Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γλυκές καλημέρες στις γλυκές μανούλες και τα γλυκά μπεμπάκια!!!:P:p

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων: Ο αιματοκρίτης από 30,7 πήγε 31,2 και με δύο χαπάκια σίδηρο αλλά τέσπα....Στα ούρα γράφει ότι μου βρήκανε λίγα πλακώδη επιθήλια και η καμπύλη ζαχάρου έχει ως εξής:

0'........88

30'........156

60'.........133

Τι λέτε????:rolleyes:

Προσπ μου ξεκουράσου σήμερα αφού κουράστηκες χθες!!!!;)

ενταξει ειναι ολα.. μην ανησυχεις.. πες τα και στο γιατρο.. εκανες της μιας ωρας ε? εγω θα κανω την τριωρη στα 100 ml γλυκοζης.. και θα πειναω και θα βαριεμαι δηλαδη..χαχα.. θα κοιταξω να παω νωρις το πρωι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια με γλυκούλια μπεμπάκια!!!

Καλά, εγώ έχω χαθεί τελείως και προσπαθώ να βάλω σε σειρά τα νέα σας! Καταρχάς, snowflake και Αριστέα πολύ καλά τα νέα σας από τα μωράκια! Snowflake, να συζητήσετε με το γιατρό σου για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης ώστε να αποφασίσετε με τον σύντροφό σου για το πώς θα πορευτείτε. Μόνο με την βοήθεια του γιατρού σου θα καταλήξετε στο πιο σωστό συμπέρασμα. Πάντως είναι όλα καλά από τις εξετάσεις! Αριστέα, μπράβο από την β-επιπέδου!! Όλα πολύ καλά!! Η μπεμπούλα μεγαλώνει!!

Εγώ έχω ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες άδεια και τώρα λείπω από Αθήνα για λίγες εβδομάδες. Έχω αρχίσει να νιώθω πια το βάρος πιο πολύ και τη νύχτα δυσκολεύομαι με τον ύπνο.. Το μωράκι είναι μια χαρά, κλωτσάει και κάνει βολτούλες μέσα στην κοιλίτσα μου! Το γλυκούλι μου!

Κοιτάξαμε κι εμείς για τα έπιπλα και έχουμε σχεδόν καταλήξει! Όπως και στο καρότσι. Την προίκα ακόμη δεν την έχω διαλέξει, θα κοιτάξω ξανά προς το τέλος του μήνα που θα είμαι στην Αθήνα, μετά τις διακοπές. Είναι ωραία αυτή η διαδικασία για την προετοιμασία του δωματίου και για όλα τα πραγματάκια του μωρού!!

Ματινάκι, πολύ ωραία η κούνια και το σετ προίκας, σε πολύ ωραία χρώματα και σχεδιάκια!! Με γειά σας!!! :-) Με το καλό όλα τα μωράκια να έρθουν!

Εγώ έκανα τη μικρή καμπύλη ζαχάρου, της μίας ώρας και βγήκε καλή. Έκανα και την ένεση για το ρέζους και μετά έκανα την εξέταση για να δούμε το αποτέλεσμα και βγήκε όπως έπρεπε να ήταν, οπότε όλα καλά με τις εξετάσεις. Συνεχίζω και τις ενέσεις για την θρομβοφιλία.

Αυτά γλυκές φουσκοκοιλίτσες! Σας φιλώ πολύ-πολύ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κορίτσια!!

Αριστέα μπράβο πολύ καλά για την β' επίπεδου!!!

Εμείς είμαστε στο κόσμο μας , ειλικρινά δν ξέρουμε τι να αποφασίσουμε όταν ο άντρας μου λέει να την κάνουμε εγω του απαντάω με ένα αν όμως!!

Το ίδιο ισχύει και όταν το πω εγώ φοβόμαστε πολύ και για της 2 περιπτώσεις !!

Ο γιατρός δν παίρνει θέση είναι απόφαση του ζευγαριού λέει!! Τα έχουμε παίξει!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

snowflake κατανοω απολυτα το διλιμμα σας και ειλικρινα ευχομαι να μην εισαστε σε αυτη τη θεση.. παρ αυτα αργα η γρηγορα θα πρεπει να καταληξετε σε μια αποφαση.. ο γιατρος επειδη δεν παιρνει θεση θεωρω οτι δεν κανει και απολυτα κακο σε αυτο αν σας εχει ενημερωσει για τους κινδυνους της αμνιο.. αλλα και απο την αλλη γιατι να παει κατι στραβα αν τηρησεις ολες τις προφυλαξεις και αν ο γιατρος φροντισει για την οποια σχετικη αγωγη..

απο την αλλη αν δεν την κανετε ξερω οτι η αγωνια θα ειναι στο ζενιθ μεχρι να γεννηθει και να αποδειχθει υγειες το μωρακι..

Kyriak καλως ηρθες και παλι στη παρεα.. με το καλο οι αγορες σας..

εγω ειπα να κανω τη τριωρη καμπυλη σακχαρου απο βδομαδα γιατι θελω να ξεκινησω με το ξεκαθαρισμα των μωρουδιακων αυριο και να χω κουραγιο διοτι αν παω για την τριωρη στις 7.00-7.30 θα τελειωσω 10.00 αρα καλες 11.00 να μαι σπιτι και θα μου φαει ολη την ημερα ετσι και δεν θα χω δυναμεις να αρχισω και να τελειωσω τη δουλεια μου..

μετα βλεπω οτι κανετε της μιας ωρας εσεις και σκεφθομαι αφου ο γιατρος δεν μου προτεινει καν καμπυλη σακχαρου σε αυτη τη κυηση και αφου στην κορη μου εχω κανει την τριωρη μηπως τελικα παω αυριο και κανω της μιας ωρας και τελειωνω και γρηγορα και αν τα αποτελεσματα ειναι μη φυσιολογικα να μου πει ο γιατρος αν θα κανω τη τριωρη.. αν ειναι νορμαλ θ του πω οτι την εκανα και απλα θα μεινει το θεμα εκει..

γενικα δεν μου αρεσει να αναβαλλω εξετασεις η να μην κανω καθολου οταν οι λογοι που μου παραθετει ο εκαστοτε γιατρος δε με καλυπτουν και δε ρισκαρουν την κυηση μου αμεσα..

αυτα απο εμενα.. παω να ξεκουραστω..

προσοχη φουσκοκοιλιτσες και καλα να περνατε!

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες και μπεμπακια! Τι κανετε????? Καταρχην να σας ευχαριστησω ολες για τις ευχες σας για τα πραγματακια του μπεμπακου μας! Ανταποδιδω τις ευχες εννοειται...με το καλο σε ολες μας να ερθουν τα μπεμπακια μας γερα και δυνατα στις αγκαλιες μας!!!!!!!!!

Σημερα εχω λιγο ανησυχησει γιατι διαβασα ενα αρθρο για το αλκοολ στην εγκυμοσυνη και τα χρειαστηκα! Εχω πιει 2-3 φορες μπυρα αλλα οχι ολη μονη μου...εχει ανοιξει ο αντρας μου ας πουμε και εχω βαλει κι εγω ενα ποτηρακι! Δεν ξερω κατα ποσο επιτρεπεται ή οχι αλλα το ποσοστο αλκοολ που εχει η μπυρα ειναι μηδαμινο μπροστα στο ποσοστο που εχουν το ουϊσκι και η βοτκα ας πουμε...τετοια ποτα δεν πινω οχι μονο στην εγκυμοσυνη αλλα και πριν!

Λετε να εχω κανει κανενα κακο στο μωρακι μου?

Διαβαστε αυτο που διαβασα

http://www.babyradio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=511:2011-03-18-16-09-06&catid=38:-a-&Itemid=74

Προσπ βοηθεια...ποια η αποψη σου τουλαχιστον για την μπυρα??????

Αντε μωρε Ματινακι.. μην επηρεαζεσαι.. εδω ξερω γυναικες που πινουν τα αντερα τους στην εγκυμοσυνη και αμεσα δεν εχει τρεξει τιποτε.. δηλαδη δε σου λεω πιασε και πινε αλλα σου λεω οτι δεν τρεχει τιποτε για αυτες τις.. αμελητεες δοσεις που εχεις πιει..

εγω δεν πινω συχνα (εως καθολου) αλλα μισο ποτηρι σε ενα τραπεζι με κοσμο μπορει να πιω ετσι για το καλο..το ιδιο και κρασι βεβαια.

αντε δηλαδη στο ενα ολοκληρο ποτηρι η στα δυο να ..ναρκωθει λιγακι το μωρακι χαχα..

το θεμα ειναι να ΜΗΝ πινουμε συστηματικα και ποσοτητες και ιδιαιτερα ποτα με μεγαλο βαθμο αλκοολ..

εγω απο την αλλη εχω τυψεις με τον καφε.. γενικα δεν πινω καφεδες αλλα αυτη τη περιοδο επειδη τα φαρμακα με ισοπεδωνουν και ειτε θελω να βοηθηθω με τη δυσκοιλιοτηα 2 με 3 φορες την..εβδομαδα πινω ενα φραπε ελαφρυ με πολυ γαλα.. και παλι συγκριτικα με αλλες γυναικες που πινουν τουλαχιστον εναν μαυρο καφε την ημερα εχω τυψεις.. αλλα ξερω ουσιαστικα οτι δεν τρεχει και τιποτε..

πολλες φορες εμεις αφηνουμε πραγματα να μας επηρεαζουν και να μας κανουν κακο ψυχολογικα..

συνεπως χαλαρωσε, πιες την μπυρα σου σε μια σεβαστη ποσοτητα οταν την επιθυμεις και μην αγχωνεσαι καθολου..

Αντε μωρε Ματινακι.. μην επηρεαζεσαι.. εδω ξερω γυναικες που πινουν τα αντερα τους στην εγκυμοσυνη και αμεσα δεν εχει τρεξει τιποτε.. δηλαδη δε σου λεω πιασε και πινε αλλα σου λεω οτι δεν τρεχει τιποτε για αυτες τις.. αμελητεες δοσεις που εχεις πιει..

εγω δεν πινω συχνα (εως καθολου) αλλα μισο ποτηρι σε ενα τραπεζι με κοσμο μπορει να πιω ετσι για το καλο..το ιδιο και κρασι βεβαια.

αντε δηλαδη στο ενα ολοκληρο ποτηρι η στα δυο να ..ναρκωθει λιγακι το μωρακι χαχα..

το θεμα ειναι να ΜΗΝ πινουμε συστηματικα και ποσοτητες και ιδιαιτερα ποτα με μεγαλο βαθμο αλκοολ..

εγω απο την αλλη εχω τυψεις με τον καφε.. γενικα δεν πινω καφεδες αλλα αυτη τη περιοδο επειδη τα φαρμακα με ισοπεδωνουν και ειτε θελω να βοηθηθω με τη δυσκοιλιοτηα 2 με 3 φορες την..εβδομαδα πινω ενα φραπε ελαφρυ με πολυ γαλα.. και παλι συγκριτικα με αλλες γυναικες που πινουν τουλαχιστον εναν μαυρο καφε την ημερα εχω τυψεις.. αλλα ξερω ουσιαστικα οτι δεν τρεχει και τιποτε..

πολλες φορες εμεις αφηνουμε πραγματα να μας επηρεαζουν και να μας κανουν κακο ψυχολογικα..

συνεπως χαλαρωσε, πιες την μπυρα σου σε μια σεβαστη ποσοτητα οταν την επιθυμεις και μην αγχωνεσαι καθολου..

Ετσι το σκεφτομαι κι εγω προσπ μου! Τζαμπα καθομαι και αγχωνομαι...δεν εχω πιει δα και τον Βοσπορο...χιχιχι! Εννοω 2-3 φορες μπυριτσα σε ποτηρακι του κρασιου δεν κανει κακο...οσο για κρασι μονο μια γουλια εχω πιει για το καλο οταν ανακοινωσαμε την εγκυμοσυνη στους δικους μας...τεσπα, ετσι κι αλλιως δεν το κανω συστηματικα και σε μεγαλες ποσοτητες οποτε σταματαω να εχω τυψεις...απλα οταν διαβαζεις κατι τετοιο σε πιανει ενας πανικος δεν σε πιανει????

Ευχαριστω πολυ παντως για τα καθησυχητικα λογια σου προσπ μου!!!!!

Φιλακια!!!!!!!!

τα παντα μπορουν να προκαλεσουν αγχος αν αναλογα τα γραφει και ο υπευθυνος του καθε αρθρου συνεπως απλα μην πολυδινεις σημασια για τοσο μικρα πραγματα..

κοιτα να απολαυσεις τον Αυγουστο σου.. ερχεται ενας ενδιαφερον και πολυασχολος Σεπτεμβρης για ολες μας λιγο πολυ..

φιλια

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Μόλις είχα γράψει ένα μήνυμα αλλά ο browser το έχασε και το ξαναγράφω....

Ματινάκι, να μην αγχώνεσαι για την μπύρα, ειδικά για τόσο μικρές ποσότητες σαν τις δικές σου! Ακόμη και το κρασί επιτρέπεται, οπότε δεν αξίζει να στεναχωριέσαι! Όπως και για τον καφέ, αν όλα είναι με ένα μέτρο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Όπως λέει και η prosp, όλα με ένα μέτρο!

Εγώ έχω ανησυχήσει αυτές τις μέρες επειδή όταν ξυπνάω και αφού έχω πάει στο μπάνιο, έχω αρκετά υγρά και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Είναι σαν νερό, λεπτόρευστα και διαυγή και έχω ανησυχήσει επειδή την πρώτη μέρα που τα αντιλήφθηκα αισθάνθηκα και μια μικρή ροή και έτσι άρχισα να το ψάχνω. Ο γιατρός μου είπε να φοράω μια σερβιέτα και να το παρακολουθώ. Η ποσότητα όμως δεν είναι μεγάλη και είναι μόνο το πρωί που βλέπω ότι υπάρχουν. Επειδή είμαι εκτός Αθηνών, πήγα και έκανα ένα υπερηχογράφημα σε ένα συμβεβλημένο μαιευτικό κέντρο, όπου συμφώνησε και ο γιατρός μου, και ο γιατρός εκεί μου είπε ότι η ποσότητα αμνιακού υγρού είναι φυσιολογική και ο τράχηλος κλειστός, οπότε να μην ανησυχώ για απώλεια αμνιακού υγρού. Εμένα όμως μου έχει καρφωθεί η ιδέα και έχει χαλάσει όλη μου η διάθεση... :-( Αυτός μου είπε να το παρακολουθώ με χαρτοβάμβακο και όχι με σερβιέτα επειδή με την τελευταία απορροφάται η ποσότητα και δεν γίνεται αντιληπτή. Και με αυτή τη μέθοδο δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη ποσότητα, και είναι μόνο λίγη και πάντα το πρωί. Εσείς τι λέτε...;; Πρέπει να ανησυχώ..; Πώς θα ξεχωρίζω αν είναι μόνο κολπικά υγρά ή κάτι άλλο ανησυχητικό...; :-( Πφ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα

πρωτον να πω και εγω οτι αυτο με τον browser Που χανει τα μηνυματα το παθαινω ενιοτε και εκνευριζομαι αφανταστα..

δευτερον αλλα σημαντικοτερον

εφοσον kyriak ενημερωσες τον γιατρο σου, σου εδωσε οδηγιες και σε εστειλε με τις ευλογιες του για υπερηχο οπου διαπιστωθηκε η κατασταση σου πιστευω οτι απλα πρεπει να μεινεις ησυχη (δηλαδη απο αποψη κινησεων και μετακινησεων) και να παρακολουθεις το θεμα μεχρι την επομενη επισκεψη σου.

Εγω απο αυτα που ξερω εχω υποψη μου την αυξηση των κολπικων υγρων και ιδιαιτερα σε ρευστη μορφη μεγαλωνοντας η εγκυμοσυνη αλλα ξερω οτι καμια φορα μπερδευεται με την απωλεια αμνιακο υγρου..εφοσον εκανες υπερηχο τα πραγματα τεινουν προς την αυξηση των κολπικων υγρων λογω ορμονων υποθετω..

επισης για το θεμα χαρτοβαμβακα συμφωνω απολυτα μαζι του αφου και εγω τοσα χρονια με τα διαφορα που μου εχουν συμβει χρησιμοποιω ή χαρτοβαμβακα ή σερβιετακια μιας χρησης με cotton επικαλυψη και οχι αυτο το ας πουμε συνθετικό της κοινής σερβιέτας ώστε η ποσότητα και το πήγμα να μένει στη επιφάνεια χωρίς να λερώνει κιόλας..

ειμαι βέβαιη ότι ανησυχείς ΑΛΛΑ ήδη εχεις κανει τα άμεσα και απαραίτητα συνεπώς απο εδώ και πέρα μόνο παρατήρηση και προσοχή στις κινησεις σου χρειάζεται.

είμαι θετική στο ότι δεν συντρέχει άλλος λόγος ανησυχίας..

και για να γυρίσω στο πρώτο θέμα.. όταν γράφετε μεγάλα μηνύματα στο τέλος πριν κάνετε υποβολή μηνύματος επιλέξτε το περιεχόμενο του μηνύματος, κάντε copy και αν τελικα ο browser σας κρεμάσει τότε να κάνετε νέο μήνυμα και paste το περιεχόμενο που χετε κοπάρει γλιτώνοντας έτσι κόπο και νεύρα..

Γεια σας κορίτσια,

Εγώ είμαι πολύ καλύτερα, πήγα προχθές πάλι στο γιατρό μου!! ( χωρίς ραντεβού, στο τέλος θα με βαρεθεί , είναι και σε δημόσιο) Του είπα πόσο αγχωμένη είμαι και ότι δν μπορώ να πάρω κάποια απόφαση!! Καταρχήν μου έδωσε περιθώριο μέχρι την Τρίτη να αποφασίσω. Αλλά εμείς είχαμε πάρει την απόφαση μας μετά την συζήτηση μαζί του!! Δεν θα την κάνουμε τελικά και ούτε αγχωμένη είμαι ποια , έχω μια προαίσθηση ότι όλα είναι καλά και έτσι θέλω να πιστεύω !

Τώρα συνεχίζουμε Τρίτη πάω για εξετάσεις αίματος, καμπύλη ζαχάρου και τοξόπλασμα με αγχώνει λίγο το τοξόπλασμα αλλά, πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά έτσι δν είναι!!???

Εμένα ο γιατρός μου, μου είπε μια μπιρίτσα η ένα κρασί την εβδομάδα, αλλά δν πίνω είμαι φοβητσιάρα!! όλες οι φίλες μου πάντως πίναν πού κ πού, πιστεύω ότι απλά δεν πρέπει να υπερβάλουμε!!

Κολπικά υγρά έχω και εγώ , απλά εμένα είναι λίγο ποιο πηχτά, μου είπε και εμένα να μην φοράω σερβιετάκι για να τα ελέγχω καλύτερα!!

Ετοιμάζομαι για μπανάκι, καλά να περάσετε κορίτσια, σας ευχαριστώ που υπάρχετε ειλικρινά!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπερα γλυκες μανουλες...!!

Σημερα εκανα δουλειες στο σπιτι και το παρακανα λιγο, και τωρα με ποναει η μεση μου...! Ολη την υπολοιπη μερα θα τη βγαλω ξαπλα!

Κυριακη εχω και γω το πρωι πιο πολλα υγρα απ'οτι την υπολοιπη μερα, ισως συσσωρεύονται το βραδυ στον υπνο και οταν σηκωνομαστε πεφτει μεγαλη ποσοτητα.. Ουτε τα δικα μου υγρα ειναι πολυ παχυρευστα, αλλα ειχα ενημερωσει το ντοκτορ ο οποιος μου ειπε να μην ανυσηχω.. Αφου εκανες κ υπερηχο μην αγχωνεσαι.. Καλα ολα!!

snowflake χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα!!! Η ψυχολογια παιζει τον κυριοτερο ρολο στην εγκυμοσυνη, μη στεναχωριεται κ το νινακι σου;) Που ειμαι σιγουρη οτι ειναι μια χαρα... (Χατζηγιαννης δυνατα εεε;;) Με το καλο και οι εξετασεις, εγω θα παω την Τεταρτη που εχω ρεπο.. Να δω πως θα περασουν οι 3 ωρες για την καμπυλη:mad:

Φιλακια σε ολα τα κοιλακια!!!!!!!!!!!!!!!:D:p

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλως τα κοριτσια!!

snowflake τι να σου πω? εμπιστευσου το ενστικτο σου? αυτο θα σου λεγα και καλα κανεις αλλωστε..

και εγω πιστευω στην θετικη εξελιξη των πραγματων

aristea προοχη με τις δουλειες.. τωρα απο εδω και στο εξης τα πραγματα ειναι ακομη πιο σοβαρα και πρεπει να βαζουμε νερο στο κρασι μας..

πηγα και εκανα το σακχαρο νηστειας και μετα φαγητου επειδη δεν με εβγαζε η ωρα να κανω την 3ωρη (βαριομουν βασικα) και τελικα απλα το μετανοιωσα διοτι στη πραξη δεν δινει και κατι το απτο.. συνεπως μαλλον την αλλη εβδομαδα Τεταρτη η Πεμπτη θα παω να κανω και την τριωρη να ξεμπερδευω και να ηρεμησω με αυτο το θεμα γιατι και της μιας ωρας μου λεει κατι χαζα..

αν τα ξερε αυτα ο γιατρος μου μαλλον θα με εβριζε αλλα οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια λενε και εγω μαλλον δεν εχω και καλυτερη δουλεια να κανω..χαχα!!

παω να ξεκουραστω γιατι εχω καποιες υποχρεωσεις το απογευμα με κατι παιδακια που απασχολω στο εξοχικο..

φιλια

Καλησπέρα κορίτσια με φουσκοκοιλίτσες! :-)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και την εμψύχωσή σας! Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.. Μόνο το πρωί έχω αυτά τα συγκεκριμένα υγρά που δείχνουν πιο έντονα, την υπόλοιπη μέρα είναι σχεδόν άφαντα. Νομίζω κι εγώ ότι μάλλον από τη διάρκεια της νύχτας, συσσωρεύονται και έτσι το πρωί φαίνονται και πιο πολλά. Να σας ρωτήσω κάτι; Όταν κάνετε υπέρηχο και ο γιατρός σας λέει σχετικά με την ποσότητα του αμνιακού υγρού, κάνει κάποια συγκεκριμένη μέτρηση και σας λέει πόσο ακριβώς είναι ή το βλέπει μοναχά από το πόσο φαίνεται γύρω από το μωράκι; :rolleyes:

Snowflake, ελπίζω να είσαι πιο ήρεμη τώρα. Νομίζω ότι όλα καλά θα είναι! Καταλαβαίνω πόση αγωνία πρέπει να είχατε μέχρι να πάρετε μια απόφαση. Σου εύχομαι όλα να είναι καλά και με το καλό να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά και να είναι υγιές! Για όλες τις μανούλες, φυσικά! Καλές εξετάσεις που έχεις να κάνεις και με καλά αποτελέσματα!

Prosp μου, καλά αποτελέσματα από την καμπύλη ζαχάρου!! Αριστέα να προσέχεις με τις δουλίτσες, να μην κουράζεσαι πολύ!

Σας στέλνω πολλές κλωτσίτσες από τον μπεμπούλη μου και σας καληνυχτίζω! Φιλάκια πολλά! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...