Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

φυλαγε τα ρουχα σου.. υπαρχουν πολλες ιωσεις.. δεν βλεπεις που δεν λεει να χειμωνιασει??

εντωμεταξυ εγω πλεον βαριεμαι να ντυθω για να βγω εξω βολτα με το μωρο..μια που βγηκαμε προχθες και μια που δεν ξαναβγηκα..

αντε τωρα να ντυνομαι, να το ντυνω μονο και μονο για να το κανω βολτα στους δρομους.. σιγα τα λαχανα..οποτε μου ρθει η ορεξη παλι..

Εγω αντιθετα θελω να βγαινω απο το σπιτι! Δεν μπορω αλλο μεσα...ειδικα που ο καιρος ειναι καλος! Συνηθως ομως οταν κανει ζεστη δεν εχουμε λιγοτερους ιους και μικροβια? Αν κρυωσει και εχει υγρασια τοτε ειναι που μεταδιδονται οι ασθενειες...λαθος κανω????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω αντιθετα θελω να βγαινω απο το σπιτι! Δεν μπορω αλλο μεσα...ειδικα που ο καιρος ειναι καλος! Συνηθως ομως οταν κανει ζεστη δεν εχουμε λιγοτερους ιους και μικροβια? Αν κρυωσει και εχει υγρασια τοτε ειναι που μεταδιδονται οι ασθενειες...λαθος κανω????

Το πολυ κρυο δεν αφηνει ιωσεις να ευδοκιμουν.. η υγρασια ναι..και αυτη η περιοδος δεν εχει ζεστη ουσιαστικη αλλα υγρασια..οτι χειροτερο..

ΒΡΕ! και εγω θελω σαν τρελλη να βγω ΑΛΛΑ δεν θελω να τριγυρναω στα στενα του Κολωνου.. θελω να παω σε μαγαζια, σε καφετεριες, σε παιδοτοπους, σε εκδηλωσεις χριστουγεννιατικες.. αλλα που??? τιποτε δεν θα επισκεφθω φετος.. ο μικρος θελει αλλαγμα και μισαωρο και ταισμα συνεχως..που?? και οι κλειστοι χωροι ειπαμε..

Το πολυ κρυο δεν αφηνει ιωσεις να ευδοκιμουν.. η υγρασια ναι..και αυτη η περιοδος δεν εχει ζεστη ουσιαστικη αλλα υγρασια..οτι χειροτερο..

ΒΡΕ! και εγω θελω σαν τρελλη να βγω ΑΛΛΑ δεν θελω να τριγυρναω στα στενα του Κολωνου.. θελω να παω σε μαγαζια, σε καφετεριες, σε παιδοτοπους, σε εκδηλωσεις χριστουγεννιατικες.. αλλα που??? τιποτε δεν θα επισκεφθω φετος.. ο μικρος θελει αλλαγμα και μισαωρο και ταισμα συνεχως..που?? και οι κλειστοι χωροι ειπαμε..

Bρε...ειπαμε να παμε βολτα οχι να κανουμε αρμενικη βιζιτα...χιιχι!

Εμεις σημερα μολις φαμε με τον αντρα μου, φαει και ο μπεμπης, θα παμε μια βολτα στην παραλια...μας το προτινε και η παιδιατρος για να αναπνευσει καθαρο αερα! Απλα καλο ντυσιμο θελει...αυτα!

Παω να ετοιμασω τραπεζι! Θα τα ξαναπουμε!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!

Bρε...ειπαμε να παμε βολτα οχι να κανουμε αρμενικη βιζιτα...χιιχι!

Εμεις σημερα μολις φαμε με τον αντρα μου, φαει και ο μπεμπης, θα παμε μια βολτα στην παραλια...μας το προτινε και η παιδιατρος για να αναπνευσει καθαρο αερα! Απλα καλο ντυσιμο θελει...αυτα!

Παω να ετοιμασω τραπεζι! Θα τα ξαναπουμε!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!

μωρε και εγω λιμπιζομουν να ειχα παει στο εξοχικο με τοσο καλες ημερες και να εβγαζα τα παιδια στην παραλια αλλα το σπιτι ειναι κλειστο και κρυο και πρεπει να παει καποιος απο πριν εκει για να το ανοιξει, να το αερισει, να βαλει στοιχειωδη θερμανση.. το χω σκοπο για των Φωτων αν δεν ειναι ο καιρος χαλια..

Διαφημίσεις

Τι κανετεεε??

Εμεις εχουμε αρχισει να δυναμωνουμε τη γκρινια και ειμαστε συνεχεια βυζι 10 λεπτα υπνακος 10 λεπτα ξυπνημα γκρινια και τουμπαλιν!

κοντα και εμεις στα ιδια περιπου

ναι αλλα νομιζω οτι αυτο το δικαιουμαστε οταν δεν περνουμε το 6μηνο του ΙΚΑ..

ισχυει?

σε ποιες περιπτωσεις το περνουμε? εγω ειχα και αδειες ασθενειας απο το ΙΚΑ το μισο χρονο..

Για δες εδω...

http://www.oaed.gr/Pages/SN_87.pg

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Κοριτσια κ μενα μ'εχει σημερα συνεχεια με το βζ εξω...

Δε κοταω να το βαλω μεσα ουαααααααααα.....

Τι να την κανω;;;;

thanks για τη παραθεση!

Και γω δεν το'χα ψαξει ..

Πηρα σημερα τηλ. στο HR της εταιρειας που δουλευω κ μου ειπε η κοπελα αν πηρα ολα τα επιδοματα,,, κ με ρωτησε κ γι'αυτο..

Θα χρειαστεις λεει μια δηλωση απ'το ΙΚΑ οτι εχεις πληρωθει τα επιδοματα λοχειας κ μητροτητας....

Διαφημίσεις

Εγω αρχισα και να ποναω στις θηλες παλι...Τωρα ειπα μωρουλι διαλειμμα, δε την παλευω...Ηπιε τσαι και μαρσιπωθηκε. Τουλαχιστον της ψιλοαρεσει και αυτο.Κατι ειναι για να μη σκιζεται στο κλαμα...

Αριστεα μου το "τι να την κανω" δε ξερεις ποσες φορες το εχω πει...Μονο το μαρσιπο εχω σα τελευταια λυση...ποναω μετα απο λιγο...αλλα ηρεμει και δε κλαιει..να κανουν λιγο διαλειμμα τα βυζακια μου...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εγω αρχισα και να ποναω στις θηλες παλι...Τωρα ειπα μωρουλι διαλειμμα, δε την παλευω...Ηπιε τσαι και μαρσιπωθηκε. Τουλαχιστον της ψιλοαρεσει και αυτο.Κατι ειναι για να μη σκιζεται στο κλαμα...

Αριστεα μου το "τι να την κανω" δε ξερεις ποσες φορες το εχω πει...Μονο το μαρσιπο εχω σα τελευταια λυση...ποναω μετα απο λιγο...αλλα ηρεμει και δε κλαιει..να κανουν λιγο διαλειμμα τα βυζακια μου...:rolleyes:

Οταν λες μαρσιπο..για ποση ωρα την εχεις;; και εισαι συνεχεια ορθια; στη βολτα μεσα στο σπιτι;;

Οταν λες μαρσιπο..για ποση ωρα την εχεις;; και εισαι συνεχεια ορθια; στη βολτα μεσα στο σπιτι;;

Εχω παρει το ergo baby carrier. Οχι φτηνο αλλα ισως το καλυτερο. Εχει και ειδικο μαξιλαρακι για νεογεννητο για να του κραταει σωστα και το κεφαλακι. Εχει βιντεακια στο youtube. Ναι ειμαι ορθια.Και περπαταω περα δωθε μεσα στο σπιτι.Αν κοιμηθει κανω σταση στο λαπτοπ γραφω κανενα μυνημα αν με παρει χαμπαρι αρχιζει και ξανακλαιει. Χτες το εκανα 2 ωρες αυτο, μεχρι που κουραστηκε κι αυτη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εχω παρει το ergo baby carrier. Οχι φτηνο αλλα ισως το καλυτερο. Εχει και ειδικο μαξιλαρακι για νεογεννητο για να ρο κραταει σωστα και το κεφαλακι. Εχει βιντεακια στο youtube. Ναι ειμαι ορθια.Και περπαταω περα δωθε μεσα στο σπιτι.Αν κοιμηθει κανω σταση στο λαπτοπ γραφω κανενα μυνημα αν με παρει χαμπαρι αρχιζει και ξανακλαιει. Χτες το εκανα 2 ωρες αυτο, μεχρι που κουραστηκε κι αυτη.

ζορια τρελλα δηλαδη...:(:rolleyes:

κουραγιο..

Αρχισε να κλαιει και την εβγαλα γιατι αν δεν ηρεμει με μαρσιπο-περπατημα σε λιγα λεπτα κατι δε παει καλα. Τη βαλαμε για αλλαγη και τσουπ τα αμολυσε. Τωρα ξανατρωμε και θα τη βαλω παλι μετα αν ειναι ανησυχη μεχρι να κανουμε μπανακι...Ζορικος ο μαρσιπος για πολυ ωρα αλλα το προτιμω να ποναω εγω,απο το να σκουζει και να χτυπιεται.Δε μπορω και να την κρατησω στα χερια οταν κανει ετσι. Γλυστραει συνεχεια απ το χτυπημα !

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...