Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες.. κι εμεις σημερα μια απο τα ιδια.. στηθος, κλαμα, στηθος, αλλαγμα, λιγος υπνακος, κλαμα, στηθος παλι.. κι εμενα με πονεσε η δεξια μου ρωγα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρχισε να κλαιει και την εβγαλα γιατι αν δεν ηρεμει με μαρσιπο-περπατημα σε λιγα λεπτα κατι δε παει καλα. Τη βαλαμε για αλλαγη και τσουπ τα αμολυσε. Τωρα ξανατρωμε και θα τη βαλω παλι μετα αν ειναι ανησυχη μεχρι να κανουμε μπανακι...Ζορικος ο μαρσιπος για πολυ ωρα αλλα το προτιμω να ποναω εγω,απο το να σκουζει και να χτυπιεται.Δε μπορω και να την κρατησω στα χερια οταν κανει ετσι. Γλυστραει συνεχεια απ το χτυπημα !

Θυμησε μου, αν ειναι ξαπλωτη παλι κλαιει ε? Και με τραγουδακια? Και με μιξερ, πλυτηρια και πιστολακι ανοιχτα? καλα, οχι ολα μαζι.. :confused: την κανεις μασαζακι? ησυχαζει καθολου?

Προσπ, ηθελα να το σχολιασω αλλα ολο το ξεχνουσα..:rolleyes: μπραβο σου που θες να μαθεις γερμανικα... φυσικα, η αποφαση σου ειναι πολυ γενναια.. με δυο παιδια, δουλειες σπιτιου , τη λεσχη σου... η εκμαθηση μιας ξενης γλωσσας θα ειναι το κερασακι στην τουρτα! Καλη αρχη σου ευχομαι.. ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντινακι μαλλον ειναι η μερα των ανησυχων μωρων...

Εγω την ταιζω, την παιρνει ο υπνος, την αφηνω κατω και στο 20λεπτο (το πολυ) ξυπναει...Ολη μερα αυτη η δουλεια..

Πηρα το γιατρο τηλ/νο να τον ρωτησω μηπως ειναι σημαδι οτι δεν της φτανει το γαλα μου... Αλλα μου το αποκλεισε γιατι πηρε βαρος, και ουρει αρκετα μεσα στη μερα.. Ισως να θελει λεει αγκαλιες:rolleyes:

Τι να πω και γω;;

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Τι κάνετε κοριτσακια μου;; Σας διαβάζω καθημερινά κ περνώ κ εγω κουράγιο.δυστυχως δεν με βολεύει καθόλου να γράφω με το κινητό , οπότε ξεκινω να γράψω το παραταω στην μέση κ μετα το σβηνω. Εμείς είμαστε καλα, γενικά η μπεμπα είναι ήσυχο μωρο και αν δεν την πειράζει κ η χρυσοβαλαντου την ώρα που κοιμάται πιστεύω πως δεν θα καταλάβαινα πως έχω μωρο.. Παει στο λίκνο απο πάνω την ώρα που κοιμάται κ όλο την πειράζει, πλέον το έχει δει σαν παιχνίδι κ κάθε φορα που την μαλωνω γελάει κ κρύβεται.. Μετα απο πέντε λεπτά πάλι τα ίδια .. Θέλει να της δίνει την πίπιλα.. Αυτο το καυμενο αν είναι χορτατο αρχίζει κ αναγουλιαζει κ βάζει τα κλάματα.. Θέλει να την θηλαζει.. Ναι ναι.. Κατεβάζει το φανέλακι κ λέει έλα μπαμπούλα μεμε.. Εκεί λιωνω στα γέλια.. Γενικά ολη μερα έχουμε κυνηγητό γιατι στο τέλος νευριαζει ορμαει να την χτυπήσει.. Αντέχω προς το παρόν, δεν θελω να την μαλωνω γιατι παει πίσω απο την κουρτίνα η σε γωνίες κ κάθεται λυπημενο.. Προσπαθώ να της μιλάω όμορφα αλλα δεν καταλαβαίνει..βαριεται κ αυτο τα πρωινά γιατι η μικρη μέχρι το μεσημέρι που θα κοιμηθούμε κανε 3-4ωρο ζητάει ανά μιάμιση ώρα στήθος...το απόγευμα έρχεται ο άντρας μου κ την παει στην παιδική χαρΑ κ ξεσκαειι.. Νομίζω πως αρχίζει να με βαριεται:(:(......το αλλα;;; Η μικρη μου τα βραδυα κοιμάται μια χαρα12-5 κ 5μιση με 9 το μεσημέρι έχω βρει ένα κόλπο κ τα κοίμηζω κ τα δυο μαζί στο σαλόνι.. Την μεγάλη στρωματσαδα να βλέπει τβ μέχρι α αποκομιθει κ εγω αγκαλια την μπεμπα μπρουμητα στο στήθος.. Έχω βολευτειι κ βλέπω πως κ της μπεμπας της αρέσει.. Ξερενομαστε για 3 ώρες.... Αλλιώς κοριτσακια δεν θα τα βγάζει πέρα όλο μοναχή που είμαι.. Ήδη ξέσπασε μερικές φορες απο την κούραση την ψυχολογική περισσότερο.. Ολη μερα Σπιτι να τα προλάβω όλα.. Κλασικό συνεχίζω σε λιγο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Λιακι μου μπραβο σου που τα φερνεις βολτα, σπιτι, μωρο κ 2ο παιδι και αντρα!!!!

Καλα γελασα πολυ με την κορη σου που βγαζει μεμε να θηλασει τη μικρη...χαχαχα:lol::lol:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Κολικους δεν έχουμε.. Κάτι λίγα πονακια τα οποία οφείλονται μάλλον στο ότι κανει ανά 2-3 μέρες κακακια..με μια αγκάλιτσα σφιχτή ήρεμοι.. Μην το μάτιαξω φίλες μου.. Οπότε τα λέω το φτυνω χαχα..αρχίσαμε κ βγάζουμε κραυγουλα.. Χαμογέλαμε..αυτά ανά απο μια κουκούβαγια μανούλα.. Βαρεθείκατε εεε;; Πάω να την κάνω μπαλάκι.. Τα οποία λάθη μου οφείλονται στο κινητό που μου εμφανίζει άλλες λέξεις κ δεν το καταλαβαινω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αααααα κάναμε την πρώτη βολτουλα στο γκολντεν χολ.. Μιλάμε απο τις 5 που την θηλασα στο αυτοκίνητο μέχρι τις 8 μισή που ήρθαμε Σπιτι δεν ξύπνησε καθόλου.. Μάλλον της άρεσε..αριστεα μου σου στέλνω την Αγαπη μου κ τα φιλακια μου στο μωρακι σου.. Πάω να την κάνω μπανιο( η μεγάλη είναι επίσκεψη με τον άντρα στην αδερφη μου) κ θα τα πούμε μετα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Γεια σας μανουλες.. κι εμεις σημερα μια απο τα ιδια.. στηθος, κλαμα, στηθος, αλλαγμα, λιγος υπνακος, κλαμα, στηθος παλι.. κι εμενα με πονεσε η δεξια μου ρωγα..

Ααααααααχ! Τα ιδιααααα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Θυμησε μου, αν ειναι ξαπλωτη παλι κλαιει ε? Και με τραγουδακια? Και με μιξερ, πλυτηρια και πιστολακι ανοιχτα? καλα, οχι ολα μαζι.. :confused: την κανεις μασαζακι? ησυχαζει καθολου?

Προσπ, ηθελα να το σχολιασω αλλα ολο το ξεχνουσα..:rolleyes: μπραβο σου που θες να μαθεις γερμανικα... φυσικα, η αποφαση σου ειναι πολυ γενναια.. με δυο παιδια, δουλειες σπιτιου , τη λεσχη σου... η εκμαθηση μιας ξενης γλωσσας θα ειναι το κερασακι στην τουρτα! Καλη αρχη σου ευχομαι.. ;)

Ξαπλωτη στο κρεβατι κλαιει.Στην αλλαξιερα ξεκιναει με το που την ξαπλωνω εκτος αν ειναι σε μεγαλα κεφια και μερικες φορες ηρεμει με τις ασκησουλες αν φυγουν τα περιττα, καταλαβαινετε, αλλα μολις ξαναντυθουμε ξανακλαει...Εχω και ενα παιχνιδακι με μουσικη και προβολη στον τοιχο και το βαζω διπλα της και καμια φορα ασχολειται...αλλα μετα παλι τα ιδια...Τον απορροφητηρα τον βαρεθηκε.Λιγο με τη σκουπα ασχολειται που ειναι πιο δυνατη....Τις πρωτες φορες κοιμηθηκε στο δευτερολεπτο με το που την ακουσε...Εχει αρχισει και τη βαριεται κι αυτη ομως...Απο τραγουδακια ολοκληρο μουσικοχορευτικο σοου κανω καθε μερα.Κι εγω και η μαμα μου και εμεις τραγουδαμε και στον υπολογιστη βαζω τραγουδακια. Οταν ειναι απλη γκρινια πχ τις πρωινες ωρες καπως κοροιδευεται και ηρεμει.Αργοτερα δε δινει καμια σημασια ισα ισα που πιστευω οτι εκνευριζεται και θα θελε πολυ να μας πει σκαστε πια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ντινακι μαλλον ειναι η μερα των ανησυχων μωρων...

Εγω την ταιζω, την παιρνει ο υπνος, την αφηνω κατω και στο 20λεπτο (το πολυ) ξυπναει...Ολη μερα αυτη η δουλεια..

Πηρα το γιατρο τηλ/νο να τον ρωτησω μηπως ειναι σημαδι οτι δεν της φτανει το γαλα μου... Αλλα μου το αποκλεισε γιατι πηρε βαρος, και ουρει αρκετα μεσα στη μερα.. Ισως να θελει λεει αγκαλιες:rolleyes:

Τι να πω και γω;;

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!;)

αλμα αναπτυξης ειναι η απαντηση.. τοτε θηλζουν πιο συχνα

Τι κάνετε κοριτσακια μου;; Σας διαβάζω καθημερινά κ περνώ κ εγω κουράγιο.δυστυχως δεν με βολεύει καθόλου να γράφω με το κινητό , οπότε ξεκινω να γράψω το παραταω στην μέση κ μετα το σβηνω. Εμείς είμαστε καλα, γενικά η μπεμπα είναι ήσυχο μωρο και αν δεν την πειράζει κ η χρυσοβαλαντου την ώρα που κοιμάται πιστεύω πως δεν θα καταλάβαινα πως έχω μωρο.. Παει στο λίκνο απο πάνω την ώρα που κοιμάται κ όλο την πειράζει, πλέον το έχει δει σαν παιχνίδι κ κάθε φορα που την μαλωνω γελάει κ κρύβεται.. Μετα απο πέντε λεπτά πάλι τα ίδια .. Θέλει να της δίνει την πίπιλα.. Αυτο το καυμενο αν είναι χορτατο αρχίζει κ αναγουλιαζει κ βάζει τα κλάματα.. Θέλει να την θηλαζει.. Ναι ναι.. Κατεβάζει το φανέλακι κ λέει έλα μπαμπούλα μεμε.. Εκεί λιωνω στα γέλια.. Γενικά ολη μερα έχουμε κυνηγητό γιατι στο τέλος νευριαζει ορμαει να την χτυπήσει.. Αντέχω προς το παρόν, δεν θελω να την μαλωνω γιατι παει πίσω απο την κουρτίνα η σε γωνίες κ κάθεται λυπημενο.. Προσπαθώ να της μιλάω όμορφα αλλα δεν καταλαβαίνει..βαριεται κ αυτο τα πρωινά γιατι η μικρη μέχρι το μεσημέρι που θα κοιμηθούμε κανε 3-4ωρο ζητάει ανά μιάμιση ώρα στήθος...το απόγευμα έρχεται ο άντρας μου κ την παει στην παιδική χαρΑ κ ξεσκαειι.. Νομίζω πως αρχίζει να με βαριεται:(:(......το αλλα;;; Η μικρη μου τα βραδυα κοιμάται μια χαρα12-5 κ 5μιση με 9 το μεσημέρι έχω βρει ένα κόλπο κ τα κοίμηζω κ τα δυο μαζί στο σαλόνι.. Την μεγάλη στρωματσαδα να βλέπει τβ μέχρι α αποκομιθει κ εγω αγκαλια την μπεμπα μπρουμητα στο στήθος.. Έχω βολευτειι κ βλέπω πως κ της μπεμπας της αρέσει.. Ξερενομαστε για 3 ώρες.... Αλλιώς κοριτσακια δεν θα τα βγάζει πέρα όλο μοναχή που είμαι.. Ήδη ξέσπασε μερικές φορες απο την κούραση την ψυχολογική περισσότερο.. Ολη μερα Σπιτι να τα προλάβω όλα.. Κλασικό συνεχίζω σε λιγο

ΣΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ βρε Λια... φιλια!

ετσι και η δικια μου κοριτσια ανεβαζει μπλουζα και κανει οτι θηλαζει τον Ρομπερτο τον κουκλο της..χαχα

ομοιως και εμας ο μπεμπης κανει πιο συνειδητα γελακια, κανει αγκου πιο συχνα και αρχιζει να ειναι γενικα και δειλα επικοινωνιακος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...