Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καραμελιτσα κ εγω έχω ζήσει 1 χρόνο στην κυπρο(πάφο)δεν μ άρεσε καθόλου.. Μετρούσα μέρες να φύγω.. Λεμεσο κ λαρνακα που πηγαίναμε βόλτες ήταν καλύτερα.. Δήμητρα περαστικουλια φίλη μου.. ΜΑκαρι να μην είναι τπτ..δεν τα μπορω τα κρυολογηματα.. Ιδίως στα μωρά πεθαινω..

Προχθές που πήγαμε γκολντεν.. Είχε καρουζελ... Απο το ζαχαροπλαστείο κωνσταντινιδης δίνανε μελομακαρονα κ κουραμπιεδες(τα τα ακούσαμε) κ απο την κοκα κιλά δίνανε μικρουλικα αναψυκτικά.. Τα μεγάλα παίξαμε 2 ώρες ασταματητα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ντίνα Δήμητρα κ καραμελιτσα .. Η δική μας νύχτα ήταν ήσυχη.. Κοιμήθηκε 10μιση κ ξύπνησε 4.. Μήπως πρέπει να την ξυπνάω;σηκώνομαι ενδιάμεσα για να την δω κ κανει πολυ βαθύ υπνο..λυπάμαι να το ξύπνησω!θηλαζω αποκλειστικά.. Να την κρατάει τόσες ώρες;;

Γεια σου Λια.. Στον αποκλειστικο θηλασμο ξερω οτι ξυπναμε το μωρο καθε 3 ωρες να φαει..... Ψαξε και εδω μπορει να βρεις κατι..

Επισης, για τη γυμναστικη που ρωτησες διαβασε αυτο.. http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/03/blog-post_4430.html

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Εγω στα μπουριά τα βάζω τα κιλά γμτ...

Εχω ριξει ενα γελιο με το κινητο σου!!! :lol::lol:

Έντομεταξυ όσον αφορά την ψυχολογία μας εγω είμαι με ξέσπασμα τα συνεχώς.. Ώρες ώρες πνιγομαι.. Αρχίζω σκέφτομαι διάφορα κ κλαίω μετα.. Μετα απο λίγο χαμογέλασε σαν να μην συμβαίνει τπτ.. Καλα αν πω κάτι στον άντρα μου κ μου φέρει αντίρρηση η μου μιλήσει κάπως κατευθείαν βουρκωνω.. Δεν ξέρω γιατι είμαι έτσι,, στην μεγάλη δεν είχα τέτοια...ώρες ώρες σκέφτομαι α σταματήσω κ τον θηλασμο γιατι μου λείπει το τσιγαρο ένα ποτό οτιδήποτε θα μ έκανε να χαλαρωσωμετα απο μια δύσκολη μερα.. Αλλα δεν μπορω γμτ να το κάνω.. Είναι κρίμα για το μπεμπα κι μου να έχω τόσο γάλα κ να το κοψω.. Πιέζομαι πολυ ομως

Ειναι οι ορμονες που φευγουν.. Κι εγω κλαιω πολυ ευκολα, αλλα παντα εκλαιγα ευκολα.. ειδικα με την εγκυμοσυνη... και ειδικα αν εμπλεκονται μωρα-παιδια στο θεμα που με συγκινει εκει να δειτε...

Αν θες να καπνισεις ενα τσιγαρο, θα σε συμβουλευα να μην το κανεις... Σου μιλαω εγω που καπνιζα τα απειρα τσιγαρα, 35 στανταρ τη μερα (και οχι μονο απο εθισμο, μου αρεσε ρε παιδι μου πολυ!!) .. Αν ομως δεν μπορεις να υπερνικησεις την επιθυμια σου τοτε απο καθολου θηλασμο καλυτερα να θηλαζεις κι ας καπνιζεις λιγακι..

καλημερα

εμενα σημερα ειναι μεσα στη γκρινια και παραδοξως κλαιει..:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused: ψιλιαζομαι ιωσουλ γιατι και εγω ειμαι χαλια πονουν τα κοκκαλα μου

Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο... Περαστικα ρεεεε και στους δυο σας..

Εβαλα ορο και ρουφηξα με το καινουριο συστημα,που οντως ρουφαει πιο δυνατα γιατι το ρουφαω εγω απο την λλη ακρη χαχα!

Αν θυμαμαι καλα ειχες ρωτησει αν αποστειρωνονται αυτα ε ? Μαλλον εχουμε τον ιδιο αναρροφητηρα.. στις οδηγιες εμενα λεει οτι δεν αποστειρωνονται και δε βραζονται διοτι εχουν μαλακα υλικα..

Ξεκινησα να γραφω αυτο το μηνυμα στις 11 το πρωι κι ακομη να το ολοκληρωσω.. ελεος... Μπηκαμε κι εμεις στη ζωνη του λυκοφωτος και της γκρινιας... :(

Γεια σου Ματινακι... Πολυ χαιρομαι που μαμα και μπεμπακος τα πατε σουπερ... Ποιο θηλαστρο εχεις? ποσο το πηρες??

Κοριτσακια μου και απο μενα καλο σαραντισμο...

Εγω ξεπρηστηκα τελειως.. τα δαχτυλα μου επανηλθαν και φορεσα τη βερα μου!!! γιουπιιι!!!! Επισης, χωρεσα και στο τζην μου.. οχι το αδυνατο τζιν μου, το αλλο το πιο μεγαλο, αλλα ουτε εκεινο μου χωρουσε απο τον 7ο και μετα... Πολυ χαρηκα..:rolleyes:

Γεια σου γλυκο Ντινακι...τι κανετε μανουλα και μπεμπακος?????

Κι εγω παρα πολλες φορες εχω ξεκινησει να σας γραφω και τελικα μια γκρινιαζει το μωρο μια που ξεχναω οτι σας γραφω και πιανομαι με δουλειες, παει η μερα περναει και ερχεται η επομενη...χιχιχιχι!!!!

Το θηλαστρο μου το εχει δανεισει η συνυφαδα μου...ειναι της medela το mini electric και αν θυμαμαι καλα πριν 2 χρονια περιπου εκανε 85 ευρω!Δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα απ'οτι μου ειπε η συνυφαδα μου κανει την ιδια δουλεια με αυτα τα επαγγελματικα των μαιευτηριων! Αυτη ειχε γεννησει στο Ιασω και χρησιμοποιησε απο την αρχη θηλαστρο γιατι ο μικρος ηταν 2 μηνες στην θερμοκιτιδα! Εβγαλε για 4 μηνες γαλα αλλα το εκοψε απο μονη της,δεν της το ελαττωσε το θηλαστρο οπως λενε οτι κανει! Ειχε παραγωγη αρκετη....! Τωρα οταν το χρησιμοποιησω κι εγω θα σου πω τις εντυπωσεις μου! Παντως της medela και της avent ειναι τα καλυτερα!

Διαφημίσεις

Γεια σου και σενα Ματινακι. Κι εγω εχω διαβασει οτι με το θηλαστρο μειωνεται η παραγωγη.. Αλλα αν ειναι σε κανα μηνα να λειπω απο το σπιτι καθε μερα για κανα διωρο θα πρεπει να εχω αποθεματα γαλακτος για τον μπομπιρα στην περιπτωση που πεινασει..

δε μου λες, μιας και εχεις πολλη παραγωγη, δε μουσκευεις τα επιθεματα, τις μπυτζαμες τα σεντονια κτλ? Και αυτα τα επιθεματα οικονομικα ασυμφορα ειναι.. :(

Καλημερα σε ολες! Εγραφα τοση ωρα και τελικα με πεταξε...εμ θελω να γραφω εκθεσεις καλα να παθω! Τωρα βαριεμαι αφανταστα να τα ξαναγραψω χιλια συγνωμη ε????

Θα απαντησω σε καθεμια ξεχωριστα....μολις γυρισω ομως γιατι ξυπνησε ο μπεμπακος για ζιζι...!!!!!!

Φιλακια προς το παρον!!!

Γεια σου και σενα Ματινακι. Κι εγω εχω διαβασει οτι με το θηλαστρο μειωνεται η παραγωγη.. Αλλα αν ειναι σε κανα μηνα να λειπω απο το σπιτι καθε μερα για κανα διωρο θα πρεπει να εχω αποθεματος γαλακτος για τον μπομπιρα στην περιπτωση που πεινασει..

δε μου λες, μιας και εχεις πολλη παραγωγη, δε μουσκευεις τα επιθεματα, τις μπυτζαμες τα σεντονια κτλ? Και αυτα τα επιθεματα οικονομικα ασυμφορα ειναι.. :(

Η πιπιλα του εφυγε και εκλαψε...

Ντινα μου στις αρχες ειδικα ολα μουσκεμα γινονταν...σιγα σιγα ελαττωθηκε αυτο αλλα κατα διαστηματα παλι γινομαι μουσκεμα....παντως με τα επιθεματα της chicco σωθηκα ειναι πολυ καλα και φοβερα απορροφητικα...και αντεχουν αρκετη ωρα!

Καλημέρα ματινααα:)

Ντινακι ξέρω πως δεν κανει να καπνισω καθόλου..απλά επειδη κουράζονται σωματικά κ ψυχικά ολη μερα λέω θα ήθελα κάτι που να με χαλαρώσει.. Είμαι τόσο χάλια μερικές φορες που σκέφτομαι κ την διακοπή,, τελος πάντων!!:(

Άρα κανει να η γυμναστικη.. Να αφοσιωθω εκει έστω μιση ωριτσα το απογευμΑ.. Διαδρομο θα κάνω τπτ το βαρυ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπερα μανουλες!

Ησυχη νυχτα για μας ευτυχως...

Εχω κ γω κατι νταουνιασματα αλλο πραμα, αλλα δεν το αφηνω να με παρει απο κατω, κοιταω τη μπεμπα μου κ αλλαζω διαθεση.....!

Δημητρα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο κ αν ειναι γρηγορα περαστικα σας!!

Λια μου κριμα ειναι να κοψεις το θηλασμο για το παλιοτσιγαρο.. Πιστευω θα το μετανιωσεις μετα...

Γιατι δεν παιρνεις ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο;; δεν νομιζω οτι κανει το κακο που κανει το κανονικο, δεν ξερω κ σιγουρα, καλυτερα να το ψαξεις....!!

Ματινα μου τι κανεις;; την πηρε την πιπιλα ο γιοκας σου; εγω μια φορα προσπαθησα δεν την ηθελε, κ να σου πω δε με πειραζει κιολλας..

Ντινα εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για το θηλαστρο που λεει η Ματινα..

Αλλα αν ειναι να ανησυχεις μηπως σου μειωθει η παραγωγη τοτε νοικιασε ενα νοσοκομειακο, αλλα σ'αυτη τη περιπτωση το οικονομικο πιστευω ξεφευγει... Θελει ψαξιμο η δουλεια:rolleyes:

Καραμελακι μου εχεις πει στην παιδιατρο για τους ηχους που βγαζει απο το λαιμο;; μηπως κατι πρεπει να παρει για να ησυχασει το μωρο...:confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Την πηρα την παιδιατρο Αριστεα μου, αλλα μας προκοψε..Ειπε οτι δε δινει φαρμακα σε αυτη την ηλικια μονο ενα gel για τη μυτη που δεν ειναι εκει το προβλημα μας...Δε ξερω αν θα βοηθησει η θα τη φαρμακωσω τσαμπα...:-(

Μου ειπε αν θελουμε να μας δε τη δευτερα...Θα δουμε...ως τοτε καλη διασκεδαση!

Προσπερ ελπιζω να μη κρυωσε ο μικρος...:-(

Λια κι εμενα πανω στην κουραση μου μου εχει περασει απο το μυαλο να διακοψω το θηλασμο..Ειναι κριμα ομως...Οσο για τα ξεσπασματα...αστα..Ναι μεν δε με παιρνει απο κατω, ξεσπαω και ηρεμω, αλλα παλι εκλαιγα σημερα το πρωι... Και παιζει πολυ ρολο το ποσες ωρες εχω κοιμηθει!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπερα!

Πηραμε την ευχουλααα!!:D

Θα γινουμε καλα μωρα τωρα?:rolleyes:

Ειχε πλακα γιατι μετα απο εμας περιμενε η κοπελα που ηταν στο διπλανο δωματιο στο μαιευτηριο και μιλησαμε λιγο, αλλα μας εκανε μπιπ μπιπ ο παπας για να κοψουμε την κουβεντουλα και να μπει η αλλη κοπελα ! Τελοσπαντων...δε θυμωσα γιατι δε δεχτηκε λεφτα! :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλησπερα!!!!

σημερα το μωρο μου εκανε προοδο εκατσε μιαμιση ωρα στο ριλαξ:P

αλλα τα βραδια κατα τις 5,30 εως στις 7 ειμαστε στο ποδι, το ιδιο εκανε και οταν ηταν στην κοιλια μου τυχαιο δεν νομιζω;)

Αριστεα και εγω ενω τα παιζω ωρες ωρες οταν τον κοιτω τα ξεχναω ολα,

εμεις πηραμε πιπιλα με το ζορι γιατι βαζει δαχτυλο και μας το επεβαλε ο παιδιατρος γιατι μας ειπε οτι αργοτερα η πιπιλα κοβετε πιο ευκολα.

προσπ ελπιζω να μην κρυωσατε κανενας απο τους δυο.

λια κανε υπομονη θα περασουν ολα.

ντινα και εγω φοραω το τζην(της εγκυμοσυνης).

καραμελο τωρα που πηρατε και την ευχουλα καλε βολτες.

παω γιατι κλαιειιιι

ελπιζω να τα πουμε μεταααααα

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημέρα Ντίνα Δήμητρα κ καραμελιτσα .. Η δική μας νύχτα ήταν ήσυχη.. Κοιμήθηκε 10μιση κ ξύπνησε 4.. Μήπως πρέπει να την ξυπνάω;σηκώνομαι ενδιάμεσα για να την δω κ κανει πολυ βαθύ υπνο..λυπάμαι να το ξύπνησω!θηλαζω αποκλειστικά.. Να την κρατάει τόσες ώρες;;

η αποψη μου και απο αυτα που ξερω καλα ειναι στις 3 το πολυ 4 ωρες οχι να την ξυπνας αλλα να την βαζεις να θηλαζει.. αν δεν ανταποκρινεται εχει καλως ειδαλλως προσπαθεις να την βαλεις να θηλασει, της βαζεις αν χρειαστει εσυ τη θηλη στο στομα..

ετσι θα κρατηθει και η παραγωγη σου.. το μαξιμουμ ειναι το 4ωρο παντως..

Αρετη πως την πηρατε την πιπιλα? Υπαρχει κολπακι? Γιατι κι εμεις το παλευουμε το χερακι.

Μιαμιση ωρα????Κι εγω χαιρομαι που καθεται 10 λεπτα!χαχα! δε πειραζει θα μαθουμε κι εμεις ελπιζω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...