Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

«Η μητρότητα χαρίζει τη μεγαλύτερη χαρά του κόσμου, φέρνει όμως μαζί της και πλήξη, εξάντληση και θλίψη. Τίποτα δεν θα σε κάνει να νιώσεις τόσο χαρούμενη και τόσο θλιμμένη, τόσο περήφανη και συνάμα τόσο θλιμμένη, τόσο περήφανη και συνάμα τόσο κουρασμένη, γιατί τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο το να βοηθάς ένα πλάσμα να αναπτύξει την ατομικότητά του, ιδιαίτερα ενώ εσύ αγωνίζεσαι παράλληλα να διατηρήσεις τη δική σου» (Μargarite Kelly και Elia Parsons).

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα αν θα ξαναγινουμε φετες δε ξερω.

Χαχαχαχαχα!!! Οι μονες φετες που ξερω εγω ειναι του ψωμιου.. χαχαχαχα... δεν εχω τετοιες αξιωσεις... :lol::lol: και προπαντος δεν εχω αυταπατες... :lol::lol:

Καλη ξεκουραση σε ολες μας κοριτσακια μου...

Πολλα φιλια...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες και μπεμπουλινια!!!! Τι κανετε????

Χαθηκα για ακομα μια φορα!!! Εχω χασει πολλα επεισοδια ε????? Ειχαμε καμια αλλη γεννα????

Εμεις την κυριακη κλεισαμε εναν μηνα ζωης και την δευτερα πηγαμε στην παιδιατρο! Ειμασταν 4300kg και 55 ποντους!!!! Μεγαλωσαμε....χιχιχιχι!!!! Η γιατρος ειπε οτι εχει παρει 200 παραπανω απο το κανονικο και οτι δεν κανει κουβεντα για ξενο γαλα...εχει ενα αγχος με τον θηλασμο....

Ο μπεμπακος λοιπον ειναι πολυ καλουλης και εχει αρχισει να ειναι και πιο ηρεμουλης! Βεβαια οταν πηγε η γιατρος να τον ζυγισει, κουναγε χερια ποδια εντονα και μας ειπε η γιατρος οτι συνηθως τοσο μικρα ηλικιακα μωρα δεν κουνιουνται τοσο πολυ...ειμαστε τσαντιλες...τι να κανουμε τωρα????

Μολις εφυγε η πεθερα μου, ειχε ερθει απο χθες το πρωι για βοηθειααααααα!!!!

Μιλαμε κοριτσια πηγαμε στην γιατρο και ντυθηκα γυναικα...αλλος ανθρωπος ενιωσα! Ολη μερα μεσα στο σπιτι με τις πιτζαμες, ξεχασα πως ειναι τα ρουχα μου! Μαλλον την κυριακη θα παμε να παρουμε την ευχη, γιατι σαραντιζουμε τριτη και μετα βουρ στα τζαμπο!!!! Εχουν αρχισει τα περισσοτερα ρουχαλακια του και δεν του κανουν....θελουμε να του παρουμε και το δωρακι του για τα Χριστουγεννα....πως και πως την περιμενω αυτη την βολτα!

Δεν σας εχω διαβασει οπως παντα τον τελευταιο καιρο...για πειτε μου κανενα νεακι σας!!!!

http://www.paidiatre.gr/ygeies/Ygeies-Paidi.htm

Πολυ χρήσιμο το βρηκα!

Πολυ πολυ χρησιμο εννοειται αλλα εγω γιατι βαζω τον μπεμπακο να κοιμαται στο πλαϊ??? Θα πρπει να τον βαζω ανασκελα δηλαδη????

Κοριτσάκια μου γεια σας!!

Μπήκα να σας ενημερώσω ότι γέννησα και εγώ την προηγούμενη Τετάρτη 7/12, στις 7 παρά 10 το βράδυ!!! Η μπέμπα μου τελικά βγήκε 3340 γρ, εκεί που την περιμέναμε 2800-2900!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που ο υπέρηχος έπεσε έξω!! Εγώ ανάρρώνω καλά αλλά έχω πάλι τα ίδια προβλήματα με το θηλασμό που ειχα και στο γιο μου, δηλαδή λίγο γάλα και μαραθώνιους θηλασμούς! ήδη χθες αγόρασα Τριγωνέλλα και σκεφτομαι να παρω και μαγιά μπυρας, με είχε βοηθήσει πολύ την τελευταία φορά! Εσείς παίρνετε???

Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω γρήγορα κάποια στγιμη!!! Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμους!!! Φιλάκιαααααα!!!!

congratulations%20ballonnen-16500-l.jpg

Ελενακι μου να σου ζησει το μωρακι σου! Να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο!

Οσο για το θηλασμο εγω δεν ειχα θεμα κι ετσι δεν χρειαστηκε να παρω κατι για να τον ενισχυσω! Σου ευχομαι καλη παραγωγη απο δω και περα!

Φιλιαααααααααααααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα!!! Οι μονες φετες που ξερω εγω ειναι του ψωμιου.. χαχαχαχα... δεν εχω τετοιες αξιωσεις... :lol::lol: και προπαντος δεν εχω αυταπατες... :lol::lol:

Καλη ξεκουραση σε ολες μας κοριτσακια μου...

Πολλα φιλια...

Εγω ξερω και το τυρι φετα!:tongue:

Καλημερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

.........................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

loveboom..........10/11.........Κορίτσι - Μητέρα - ........kg - 5/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3165kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

oneiraki.............24/11.........Αγόρι - Ρέα- 3300kg - 16/11

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

αννιτα!...............09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας - 3850kg - 20/11

Sofia*................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ - 2800kg - 21/11

antridim.............05/12.........Κορίτσι - Μητέρα - 3150kg - 22/11

_Aristea............28/11.........Κορίτσι - Μητέρα - 3100kg - 25/11

Dina..................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Λαμίας - 3250kg - 30/11

giotar1..............04/12.........Αγόρι - Ρέα - 3510kg - 03/12

elen29..............13/12.........Κορίτσι - Λητώ - 3340kg - 07/12

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΕΕΕΕΕ ναι λοιπον ολοκληρωσαμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως πηγατε το βραδυ?

Εμεις ολα καλα μεχρι τις 4μιση που ξυπνησε, αλλαξαμε και εσωρουχακι, τα χε κανει λιμπα και φαγαμε, σε μια ωρα κοιμοταν παλι, ρολοι...

Σε μιση ωριτσα αρχισε ομως ανησυχια και ψιλογκρινια.Κουνουσα λιγο, ηρεμουσε, μετα παλι τα ιδια.Ψευτοκοιμοταν και γουρουνιζε (εγω οχι γιατι ειχα τσιτωσει και παρα τη νυστα μου πεταγομουν σε καθε ηχο, γουρουνισμα). Προφανως την ενοχλουσε η μυτουλα και μεσα στη νυστα μου δε ξερω γιατι δε της εβαλα ορο, αλλα ελεγα οτι θα την ξυπνησω τελειως..:Δεν ειχα αποστειρωμενη και τη φουσκιτσα να τις ρουφηξω...rolleyes:..χαζομαρα...

Αληθεια κι αυτο δε χρειαζεται αποστειρωση? Ναι ε? Δε νομιζω να αρκει μονο πολυσιμο..οχι...μπα....

Την πηρα στο κρεβατι και μισοκοιμηθηκε μεχρι τις δεκα. Οχι οτι καναμε κανενα υπνο κι εγω κι αυτη.Αλλα τουλαχιστον δε σηκωθηκαμε απο τις 6.Καθε δυο λεπτα επαιζε μπουνιες κι εγω ελεγα σους τη χαιδευα και κουνουσα τον κ...μου για να κουνιεται το στρωμα.Ηρεμουσε 2 λεπτα και παλι μπουνιτσες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αν θελετε να με βαλετε κι εμενα στο πινακακι , ειχαμε ΠΗΤ 19.11 και γεννηθηκαμε 6.11 στο Απολλωνειο Λευκωσιας, κοριτσακι 3120 γρ! Αν επρεπε να ειμαστε νωριτερα στην παρεουλα για να μπουμε στο πινακακι δε πειραζει! Το καταλαβαινω!;) Λογικο ειναι! Ηρθαμε κατοπιν εορτης! χεχε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...