Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γεια σας!!

Μπήκα να σας ενημερώσω ότι γέννησα και εγώ την προηγούμενη Τετάρτη 7/12, στις 7 παρά 10 το βράδυ!!! Η μπέμπα μου τελικά βγήκε 3340 γρ, εκεί που την περιμέναμε 2800-2900!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που ο υπέρηχος έπεσε έξω!! Εγώ ανάρρώνω καλά αλλά έχω πάλι τα ίδια προβλήματα με το θηλασμό που ειχα και στο γιο μου, δηλαδή λίγο γάλα και μαραθώνιους θηλασμούς! ήδη χθες αγόρασα Τριγωνέλλα και σκεφτομαι να παρω και μαγιά μπυρας, με είχε βοηθήσει πολύ την τελευταία φορά! Εσείς παίρνετε???

Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω γρήγορα κάποια στγιμη!!! Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμους!!! Φιλάκιαααααα!!!!

D0c8.pngsgU1.png

Μπήκα να σας ενημερώσω ότι γέννησα και εγώ την προηγούμενη Τετάρτη 7/12, στις 7 παρά 10 το βράδυ!!! Η μπέμπα μου τελικά βγήκε 3340 γρ, εκεί που την περιμέναμε 2800-2900!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που ο υπέρηχος έπεσε έξω!! Εγώ ανάρρώνω καλά αλλά έχω πάλι τα ίδια προβλήματα με το θηλασμό που ειχα και στο γιο μου, δηλαδή λίγο γάλα και μαραθώνιους θηλασμούς! ήδη χθες αγόρασα Τριγωνέλλα και σκεφτομαι να παρω και μαγιά μπυρας, με είχε βοηθήσει πολύ την τελευταία φορά! Εσείς παίρνετε???

Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω γρήγορα κάποια στγιμη!!! Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμους!!! Φιλάκιαααααα!!!!

Καλημερααα!! να σου ζησει!:D

Κι εγω αργησα να κατεβασω γαλατακι, διναμε συμπληρωμα στην αρχη...το κοψαμε ομως.Στην αρχη επαιρνα τριγωνελλα σε χαπια και δεν ειδα φοβερη διαφορα. Με τη μαγια ειδα διαφορα σε λιγες ωρες. Ψηφιζω να παρεις το συντομοτερο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ερωτησεις ημερας!:tongue:

1.Απο τσιμπλες πως πατε?

2.Οταν παει να το παρει ο υπνος τρομαζει με καθε θορυβο?Κοντευουμε να κραταμε την ανασα μας για να κοιμηθει γιατι πεταγεται...γιατι πηρε απο μενα και οχι απ το μπαμπα της που κοιμαται σα γουρουνι?:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

1.Απο τσιμπλες πως πατε?

2.Οταν παει να το παρει ο υπνος τρομαζει με καθε θορυβο?Κοντευουμε να κραταμε την ανασα μας για να κοιμηθει γιατι πεταγεται...γιατι πηρε απο μενα και οχι απ το μπαμπα της που κοιμαται σα γουρουνι?:tongue:

1. σε νορμαλ επιπεδα τσιμπλες

2. Ετσι ηταν και η κορη μου.. με την καρφιτσα που επεφτε ξυπνουσε.. ισως να παρακαναμε και ησυχια στο σπιτι..τι να πω.. ο μικρος βεβαια μεγαλωνει σε εντελως ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ συνθηκες.. διπλα του γινεται Ο χαμος που δεν πολυταρασσεται.. τον λυπαμαι ωρες ωρες..

Μπήκα να σας ενημερώσω ότι γέννησα και εγώ την προηγούμενη Τετάρτη 7/12, στις 7 παρά 10 το βράδυ!!! Η μπέμπα μου τελικά βγήκε 3340 γρ, εκεί που την περιμέναμε 2800-2900!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που ο υπέρηχος έπεσε έξω!!

Ελενη, να σου ζησει η κορουλα σου!!! Πολυ μεγαλη αποκλιση απο το υπερηχογραφημα το βαρος της... Μπραβο, μπραβο... Καλο σαραντισμο να εχετε και ευχομαι ολα να πανε καλα με το θηλασμο... Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παρει τιποτα για να κατεβασω γαλα.

congratulations-desi-glitters-31.gif

Καλημερααα!!

Ξυπνησατεεεε??

Βασικα...Κοιμηθηκατε??:rolleyes:

Καλημερα μανουλες.. εμεις κοιμηθηκαμε σχετικα καλα.. αλλα γυρω στις 11 και, με επιασε μια ξαφνικη κουραση και υπνηλια, οποτε ανελαβε ο Αντ και κοιμηθηκα λιγακι... παντως και τωρα που κοιμαται ο μπομπιρας ανετα κοιμαμαι παλι.. αλλα πρεπει να φαμε κι ολας... :rolleyes:

1.Απο τσιμπλες πως πατε?

Εμεις δεν εχουμε ακομη τσιμπλες.. Βεβαια ειναι 14 μερων ο δικος μου ακομη... δεν ξερω αν παει με την ηλικια...

Απο την αρχη που μπηκαμε στο σπιτι οι ομιλιες μας και οι φασαριες μας συνεχιζονται στα κανονικα επιπεδα, ουτε ουρλιαζουμε ουτε ψιθυριζουμε.. Ο δικος μου πεταγεται και στην απολυτη ησυχια.. ειδικα οταν πηγαινει ο μπαμπας του και του δινει ρουφηχτα φιλια οταν κοιμαται.. ( ε μα ειναι κι αυτος!! δεν κρατιεται λεει.. χαχαχ)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Εγω εχω ΝΕΥΡΑ! Παραγγειλαμε ενα ρηλαξ που κουνιεται μονο του και για καποιο λογο νομιζαμε και οι δυο οτι εχει και δονηση. Ηρθε λοιπον σημερα το εστησα ολο χαρα, πουθενα η δονηση. Κουνιεται αλλα αυτο το βαρεθηκε σε 5 λεπτα. Οχι οτι ειμαι σιγουρη και για τη δονηση οτι θα κρατουσε περισσοτερο το ενδιαφερον της, αλλα επειδη της αρεσει το αυτοκινητο το σκεφτηκα. Και οι δυο οι γκαβακες νομιζαμε οτι εχει και δονηση. Ξανακοιταω την παραγγελια, πουθενα δε γραφει για δονηση! Ποσο τουβλα μπορει να ειμαστε????

:mad::x:x:x:x

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ειναι απολυτα φυσιολογικο να εισαι νευριασμενη και θυμωμενη... Πες τα να ξεθυμανεις.. Ομως, δεν μπορεις να το αλλαξεις τωρα.. οποτε προσπαθησε να ηρεμησεις και να το αφησεις να περασει... Εχω κανει εγω τετοιες μπαρουφες!! μιλιουνια!!! :lol::lol:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερααα!!

Ξυπνησατεεεε??

Βασικα...Κοιμηθηκατε??:rolleyes:

εγω μπορω να πω οτι καναμε προοδο κοιμηθηκαμε 4 ωρες σερι το βραδυ αφου οταν ξυπνησε κοιτουσα το ρολοι και δεν το πιστευα

να σου ζησει γερο και καλοτυχο

και καλο σαραντισμο.

εγω περνω μαγια μπυρας κατι κανει(που πιστευω αν δεν επερνα μαλων τωρα δεν θα ειχα γιατι και παλι λιγο εχω)

1.Απο τσιμπλες πως πατε?

απο τσιμπλες λιγα πραγματα,απο την πρωτη στιγμη στο σπιτι φερμασταν οπως πριν και δεν καταλαβενει τιποτα κοιματε του καλου καιρου.

εγω στο ριλαξ τον βαζω λιγη ωρα καθε μερα και αρχισε να του αρεσει.

φιλακιαααα!!!!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εμεις εχουμε αρκετες τσιμπλιτσες απο την αρχη...Και οταν κλαιει παλι γεμιζει...:-(Δε θελει η παιδιατρος να μας δωσει φαρμακο ακομα. Ουτε εμενα μ αρεσει ...Την καθαριζουμε με φυσιολογικο ορο και βαμβακι και αν δε περασει θα δουμε...

Την ξαναεβαλα λιγο στο ρηλαξ, εκατσε 5 λεπτα και εσκουζε. Τωρα που την εκανα τη γκαφα απλα θα προσπαθησω να τη βαζω λιγο λιγο να το μαθει.Ελπιζω ...Ειναι πολυ ωραιο..αλλα για φυσιολογικα μωρα! Οχι για ανησυχα! Θααα δουμε! Υπομονη ειπαμε!;)

Οταν εχει κοιμηθει ΚΑΛΑ, στο βαθυ της υπνο δε καταλαβαινει τιποτα. Αλλα οταν ειναι στο χουζουρι πρεπει να κραταμε την ανασα μας..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ενταξει caramello συμβαινουν αυτα.. με τοση αναμπουμπουλα λογικο ειναι να μη δειτε ολες τις λεπτομερειες..

εμενα ο μπεμπης σημερα ολο λερωνει πανες.. οι περισσοτερες με κουτσουλιες αλλα δεν τις θελει, κλαιει η γκρινιαζει και ετσι πεταω πανες για πλακα.. αποτ ο ξημερωμαπανω απο δεκα εχω αλλαξει.. ελεος!! ειναι ασυμφορος ο τζουνιορ..

ασχετο..τωρα συζηταω με μια φιλη να αρχισω μαθηματα γερμανικων στο σπιτι δυο φορες την εβδομαδα.. ειμαι ενθουσιασμενη καθως ηθελα να το κανω χρονια..

Δε ξερω τι αλλο να κανω..μαλλον θα ακολουθησω το συστημα της κολλητης μου για να κοιμαται λιγο τη μερα...

Οταν καταφερει να κοιμηθει καλα..απλως θα την κραταω...Δε ξερω αν θα το πληρωσω ακριβα αργοτερα αλλα απο το να της σπανε τα νευρα γιατι θελει να κοιμηθει και δε μπορει...ας την κραταω...τι να πω...ακουω γνωμες...

Η κολλητη μου για να κοιμαται καλα η μικρη της που τωρα μπηκε στον 4ο την εχει συνεχεια η αγκαλια η στο μαρσιπο για να φαει η για καμια δουλεια.Ευτυχως το βραδυ κοιμαται στο κρεβατακι της.Μου φαινεται οτι ακολουθουμε τα βηματα τους...:rolleyes:

Αχ προσπερ κι εμεις κουτσουλιες κανουμε και πεταμε πανες για πλακα...Η εκει που αλλαζουμε κουτσουλιζει και το καινουριο!!Το πρωι ξημερωματα βεβαια ειχε βγαλει το βοσπορο...Στο τσακ γλυτωσα τα ρουχα της!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...