Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

caramello αφου της δινεις πιπιλα απο τη μια θα σου ελεγα να της δινεις και το πρωι αφου θες να τη βοηθας να συνεχισει να κοιμαται ωστε να παρατεινεται ο υπνος σας.. απο την αλλη γιατι να ενθαρρυνεις μια τετοια συνηθεια οταν δεν ειναι απαραιτητη? αυτο θα το κρινεις εσυ η ιδια για το παιδι σου και για την καθημερινοτητα σας..

ειμαι θετικη στο να κοιμουνται τα παιδια με τους γονεις αλλα ξερω οτι αυτο μπορει ευκολα να γινει και παγιδα και να μη ξεκολλανε κιολας..

στην κορη μου δεχομουν να την εχω τακτικα πολυ απλα επειδη

α) θηλαζα

β) ξυπνουσε πολλες φορες

γ) το πρωι δουλευα απο τον 4ο μηνα κιολας συνεπως επρεπε να εξοικονομω χρονο για υπνο.. οχι οτι δεν ξυπνουσα αλλα δεν σηκωνομουν και δεν εκανα δρομολογια κουνια - κρεβατι

και για τους παραπανω λογους η κορη μου ποτε δεν εκανε αποσβεση της αγορας της κουνιας της.. κοιμηθηκε ελαχιστα εκει..αλλα ειχα το χρονο και κυριως την...ηρεμια - ησυχια να κανω τα πραγματα πιο μεθοδικα οταν ηρθε η στιγμη να συμβει η μεταβαση της σε κρεβατι και σε δικο της χωρο..

τωρα ειναι πιο συνθετα τα πραγματα και να ειμαι ειλικρινης μετα απο τοσα χρονια κατεληξα πως οσο και αν αγαπω τα παιδια μου και οσο και αν ευχαριστιεμαι να τα εχω αγκαλια μου τις νυχτες, δεν με χαλαει να κοιμαμαι πιο χαλαρη και πιο ανετη με τον μπαμπα τους στο κρεβατι μας..

Η αληθεια ειναι οτι το καλυτερο ειναι οι γονεις στο κρεβατι τους και τ απαιδια στο δικο τους. αν ομως δεν μπορει να γινει διαφορετικα τι ν ακανουμε στη τελικη δεν κανετε και εγκλημα. το θεμα ειναι οτι αποφασιζεις να το κανεις χωρις ενοχες. ουτως η αλλως το παιδι ειναι πολυ μικρο για να μπει σε προγραμμα. δε σε φοβαμαι οταν ερθει ο καιρος θα τη βρεις τη λυση!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

caramello αφου της δινεις πιπιλα απο τη μια θα σου ελεγα να της δινεις και το πρωι αφου θες να τη βοηθας να συνεχισει να κοιμαται ωστε να παρατεινεται ο υπνος σας.. απο την αλλη γιατι να ενθαρρυνεις μια τετοια συνηθεια οταν δεν ειναι απαραιτητη? αυτο θα το κρινεις εσυ η ιδια για το παιδι σου και για την καθημερινοτητα σας..

ειμαι θετικη στο να κοιμουνται τα παιδια με τους γονεις αλλα ξερω οτι αυτο μπορει ευκολα να γινει και παγιδα και να μη ξεκολλανε κιολας..

στην κορη μου δεχομουν να την εχω τακτικα πολυ απλα επειδη

α) θηλαζα

β) ξυπνουσε πολλες φορες

γ) το πρωι δουλευα απο τον 4ο μηνα κιολας συνεπως επρεπε να εξοικονομω χρονο για υπνο.. οχι οτι δεν ξυπνουσα αλλα δεν σηκωνομουν και δεν εκανα δρομολογια κουνια - κρεβατι

και για τους παραπανω λογους η κορη μου ποτε δεν εκανε αποσβεση της αγορας της κουνιας της.. κοιμηθηκε ελαχιστα εκει..αλλα ειχα το χρονο και κυριως την...ηρεμια - ησυχια να κανω τα πραγματα πιο μεθοδικα οταν ηρθε η στιγμη να συμβει η μεταβαση της σε κρεβατι και σε δικο της χωρο..

τωρα ειναι πιο συνθετα τα πραγματα και να ειμαι ειλικρινης μετα απο τοσα χρονια κατεληξα πως οσο και αν αγαπω τα παιδια μου και οσο και αν ευχαριστιεμαι να τα εχω αγκαλια μου τις νυχτες, δεν με χαλαει να κοιμαμαι πιο χαλαρη και πιο ανετη με τον μπαμπα τους στο κρεβατι μας..

αφου τη δινεις που τη δινεις τι τηνβασανιζεις, δωστε οποτε τη ζητησει για να ηρεμησει. εγω προσωπικα του δινω, δεν την εχει ολη μερα και τη πεταει οποτε δεν τη θελει.

dbLDp2.png

εγω σημερα διαπιστωσα οτι θα κανουμε χριστουγεννα μονοι μας καθως οι γονεις μου για διαφορετικους λογους ο καθενας δεν θα μπορουν να ρθουν και ειμαι στενοχωρεμενη αλλα θα μου περασει.. ελπιζω την πρωτοχρονια που ναι τα γενεθλια της μικρης να ειναι καλυτερα τα πραγματα

Ηρεμει και με το στηθος απλα το ερωτημα ηταν μηπως αφου εχει φαει να της εδινα πιπιλα στη φαση του πρωινου χουζουρεματος...Μπορει να το δοκιμασω μια φορα να δω πως το δεχεται δεν ειναι οτι θα το μαθει και με τη μια και σιγουρα θα προτιμησει το στηθος αν την επομενη φορα απο φασισω οτι δε το θελω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

στο θεμα πιπιλας οπως ειπε και η Αρτεμης του την δινω οποιαδηποτε ωρα της μερας και αν δεν την θελει την πεταει γιατι εμενα βαζει χερι αρα προτιμω πιπιλα,

βρε κοριτσια και εγω εχω σκεφτη να τον παρω στο κρεβατι αλλα εχω μια φιλη που ο γιος της ειναι 20 μηνων και κοιμουνται μαζι και ο αντρας της στον καναπε...και αυτη η φαση με τρομαζει λες να συμβει κ σε μας.....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

στο θεμα πιπιλας οπως ειπε και η Αρτεμης του την δινω οποιαδηποτε ωρα της μερας και αν δεν την θελει την πεταει γιατι εμενα βαζει χερι αρα προτιμω πιπιλα,

βρε κοριτσια και εγω εχω σκεφτη να τον παρω στο κρεβατι αλλα εχω μια φιλη που ο γιος της ειναι 20 μηνων και κοιμουνται μαζι και ο αντρας της στον καναπε...και αυτη η φαση με τρομαζει λες να συμβει κ σε μας.....

εξαρταται για ποσο θα το επιτρεψεις εσυ και για ποιους λογους το επιτρεπεις..

εγω παντως οταν ηθελα να μην γινετε απλα σταματησα να το επιτρεπω παντα βεβαια με το σχετικο τιμημα (κλαμα κλπ) αλλα ολα ξεπερνιουνται

Επιτελους κοιμηθηκε ο μπομπιρακος μου!!!

Ντινα μου μπηκατε κι εσεις στη φαση , βυζι η τιποτα?? Παντως με το μαρσιπο σωθηκα. Μπορει να πονανε οι μεσες μας και οι πλατες μας αλλα κοιμαται λιγο και δε κλαιει οοολη μερα.

Οπως το ειπες... Εγω ακομη δεν τον εχω βαλει σε μαρσιππο.. θα το δοκιμασω απο αυριο..

καλησπερα!!!

σημερα κλεινουμε 1 μηνα,καλε πως περασε τοσο γρηγορα δεν το πιστευω...

το βραδυ μας ηταν μια απο τα ιδια απο τις 5μιση εως της 7 ειχαμε την γκρινια μας.

Ντινακι σε μια εβδομαδα εχουμε Χριστουγεννα και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι...να σου πω και το πιο κουφο οτι εχω στολιση ολο το σπιτι εχω το δεντρο μου με τα φωτακια του αλλα μπαλες δεν εχω βαλει ακομα γιατι καπου ειχαμε χασει το κιβωτιο και εκει που θα εστελνα τον αντραμου να παει να παρει αλλες το βρηκε ο πεθερος μου και περιμενω να μου της φερει.....ελπιζω να ερθει σημερα....

n.gifa.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gift.gifa.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifx.gifi.gifl.gifi.gifa.gifs.gife.gifi.gif

Σας το εφερε ο πεθερος σου το κουτι με τα στολιδια?? Και να σκεφτεις οτι εγω εχω στολισμενο το σπιτι απο πριν γεννησω... Αλλα ειμαι τοσο απασχολημενη με το μωρο που δεν το σκεφτομαι καν...

εγω σημερα διαπιστωσα οτι θα κανουμε χριστουγεννα μονοι μας καθως οι γονεις μου για διαφορετικους λογους ο καθενας δεν θα μπορουν να ρθουν και ειμαι στενοχωρεμενη αλλα θα μου περασει.. ελπιζω την πρωτοχρονια που ναι τα γενεθλια της μικρης να ειναι καλυτερα τα πραγματα

Προσπακι, καταλαβαινω πολυ καλα πως νιωθεις... Ειναι δυσκολο να εισαι μακρια απο τους δικους σου.. Θα σου περασει, ναι.. Κι εγω τη μαμα μου τωρα θα τη δω με το νεο ετος που θα ερθει για λιγο.. Τι να κανω... :-(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Αρετη δε σου ευχηθηκα! Να το χαιρεστε το μπεμπακι σας! Αντε να σαραντισετε!

Εμενα μου κανει κολπα...Δυο ωρες τρωμε για να κοιμηθει.Την κοιμησα στη μια ωρα που κανουμε παντα και μου ξυπνησε σε 10 λεπτα καταχαρουμενη!

Δε τα βλεπω καλα τα πραγματα!Μαλλον παραξεκοουραστηκε στο μαρσιπο σημερα! Κι εγω κουτουλαωωω!!! Και δε κοιματαιιι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αρετουλα με το καλο να σαραντησετε! Περνάει η καιρός σα νεράκι... Καλα να είναι τα παιδάκια μας κ μεις!!!

Προσπ μη στεναχωριεσαι κοριτσάκι μου.. Είναι σίγουρα καλο αυτές τις μέρες να τις περνάμε με οοολη την οικογένεια μαζεμενη αλλα αφού θα έχεις τα 2 σου παιδιά για πρώτη χρονια θα είναι τέλεια!

Εμένα η μικρή μου είναι ήσυχη όταν είμαι κοντά της.. Όταν με χάνει αρχίζουν τα όργανα, ειδικά απο το απόγευμα κ μετα..

Ευτυχώς κάνει καλο παρεακι με το μπαμπά της κ έτσι κάνω κ κανένα μπάνιο...

Να ρωτήσω, στο θηλασμο βαφουμε νυχι;; (τώρα μου ήρθε,9 μήνες τα εβαψα δυο φορές όλες κ όλες...)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

για τα νυχια ειναι ολα αμφιλεγομενα.. καλο ειναι να το αποφευγεις αφου οι ουσιες παιρνουν απο το νυχι στον οργανισμο αλλα αν το κανεις και περιστασιακα δεν νομιζω οτι τρεχει και κατι..

Καλημερα μανουλες τι κανετε? εμεις ολα καλα, συνεχιζουμε το προγραμμα μας , αγγλος ο δικος σου;). Τα μαλλια κανει να τα βαψουμε με φυτικη βαφη?

Μεχρι το τελος της εβδομαδας πρεπει ν απαρουμε ευχη και να μας δει και η παιδιατρος. Εσεις πηγατε στο γυναικολογο οσες 40ντησατε?

dbLDp2.png

εγω θα παω Γεναρη μερια.. εχω και εξοδα μαζεμενα καθως πρεπει να παω και τον μικρο για να τον δουν για το αιμαγγειωμα

φυτικες βαφες η χενα κλπ δεν νομιζω οτι εχουν προβλημα..

το κακο ειναι πως για τα μαλλια η τα νυχια τιποτε δεν ειναι οριστικα επιβεβαιωμενο.. απλα ολοι λενε καλο ειναι να αποφευγονται..

γεια σασ κοριτσια τι κανετε??ελπιζω ολεσ κ ολα τα μωρακια να εισται τελεια!!!!

εχω παρα πολυ καιρο να μπω δε πολυ προλλαβαινω να ανοιξω υπολογιστη!!οταν ο μπεμπησ ειναι ηρεμοσ τρεχω να κανω καμια δοθλεια!!οι κολικοι σασ περασαν?εμασ οχι εχοθμε παρα πολλα αερια κ το κακομηροθλι μου ποναει κ σφιγκετε πολυ!!ξεκιναμε τιν γκρινια απο το πρωι κορυφωνετε το απογευματακι κ ηρεμουμε μετα τισ 10 το βραδυ!!

εγω επειδη δινω κ συμπηρωμα του την δινω την πιπιλα αλλα οχι πολυ το βραδυ δε την περνει καθολου σχεδον οταν τον βαζω σε ενα κοθνακι που εχουμε την πεταει μονοσ του κ γενικα οταν εχει κατι αλλο να δει κ να ασχολιθει δε την θελει αλλα οταν ξεκινανε τα πονακια την ζητα!!αλλα με το στηθος δεν εχει κανενα προβλημα παρολο που περνει κ μπουκαλι το πιανει κατευθειαν!!εμεισ σε σε νια βδομαδα γινομαστε 2μηνων!!!!!δε το πιστευω πωσ εχουν περασει 2μηνεσ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...