μεγάλωσε μωρέ το μωρουλίνι μου!! Κλωτσάει και καθημερινά πιάνω κάτι εξογκωματάκια που δεν ξέρω αν είναι χεράκι, ποδαράκι, ώμος κλπ!!!:P:p Είμαι ήρεμη κι απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου!! Καμία σχέση με το πως ήμουνα στη αρχή και ειδικά το πρώτο τρίμηνο!!!;)

Έκλεισα τον ελαιοχρωματιστή για 3 και 4 Σεπτεμβρίου που πέφτει ΣΚ και δεν θα δουλεύω, για να βάψουμε το δωματιάκι του μπεμπούλη!!!:P

Μέχρι και σήμερα το πρωί είχα όλο δουλειές!! Αύριο και την Πέμπτη έχει τρελή ξεκούραση!!!:tongue: Την Παρασκευή το πρωί θα πάω στο γιατρό του Νοσοκομείου!! Ποιος ξέρει πόσες ώρες θα περιμένω πάλι..:confused: Από Δευτέρα πάλι δουλειά μέχρι και το Σεπτέμβριο που επιτέλους θα βγω σε άδεια για μήνες!!!:D Αυτά τα νέα μου!!

Σας καληνυχτώ γλυκές μανούλες και φιλώ τις κοιλίτσες σας!!!!:P

Καλημέρα κοριτσάκια!

Helen, πολύ ωραία τα νέα από τον μπεμπούλη σου!!! Αυτά τα εξογκωματάκια είναι πολύ ωραία γιατί φαντάζεσαι τι να είναι το καθετί και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να καταλαβαίνεις ολοένα και περισσότερο το μωράκι σου!!!

Κι εμείς θέλουμε περίπου στις αρχές του άλλου μήνα να βάψουμε το δωματιάκι του μπεμπη! Προς το παρόν, σκέφτομαι τα χρώματα, τα σχέδια και περιμένω όταν γυρίσω Αθήνα να αρχίσω να ψάχνω για τα υπόλοιπα πραγματάκια του μωρού!!!

Σας φιλώ και σας εύχομαι να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα μαζί με τις φουσκοκοιλίτσες σας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!!

helen μπραβο με το μωρακι σου!! Μεγαλωνουν τωρα σε βαρος γρηγορα.. ειδατε? κοντευει να μπει και ο 7ος σιγα σιγα.. σχεδον 3 μηνες μας εχουν μεινει λιγο ή πολυ σε ολες..με το καλο να περασουν και στην ωρα που πρεπει ολα να ερθουν οσο το δυνατον ευκολα και ανωδυνα..

εγω σημερα μαζεψα απο το εξοχικο καποια σεντονακια που χα φυλαγμενα εδω για το λικνο και καποια παιχνιδια μωρουδιακα και θα τα στειλω αυριο Αθηνα και απο μεθαυριο θα παω και εγω για να αρχισω τα πλυντηρια..

ευτυχως εγω δεν εχω θεμα με το να βαφω δωματια διοτι εχω ενα παιδικο και ειναι ηδη ετοιμο λογω της μικρης και ηδη εχω κανει ξεσκαρταρισμα σε παιχνιδια και ρουχα συνεπως τωρα μενει η ανακαταταξη σε ντουλαπες κλπ που θα γινει μεσα Σεπτεμβρη. Και ουτε του χρονου θα το βαψω ξανα αλλα σκεφτομαι πρωτα ο Θεος το 2013, αφου προπερσι το βαψαμε και ειναι σε αριστη κατασταση.

Βασικα και οταν ημουν εγκυος στη κορη μου παλι δεν ετοιμασα κανενα παιδικο δωματιο αφου

α) ηξερα οτι θα την κρατησω μαζι μου ενα 6μηνο.. οπου εγινε 9μηνο στη πορεια και

β) ειχα χωρο στη κρεβατοκαμαρα μου για τα απαραιτητα του μωρου και δεν χρειαζομουν αλλο δωματιο, ετσι το παιδικο περιμενε ως αποθηκη 7 μηνες οπου τοτε το βαψαμε με το πασο μας, το ετοιμασαμε και εγινε αμεσως μετα τις διακοπες του καλοκαιριου η μεταβαση εκει..λιγο πριν τη βαπτισουμε δηλαδη...

αν και η μικρη επισημα εμεινε εκει το αμεσως επομενο καλοκαιρι που της εβαλα μονο κρεβατι και οχι κουνια διοτι τη θηλαζα σχεδον 2 χρονια και για να γλιτωνω τα περα δωθε συχνα την κοιμιζα μαζι μου..αλλιως δεν την παλευα παραλληλα με τα ξενυχτια της και τη δουλεια μου..

αυτα απο μενα..

περναω παλι κριση δυσκοιλιοτητας και τιποτε δε με βοηθαει.. δειλα δειλα μονο το duphalac και εχω λιγο ταλαιπωρηθει αφου και η μικρη εχθες τη νυχτα για καποιο ασχετο μαλλον λογο ειχε γκρινια και αργοτερα δεν κοιμοταν και ετσι εμεινα ξαγρυπνη μεχρι της 5.30

Κοιμηθητε τωρα μελλουσες μανουλες γιατι ερχονται ζορια με το θεμα του υπνου..λιγο η πολυ ολες θα το ζησουμε..

φιλια!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλεςςς!!

Ελενακι εχεις το πολυτιμοτερο δωρο, και το κρατας στην κοιλιτσα σου.. Ολα καλα με το μπεμπη σου, εφτασε το κιλο ε;;; Μια χαρα! Να φτασουμε ολες μεχρι το τελος ευχομαι!!!:P

Εγω σημερα πηγα για τις εξετασεις μου και εκανα και την 3ωρη καμπυλη, οπου τελικα 2 ωρη ειναι γιατι μου πηραν αιμα πρωτη φορα με το που πηγα (νυστικη), στο καπακι πινω την (ελεεινη) γλυκοζη, μετα απο μια ωρα μου ξαναπηρε αιμα, και ακομα μια ωρα για την τελευταια ληψη, συνολο 2 ωρες κ κατι αναμονη.. Ηταν μια πολυ καλη κοπελα η οποια μου ειπε αν θελω να χρησιμοποιησω ενα δωματιο, που ειχε κρεβατι μεσα για να ξαπλωσω, φυσικα και το εκμεταλευτηκα!!! Να 'ναι καλα!! Πηραμε και τα αποτελεσματα το απογευμα και ηταν καλα πιστευω, τι λετε;;;;

0' -> 79

60' -> 97

120' -> 88

Εννοειται οτι ο αιματοκριτης επιμενει στο 34 αλλα θα τη βγαλω καθαρη..;)

Αυτα τα νεα μου!!!

Φιλια πολλα στις κοιλουμπιτσες!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ΤΕΛΕΙΑ η καμπυλη.. πολυ χαμηλη..

εγω με νηστεια ειχα 70 δηλαδη μηδενικη ουσιαστικα και μια ωρα μετα τα 50 ml ειχα 122 με 140 το max.

δηλαδη ανεκτα..

παντως εγω με τη γλυκοζη δεν εχω θεματα.. ακομη και οταν πειναω πρωινιατικα ειναι για μενα μια παρηγορια στη πεινα..

αντε καλη συνεχεια σε ολες μας.. τωρα ειναι το..βαρυ τριμηνο..ελπιζω και πιο δροσερο!!

γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε?ειδα κ εγω τον μπεμπη μου την δευτερα ειναι 900 γραμμαρια!!ειναι καλα αλλα ειναι με τα ποδια προσ τα κατω κ εχω αγχοθει λιγο ελπιζω να γυρισει γρηγορα τωρα που ειναι μικρουλισ ακομη!!!εγω γλθκοζη θα κανω τελοσ του μηνα!!!φιλακια σε ολα τα μωρακια!!!!

καλημερα marialena.. μια χαρα ο μικρουλης σας..

μην αγχωνεσαι για τη θεση απο τωρα.. ειναι ακομη νωρις..αλλα μωρα την παιρνουν μεχρι και την τελευταια στιγμη..

ολα καλα λοιπον... εγω εχω ραντεβου την αλλη Παρασκευη.. σε αναμονη λοιπον

Καλησπερα μανουλιτσες!!

Τι κανετε;; Εγω τωρα εκατσα, εχω αρχισει και κουραζομαι στη δουλεια, ειναι και η μεση που με παιδευει.. Κανω υπομονη 2 βδομαδες να βγω σε αδεια και μετα μην τον ειδατε..μην τον απαντησατε.. χαχαχα!!

Μαριελενα πολυ καλα τα νεα με το μπεμπη σου,πλησιαζουμε το κιλακι..Και μην αγχωνεσαι θα γυρισει το μωρο σου!!

Εμενα στη β'επιπεδου μου ειπε οτι ειναι με το κεφαλι κατω, αλλα αναρωτιεμαι ετσι θα παραμεινει; Δε θα κανει τουμπες;

Την Τριτη θα μιλησω με το γιατρο μου ο οποιος ειναι σε διακοπες, για να δουμε ποτε θα μας δει.......!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

aristea ακομη εχει περιθωρια για τουμπες.. ακομη και στην θεση αυτη τελευταια στιγμη μπορει να γυρισει, αλλα μενουν εκει απο νωρις οπως και η κορη μου..

ολα καλα θα πανε!!

Καλημερα prosperous....

Καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες...!!

Ακομα χουζουρευω, αλλα πρεπει σιγα σιγα να σηκωθω για να αρχισω να ετοιμαζομαι για τη δουλεια..!!

καλα κουραγια!!!!!!!!!!! σημερα εχει παλι ζεστη αλλα ειναι πιο υποφερτη απο την προηγουμενη βδομαδα..

ηρθα και εγω Αθηνα για δουλειες σαφως και το απογευμα θα ξαναπαω στο παιδακι μου στο εξοχικο..

ξανα πισω την αλλη εβδομαδα για δουλειες αφου σιγα σιγα πρεπει να κατεβουν κουρτινες, να κανω γενικη μαζι με τον συζυγο η τη μανα μου στο υπολοιπο σπιτι και αυτα σε δοσεις.. ωστε μεσα Σεπτεμβρη να γυρισουμε μονιμα και να μπουμε στην ευθεια μας..

Καλησπέρα και από μένα!!

2 κιλά επιπλέον πήρα μέσα σε 2 βδομάδες... Ωραία..!! Αλλά ήταν επειδή είχα πάει και τις διακοπές και ήμουν εκτός σπιτιού... Τώρα είμαι στα +6,5..

Το μωράκι είναι αρκετά δραστήριο και βλέπω την κοιλιά μου να κάνει κύματα και το αισθάνομαι όταν πάει να αλλάξει θέση και με κάνει πολύ χαρούμενη!!!!

Με τη δυσκοιλιότητα πάλι χάλια είμαι... Δεν το αντέχω άλλο... Χθες είχα ξανά πρόβλημα, το οποίο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Εμένα ο γιατρός μου δεν ήθελε να πάρω το duphalac και έχω μείνει στο έλεος των ακτινιδίων, δαμάσκηνων και των προσευχών μου... Και υποτίθεται ότι το τρίτο τρίμηνο είναι το πιο δύσκολο για το έντερο.. Ωραία..!

Το απόγευμα θα πάμε να δούμε για την προίκα του μωρού!!!! Όποτε σκέφτομαι όλα αυτά, και τα σκέφτομαι 23,5 ώρες το 24ωρο -χιχιχι-, γίνομαι τραλαλί τραλαλό!!!!

Θα σας πω τις εντυπώσεις μου από τα μαγαζιά! Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλες!!! Φιλάκιααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...