Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

η αποψη μου και απο αυτα που ξερω καλα ειναι στις 3 το πολυ 4 ωρες οχι να την ξυπνας αλλα να την βαζεις να θηλαζει.. αν δεν ανταποκρινεται εχει καλως ειδαλλως προσπαθεις να την βαλεις να θηλασει, της βαζεις αν χρειαστει εσυ τη θηλη στο στομα..

ετσι θα κρατηθει και η παραγωγη σου.. το μαξιμουμ ειναι το 4ωρο παντως..

Εκτος απο το βραδυ φανταζομαι ε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λογικα ενα κρυωμα πρεπει να το χω παρει γιατι σιγουρα λογω θηλασμου και μη τακτικης ληψης βιταμινων εχω χαμηλο ανοσοποιητικο αλλα προφανως η χθεσινη κουραση της ημερας με κατεβαλλε..

παλι καλα παροτι ημουν μονη με τα παιδια σημερα ηταν ησυχη μερα να εξαιρεσουμε οτι ο μπεμπης ζητουσε χερια συχνα και καταφερα να φτιαξω και τα μελομακαρονα μετα το φαγητο της ημερας..

τωρα περιμενω μια φιλη για λιγο και θα φροντισω να ξεκουραστω διοτι ο ανδρας μου αυριο παει στη δουλεια απο το ξημερωμα και πρεπει να αντεξω..

κατα τ'αλλα και του χρονου με υγεια να ξαναφτιαξουμε τα γλυκα μας

μπραβο σε οσες σαραντισατε και πηρατε ευχουλα

Λια θα σου στειλω το πμ με τη συνταγη για τους κουραμπιεδες μολις εχω λιγη ησυχια..

Αρετη πως την πηρατε την πιπιλα? Υπαρχει κολπακι? Γιατι κι εμεις το παλευουμε το χερακι.

Μιαμιση ωρα????Κι εγω χαιρομαι που καθεται 10 λεπτα!χαχα! δε πειραζει θα μαθουμε κι εμεις ελπιζω!

οταν εβαζε το χερι του εβαζα την πιπιλα την κρατουσα με το χερι μου για να μην την πεταξει και σιγα σιγα την εμαθε,βασικα ακομα τον πιανω να βαζει χερι αλλα το ελατωνει.

και εμενα στο ριλαξ ξεκινησε με 5αλεπτα τωρα καθετε ενω εγω κανω της δουλεις μου αλλα παντα μαζι.θα δεις πως μςρα μς τη μςρα θα καθετε και παραπανω,εμας εχει και δονηση και οταν κανει γκρινια την βαζω και ηρεμη κατευθειαν.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

οταν εβαζε το χερι του εβαζα την πιπιλα την κρατουσα με το χερι μου για να μην την πεταξει και σιγα σιγα την εμαθε,βασικα ακομα τον πιανω να βαζει χερι αλλα το ελατωνει.

και εμενα στο ριλαξ ξεκινησε με 5αλεπτα τωρα καθετε ενω εγω κανω της δουλεις μου αλλα παντα μαζι.θα δεις πως μςρα μς τη μςρα θα καθετε και παραπανω,εμας εχει και δονηση και οταν κανει γκρινια την βαζω και ηρεμη κατευθειαν.

Αρετη ποιο ριλαξ εχεις παρει;;

Θελω κ γω να παρω κ να εχει κ δονηση...

Κ μενα βαζει το χερι στο στομα οταν πειναει ομως...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Αρετη ποιο ριλαξ εχεις παρει;;

Θελω κ γω να παρω κ να εχει κ δονηση...

Κ μενα βαζει το χερι στο στομα οταν πειναει ομως...

της fisher price δεσ το http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=34297&selcat=bgb

οταν πεινανε σχεδων ολα τα μωρα βαζουν τα χερια στο στομα εμενα τα βαζει συνεχεια και πιπιλαει αλλα κατι κανουμε με την πιπιλα,

gEsQp2.png

JjRCp2.png

δονηση.. ακου τωρα..:tongue:;)

εχεις δει ενα επεισοδιο sex&the city που παει η Σαμανθα να κρατησει το μωρο της Μιραντα και χαλαει η δονηση του ριλαξ.... Και βαζει διπλα στο μωρο μια ''μηχανη μασαζ χειρος'' (η Σαμανθα ειχε βρει βεβαια κ αλλες χρησεις της...χαχαχα:tongue: )

Αυτο το κολπο που την κρατας το κανω απ την αρχη αλλα εκνευριζετει.Ξεκινησα αλλο κοπλο χτες.Της την εδωσα με το στομα σε μια τυχαια φαση που απλα δεν ειχα χερια και την κρατησα με τη μυτη,σκηνες απειρου καλλους για γελια,αλλα της αρεσε. Και μετα την κρατουσα με τη μυτη της εκανα παιχνιδακια και την κρατουσε.Επισης μου βγηκε να δινω μικρα χτυπηματακια στην πιπιλαμε το δαχτυλο και το βρηκε ενδιαφερον.Τωρα μου κοιμηθηκε αγκαλια με πιπιλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Δημητρα εσυ που εισαι ΙΚΑ κ ειχες παρει μεγαλη αναρρωτικη, το δωρο των Χριστουγεννων το παιρνεις μισο απο το ΙΚΑ κ μισο απο τον εργοδοτη;;

Ετσι μου ειπε μια συναδελφος μου..ξερεις κατι;

Της την εδωσα με το στομα σε μια τυχαια φαση που απλα δεν ειχα χερια και την κρατησα με τη μυτη,σκηνες απειρου καλλους για γελια,αλλα της αρεσε.

Καλα λεμε δεν υπαρχεις.....!!!!!! Αχ, τι να κανει η δολια μανα...

Αφου βλεπεις οτι ανταποκρινεται συνεχισε το....!!

Διαφημίσεις

εμας απλως κουνιεται το ρηλαξ

ηθελα και δονηση αλλα εκανα γκαφα

Επομενο σταδιο....Πεφτει η πιπιλα και κλαιει....αλλα κοιμηθηκε αρκετη ωρα...την ξαναβαζω και ηρεμει...αλλα αυτο ειναι το προβλημα της πιπιλας...ολα εχουν τα υπερ και τα κατα...σκεφτηκα τη μονοτικη ταινια! χαχαααα!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καραμελιτσα να σε ρωτησω..

Ειχες παραγγείλει απο αμαζον ή κανω λαθος; ποσο κανει να ερθει η παραγγελια; κ υπαρχει χρεωση για μεραφορικα;; δεν ξερω καθολου απ'αυτα...

Μονο αεροπ. εισιτήρια εχουμε αγορασει απο ιντερνετ...

Καραμελιτσα να σε ρωτησω..

Ειχες παραγγείλει απο αμαζον ή κανω λαθος; ποσο κανει να ερθει η παραγγελια; κ υπαρχει χρεωση για μεραφορικα;; δεν ξερω καθολου απ'αυτα...

Μονο αεροπ. εισιτήρια εχουμε αγορασει απο ιντερνετ...

Συνηθως τα παραγγελνει ο αντρας μου αλλα εξαρταται απο το μεγεθος και ποια χωρα ερχεται. Το ελαχιστο ειναι 8 ευρω και ανεβαινει...Αν παρεις κανενα ψυγειο..χαχα!

Απο το καταστημα εξαρταται ποσες μερες θα κανει.Μερικα συνεργαζονται με κουριερ και ερχεται σε 3 μερες.Αλλα μονο απλα ταχυδρομειο και κανει πανω κατω μια βδομαδα

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...