Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σου και σενα Ματινακι. Κι εγω εχω διαβασει οτι με το θηλαστρο μειωνεται η παραγωγη.. Αλλα αν ειναι σε κανα μηνα να λειπω απο το σπιτι καθε μερα για κανα διωρο θα πρεπει να εχω αποθεματα γαλακτος για τον μπομπιρα στην περιπτωση που πεινασει..

δε μου λες, μιας και εχεις πολλη παραγωγη, δε μουσκευεις τα επιθεματα, τις μπυτζαμες τα σεντονια κτλ? Και αυτα τα επιθεματα οικονομικα ασυμφορα ειναι.. :(

εμενα ο παιδιατρος μου ειπε οτι αφου τραβαω αποκλειστικα με θηλαστρο θ αμειωθει η παραγωγη γαλατος. θηλαστρο πηρα της ameda επειδη εχει περισσοτερες ζωες μου ειπαν οτι ειναι καλο οσο τα επαγγελματικα, τι να πω

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υποτιθεται οτι λενε στην αρχη για να κατεβασεις περισσοτερο να χρησιμοποιησεις θηλαστρο...Και οντως με βοηθησε στην αρχη.Αλλα τωρα παρατηρησα οτι οποτε βγαζω μας παιρνει το βραδυ για να ξαναγεμισω! Και νομιζα οτι ειναι δικο μου προβλημα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Υποτιθεται οτι λενε στην αρχη για να κατεβασεις περισσοτερο να χρησιμοποιησεις θηλαστρο...Και οντως με βοηθησε στην αρχη.Αλλα τωρα παρατηρησα οτι οποτε βγαζω μας παιρνει το βραδυ για να ξαναγεμισω! Και νομιζα οτι ειναι δικο μου προβλημα...

και μενα μια απο τα ιδια, με το ζορι 80 μλ, τραβα τραβα θα ξεχιλωσει!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Βγαζεις 80 μλ καθε ποτε;;

Του δινεις κ συμπληρωμα ε;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αυτο το κολπο που την κρατας το κανω απ την αρχη αλλα εκνευριζετει.Ξεκινησα αλλο κοπλο χτες.Της την εδωσα με το στομα σε μια τυχαια φαση που απλα δεν ειχα χερια και την κρατησα με τη μυτη,σκηνες απειρου καλλους για γελια,αλλα της αρεσε. Και μετα την κρατουσα με τη μυτη της εκανα παιχνιδακια και την κρατουσε.Επισης μου βγηκε να δινω μικρα χτυπηματακια στην πιπιλαμε το δαχτυλο και το βρηκε ενδιαφερον.Τωρα μου κοιμηθηκε αγκαλια με πιπιλα!

αφου επιασε το κολπο συνεχεισε το..... εισαι ολα τα λεφτα....

οταν φευγει η πιπιλα πεφτει ενα κλαμα...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

μια απο τα ιδια και εγω εχτες εβγαλα 100μλ και εκανα παρτυ,τι τραβαμε οι δολιες οι μανες....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Το περισσοτερο που εχω βγαλει ειναι 90 μλ και δε το ζορισα αλλο...

Τη δευτερα πρεπει να αφησω γαλα στη μαμα γιατι θα παμε γυναικολογο. Θα βγαλω και το βραδυ και το πρωι για να μη το ζορισω..

Αααααχ μου φευγει η μαμα τη δευτερα το απογευμαααα...Ααααχ!

Μου φαινεται οτι εχω κι εγω φλεματακια...Βρε λετε να εφερε κανενα μικροβιο ο αντρας μου απο τη δουλεια και κολλησε πρωτα η μικρη ως πιο ευαισθητουλα?

Χμμμ...Θα κανω αντισωματα εγω να της δωσω με το γαλατακι!

Ευτυχως κοιμηθηκε και δε δειχνει να παλευει ακομα. Της εβαλα πιο πολυ και πιο πολλες φορες ορο σημερα...γουρουνιζε αρκετα παλι αλλα...Θα δειξει! Θα σας πω αυριο! :rolleyes:

Τρωω και νανι! Νυσταζω πολυυυυ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Βγαζεις 80 μλ καθε ποτε;;

Του δινεις κ συμπληρωμα ε;

Καθε 3 ωρες και ναι δινω και συμπληρωμα, συνολικα πινει πριπου 120 μλ.

Παω για νανι γιατι μολις τον κοιμησα. Καληνυχτα κοριτσακια! φιλια στ αμπεμπακια σας!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα και απο εμένα.. Μόλις κοιμηθηκαν κ τα δυο μπουμπούκια!!!

Να έχετε μια ήσυχη νύχτα!! Καλο ξημέρωμα!!

(Δήμητρα οπότε μπορεισ φίλη μου γιΑ την συνταγή)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα αλλα υποθετω επειδη αλλο το πιπιλισμα του μωρου και αλλο το μηχανημα!

Αυτος ακριβως ειναι ο λογος.. ετσι διαβασα...οτι ο εγκεφαλος καταλαβαινει οτι δεν ειναι το μωρο που τραβαει οποτε μειωνει παραγωγη.. :eek: απιστευτο ε ??

Οχι καραμελιτσα, δεν ειναι δικο σου φυσικα!!! ;)

Σημερα ο γιοκας μου με αποτελειωσε... Καταλαβα τι ειναι αυτο που λετε οτι μονο στηθος θελει αλλιως πλανταζει στο κλαμα... ε να! αυτο... ο χριστος και η παναγια... κουραστηκα πολυ.. αφηστε που πινω νερακι και νιωθω τοσο αφυδατωμενη.. το βλεπω στο προσωπο μου.. ατιμες ορμονουλες μου, μη με εγκαταλειπετε ακομη!!!

Ζυγιστηκα σημερα (πρωτη φορα μετα τοκετον..) εχασα 13 κιλα, απο εγκυμοσυνη μου εμειναν αλλα 6, και αλλα 10 που εβαλα απο τοτε που παντρευτηκα... εχω να χασω αρκετα ακομη.. καλα, η κοιλια πατσοκοιλο, δεν το συζητω.. με οροφους οπως ειπε και η Αριστεα.. :-(

Με πονανε και τα εσωτερικα ραμματα της καισαρικης... Ειναι και ο μπομπιρας εχει απιστευτη δυναμη στα ποδια και ολο εκει με βρισκει... :-(

Αντε να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει...

Πολλα φιλια σε ολες....

Καλη ξεκουραση....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλημερα

εγω δεν εχω αντλησει αποκλειστικα και ετσι δεν ξερω να πω αν μειωνεται δραστικα η παραγωγη η οχι αλλα εμπιστευομαι τις αποψεις των οσων ηδη εχουν μπει σε αυτο το χορο.. σιγουρα μπορω να πω οτι ενα θηλαστρο με στροφες νοσοκομειακου τυπου (οχι οικιακης χρησης ακομη και σαν το Mini electric η το swing) ειναι πιο αποτελεσματικο και για να κρατηθει η παραγωγη πρεπει να ειναι και η μητερα πολυ συνεπης με τις αντλησεις και να μην παρεκλινει..

εγω εχω αντλησει επι 5 μηνες σχεδον παραλληλα με θηλασμο του παιδιου.. δηλαδη μια αντληση το πρωι πριν φυγω για αποσυμφορηση, δυο στη δουλεια ανα τριωρο και μια το βραδυ αρα τεσσερις στο εικοσιτετραωρο συν τον ελευθερο θηλασμο του μωρου συνδυασμος δηλαδη που κρατησε τη παραγωγη στα υψη..

παντως οσο κουραστικο ειναι το ξενο γαλα με τις αποστειρωσης και την προετοιμασια τοσο κουραστικο ειναι και να αντλεις, ποσο μαλλον οταν προκειται για αποκλειστικη αντληση..μπραβο σε οσες εχετε το κουραγιο και το κανετε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...