Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ντινακι μαλλον ειναι η μερα των ανησυχων μωρων...

Εγω την ταιζω, την παιρνει ο υπνος, την αφηνω κατω και στο 20λεπτο (το πολυ) ξυπναει...Ολη μερα αυτη η δουλεια..

Πηρα το γιατρο τηλ/νο να τον ρωτησω μηπως ειναι σημαδι οτι δεν της φτανει το γαλα μου... Αλλα μου το αποκλεισε γιατι πηρε βαρος, και ουρει αρκετα μεσα στη μερα.. Ισως να θελει λεει αγκαλιες:rolleyes:

Τι να πω και γω;;

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!;)

Αααααχχχ και σ αυτα τα ιδιαααα!!! Ηθελα να ξερα τι μοδα ειναι αυτη που εχουν φτιαξει τα νεα μωρα?? Και πως συνεννοουνται τι ειναι της μοδας??? Αυτα που απλα κοιμουνται ειναι ξενερωτα η ντεμοντε?? Το θεμα ειναι οτι δε θελει μονο αγκαλιες. δε της φτανει,Θελει βυζι. Αγκαλια σκετη κλαιει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι και η δικια μου κοριτσια ανεβαζει μπλουζα και κανει οτι θηλαζει τον Ρομπερτο τον κουκλο της..χαχα

ομοιως και εμας ο μπεμπης κανει πιο συνειδητα γελακια, κανει αγκου πιο συχνα και αρχιζει να ειναι γενικα και δειλα επικοινωνιακος...

Χεχεχε! Το μητρικο ενστικτο!Πολυ πλακα πρεπει να εχει!

Κι εμεις τα ιδια απο γελακια και λογακια, μονο που κρατανε λιγο γιατι ειτε ειναι μπουκωμενη ειτε κλαιει!!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Τι κάνετε κοριτσακια μου;; Σας διαβάζω καθημερινά κ περνώ κ εγω κουράγιο.δυστυχως δεν με βολεύει καθόλου να γράφω με το κινητό , οπότε ξεκινω να γράψω το παραταω στην μέση κ μετα το σβηνω. Εμείς είμαστε καλα, γενικά η μπεμπα είναι ήσυχο μωρο και αν δεν την πειράζει κ η χρυσοβαλαντου την ώρα που κοιμάται πιστεύω πως δεν θα καταλάβαινα πως έχω μωρο.. Παει στο λίκνο απο πάνω την ώρα που κοιμάται κ όλο την πειράζει, πλέον το έχει δει σαν παιχνίδι κ κάθε φορα που την μαλωνω γελάει κ κρύβεται.. Μετα απο πέντε λεπτά πάλι τα ίδια .. Θέλει να της δίνει την πίπιλα.. Αυτο το καυμενο αν είναι χορτατο αρχίζει κ αναγουλιαζει κ βάζει τα κλάματα.. Θέλει να την θηλαζει.. Ναι ναι.. Κατεβάζει το φανέλακι κ λέει έλα μπαμπούλα μεμε.. Εκεί λιωνω στα γέλια.. Γενικά ολη μερα έχουμε κυνηγητό γιατι στο τέλος νευριαζει ορμαει να την χτυπήσει.. Αντέχω προς το παρόν, δεν θελω να την μαλωνω γιατι παει πίσω απο την κουρτίνα η σε γωνίες κ κάθεται λυπημενο.. Προσπαθώ να της μιλάω όμορφα αλλα δεν καταλαβαίνει..βαριεται κ αυτο τα πρωινά γιατι η μικρη μέχρι το μεσημέρι που θα κοιμηθούμε κανε 3-4ωρο ζητάει ανά μιάμιση ώρα στήθος...το απόγευμα έρχεται ο άντρας μου κ την παει στην παιδική χαρΑ κ ξεσκαειι.. Νομίζω πως αρχίζει να με βαριεται:(:(......το αλλα;;; Η μικρη μου τα βραδυα κοιμάται μια χαρα12-5 κ 5μιση με 9 το μεσημέρι έχω βρει ένα κόλπο κ τα κοίμηζω κ τα δυο μαζί στο σαλόνι.. Την μεγάλη στρωματσαδα να βλέπει τβ μέχρι α αποκομιθει κ εγω αγκαλια την μπεμπα μπρουμητα στο στήθος.. Έχω βολευτειι κ βλέπω πως κ της μπεμπας της αρέσει.. Ξερενομαστε για 3 ώρες.... Αλλιώς κοριτσακια δεν θα τα βγάζει πέρα όλο μοναχή που είμαι.. Ήδη ξέσπασε μερικές φορες απο την κούραση την ψυχολογική περισσότερο.. Ολη μερα Σπιτι να τα προλάβω όλα.. Κλασικό συνεχίζω σε λιγο

Χεχε! πολυ εξυπνη η μεγαλη σου! Παει να θηλασει και το μωρο! χαχα!

Συγχαρητηρια παντως! Εγω εχω ξεσπασματα και δεν εχω και τετοια ζορια!

Τη σταση θηλασμου δεν ειμαι σιγουρη οτι την καταλαβα. Εσυ εισαι τελειως ξαπλα ανασκελα και το μωρο μπρουμυτα πανω σου? Αν ειναι ετσι εμεις απλα κλαιμε, η δε προσπαθησα αρκετα γιατι δε πιστευα οτι μπορει να βολευτει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ειχαμε διαφωνια και με τον αντρα μου γι αυτο...Εγω βαζω ορο και σε μερικα δετερολεπτα ρουφαω με τη φουσκα.Αυτο λεει οτι πρεπει να ρουφας πριν και μετα τον ορο...Με μπερδεψε!Λαθος το κανω η ειναι σωστα και τα δυο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!! Τι κανετε κοριτσακια και μπεμπακια????

Εμεις το βραδυ δεν πολυ κοιμηθηκαμε μεταξυ 3 και 5 γιατι ειχε γκρινιτσα ο μπεμπακος...σφιγγοταν αρκετα αλλα κακα δεν εκανε! Τον εβαζα στο ζιζι και επινε ασταματητα και μαλιστα απο την λαιμαργια του πνιγοταν κιολας!Παλι καλα που πεσαμε νωρις για υπνο και μεχρι τις 3 που αρχισαν τα οργανα ειχαμε κοιμηθει γεματο 3ωρο! Ξυπνησε για φαγητο και για κακα αλλα τελικα πεδευτηκε και δεν μπορουσε να κοιμηθει! Τον πηρε ο υπνος πανω στο ζιζι κατα τις 5μιση και κοιμηθηκε μεχρι τις 7μιση που ξαναξυπνησε για μαμ!

Με τον θηλασμο παμε πολυ καλα, το γαλα συνεχιζει να ειναι αφθονο και μολις 40ντισουμε θα αρχισω να το βγαζω με θηλαστρο για να του δινει ενα γευμα και ο μπαμπας μας και το υπολοιπο καταψυξη!

Με τα φαγητα πως τα πατε κοριτσια τωρα με τον θηλασμο? Εγω δεν ξερω τι να φτιαχνω καθε μερα...εχει γινει ο εφιαλτης μου!

καλημερουδια

λοιπον εμεις επειδη εχουμε πολλες μυξες και φοβαμαι μην του γυρισει καμια ωτιτιδα ενω βαζω καθε μερα ορο πρωι και βραδυ και συνηθως τραβαω με το πουαρ του otrisalin (η αληθεια ειναι οτι ελαχιστα πραγματα βγαζει αφου ειναι ουσιαστικα κολλημενα στο φαρυγγα και οχι πανω ψηλα) και ετσι τωρα ξεκινησα να του δινω otrivin για παιδια ανεμγμενο με 20 σταγονες tobrex 3 φορες την ημερα για 5 μερες.. ηδη απο την πρωτη κιολας εφαρμογη ακουω διαφορα..

να πω την αμαρτια μου δεν ηθελα καθολου να του δωσω φαρμακο απο τοσο νωρις αλλα παρα ειχε γινει το κακο με τις μυξουλες και δεν θελω να παμε σε τιποτε χειροτερο..

ωστοσο ορους καθε μερα αυτο βαζω ασχετα αν εχει μυξες η οχι.. η ενυδατωση της μυτης ειναι απαραιτητη για αποφυγη κρυολογηματων..

εγω βαζω τον ορο Ματινα και μετα καπακι βαζω το πουαρ να τραβηξει μυξες..

Aristea και λοιπες τελικα πηγε ο ανδρας μου στον ΟΑΕΔ και ρωτησε και λεει οτι μπορω να κανω αιτηση για το συμπληρωματικο επιδομα ασχετα αν παρω το εξαμηνο του ΟΑΕΔ αλλα λενε οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα και να εγκριθει το ζητημα ειναι να υπαρχουν τα χρηματα για να μας οτ πληρωσουν (τα ιδια ισχυουν και για το 6μηνο βεβαια)

θα κανω εξουσιοδοτηση στην κουνιαδα μου να παει να κανει τη διαδικασια, αυτη ειναι γατα σε κατι τετοια (το αναγνωριζω δημοσιως..:tongue:)

Τι κάνετε κοριτσακια μου;; Σας διαβάζω καθημερινά κ περνώ κ εγω κουράγιο.δυστυχως δεν με βολεύει καθόλου να γράφω με το κινητό , οπότε ξεκινω να γράψω το παραταω στην μέση κ μετα το σβηνω. Εμείς είμαστε καλα, γενικά η μπεμπα είναι ήσυχο μωρο και αν δεν την πειράζει κ η χρυσοβαλαντου την ώρα που κοιμάται πιστεύω πως δεν θα καταλάβαινα πως έχω μωρο.. Παει στο λίκνο απο πάνω την ώρα που κοιμάται κ όλο την πειράζει, πλέον το έχει δει σαν παιχνίδι κ κάθε φορα που την μαλωνω γελάει κ κρύβεται.. Μετα απο πέντε λεπτά πάλι τα ίδια .. Θέλει να της δίνει την πίπιλα.. Αυτο το καυμενο αν είναι χορτατο αρχίζει κ αναγουλιαζει κ βάζει τα κλάματα.. Θέλει να την θηλαζει.. Ναι ναι.. Κατεβάζει το φανέλακι κ λέει έλα μπαμπούλα μεμε.. Εκεί λιωνω στα γέλια.. Γενικά ολη μερα έχουμε κυνηγητό γιατι στο τέλος νευριαζει ορμαει να την χτυπήσει.. Αντέχω προς το παρόν, δεν θελω να την μαλωνω γιατι παει πίσω απο την κουρτίνα η σε γωνίες κ κάθεται λυπημενο.. Προσπαθώ να της μιλάω όμορφα αλλα δεν καταλαβαίνει..βαριεται κ αυτο τα πρωινά γιατι η μικρη μέχρι το μεσημέρι που θα κοιμηθούμε κανε 3-4ωρο ζητάει ανά μιάμιση ώρα στήθος...το απόγευμα έρχεται ο άντρας μου κ την παει στην παιδική χαρΑ κ ξεσκαειι.. Νομίζω πως αρχίζει να με βαριεται:(:(......το αλλα;;; Η μικρη μου τα βραδυα κοιμάται μια χαρα12-5 κ 5μιση με 9 το μεσημέρι έχω βρει ένα κόλπο κ τα κοίμηζω κ τα δυο μαζί στο σαλόνι.. Την μεγάλη στρωματσαδα να βλέπει τβ μέχρι α αποκομιθει κ εγω αγκαλια την μπεμπα μπρουμητα στο στήθος.. Έχω βολευτειι κ βλέπω πως κ της μπεμπας της αρέσει.. Ξερενομαστε για 3 ώρες.... Αλλιώς κοριτσακια δεν θα τα βγάζει πέρα όλο μοναχή που είμαι.. Ήδη ξέσπασε μερικές φορες απο την κούραση την ψυχολογική περισσότερο.. Ολη μερα Σπιτι να τα προλάβω όλα.. Κλασικό συνεχίζω σε λιγο

Καλημερα Λια!!!!!!!!!! Μια χαρα τα πας με τα 2 σου παιδακια συγχαρητηρια!!!! Σε καταλαβαινω παντως οσον αφορα την μοναξια απο θεμα βοηθειας...μια απο τα ιδια με την μονη διαφορα οτι εσυ εχεις 2 και εγω 1...και παλι στο τρεξιμο ειμαι!!!!

Τα ψυχολογικα ξεσπασματα τα εχω στο τσεπακι ανα πασα στιγμη!!!! Δεν χρειαζεται να ειναι κατι πολυ σοβαρο αμεσως μπιγω τα κλαματα...η κουραση και η κλεισουρα με εχουν κανει ρεταλι ψυχολογικα τελειως!!!!

Αρα θα παρω την παιδιατρο...Ακουω να κανει και "χρρ χρρ" το στηθακι της απο το πρωι.....μαλλον παραμαζευτηκανε εκειμεσα...:-(

Γιατι ομως? Εχω μερες να τη βγαλω βολτα να πω οτι κρυωσε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Τα ψυχολογικα ξεσπασματα τα εχω στο τσεπακι ανα πασα στιγμη!!!! Δεν χρειαζεται να ειναι κατι πολυ σοβαρο αμεσως μπιγω τα κλαματα...η κουραση και η κλεισουρα με εχουν κανει ρεταλι ψυχολογικα τελειως!!!!

Αααααχχχ!! Κι εγω κλαιω με ασχετα! Εκει που φαινομαι μια χαρα!Τα νευρα τσαταλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αααααχχχ!! Κι εγω κλαιω με ασχετα! Εκει που φαινομαι μια χαρα!Τα νευρα τσαταλια!

Μιλαμε πολυ κλαμα ανα πασα στιγμη...στην εγκυμοσυνη δεν ημουν ετσι παντως! Η λοχεια ειναι χειροτερη απο θεμα καταθλιψης και νευρων!!!!

Αρα θα παρω την παιδιατρο...Ακουω να κανει και "χρρ χρρ" το στηθακι της απο το πρωι.....μαλλον παραμαζευτηκανε εκειμεσα...:-(

Γιατι ομως? Εχω μερες να τη βγαλω βολτα να πω οτι κρυωσε...

Εμας η παιδιατρος μας ειπε μονο φυσιολογικο ορο 2 με 3 φορες την μερα και τιποτε αλλο...ουτε με την φουσκα δεν εχω ασχοληθει...και ο δικος μου ολο χρ και χρ το παει...τι να πω????

Α! Σαραντισαμεεε!!

Αυριο παμε για ευχουλαααα!!:D:D:D

Α τι καλα!!!!!! Τελεια...κι εμεις μαλλον την κυριακη θα παμε...σημερα θα παει ο αντρας μου να ρωτησει τον παπα ποτε να παμε που σαραντιζουμε την τριτη...μαλλον ομως για την κυριακη θα μας πει μετα την λειτουργια!

δεν ειναι μυξουλες απο κρυωμα.. συχνα μαζευουν λογω των αναγωγων η απο το ξηρο ζεστο κλιμα του σπιτιου..μυξες ολοι οι ανθρωποι εχουμε γιατι ξηραινεται η μυτη και για αυτο ο ορος χρειαζεται για να την κραταει ενυδατωμενη αφου τα ιδια τα μωρα δεν μπορουν να το κανουν διαφορετικα..

εγω απλα φοβαμαι την ωτιτιδα, εχω και το μεγαλο παιδι συνεπως αν το μεγαλο κρυολογησει μπορει το μωρο εχοντας ηδη μυξουλες να επηρεαστει περισσοτερο..δεν ξερω..υποθεσεις κανω.. στην κορη μου εδωσα φαρμακο στους 6μηνες και αντιβιωση 2,5 ετων για 4 μερες και που παλι δεν ηταν και του σκοτωμου απλα επεσε πασχα τοτε και δεν θελαμε να χουμε εξελιξεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...