Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

κανεναν δε κουραζεις καλε! για αυτο εχουμε αυτη τη παρεα για να στηριζει η μια την άλλη! για καμια νεα μητερα δεν ειναι ευκολο στην αρχη να προσαρμοστει στη νεα ζωη με το μωρο. και απελπισια θα υπαρχει και νευρα και κουραση και στενοχωρια που θα ανταμοιβονται ομως εστω και με λιγες στιγμες ηρεμιας και παιχνιδιου με τα ζουζουνια μας!

Και συμφωνω οποσδηποτε καποια στιγμη να συναντηθουμε ολες οι μανουλες για καφε αλλιως ειναι τα λες απο κοντα;)

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω κοριτσακια μου.Απλα συνειδητοποιησα οτι ειμαι η πιο γκρινιαρα απ ολες και μαλλον βρηκα απο που πηρε η μπεμπα!Δε φταιει η καημενουλααα!!

Υποσχομαι να γινω πιο δυνατη και λιγοτερο γκρινιαρα!:D

Αρετη ακριβως στα ιδια ειμαστε στα κιλα! Τοσα πηρα και τοσα εχω χασει! Τον κορσε τον εχω σταματησει μερικες μερες αλλα μαλλον θα τον ξαναφορεσω γιατι μου κραταει και τη μεση που εχει αρχισει να ποναει απο τις αγκαλιες.

Αριστεα νομιζω οτι σιγα σιγα ακομα μαζευεται η κοιλιτσα. Οταν τελειωσει και το αιμα θα κανουμε και λιγους κοιλιακους γυμναστικουλα και θα στρωσει. Και αν μεινει και λιγο δε πειραζει! Ειναι για να θυμομαστε απο που ηρθαν τα ζουζουνια μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου.Απλα συνειδητοποιησα οτι ειμαι η πιο γκρινιαρα απ ολες και μαλλον βρηκα απο που πηρε η μπεμπα!Δε φταιει η καημενουλααα!!

Αρετη ακριβως στα ιδια ειμαστε στα κιλα! Τοσα πηρα και τοσα εχω χασει! Τον κορσε τον εχω σταματησει μερικες μερες αλλα μαλλον θα τον ξαναφορεσω γιατι μου κραταει και τη μεση που εχει αρχισει να ποναει απο τις αγκαλιες.

Αριστεα νομιζω οτι σιγα σιγα ακομα μαζευεται η κοιλιτσα. Οταν τελειωσει και το αιμα θα κανουμε και λιγους κοιλιακους γυμναστικουλα και θα στρωσει. Και αν μεινει και λιγο δε πειραζει! Ειναι για να θυμομαστε απο που ηρθαν τα ζουζουνια μας!

Καλα εκεινο το λαστεχ εγω το εχω ξεχασμενο στη ντουλαπα πως να πεσει η κοιλια!

dbLDp2.png

Και συμφωνω οποσδηποτε καποια στιγμη να συναντηθουμε ολες οι μανουλες για καφε αλλιως ειναι τα λες απο κοντα;)

:D:D:D:D:D:D:D

Τελεια θα ειναι....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

!

δεν εισαι γκρινιαρα.. εισαι κουρασμενη και αγχωμενη επειδη δεν βρισκεις τον τροπο που θα λυτρωσει τη μικρουλα σου απο αυτα που την ταλαιπωρουν..

σκεψου οτι εμενα ειναι το δευτερο μωρακι και υπαρχουν στιγμες που ουτε ξερω τι να το κανω αλλα και στιγμες που δεν αντεχω και την γκρινια μου, τα νευρα μου, την αυπνια μου την χρεωνονται ολοι οι αλλοι..

να μοιραζεσαι αυτο που νοιωθεις, ετσι θα προχωρας καθε μερα

Διαφημίσεις

Ειναι περιεργο Αριστεα,αλλα εχω πιασει κι εγω τον εαυτο μου να μου λειπει η κοιλια μου! Και το εχω ξανακουσει! Οποτε μια χαρα πας. Δε ξερω γιατι συμβαινει, αλλα συμβαινει!

Η μικρουλα κοιμηθηκε μια ωρα αργοτερα σημερα. Δεν ειχε ριξει καλες ρουκετες απο κατω και ζοριζοταν.Της καναμε λοιπον γλυκανισο και σε μια ωρα αρχισανε οι βομβαρδισμοι, ανακουφιστηκε, αλλαξαμε 2-3 φορες και ηρεμισε και κοιμηθηκε.Δε θελω να δινω αλλα εκτος απο γαλατακι αλλα κοιτα που βοηθαει τελικα...Αλλαξε φατσα το καημενο μολις ανακουφιστηκε.

Σας ευχαριστω οοολες για τα λογια σας! Με βοηθατε απιστευτα! Δε μπορω να σας περιγραψω ποοοοοσοοοοο!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερααα.... :D

Κι εμενα μου ελειπε η κοιλια μου.. τωρα δεν ξερω, δεν προλαβαινω να το αναλυσω πολυ.. παντως, συνεχιζω να τη χαϊδευω ακομη και τωρα...

Απο χτες το μωρο βγαζει περιεργους ηχους ρε κοριτσια.. σαν να σφιγγεται, σαν να εχει κολλησει κατι στο λαιμο του και κανει χρ χρ να ξεκολλησει, καπως ετσι...

ειναι νορμαλ? μηπως ειναι ξηρη η ατμοσφαιρα? το υγρομετρο λεει 50% υγρασια.. δεν ξερω...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερααα.... :D

Κι εμενα μου ελειπε η κοιλια μου.. τωρα δεν ξερω, δεν προλαβαινω να το αναλυσω πολυ.. παντως, συνεχιζω να τη χαϊδευω ακομη και τωρα...

Απο χτες το μωρο βγαζει περιεργους ηχους ρε κοριτσια.. σαν να σφιγγεται, σαν να εχει κολλησει κατι στο λαιμο του και κανει χρ χρ να ξεκολλησει, καπως ετσι...

ειναι νορμαλ? μηπως ειναι ξηρη η ατμοσφαιρα? το υγρομετρο λεει 50% υγρασια.. δεν ξερω...

καλημερα

γοριλακια παιδι μου.. καλα τα λεω...

μυξουλες θα ναι, βαζε ορους πρωι και βραδυ στη μυτη και τραβα τες με οτρισαλιν

εμενα η κοιλια δε μου λειπει καθολου τελικα..η ταξη μου λειπει λιγο..να χω μια ηρεμια

caramello γλυκανισο σε τι μορφη τον εχεις παρει? ποσο τον βραζεις? και εμενα χθες εκανε 2 φορες κακα με τα χιλια ζορια..

Καλημερααααα!

Τι κανουν τα μωρα;;;

Η δικια μου δε με αφηνει να μαγειρεψω..:rolleyes: Γι'αυτο κ γω καθομαι εδω διπλα της κ περιμενω να κοιμηθει...χαχαχα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

καλημερα

και ο δικος μου απο τις 8.30 τωρα κοιμηθηκε πριν κανα 20λεπτο.. με ειχε στηθος, χερια, ελαφρυα γκρινιτσα μεχρι που πεισμωσα και αφου τον ειχα κομπλε απο ολα τον αφησα στο λικνο, νιαουρισε και αποκοιμηθηκε..

καλα εχθες ειχα ρεσιταλ..

πεινουσα και παρηγγειλα να φαω ενα ριζοτο (ατιμε Τζειμι Ολιβερ που μας φτιαχνεις τη διαθεση) αλα κρεμ απο συγκεκριμενο μονο μαγαζι (πολλα χρονια τωρα) και στις 23.00 ηπια την καψουλα με τις πολυβιταμινες (μεγα λαθος τετοια ωρα) και επειδη πηγα τουαλετα μετα απο 3 μερες και ειμουν δυσκοιλια πεθανα στον πονο απο τις αιμορροειδες και κατα τα μεσανυχτα πινω και εν buscopan... στις 3 νομιζα οτι ειχα παθει δηλητηριαση.. πονουσε το στομαχι μου, ειχα κρυαδες και μετα δυσφορια στη κοιλια μου..ΥΠΕΦΕΡΑ και αγχωθηκα κιολας.. το πρωι μου χε περασει καπως..συν οτι ειχα και τον μικρο ανησυχο ΚΑΙ την κορη με κατι κουλα ξυπνηματα..

περναω ζαχαρη!

:rolleyes: Σαν να το παρατραβηξες λιγακι Προσπακι.. :tongue: Κανονικα τις βιταμινες ποτε τις παιρνεις? Αυτο σε επιβαρυνε? Ποιες παιρνεις? Εγω τις Pregnacare και τις παιρνω μετα το μεσημεριανο.. ισως σε βολεψει καλυτερα μεσημερακι..

Εγω με την τουαλετα εχουμε κανει νεα αρχη στη σχεση μας.. Αφησαμε το παρελθον πισω μας και θα ελεγα .. εχουμε συμφωνο ελευθερης συμβιωσης.. Εκφραζομαστε ελευθερα σε ανυποπτες στιγμες, γεγονος που, ομολογω, με σοκαρει, με την καλη εννοια... Ανελπιστο ηταν αυτο.. ημουν κι αμαθη τρομαρα μου...:lol::lol:

Ρε παιδια, η γαϊδουρα δεν ειχα βαλει ουτε μια φορα ορο στο μωρο.. ανεπνεε χωρις προβλημα κι υπεθεσα ηταν οκ.. αμ δε.. του εβαλα ορουλι και σαν να στανιαρε μου φαινεται... ποσο συχνα πρεπει? πρωι βραδυ ή μπορω και πιο συχνα?

Ανεκδοτο αρτι αφιχθεν ....

(ελπιζω να μην το ξερετε.. :rolleyes: )

Ο μπαμπάς καρχαρίας εκπαιδεύει τον νεαρό καρχαρία

- Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση.

Κατάλαβες; πες τα και εσύ.

- Εεε, ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 1 στροφή αριστερά, 1 δεξιά και τρώμε!

- Όχι, όχι.. πρόσεχε τα βήματα είναι σημαντικά, δεν χρειάζονται βιασύνες ! Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, ξανά απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, ξανά απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση. Κατάλαβες τώρα; πες τα και εσύ.

- Μμμ, ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές γύρω του και τρώμε !

- ΟΧΙ! ΟΧΙ! προσπάθησε ξανά..

- Τον βλέπω... πλησιάζω αργά... κάνουμε... 2 στροφές προς τα δεξιά... δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά...

- E, τι να σου πω... φάτον με τα σκατά!

959266sk2bnp02of.png

dina καλημερα

και εγω τις ιδιες βιταμινες παιρνω.. μαλλον ειναι στουκας και αυτες..

μπραβο για την τουαλετα.. εγω εχω θεμα μεγαλο ουτως η αλλως..

σουπερ το ανεκδοτακι!

Καλημερα!

Τι ωραια που περασες Prosper...:( Σημερα εισαι οκ ε?

Το γλυκανισο το εχω παρει σε φακελακια οπως το τσαι. Βραζω εμφυαλωμενο νερο, βαζω ενα φακελακι.Το αφηνω 1 λεπτακι και μετα το σουρωνω 2-3 φορες με σουρωτηρι και βαμβακι και περιμενουμε να κρυωσει η το βαζω σε κρυο νερακι αν βιαζομαστε.Επειδη δε της αρεσει σκετο βαζω και μιση κουταλια του γλυκου κιντερτε στα 100 μλ. Δε της το δινω ολο συνηθως. 60-80μλ.Εκτος αν την πιασει λοξυγγας που δινω αλλο λιγο. Σημερα σκεφτομαι να της το δωσω νωριτερα αν δω οτι δε τα κανει απο μονη της. Βοηθαει στα αερια και στους κολικους. Βγαινουν ακομα πιο αραια ομως. Αλλα ανακουφιζεταιτο καημενο.Αντε να στρωσει το εντερακι μας...

Και το χαμομηλι βοηθαει στα κακακια λενε. Πειραματισου αν θες να δεις τι σας βοηθαει.Απλα παρε απο βιολογικο καταστημα καλυτερα και μιλα και με τον παιδιατρο.

Αφου τον αφηνεις στο λικνο και μονο νιαουριζει και κοιμαται ειναι μια χαρααα!! Εμας θα χαλασει τον κοσμο και δε νομιζω οτι θα κοιμηθει κι ολας.

Σημερα ξυπνησε στις 6 και δεν ειχε πολυ υπνο την εβαλα στις 7 μιση κοιμισμενη και επαιζε μπουνιες. Την πηρε ο αντρας μου που δε δουλευει σημερα,στην κουζινα και τη ζαβλακωνε με κουνημα και κοιμηθηκα κι αλλο!

Αυτο που λες Ντινα, σα να εχει κολλησει κατι μας το εκανε συχνα.Βγαζει τη γλωσσιτσα σα να θελει να ρευτει η μπορει να εννοεις το αλλο που κανει σα γουρουνακι? Αυτο ειναι μαλλον μυξες.

Καλημερα Αριστεα! Ελπιζω να κοιμηθει συντομα να μη μεινετε νηστικοι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...