Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ειχα κι εγω ζαλαδα γιατι αργησα να φαω πρωινο...

Καλυτερα τωρα...

Κανουμε μικρα γευματακια με μικρους υπνακους.

Ποσο υπολογιζετε τον κσθε θηλασμο για τον επομενο? Απο την ωρα που ξεκιναει να τρωει η απο την ωρα που τελειωνει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

αποσο βλεπω τα βασανακια μας δεν μας αφηνουν σε ησυχια.

εμεις κοιμηθηκαμε στις 4 το πρωι και μετα ξηπνησαμε στις 12,30

με μια διακοπη για φαγητο στις 8.30 ευτυχως που ειχα φαγητο ετοιμο

απο χτες.

ορο του βαζω και εγω 2 φορες την μερα και δεν του αρεση με τιποτα,

καραμελο βλεπω προοδο...κοιματε

σημερα εχει εναν καιρο για κρεβατι και υπνο μιλαμε για πολυ βροχη και βροντες μολις εριξε χαλαζι και το εστρωσε για τα καλα...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

βρε areti και εσεις εκει εχετε υγρασια..οχι αστεια!!

και μενα δεν του αρεσει ο ορος αλλα θα τον συνηθισει ο γοριλλας..που θα παει!

απο την αρχη του γευματος μετραμε απο οσο θυμαμαι.. εγω δεν μετραω καθολου..

Διαφημίσεις

Ειχαμε εξελιξεις! Ειδα πως μοιαζει το μωρο μου οταν δε κλαιει! Εκατσε μια ωρα αγκαλια μου το μεσημερι, ξυπνια η χουζουρευοντας και ψιλογελωντας και ψιλοπαιζοντας! Καταπλητικο!

Μετα ειχαμε ψιλογκρινια κοιμηθηκε ενα μισαωρο στο κρεβατακι της και μια ωρα χουζουρι με γκρινια στο μαρσιπο με το μπαμπα της.Τωρα τρωμε και οσο περναει η ωρα και βλεπω οτι η γκρινια μεγαλωνει και τα κακακια ειναι κουτσουλιτσες, λεω να ξανακανω γλυκανισακι αφου τη βοηθαει...

Για τη συναντηση που λεγατε, μακαρι να μπορουσα να ερθω κι εγω..ειμαι Κυπρο ομως...Απο Αυγουστο θα επιστρεψουμε Ελλαδα και ισως καποια στιγμη τα καταφερουμε! Ωραια θα ειναι! Με τα μωρακια μαζι εννοειται! χεχε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

caramello ενταξει δεν θα ειναι και για παντα αυτη η κατασταση με τη μικρη σου.. σου το χω πει οτι σιγα σιγα θα υπαρχουν αλλαγες.. απλα μην περιμενεις τιποτε.. περιμενε τα πραγματα να ρθουν σε μια σειρα μονα τους..και εμενα παλι ανησυχος ειναι τωρα το απογευμα..

αντε να δω και αυτο το μωρο ποτε θα ηρεμησει λιγο..

ασχετο.. αποφασισα αν ολα πανε καλα και δεν αλλαξει κατι στην πορεια να κανω τη βαφτιση στο εξοχικο σε ενα παραθαλασσιο ξωκλησι και αντι για τραπζεζι να εκμεταλλευτω τον χωρο της παιδικης χαρας της κοινοτητας οπου εχω πλεον ατυπα δικαιοδοσια καθως διαχειριζομαι εθελοντικα την νεανικη λεσχη και το περασμενο καλοκαιρι καναμε τρια παιδικα παρτυ.. συνεπως σκεφτομαι να στησω τραπεζια με εναν υποτυπωδη μπουφε (οχι τιποτε γκουρμε και φαμφαρες..), ποτα, αναψυκτικα συνεπως να εξυπηρετηθουν ολοι οσοι ερθουν ειτε απο Αθηνα ειτε απο την εκει περιοχη και τα παιδια να χουν μερος να παιξουν ελευθερα..

σιγουρα θα μου κοστισει το κατι της του αλλα θα αφορα μονο το φαγητο και ποτο και θα ειναι σε λογικα και ανεκτα πλαισια και πιστευω θα ειναι και πολυ καλα εχοντας την εμπειρια..

αναλογα και τα κεφια επειδη σιγουρα θα χω και παιδια της λεσχης (μελη) καλεσμενα ισως να τους κανω και τιποτε διαδραστικα παιχνιδια αν μου το επιτρεψουν οι συνθηκες.. ψοφανε για τετοια..

Πολυ ωραια ιδεα για τη βαφτιση! Εγω δεν εχω σκεφτει για βαφτιση ακομα γιατι ακομα δεν εχουμε αποφασισει αν θα την κανουμε εδω η Ελλαδα.Ποσων μηνων σκεφτεστε νσ την κανετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Πολυ ωραια ιδεα για τη βαφτιση! Εγω δεν εχω σκεφτει για βαφτιση ακομα γιατι ακομα δεν εχουμε αποφασισει αν θα την κανουμε εδω η Ελλαδα.Ποσων μηνων σκεφτεστε νσ την κανετε?

με βολευει η 1η Σεπτεμβριου οπου πεφτει Σαββατο και θα ναι ο μικρος εννεα μηνων κλεισμενα οπου και θα χω εξασφαλισει ισως και λιγα περισσοτερα χρηματα απο τη δουλεια και θα χω μεινει λογω αδειας καλοκαιρινης μερες αρκετες στο εξοχικο ωστε να το περιποιηθω οσο μπορω

αλλα εκτος των αλλων επειδη η παιδικη χαρα δεν εχει φωτισμο (ειναι εκτος σχεδιου η περιοχη) και τελη Αυγουστου νυχτωνει απο τις 8 αν δεν εχει διευθετηθει το θεμα απο τον τοπικο συλλογο οπου το παλευουν για ρευματοδοτηση απο περσι ισως να το κανονισω για 28 Ιουλιου η 4 Αυγουστου (αναλογα ποτε θα βολευει και τους κουμπαρους μου) ωστε να χουμε πιο μεγαλη ηλιοφανεια καθως τοτε νυχτωνει εννεα παρα το βραδυ..

η βαπτιση αλλωστε θα φροντισω να γινει απογευμα γυρω στις 18.00μμ αν δεν μου κανει νερα ο παπας εκει..ειδαλλως αν αυτος επιμενει μονο για πρωι εκει θα χω προβλημα γενικα επειδη η παιδικη χαρα ειναι εκτεθειμενη στον ηλιο και την ημερα εχει απιστευτη ζεστη και δεν στεκεσαι εκει ουτε για πλακα...σε αυτη τη περιπτωση ισως να σκεφθω αλλη εκκλησια αλλα δεν θα ναι γραφικα οπως αυτη που θελω..

ηδη σκεφτομαι και τις μπουμπουνιερες..χαχα.. :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Mπραβο Προσπ... Βλεπεις πολυ μπροστα... ;)

Καραμελιτσα, εσεις σιγουρα θα ερθετε Ελλαδα για μονιμα ή οχι? Πως σου φαινεται η ζωη εκει? Θα εμενες χαλαρα? ή ζοριζεσαι λιγακι? Μια συναδελφος μου μενει χρονια εκει, θελει να φυγει, δεν την παλευει πολυ, αλλα εκει εχουν δουλεια με τον αντρα της.. εδω θα εχουν??

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντινα οπως ειναι η κατασταση στην Ελλαδα χαιρομαι που ετυχε αυτη η μεταθεση. Στην αρχη δεν ηθελα, τωρα δεν εχω προβλημα αλλα δε το εχω σκεφτει για παντα γιατι ετσι κι αλλιως ειναι για 2 χρονια, θελουμε δε θελουμε!:tongue:

Μετα θα εθουμε Ελλαδα, δεν εχει αλλη μεταθεση εξωτερικου.Απλα το θεμα ειναι που στην Ελλαδα!!Μπορει να παμε οπουδηποτε!

Ωραια προσπερ! Μια χαρουλα τα εχεις σκεφτει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...