Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλο σαραντισμο κοπελιες μου

εμεις σημερα θα χουμε επισκεψεις αλλα μαλλον θα βαλω μπροστα τους κουραμπιεδες.

Ευχαριστουμε Δημητρουλα μας!

Παντως θα μας τρελανεις εσυ...θα φτιαξεις και κουραμπιεδες????

Παναγια μου παρθενα ποτε τα προλαβαινεις ολα ρε θηριο?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστουμε Δημητρουλα μας!

Παντως θα μας τρελανεις εσυ...θα φτιαξεις και κουραμπιεδες????

Παναγια μου παρθενα ποτε τα προλαβαινεις ολα ρε θηριο?????

Ελα ντεεεε!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ευχαριστουμε Προσπερ-σουπερ μαμα!:D

Λοιπον σημερα εκατσε 16 λεπτα στο ρηλαξ! Απο αυριο θα δοκιμασω να δω αν μπορω να πηγαινω τουαλετα εκεινη την ωρα! Αν λυθει αυτο το θεμα θα ειναι μεγααλη προοδος!

Πηρα την παιδιατρο, μου ειπε να μην ανησυχω να παρω το nasal aspirator που εχει ενα σωληνακι και ρουφαει πολυ καλυτερα απο τη φουσκα.Το ξερετε? Γενικα δε δινει φαρμακα ευκολα, μ αρεσει αυτο, δε μπορω να πω.

Εχουμε ραντεβου την τεταρτη οποτε βλεπουμε ως τοτε, Τη δευτερα εχω και γυναικολογο.Πρεπει οπωσδηποτε να κανω αποτριχωση μεσα στο σκ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ευχαριστουμε Προσπερ-σουπερ μαμα!:D

Λοιπον σημερα εκατσε 16 λεπτα στο ρηλαξ! Απο αυριο θα δοκιμασω να δω αν μπορω να πηγαινω τουαλετα εκεινη την ωρα! Αν λυθει αυτο το θεμα θα ειναι μεγααλη προοδος!

Πηρα την παιδιατρο, μου ειπε να μην ανησυχω να παρω το nasal aspirator που εχει ενα σωληνακι και ρουφαει πολυ καλυτερα απο τη φουσκα.Το ξερετε? Γενικα δε δινει φαρμακα ευκολα, μ αρεσει αυτο, δε μπορω να πω.

Εχουμε ραντεβου την τεταρτη οποτε βλεπουμε ως τοτε, Τη δευτερα εχω και γυναικολογο.Πρεπει οπωσδηποτε να κανω αποτριχωση μεσα στο σκ!!

Αχ μ 'αυτη την τουλετα τι προβλημα κι αυτο? Κι εγω τα ιδια περναω....

Ο δικος μου γυναικολογος μου ειπε οτι θα με δει μετα απο 2 με 2μιση μηνες! Οταν μου το ειπε την τελευταια μερα πριν βγουμε απο το νοσοκομειο μου φανηκε πολυ παραξενο και μετα απο κανα 2 εβδομαδες που ηθελα να τον ρωτησω κατι τον ξαναρωτησα για να ειμαι σιγουρη ποτε θα με ξαναδει, και μου απαντησε το ιδιο...τι να πω? Και απο φιλες μου ξερω οτι αν οχι στις 20 μερες σιγουρα μολις σαραντιζουν πανε στον γιατρο...τεσπα!

και εγω θα παω μεσα Γεναρη.. δε βιαζομαι.. αλλωστε σεξ δεν θα κανω συντομα, με τραβανε ακομη τα ραμματα..φταινε και οι αιμορροειδες..

ευχαριστω για τα καλα σας λογια.. απλα ειμαι της αποψης πως οτι μας ενδιαφερει μπορουμε να βρισκουμε χρονο να το κανουμε..

Διαφημίσεις

Aristea και λοιπες τελικα πηγε ο ανδρας μου στον ΟΑΕΔ και ρωτησε και λεει οτι μπορω να κανω αιτηση για το συμπληρωματικο επιδομα ασχετα αν παρω το εξαμηνο του ΟΑΕΔ αλλα λενε οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα και να εγκριθει το ζητημα ειναι να υπαρχουν τα χρηματα για να μας οτ πληρωσουν (τα ιδια ισχυουν και για το 6μηνο βεβαια)

θα κανω εξουσιοδοτηση στην κουνιαδα μου να παει να κανει τη διαδικασια, αυτη ειναι γατα σε κατι τετοια (το αναγνωριζω δημοσιως..:tongue:)

Ας κανουμε εμεις την προσπαθεια μας και που ξερεις μπορει να τα παρουμε!!!

Μας χαλαει; δε μας χαλαει..... ;);)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα σε οοοοολα τα κοριτσια!!!!

Καλεεεε τι αερασς ειναι αυτος; θα μας παρει κ θα μας σηκωσει...:eek:

Ευτυχως ειχαμε ήσυχο βραδυ, ξυπνησε μονο 2 φορες για γαλατακι κ αλλαγμα..

Εκανε να μου ξυπνησει στις 9 αλλα επειδη η γαιδουρα μανα νυσταζε κιαλλο της εδωσα βζ και κοιμηθηκαμε μεχρι τις 11:30 παρακαλω!!!!!

και εγω θα παω μεσα Γεναρη.. δε βιαζομαι.. αλλωστε σεξ δεν θα κανω συντομα, με τραβανε ακομη τα ραμματα..φταινε και οι αιμορροειδες..

ευχαριστω για τα καλα σας λογια.. απλα ειμαι της αποψης πως οτι μας ενδιαφερει μπορουμε να βρισκουμε χρονο να το κανουμε..

Και σενα δηλαδη σου ειπε ο γιατρος να πας μετα απο 2μιση μηνες?

Εμενα τα ραμματα ειναι οκ αλλα μου φανηκε πολυς ο καιρος...συνηθως λενε μετα απο 40 μερες οτι πανε στο γιατρο....ειναι μαλλον πολιτικη του καθε γιατρου και δεν υπαρχουν στανταρ μαλλον!

Οσο για το σεξ ουτε καν το σκεφτομαι πια! Με τετοια κουραση και τετοια νυστα να κανω και σεξ? Ε δεν νομιζω....

Μην μας ευχαριστεις για τα καλα μας λογια...παντως εγω και να θελω να κανω πραγματα δεν προλαβαινω ειλικρινα! Οσο και να με ενδιαφερει το καθετι που θελω να κανω δεν προλαβαινω! Ειναι και αναλογα τι παιδι εχεις...εμεις βγηκαμε λιγουλακι ζωηρουληδες παραπανω απο το κανονικο!!!!

Καλημερα σε οοοοολα τα κοριτσια!!!!

Καλεεεε τι αερασς ειναι αυτος; θα μας παρει κ θα μας σηκωσει...:eek:

Ευτυχως ειχαμε ήσυχο βραδυ, ξυπνησε μονο 2 φορες για γαλατακι κ αλλαγμα..

Εκανε να μου ξυπνησει στις 9 αλλα επειδη η γαιδουρα μανα νυσταζε κιαλλο της εδωσα βζ και κοιμηθηκαμε μεχρι τις 11:30 παρακαλω!!!!!

Καλως την Αριστεα μας!

Εχει και δω αερα σημερα...και ειναι η μονη μερα που δεν εβαλα πλυντηριο...θα στεγνωνανε γρηγορα σημερα! Τεσπα!

Μπραβο σας που χορτασατε υπνακο...εμας συνηθως ετσι γινεται, σηκωνεται μονο 2 φορες την νυχτα για γαλα και μετα υπνο μεχρι τις 10 και μιση περιπου! Χθες μας τα χαλασε λιγο αλλα δεν πειραζει,χαλαλι του!

Πιστευω οτι μεγαλωνοντας θα στρωσουν κατα πολυ τα πραγματα,υπομονη!

Ματινα μου καλησπερα!!

Τωρα που το λες ο γιατρος πριν φυγω απ'το μαιευτηριο μου ειπε μονο οτι δεν πρεπει 2 μηνες να κανω σεξ....δε μου ειπε ποτε θα με δει...

Θα τον παρω να τον ρωτησω!!

Ασε που δε θελω αλλο να με πειραζουν εκει κατω,,ακομα θυμαμαι τα χερια που εφαγα..:mad::mad:

Διαφημίσεις

Καλως την Αριστεα μας!

Εχει και δω αερα σημερα...και ειναι η μονη μερα που δεν εβαλα πλυντηριο...θα στεγνωνανε γρηγορα σημερα! Τεσπα!

Μπραβο σας που χορτασατε υπνακο...εμας συνηθως ετσι γινεται, σηκωνεται μονο 2 φορες την νυχτα για γαλα και μετα υπνο μεχρι τις 10 και μιση περιπου! Χθες μας τα χαλασε λιγο αλλα δεν πειραζει,χαλαλι του!

Πιστευω οτι μεγαλωνοντας θα στρωσουν κατα πολυ τα πραγματα,υπομονη!

Εγω ειχα βαλει πλυντηριο απο τις 4 το πρωι που εχει νυχτερινο (να κανουμε κ οικονομια!!) χωρις να ξερω τι καιρι θα εχει..για καλη μου τυχη εχει τον αερα κ οντως εχουν στεγνωσει...!!

Μωρε θα στρωσουν, μωρα ειναι ακομα.. υπομονη να εχουμε κ σιγα σιγα θα βρουμε κ μεις χρονο για οοολα!

Γιατι μη νομιζεις, κ γω αν δεν ειναι καποιος σπιτι, να κατσει με τη μικρη δε μπορω να ασχοληθω με κατι κ να το τελειωσω εγκαιρως...:rolleyes:

Ασε που σα να καταλαβαινει ποτε θα κατσω να φαω κ ακριβως εκεινη την ωρα ξυπναει...:eek::eek:

Ματινα μου καλησπερα!!

Τωρα που το λες ο γιατρος πριν φυγω απ'το μαιευτηριο μου ειπε μονο οτι δεν πρεπει 2 μηνες να κανω σεξ....δε μου ειπε ποτε θα με δει...

Θα τον παρω να τον ρωτησω!!

Ασε που δε θελω αλλο να με πειραζουν εκει κατω,,ακομα θυμαμαι τα χερια που εφαγα..:mad::mad:

Εγω δεν θα ειχα προβλημα αν δεν ενιωθα τοση κουραση και τοση ταλαιπωρια!

Ισα ισα που εχω επιθυμησει τον αντρα μου παρα πολυ...αλλα τωρα προτεραιοτητα εχει αλλος αντρας για φροντιδα!

Εμενα ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα για το σεξ και ποσο καιρο θα πρεπει να απεχουμε απ'αυτο...αλλα για να πω την αληθεια ντρεπομαι να τον ρωτησω...ειναι που δεν τον εχω συνηθισει ακομα μιας και τον ειδα 2 φορες σε ραντεβου και η τριτη φορα ηταν στην γεννα...οποτε θα τον ρωτησει ο αντρας μου οταν παμε τον Γεναρη...χιχιχιχι!!!!!!!!

αφενος εχω ανθρωπο να μου απασχολει τη μικρη οταν θελω (το μωρο το χω σε αποκλειστικοτητα εγω και εκμεταλλευομαι τις ωρες που κοιμαται) και αν δεν μπορει να μου κραταει τη μικρη απλα απασχολω εγω τη μικρη με αυτο που κανω..

ολα ειναι θεμα συνδυασμου, αντοχης και ανοχης..

οι γιατροι περιμενουν μολις σταματησει το αιμα της λοχεις και κατα κανονα στις 40-50 μερες να πηγαινουμε να μας δουν.. δεν το λενε παντα αλλα αυτο ισχυει..

δεν τρεχει και τιποτε αν πατε και πιο μετα..

οσο για το σεξ προσωπικα πιστευω οτι το 3μηνο ειναι οτι πρεπει..ουτε κοντα ουτε μακρυα απο τον τοκετο..

και το θεμα τοτε ειναι κυριως ψυχολογικο..

να θυμαστε οτι ειδικα οσες θηλαζουμε δεν θα εχουμε την ιδια ερωτικη επιθυμια η την ιδια διεγερση (υγρανση του κολπου) οπως αν δεν θηλαζαμε.. οι ορμονες θηλασμου αναστελλουν αυτες τις λειτουργιες και ετσι ειναι πιο δυσκολακι καμια φορα στο να νοιωσετε την ορεξη... δεν εχει καμια σχεση με τον οργασμο βεβαια αυτο..

αρα ενημερωστε τους συζυγους μετα το 3μηνο (εκτος αν θελετε πιο νωρις) να βαλουν και αυτοι το χερακι τους για να σας δελεασουν γιατι απο μονες σας ισως να μην σας ερχετε ευκολα..

επισης οσες θηλαζουμε αποκλειστικα μπορει να μη δουμε για καιρο περιοδο η να ρθει σε μια ασχετη φαση και μετα να μην ξαναρθει

τελος οταν θα αρχισετε τις επαφες να ειστε προσεκτικες καθως στους πρωτους μηνες ακομη και η περιοδος να μην εχει ερθει οι πιθανοτητες συλληψης θα ειναι σημαντικες..

οπως και το χω ξαναδει, ετσι και εδω θα δουμε κοπελιες πριν καν χρονισουν τα μωρα τους να ειναι ηδη εγκυες στο δευτερο..με το καλο λοιπον!

τελος οταν θα αρχισετε τις επαφες να ειστε προσεκτικες καθως στους πρωτους μηνες ακομη και η περιοδος να μην εχει ερθει οι πιθανοτητες συλληψης θα ειναι σημαντικες..

οπως και το χω ξαναδει, ετσι και εδω θα δουμε κοπελιες πριν καν χρονισουν τα μωρα τους να ειναι ηδη εγκυες στο δευτερο..με το καλο λοιπον!

Πριν χρονισει το πρωτο παμε για δευτερο;;;;;;:shock:

Θελω πολυ να κανω δευτερο παιδι αλλα οχι τοσο νωρις...

Θα μου πεις αυτα δεν ειναι με παραγγελια... Συμφωνοι, αν ειναι να ερθει αυτα θεωρω πως ειναι κανονισμενα απο πανω.

Προτιμω ομως ο Θεος να στειλει ενα μωρο σ'ενα ζευγαρι που δεν εχει παιδια κ λαχταραει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...