Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αααχχ...τουλαχιστον ακουω ολο και περισσοτερο οτι φοριεται το συστημα πολυ κλαμα και καπως παρηγοριεμαι...Θα φτιαξειιιιι??Πειτε μου οτι θα φτιαξειιιιι!!!Ας ειναι και ψεμματα!:tongue:

Τωρα ειμαστε εδω και μιαμιση ωρα, στηθος, υπνος 5 λεπτα, ξανα στηθος...την αφηνω,τι να κανω...?

δεν παιζω με τον πονο σου.. απλα πλεον θα αστειευτω για να γελασεις λιγο..

στο πρωτο παιδι δεν ξερω τι κανουμε.. στο δευτερο το κανουμε πασα σε κανενα γειτονα μεχρι να συνελθει..;):tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χμμ.. ακομη 8 κιλα για να φθασω εκει που ξεκινησα και αλλα 3 για να ειμαι οπως θελω..απο τα 13.. αν κοψω και τα γλυκα και κατι deliveradika θα μαι κομπλε γρηγοροτερα απο οτι υπολογιζω..

εγω σας ειπα το καλυτερο σουτιεν θηλασμου EVER ειναι αυτο που πουλανε στο Ιασω που δενει σταυρωτα.. εχω βρει την υγεια μου.. ειναι της babyline δεν ξερω που αλλου υπαρχουν ομως..

Αυτο το μαγαζι (babyline) υπαρχει στο Ρεα κ στο Μητερα..εχει κ πολυ καλες τιμες, κ πολυ εξυπηρετικές κυριες που κανουν κ σεμιναρια...χαχαχα!!

Το πηρα το σουτιεν που λες αλλα δυστυχως ουτε αυτο με καλυπτει,,με πιεζει πολυ,,

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

χμμ.. ακομη 8 κιλα για να φθασω εκει που ξεκινησα και αλλα 3 για να ειμαι οπως θελω..απο τα 13.. αν κοψω και τα γλυκα και κατι deliveradika θα μαι κομπλε γρηγοροτερα απο οτι υπολογιζω..

Κοιτα εγω λεω να ελαφρυνουμε καπως την κατασταση...

Να τα κοψουμε μετα τις γιορτες.. Ε! Χριστουγεννα χωρις γλυκα κ μπινελικια δε γινετε...

Κ μενα μου εχουν μεινει 8 για να φτασω εκει απ'οπου ξεκινησα, αλλα θα θελα να χασω ακομα 2-3... ετσι για να ειμαι στυλακι..χαχαχα:tongue:

Αυτη η κοιλια με απογοητευει... σκετη χλαπατσα ειναι.. κ δεν ειμαι κ των κοιλιακων ρε γμτ, θα'θελα να 'χα ορεξη να κανω καθε πρωι... αλλα ειμαι τεμπελιτσα!

δεν παιζω με τον πονο σου.. απλα πλεον θα αστειευτω για να γελασεις λιγο..

στο πρωτο παιδι δεν ξερω τι κανουμε.. στο δευτερο το κανουμε πασα σε κανενα γειτονα μεχρι να συνελθει..;):tongue:

Θα το σκεφτω πολυ για δευτερο!:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εισαι μοναχουλα τωρα ε? Καλυτερα δε παιζει να ειναι για μενα γιατι σημερα που την ειχα στο μαρσιπο 2 ωρες μπας και κοιμηθει λιγακι, ξεραθηκε η πλατη μου και ποναω ακομα...αλλιως ομως δε κοιμαται...Και δεν ειναι οτι δε το προσπαθω.Και στο καθισματακι δοκιμαζω και στο καλαθακι δοκιμαζω και κουναω και τραγουδαω και χαιδευω και μιλαω, πιπιλα δε θελει με τιποτα και απορροφητηρες σκουπες βαζω, την αλλαζω συχνα και κανουμε ασκησουλες για τα αερια...Δεν εχω κατι αλλο...Προτασεις δεκτες.Και μετα το διωρο υπνο και φαι ,κρατησε 5 λεπτα ησυχη και χαρουμενη με γελακια και τεντωματα μετα παλι γκρινια...Και ο αντρας μου σηκωσε κατι βαρυ στην δουλεια και δε μπορει να κουνηθει ποσο μαλλον να βοηθησει η να παρει μαρσιπο...

Μα δεν ειναι οτι δε κοιμαται, κοιμαται πολυυυυ το βραδυ οποτε ειναι λογικο το πρωι να ειναι πιο ανησυχη. κατα τη γνωμη μου πρεπει να βρεις μια σταθερη ρουτινα και οχι να κανεις διαφορετικα πραγματα καθε φορα πανω στο πανικο σου!

dbLDp2.png

Μα δεν ειναι οτι δε κοιμαται, κοιμαται πολυυυυ το βραδυ οποτε ειναι λογικο το πρωι να ειναι πιο ανησυχη. κατα τη γνωμη μου πρεπει να βρεις μια σταθερη ρουτινα και οχι να κανεις διαφορετικα πραγματα καθε φορα πανω στο πανικο σου!

Προσπαθω να βρω τη ρουτινα που πιανει για να μη κλαιει.Δε κανω και τοσο διαφορετικα πραγματα.Εχουμε ρουτινουλα και την ρυθμιζουμε σιγα σιγα.Κοιμαται αρκετα το βραδυ αλλα δε συμπληρωνει τις ωρες που πρεπει για την ηλικια της. Απλα εξαντληται ολη μερα απο την ανησυχια και το βραδυ ειναι κομματια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Προσπαθω να βρω τη ρουτινα που πιανει για να μη κλαιει.Δε κανω και τοσο διαφορετικα πραγματα.Εχουμε ρουτινουλα και την ρυθμιζουμε σιγα σιγα.Κοιμαται αρκετα το βραδυ αλλα δε συμπληρωνει τις ωρες που πρεπει για την ηλικια της. Απλα εξαντληται ολη μερα απο την ανησυχια και το βραδυ ειναι κομματια...

και ξανα.. δωσε μου λιγο απο τη βραδυνη σας ηρεμια... για να ειμαι πιο χαμογελαστη τις ημερες

και ξανα.. δωσε μου λιγο απο τη βραδυνη σας ηρεμια... για να ειμαι πιο χαμογελαστη τις ημερες

Δε διαφωνω ...Το εκτιμω αυτο αληθεια...Αλλα καποια στιγμη σπαει πρτα η καρδια μου και μετα τα νευρα μου που ταλαιπωρειται ετσι τη μερα... Ισως και να σας εχω κουρασει με τη γκρινια μου...συγγνωμη,...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Αριστεα και εγω αυτη τη κοιλια δεν μπορω να τη βλεπω ειχα συνηθισει μια ζωη να ειναι πλακα! πως να φυγει ομως που τρωω περισσότερο απο πριν???

Μαλλον θα πρεπει να ρωτησουμε τη Μενεγακη....χαχαχαα!!!!

Δε διαφωνω ...Το εκτιμω αυτο αληθεια...Αλλα καποια στιγμη σπαει πρτα η καρδια μου και μετα τα νευρα μου που ταλαιπωρειται ετσι τη μερα... Ισως και να σας εχω κουρασει με τη γκρινια μου...συγγνωμη,...:(

Αυτο να μην το ξαναπεις ρε.. τι λογια ειναι αυτα!!! αν δεν τα πεις σε εμας σε ποιον θα τα πεις?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Τι ειναι αυτα που λες καραμελιτσα;;;;

Εδω δεν ειμαστε μονο για τα ευχαριστα... τα μωρα εχουν κ δυσκολες στιγμες..εδω ειμαστε λοιπον για οοοολα!!!!!!!!!!

Να τα λες,να μην τα κρατας μεσα σου!

εδω ειμαστε ολες για να δινει η μια στην αλλη κουραγιο.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Κοιτα εγω λεω να ελαφρυνουμε καπως την κατασταση...

Να τα κοψουμε μετα τις γιορτες.. Ε! Χριστουγεννα χωρις γλυκα κ μπινελικια δε γινετε...

Κ μενα μου εχουν μεινει 8 για να φτασω εκει απ'οπου ξεκινησα, αλλα θα θελα να χασω ακομα 2-3... ετσι για να ειμαι στυλακι..χαχαχα:tongue:

Αυτη η κοιλια με απογοητευει... σκετη χλαπατσα ειναι.. κ δεν ειμαι κ των κοιλιακων ρε γμτ, θα'θελα να 'χα ορεξη να κανω καθε πρωι... αλλα ειμαι τεμπελιτσα!

εγω πηρα συνολικα 18 εχω χασει τα 14 και μου εχουν μεινει αλλα 4 απο εκει που ξεκινησα αλλα ειχα παρει και 5 πριν μεινω εγκυος επομενως εχω αλλα 9....

οσο για την κοιλια εγω φοραω κορσε κατι κανει η ετσι νομιζω...καποια στιγμη θα κανω και κοιλιακους.....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...