Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα ζυγιστικα και ειμαι 65,5 κιλα!!! εχασα σχεδον 2 κιλα σε 3 μερες!!!!!!!!

ειδατε τι κανει η νοικυρικη??? δουλεψα σα σκυλι, εφαγα περιορισμενα και ιδου!!

αρα εχω αλλα 5 να χασω για να παω σε αυτα που ξεκινησα συν αλλα 3 για να ειμαι οπως θελω..

Καλημερα!

Μπραβο ρε Δημητρα που εχασες τα περισσοτερα κιλα τοσο γρηγορα...

Εγω δυστυχως δε μπορω να αντισταθω στα μελομακαρονα, οποτε το πληρωνω:(

Τι να κανουμε; απο του χρονου....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα!

καλημερα! ποιος ειπε πως δεν τρωω????εεε????χαχα!

Καλημέρα!!!

Δήμητρα σε ευχαριστω πολυ!! Θα παω μετα στα μνμ να την διαβάσω!!!

Πως τα χάνετε τα κιλα;; Εγω σε κάθε θηλασμο πείνας.. Φυσικά δεν τρώω βλακείες.. Αχλαδια- κ κόρνφλεικς σκετς χωρίς γάλα..δεν πειράζει μέχρι το καλοκαίρι έχουμε καιρο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

1189863525_morning44.gif

Γεια και απο εμας κοριτσακια... δεν ειχαμε καθολου ησυχο βραδυ... ολο γκρινια και κλαμα... με ελαχιστο υπνο και αυτο στην αγκαλια... ή στο ζιζι...

Καλημερα!

Εγω χτες εφαγα μισο κιλο μελομακαρονα... :tongue:

Κλαιει παλι, τα λεμε αργοτερα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Γεια σας και απο μενα!

Αργησα γιατι την ειχε ο αντρας μου στο μαρσιπο 3 ωρες κι εγω εκανα αποτριχωση,(εχω και γυναικολογο αυριο μη γινουμε ρεζιλι) και δουλειες.

Το βραδυ ευτχως πηγε καλα. Παιδευοταν παλι και επαιζε μπουνιτσες και γουρουνιζε αλλα ξυπνησε στις 6! Μετα βεβαια δεν ειχε αλλο υπνο και αφου φαγαμε και κοιμηθηκε την εβαλα και ξυπνησε, ακριβως οπως χτες. Μετα απο μιαμιση ωρα προσπαθεια την πηρα τελικα στο κρεβατι 2 ωριτσες και χουζουρεψαμε. Εγω εχω ανετα κι αλλο υπνο αλλα, μη ζηταω και πολλα.Αν το κρατησει αυτο το προγραμμα ειμαι για ξυλο αν παραπονιεμαι!

Ντινα μου μπηκατε κι εσεις στη φαση , βυζι η τιποτα?? Παντως με το μαρσιπο σωθηκα. Μπορει να πονανε οι μεσες μας και οι πλατες μας αλλα κοιμαται λιγο και δε κλαιει οοολη μερα. Τωρα τι θα γινει αργοτερα δε ξερω, θα διεξει! Προς το παρον κοιταμε οτι σ αυτη τη φαση βοηθαει...

Απο κιλακια θελω αλλα 5 για να ειμαι εκει που ξεκινησα, αλλα και με 3-4 καλα ειμαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!

σημερα κλεινουμε 1 μηνα,καλε πως περασε τοσο γρηγορα δεν το πιστευω...

το βραδυ μας ηταν μια απο τα ιδια απο τις 5μιση εως της 7 ειχαμε την γκρινια μας.

αχ! αυτα τα κιλα θα τα χασουμε που θα παει εγω εχω ακομα αλλα 3 απο αυτα που ξεκινησα και αλλα 5 που ειχα παρει πριν εχουμε δρομο ακομα ε!!θα παρουμε και κανενα τωρα της γιορτες.......

Ντινακι σε μια εβδομαδα εχουμε Χριστουγεννα και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι...να σου πω και το πιο κουφο οτι εχω στολιση ολο το σπιτι εχω το δεντρο μου με τα φωτακια του αλλα μπαλες δεν εχω βαλει ακομα γιατι καπου ειχαμε χασει το κιβωτιο και εκει που θα εστελνα τον αντραμου να παει να παρει αλλες το βρηκε ο πεθερος μου και περιμενω να μου της φερει.....ελπιζω να ερθει σημερα....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

α καλα!! το θεμα αποτριχωση πρεπει να το οργανωσω διοτι το εχω παρατησει και ειμαι πραγματικα ενα χαλι μαυρο.. και θελει και χρονο αρκετο για να σουλουπωθει η κατασταση..

εμεις τα βραδυα παμε μια ετσι μια αλλιως.. δεν εχω βεβαια παραπονο, ο μικρος δεν κανει δυσκολιες με την εννοια να μην κοιμαται αλλα ξυπναει αλλωτε στις 2 ωρες, αλλωτε ανα μια ωρα, αναλογα τι τον ενοχλει..

αυτο που κανω συστηματικα τελευταια και πρεπει να αποφασισω να το κοψω συντομα ειναι να τον βαζω στο κρεβατι μου..ο καημενος κοιμαται αμεσα μολις μπει αναμεσα μας ασχετα για ποση ωρα και πως να μην το κανει αφου κοιμαται σε πιο μαλακο και ζεστο περιβαλλον απο το λικνο..

αλλα οσο και να με βολευει πρεπει να το σταματησω..

η αληθεια ειναι πως προβληματιζομαι πολυ σοβαρα πως θα μετακομισει στο δωματιο με την κορη μου.. απο τη μια θα πρεπε ηδη να γινει ωστε να συνηθιζουν και τα δυο απο την αλλη ειναι και τα δυο ακομη σε περιεργες ηλικιακες φασεις.. η κορη μου συχνα ξυπναει και γκρινιαζει και φωναζει μεσα στη νυχτα για τον χ ψ λογο και καμια φορα ο μικρος ξυπναει και ας ειναι στο διπλα δωματιο (που να ταν στον ιδιο χωρο δηλαδη), απο την αλλη εκεινος θελει τη νυχτα θηλασμο και αλλαγμα και πρεπει να τον σηκωνω και συχνα κανει και αυτος γκρινια η λιγο κλαμα που θα ενοχλει τη μικρη..

αν το αφησω για μετα αυτο το μετα θα πρεπει να ειναι μετα τον 1 χρονο ωστε να καταλαβαινει λιγο τι του λεω και να χει μεγαλωσει και η κορη ωστε να χει ελαττωσει αυτα τα βραδυνα ξεσπασματα..αλλα το θεμα ειναι πως φοβαμαι οτι ισως να χουμε θεμα με τον μικρο και να μην ξεκολλαει απο την κρεβατοκαμαρα τοτε ευκολα..

μια πιθανη λυση ειναι απο το επομενο φθινοπωρο να βαλω τη κουνια στο παιδικο με τη μεγαλη και να δω πως θα παει η κατασταση και αργοτερα αν μπορω να αγορασω μια κουκετα με εξτρα κρεβατι κατω απο το κατω επιπεδο ωστε να πηγαινω και εγω αν ακομη θηλαζω μεχρι να συνηθισουν και τα δυο μεταξυ τους..

αυτα.. ειπα και εγω τον πονο μου..:tongue:

Ωραια τα λες προσπερ! Εγω δε μπορω να σε συμβουλεψω γιατι εχω πολυυυυυ μελλον μεχρι να φτασω σε αυτο τον προβληματισμο. Ελπιζω να μιλαμε μεχρι τοτε για να μου πεις τι εκανες!χαχα! Περα απο την πλακα νομιζω οτι ισως ειναι καλυτερα αυτο που λες,να περιμενεις λιγο ακομα.Οσο για τη συνηθεια με το κρεβατι θα την ειχα κι εγω σιγουρα η θα την αοκτησω αν μου κανει πολλα κολπα το βραδυ. Ειναι ομορφα και βολευει οταν θες λιγο υπνο ακομα. Επισης θα στελνω και τον αντρα μου στον καναπε γιατι δεν ειναι λιγες οι φορες που γυρναει και πεφτει πανω μου ποσο μαλλον αν εχουμε το μωρο αναμεσα.Εκτος αν βαλω καγκελο απ τη μερια μου και το εχω απο κει..Αλλα ελπιζω να μη χρειαστει.Προς το παρον τη παιρνω μονο αν ξυπνησει νωρις το πρωι και εχει χορτασει υπνο και δε ψηνεται να κοιμηθει στο καλαθι της.

Κατι που σκεφτηκα σημερα να ρωτησω για γνωμη...

το πρωι λοιπον εστω οτι ξυπναμε στις 6 τρωμε μια ωρα ως τις 7 και μετα για μιση με μια ωρα προσπαθω να τη βαλω και ξυπναει και τελικα την παιρνω στο κρεβατι. Αν της δωσω στηθος για να κοιμηθει αφου εχει φαει αρκετα θα πιπιλισει λιγο δε θα φαει κανονικα οποτε δε με ανησυχει το ρεψιμο.Καποια στιγμη την αφηνει τη θηλη μου και κοιμαται, αν ειναι ανησυχη θα την ξανααναζητησει και επειδη φοραω και τις θηλες και δεν εχω και το τεραστιο στηθος ειναι μια μανουρα να βρουμε τη θεση μας και να μη της κλεινω και τη μυτουλα...καταληγω επιτελους στην απορια.Μηπως σε αυτη τη φαση να της εδινα πιπιλα αντι βυζι, η ειναι μια κακια συνηθεια χωρις λογο?

Προς το παρον πιπιλα της δινω μονο το απογευμα πριν το μπανιο καποιες φορες για να μη θελει να φαει! Δε δινω αλλες ωρες τη μερα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

caramello αφου της δινεις πιπιλα απο τη μια θα σου ελεγα να της δινεις και το πρωι αφου θες να τη βοηθας να συνεχισει να κοιμαται ωστε να παρατεινεται ο υπνος σας.. απο την αλλη γιατι να ενθαρρυνεις μια τετοια συνηθεια οταν δεν ειναι απαραιτητη? αυτο θα το κρινεις εσυ η ιδια για το παιδι σου και για την καθημερινοτητα σας..

ειμαι θετικη στο να κοιμουνται τα παιδια με τους γονεις αλλα ξερω οτι αυτο μπορει ευκολα να γινει και παγιδα και να μη ξεκολλανε κιολας..

στην κορη μου δεχομουν να την εχω τακτικα πολυ απλα επειδη

α) θηλαζα

β) ξυπνουσε πολλες φορες

γ) το πρωι δουλευα απο τον 4ο μηνα κιολας συνεπως επρεπε να εξοικονομω χρονο για υπνο.. οχι οτι δεν ξυπνουσα αλλα δεν σηκωνομουν και δεν εκανα δρομολογια κουνια - κρεβατι

και για τους παραπανω λογους η κορη μου ποτε δεν εκανε αποσβεση της αγορας της κουνιας της.. κοιμηθηκε ελαχιστα εκει..αλλα ειχα το χρονο και κυριως την...ηρεμια - ησυχια να κανω τα πραγματα πιο μεθοδικα οταν ηρθε η στιγμη να συμβει η μεταβαση της σε κρεβατι και σε δικο της χωρο..

τωρα ειναι πιο συνθετα τα πραγματα και να ειμαι ειλικρινης μετα απο τοσα χρονια κατεληξα πως οσο και αν αγαπω τα παιδια μου και οσο και αν ευχαριστιεμαι να τα εχω αγκαλια μου τις νυχτες, δεν με χαλαει να κοιμαμαι πιο χαλαρη και πιο ανετη με τον μπαμπα τους στο κρεβατι μας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...